Dodaj do ulubionych

Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!!

23.08.06, 08:09
Ludzie!Tez macie takie problemy??Jestem tak potwornie zła na siebie,nie wiem
jak spojrze przyjaciółce w oczy.To sie stało po pijaku!A nadodatek zdradziłam
swojego boya który siedzi w wojsku...Echh... Jak sobie radzice z kacem
moralnym??Buzka:*!
Obserwuj wątek
    • aashenta [...] 23.08.06, 08:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • aashenta Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 08:11
      PS> Na kaca moralnego nie pomoze woda z kiszonych ogórków!
    • d_znajomy Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 08:23
      najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca :P
      • evel86 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 26.08.06, 13:59
        hehehehheheehe:) dobre
    • cienmotyla Powiedz o wszystkim.. 23.08.06, 08:46
      i czekaj na kare. Ja bym życ nie mogła z czymś takim.
      • Gość: losie Re: Powiedz o wszystkim.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:12
        Kobiety niczym się nie różnią od męszczyzn, są tak samo obrzydliwe i podłe
        wstydz się kobieto
        • agatka_to_ja Re: Powiedz o wszystkim.. 23.08.06, 09:21
          jezeli juz to "od męŻczyzn"
          • Gość: losie Re: Powiedz o wszystkim.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:33
            no i co z tego, pewnie taka sama jesteś i nie wiedziałaś do czego się przyczepić
            • agatka_to_ja Re: Powiedz o wszystkim.. 23.08.06, 09:47
              nie, to ty taki/a jestes!
              • Gość: rzygam_tym_forum Re: Powiedz o wszystkim.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:39
                agatka_to_ja napisała:

> nie, to ty taki/a jestes!

- a nie, bo ty
                - a własnie, że ty!
                - a ja mówię, ze ty!
                - a ja, że ty!
                - no przecież to ty!
                - nie, bo ty!

itd, itd.

proszę Państwa, co za dyskuja...
        • myosotis86 Re: Powiedz o wszystkim.. 23.08.06, 09:27
          gdy kolezanka nie może, ty wspierasz kolezanke jak mozesz... dziewczyna
          naprawde ma pecha, nie dosc, ze taki "chlopak" to jeszcze
          taka "przyjaciolka"... masz swiadomosc, ze to sie moze wydac
        • Gość: Bianca Re: Powiedz o wszystkim.. IP: 217.17.38.* 26.08.06, 00:06
          tylko ze ku.. faceci sobie nie robia wyrzutow... i w tym jestescie wszystkie
          glupie... zamiast sobie pomagac wypominacie sobie, jakby jakis facet tak zrobil
          drugi by go poklepal po plecach i pochwalil... albo by mu nawet zazdroscil...
          widocznie sie jeszcze nie przejechalyscie... dziewczyno... zacisnij zeby i badz
          twarda... o to chodzi... kobiety musza sie zmienic bo cale zycie beda robione w
          ch..... oni tak robia... rozumiem ze zrobic cos takiego przyjaciolce to
          nieciakawa akcja... ale trudo stalo sie... zeby nie wiem co... staraj sie
          wykrecic i zachowac twarz... kazdemu sie zdarza... KAZDEMU... jedni nad tym
          placza... inni o tym zapominaja...
    • p.s.j Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:05
      Idź do klasztoru...!
      Zasłużyłaś na najsurowsze kary. Nigdy już szczęścia nie zaznasz, ale
      przynajmniej odbądź pokutę za swe przewiny.
      • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:18
        a moze wiecej szczegolow!w jakich okolicznosciach to zaszlo?i czy to bylo tylko
        zwykle bzykanko po pijaku?wiedzieliscie co robilicie czy kompletny bezbaz?
    • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:18
      haaahahahhahahaha
      mowilem ze kobiety sa glupie !
      :ASD
      • aashenta Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:22
        kotek_vel_lol2 napisał:

> haaahahahhahahaha
        > mowilem ze kobiety sa glupie !
        > :ASD
        >
        że jakie są kobiety??????????
        mam nadzieje ze nie miałes na mysli wszystkich?
        • myosotis86 tylko kobiety sa glupie Kotku?! 23.08.06, 10:25
          kobiety sa glupie... a co powiesz o tym chlopaku z ktorym sie bzykala? on to
          nie jest glupi?
          • kotek_vel_lol2 Re: tylko kobiety sa glupie Kotku?! 23.08.06, 10:26
            a czy ja mowie, ze faceci nie sa?
            to WY sie uwarzacie za swiete ...
            jestescie przeciez ineteligentniejsze i rozsadniejsze od facetow ...
        • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:25
          nie ...
          mialem na mysli 99% kobiet ...
          • myosotis86 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:28
            ja uwazam, ze faceci sa bardziej uczuciowi i wrazliwsi niz kobiety, no
            przynajmniej do 40, bo w tym wieku nagle im odbija...
            • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:28
              kryzys wieku sredniego ...
              kazdy przez to przejdzie ...
          • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:28
            to wy myslicie swoim fiutkiem a nie my!!!99% waszych mysli to seks!seks!seks!
            zboczency!ciekawa jestem kto sie do kogo dobieral..ja mozna zrozumiec bo chlopa
            w woju miala wiec jej sie zachcialo..ale on?jak dziewczyna pod reka?cos z wami
            jest nie tak!!!!!!!!!!!
            • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:29
              a gdzie ona miala glowe?!
              do tanga trzeba dwojga ...
              wina lezy po obu stronacch ...
              • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:31
                nie jestes tu zeby osadzac ja!!!!kim ty jestes?ciekawe czy ty taki swiety
                zawsze jestes i bedziesz!!!
                • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:33
                  nie odwracaj kota ogonem ...
                  sama wiesz, ze to przede wszystkim ONA jest winna !!!!!
                  :-)
                  a kobiety w ogole nie mysla o seksie??
                  • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:34
                    dlaczego ona?moim zdaniem on bardziej...
                    • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:35
                      bo ma chlopaka !!!
                      dlatego !!
                      po jakiego sie pchala??
                      teraz ma za swoje ...
            • Gość: Peter Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.06, 16:48
              to wy myslicie swoim fiutkiem a nie my!!!99%

właśnie potwierdziłaś że jesteś jednak głupia.... jak możesz myśleć czymś czego
              nie masz (no chyba że jednak masz tego fiutka :)))
      • sunrise222 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:28
        Kotek, nie obrazaj kobiet. Niektore sa tak glupie i bezmyslne jak ta tutaj
        <chociaz nie wiem czy nazwalabym ją kobietą ;)> ale to nie znaczy ze wszystkie
        takie jestesmy
        • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:30
          ona jest kobieta!to wy jestescie okrutni!!!!!!kazdy popelnia bledy...nie
          jestesmy tu zeby osadzac ale odpowiedziec na pytanie:jak radzic sobiebie z
          kacem moralnym!!!!!!!!!!!
          • Gość: ja klaudiusz Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:35
            > ona jest kobieta!to wy jestescie okrutni!!!!!!kazdy popelnia bledy...nie
            > jestesmy tu zeby osadzac ale odpowiedziec na pytanie:jak radzic sobiebie z
            > kacem moralnym!!!!!!!!!!!
            hahaha, juz mi lzy wspolczucia leca <lol>. Albo sie przyzna to chlopak ja rzuci, albo sie nie przyzna i zjedza ja wyrzuty sumienia (zakladam ze takowe posiada). Tak czy owak prze..e :p
            • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:35
              moze jej przebaczy...
              • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:36
                no a on mial dziewczyne!ale wam zawesze malo!byscie tylko zaliczali!!
          • sunrise222 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:35
            Kazdy popelnia bledy heheh to ZADNE wytlumaczenie. To najglupsza proba
            wyplatania sie kiedy popelni sie blad. To nie byl blad. To byla zdrada,
            zeszmacenie i brak szacunku dla przyjaciolki i samej siebie. Mogla miec na to
            ochote, tego nie krytykuje bo tego sie nie kontroluje, ale przed realizacja
            mogla sie powstrzymac. Ale chlopak moim zdaniem jest bardziej winny... Bo on
            musial byc trzezwiejszy niz ona, zeby byc "w stanie" to zrobic. A na kaca
            moralnego po czyms takim nie ma rady
          • Gość: Losie Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:21
            Zbijesz kogoś i też powiesz że to błąd, dorosła jest i wie co robi
        • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:32
          nie mowie, ze wszystkie
          ;-)
          • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:32
            wypchaj sie z tym 1%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P
            • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:33
              taka jest prawda ...
              • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:35
                chyba twoja prawda...moze miales na mysli 99% kobiet z forum...
                • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:36
                  mowie ogolnie ...
                  nie tylko o forum ...
                  • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:37
                    w takim razie jestes bardzo ograniczony!!!wspolczuje!
                    • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:38
                      to WY jestescie bardzo glupie ...
                    • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:38
                      zacznijcie rzucac w nia kamieniami obludnicy!!!!!!!!!!!!!
                    • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:38
                      nie znacie do konca jej sprawy a sie madrujecie!!!zal mi was!
                      • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:40
                        ja nie jestem glupia kobietka,ale popelniam bledy,nie nazwalabym siebie GLUPIA
                        wrcz przeciwnie jestem odpowiedzialna,a ja na stos dajcie!!!
                      • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 10:40
                        zdrada to zdrada ...
                        panna ma nasrane w glowie ...
                        nic na to nie poradzisz ...
    • Gość: Guest I Ty się nazywasz przyjaciółką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:37
      Najwidoczniej nie jesteś jej przyjaciółką tylko zwykłą znajomą i to jeszcze
      puszczalską, która sypia z kim popadnie!
      • Gość: Alice Re: I Ty się nazywasz przyjaciółką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:59
        przyjacoilka od siedmiu bolesci co za idiotka z ciebie osobiscie znienawidzilabym cie do konca zycia i jeszcze udusila przyjacoilki nie robia sobie czegos takiego nie dosc ze glupia to jeszcze dziwka bo zdardzila swego chlopaka nawet nie umialas na niego poczekac prawdziwa ku.. z ciebie! nie wspolczuje ci jest mi zal tej dziewczyny i chlopaka ktory siedzi teraz w wojsku i nie wie co sie stalo i glupi cie kocha nie zaslugujesz na niczyja milosc na twoim miejscu wstydzilabym sie przed calym swiatem wogole jak moznabylo cos takiego zrobic ?!
        • Gość: Alice Re: I Ty się nazywasz przyjaciółką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:06
          a tej jej "niby" chlopak? to juz wogole bez komentarza musial bzykac inna cham i prostka faceci to swinie wogole jakie to chore wszytsko w tej sytuacji a moze niech ta zdardzona przyjacoilka spyknie sie ze zdradzonym zolnierzykiem hehe nie no niech sie nie ponizaja ...
          • kotek_vel_lol2 Re: I Ty się nazywasz przyjaciółką? 23.08.06, 11:39
            niech sie wymienia teraz partnerami ...
    • Gość: Ania Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:33
      Moja przyjaciółka całowała się z moim chłopakiem. Nie nawidze jej jak i jego.
      Nie wybaczyłam im tego i nie wybacze. Czy Ty masz w ogóle puszczalska
      dziewczyno pojęcie jaką krzywdę jej wyrządziłaś? Ty sie jeszcze nazywasz jej
      przyjaciółką?? Wstydź się i pogódź z myślą że porządna dziewczyna w życiu by
      sie nie puściła mając chłopaka swojego z chłopakiem przyjaciółki. Nie mówię
      tego żeby Cię obrazić, ale żebyś sobie wzięła do serca to że jesteś zwykłą
      ku... I niczym więcej.
      • panna_migotka01 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 12:05
        Ech.. nie było mnie chwile i już jakieś złośliwe komentarze!
        Wiem że zachowałam sie beznadziejnie!Byłam tak pijana że nie wiedziałam co
        robie..Każdemu sie to może przydarzyć!Ja też myślałam że w życiu czegos
        takiego nie zrobie!Pozatym w większej cześći to była jego wina, bo On sie do
        mnie przystawiał... Żyje sie dalej,ale jak mogłam tak postąpić...:/
        • kotek_vel_lol2 [...] 23.08.06, 12:18
          • Gość: Max Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.pzuzycie.pl 23.08.06, 12:23
            a fajnie przynajmniej było?
        • Gość: Losie Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:28
          Jesteś dorosła i wiesz co robisz, a alkohol nie jest tu wytłumaczeniem, przez
          takie jak ty przenosi się choroby fuuuu, bo byłaś pijana i nie wiesz czy założył
          nawet gume, przyjełaś jego nasienie do siebie szkoda chłopaka tego w wojsku, ja
          się teraz nie dziwie dlaczego co raz więcej gej`ów jest.
      • thereason Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 16:00
        Przespać a całować się to jest różnica...
        • Gość: Losie Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:30
          Nie ma żadnej różnicy, intymny posałunek jest tak samo zdradą jak stosunek
          seksualny.
          • juta50 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 27.08.06, 23:02
            TEZ TAK SąDZEE.
    • Gość: nitka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: 83.16.139.* 23.08.06, 11:59
      Na kolanach do Częstochowy!
      Ahh brak słów...głupota nie zna granic.
      • panna_migotka01 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 12:12
        Nikita raczej twoja głupota!!Nie znasz mnie więc sie nie osądzaj!!
        • panna_migotka01 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 12:13
          Ups, NIE OSĄDZAJ
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.08.06, 18:33
          nie pruj mordy
    • Gość: martini ja na twoim miejscy odciąłabym sobie palce lwej IP: *.torun.mm.pl 23.08.06, 12:23
      ręk, prawą podpaliła włosy,pociała żyletką twarz i w sumie wskoczyłabym w
      ognisko haha i ty chcesz pseudo przyjaciółce spojrzeć w oczy???haha zrobiłaś z
      siebie maksymalną sz.matę nietlyko w stosuku do swojego faceta ,bo faceci to
      wiadomo...hehe ale w stosunku do przyjaciółki! tak to tylko wrogom sie robi, a
      alkohol NIC nieusprawiedliwa!
    • Gość: Oleńka [...] IP: 83.16.139.* 23.08.06, 13:22
    • Gość: nitka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: 83.16.139.* 23.08.06, 13:24
      Oj z czytaniem tez slabo, nie jestem zadna nikita czy cos takiego!
    • Gość: natasza Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:45
      ja zdradziłam swojego chlopaka z jego przyjacielem:)i nie zaluje bo teraz z nim jestem i jest bosko!!!miedzy chlopakami nie ma juz przyjazni bo o wszystkim moj byly sie dowiedzial.z twoja przyjaciolka jest inaczej poki o niczym nie wie to spoko!!a ten chlopak??co on mysli na ten temat??
      • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 17:10
        no wlasnie nie znacie jej to nie osadzajcie!!!!!!!ludzie czesto myla czym jest
        kolezenstwo od prawdziwej przyjazni..gdyby to byla prawdziwa przyjaciolka
        napewno nie zrobilaby czegos takiego ze wzgledu na nia..poprostu to
        bliska,najlepsza kolezanka i tyle...a alkohol moi drodzy moze wyrzdzic wiele
        szkod i nie gadajcie pie..ze nie wazne ze byla piana!byla piana nie
        trzezwa,nie umiecie czytac?
    • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 17:18
      asertywnosc-umiejetnosc mowienia nie!!!!!!!a dlaczego to ona musiala powiedziec
      nie?przeciez on tez ma dziewczyne!jestes niesprawiedliwy...
    • zbuntowany_aniol2 do kotka 23.08.06, 17:21
      nawet nie masz pojecia jaki wplyw ma alkohol na zachowanie czlowieka...zalozmy
      chlopak "przyjaciolki"-atrakcyjny fizycznie,podoba sie autorce watku,oboje sa
      pod wplywem alkoholu,on nalega...ona wie ze robia zle,chwila..i stalo sie..skad
      wiesz czy ona kochala swojego chlopaka?moze to tylko chlopak niektorzy sa tylko
      w zwizaku zeby byc...a chlopak jej przyjaciolki?utwierdzam sie w przekonaniu ze
      99% mezczyzn to zboczone niewyzyte myslace o jednym swinie...tak jak dla ciebie
      99 % kbiet to idiotki i kretynki!!!!nie znacie szczegolow a ja obrazacie..tak
      dla was kobiety zawsze beda dziwkami...a wy mezczyzni kim jestescie?
      • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 17:39
        zbuntowany_aniol2 napisała:
        > nawet nie masz pojecia jaki wplyw ma alkohol na zachowanie czlowieka...zalozmy
        > chlopak "przyjaciolki"-atrakcyjny fizycznie,podoba sie autorce watku,oboje sa
        > pod wplywem alkoholu,on nalega...ona wie ze robia zle

to nalezy pic z umiarem. poza tym pamieta co sie stalo wiec nie byla kompletnie
        pijana ... dobrze wiedziala co robi ...

skad
        >
        > wiesz czy ona kochala swojego chlopaka?moze to tylko chlopak niektorzy sa tylko
        >
        > w zwizaku zeby byc...

jak ma wyrzuty to znaczy, ze kochala ...

utwierdzam sie w przekonaniu ze
        >
        > 99% mezczyzn to zboczone niewyzyte myslace o jednym swinie...tak jak dla ciebie
        >
        > 99 % kbiet to idiotki i kretynki!!

zgadzam sie z Toba ...

nie znacie szczegolow a ja obrazacie..tak
        > dla was kobiety zawsze beda dziwkami..

nie wszystkie, ale ta szczegolnie ...

>a wy mezczyzni kim jestescie?

jesli nie chcesz, nie musisz miec faceta ... nikt Cie do tego nie zmusza ...
        • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 17:44
          "to nalezy pic z umiarem. poza tym pamieta co sie stalo wiec nie byla kompletnie
          > pijana ... dobrze wiedziala co robi ..."-po pierwsze nie wiesz czy to byl jej
          pierwszy raz ze byla piana..z umiarem to pija zawodowcy..
          >
          "jak ma wyrzuty to znaczy, ze kochala ..."-po drugie wyrzuty moza miec nawet
          jak sie kogos nie kocha..malo na tym forum watkow typu?"jak powiedziec ze to
          juz koniec"?
          > 99% mezczyzn to zboczone niewyzyte myslace o jednym swinie...tak jak dla
          > ciebie
          > >
          > > 99 % kbiet to idiotki i kretynki!!
          >
          >
          > zgadzam sie z Toba ...
          > -po trzecie ale mnie rozbawiles<lol>:D masz gadane...ale jestes zlosliwy!!!:P

"jesli nie chcesz, nie musisz miec faceta ... nikt Cie do tego nie zmusza ..:-
          po czwarte..i dzieki bogu ze nie zyje w sredniowieczu!!!!!!!!!!i mam jakis
          wybor...
          • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 17:54
            >z umiarem to pija zawodowcy..

nie zgodze sie ...
            watpie, zeby to byl jej pierwszy kontakt z alkoholem ... no chyba, ze 16 lat ...

> > -po trzecie ale mnie rozbawiles<lol>:D masz gadane...ale jestes z
            > losliwy!!!:P

cenie sobie ludzi z poczuciem humoru ...

dzieki bogu ze nie zyje w sredniowieczu!!!!!!!!!!i mam jakis
            > wybor...

a czy ja mowie, ze nie masz?
            jak Ci sie faceci nie podobaja, to mozesz byc z kobieta ...

a teraz pomysl o tym gosciu, ktory w woju siedzi i nie moze sie doczekac, zeby
            wyjsc na przepustke i ja zobaczyc ...
            i co? niezle sie chlopaczyna zdziwi , jak sie dowie jaka wierna dziewczyne MIAL ...
            jak wybaczy, to bedzie znaczylo, ze jest desperatem ...
            • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:15
              "cenie sobie ludzi z poczuciem humoru ..."-ja tez!dlatego cie nie skarcilam!:P
              >
              "czy ja mowie, ze nie masz?
              > jak Ci sie faceci nie podobaja, to mozesz byc z kobieta ..."
              • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:23
                nie rozumi
                > e
                > twojej aluzji..nie badz ograniczony!!!!

nvm ...

pan
                >
                > bog kazal wybaczac..ci ktorzy nie potrafia przebaczac nigdy nie zaznaja
                > spokoju..

takich tekstow mozesz uczyc dzieci w podstawowce ...

>albo ja mocno kocha..

albo jest glupi ...
                w takim przypadku samobojstwem jest wybaczyc ... zdarzyla sie raz, bedzie
                nastepna zdrada ... mam nadzieje, ze pokaze jej gdzie jest jej miejsce ...
                • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:28
                  "takich tekstow mozesz uczyc dzieci w podstawowce "jako osoba wierzaca mam
                  prawo tak twierdzic nie musisz mnie odrazu obrazac,jestes bezczelny,moim
                  zdaniem powinienes sam cofnac sie do podsawowki!!!!!albo jest glupi ...
                  > w takim przypadku samobojstwem jest wybaczyc ... zdarzyla sie raz, bedzie
                  > nastepna zdrada ... mam nadzieje, ze pokaze jej gdzie jest jej miejsce -
                  kazdy czlowiek zasluguje na druga szanse...nie wolno skreslac drugiego
                  czlowieka..wiedze ze ty nie potrafiasz przebaczac..zal mi ciebie..
                  • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:37
                    nie obrazam Cie, ale myslisz, ze kogos przekonasz tekstem "bog nakazal przebaczac"?
                    dla mnie to marny argument ...

umiem przebaczac, ale zdrady nigdy nie wybacze ...
                    tego nigdy sie nie naucze i nawet nie chce ...
                    • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:43
                      argument dobry jak kazdy...przynajmniej jak dla mnie...jako osoby wierzacej w
                      boga...znam pismo swiete...ale dla ciebie moje myslenie jest do kitu...
                      • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:45
                        to moze dlatego, ze jestem niewierzacy?
                    • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:44
                      a ja zdrade jestem w stanie wybaczyc..sa o wiele gorsze rzeczy na swiecie niz
                      zdrada...
                      • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:45
                        podaj przyklad ...
                        • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:49
                          mam swoje zdanie i tyle..moim zamiarem nie bylo klocenie sie z toba i robienie
                          ci na zlosc..poprostu moje myslenie jest odmienne od twojego..a i tak na
                          marginesie cechuje mnie asertywnosc
                      • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:46
                        np.zamordowanie dziecka(aborcja)
                        • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:49
                          jedno i to samo ...
                    • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:45
                      "nie obrazam Cie, ale myslisz, ze kogos przekonasz tekstem "bog nakazal
                      przebaczac"?
                      dla mnie to marny argument ...'-"wcale mi na tym nie zalezy..
                      • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:48
                        pomysl tylko, ze ktos, z kim mozesz rozmawiac o zdradzie, rowniez moze byc
                        niewierzacy ...
                        i wg mine taki argument jest nie na miejscu ...
                        • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:50
                          dobry jak kazdy..moge podac inne argumenty..
                          • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:51
                            zdrada mozna wybaczyc ale swiadome zamordowanie dziecka nie!!
                            • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:52
                              wiec to nie jest to samo...
                            • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:52
                              a zdrada nie jest swiadoma?
                              dla mnie to samo ...
                              • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:54
                                nie rozumiesz...zabijajac dziecko popelniasz najwieksza zbrodnie,nie dajesz mu
                                nawet szansy!!a popelniajac zdrade jest nadzieja ze ci wybacza..
                                • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:56
                                  zawsze jest nadzieja ...
                                  mniejsza wieksza, ale jest ...
                                  znasz takie przypadki, zeby kobieta poddala sie aborcji wbrew swojemu
                                  facetowi/mezowi?
                                  • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:56
                                    nie..a ty..?
                                    • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 19:00
                                      no to skoro nie znasz, to po co sie na to powolujesz?
                                      wg mnie takie przypadki w polsce nie wystepuja ...
                                      bo gdzie Ci dobrowlonie usuna ciaze? skoro to jest nielegalne ...
                                      bo gwalcie jest taka mozliwosc ...
                                      chyba ...
                          • kotek_vel_lol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:52
                            dobra niewazne ...
                            i tak do zadnego consensusu nie dojdziemy ...
                            • zbuntowany_aniol2 Re: do kotka 23.08.06, 18:52
                              o i tu sie z toba zgadzam:P jestesmy poprostu zbyt rozni...
    • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 17:26
      aha i nie bronie autorki watku! wiem ze popelnila blad!i uwazam ze powinna za
      niego ponies kare!ale staram sie byc kulturalna i patrzec na te cala sytuacje
      obiektywnie..ta najlatwiej napiasac piec slow K.U.R.W.A trudniej jest troche
      przemyslec watek...i napisac cos madrego...moja rada do autorki...najlepszym
      lekarstwem na kaca moralnego jest PRAWDA!!!!!!!! powiedz prawde przyjaciolce i
      swojemu chlopakowi..
      • Gość: ja klaudiusz Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:33

> aha i nie bronie autorki watku! wiem ze popelnila blad!i uwazam ze powinna za
        > niego ponies kare!ale staram sie byc kulturalna i patrzec na te cala sytuacje
        > obiektywnie..ta najlatwiej napiasac piec slow K.U.R.W.A trudniej jest troche
        > przemyslec watek...i napisac cos madrego...moja rada do autorki...najlepszym
        > lekarstwem na kaca moralnego jest PRAWDA!!!!!!!! powiedz prawde przyjaciolce i
        > swojemu chlopakowi..

hehe, jasne ze najlatwiej napisac piec slow K.U.R.W.A. Ale mozna tez popatrzec od tej strony - dlaczego niegodziwosc wybielac i mowic ze bylo po pijaku i kazdemu sie moglo raz zdarzyc. Np. morderca tez czesto zabija tylko raz (seryjni naleza do mniejszosci). Picie alkoholu nie jest zadnym usprawiedliwieniem.
        Ja tez nie mam monopolu na racje i nie jest wszechwiedzacy ale uwazam ze trzeba nazywac rzeczy po imieniu i ona zasluzyla na taki przydomek. Zreszta ten chlopak przyjaciolki jest tak samo winny i zasluguje na pogarde.
    • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:17
      tyllko czekac az sie ukaze nowy watek pt"wrocilem z wojska i co mnie spotkalo?"
    • Gość: Artur Przezywacz [...] IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.08.06, 18:18
    • Gość: MICHAEL DUDIKOFF [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.06, 18:29
      • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:31
        gdzie jest admin?niektore posty sa niekulturalne!!!!!
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.08.06, 18:34
          A twoj ma za duzo wykrzyknikow
        • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:36
          heheh dobre:D
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.08.06, 18:37

> heheh dobre:D

TAKIE SOBIE
            • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:39
              moze i takie sobie..ale wywolalo na mej twarzy usmiech:P
        • Gość: MICHAEL DUDIKOFF Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.06, 18:47
          o prosze, obronczyni ucisnionych, a co ty tez pewnie masz skok w bok na
          sumieniu? takie zdradliwe malpy faceci powinni lac po lbie i porzucac
          dziwka zawsze bedzie dziwka

co prawda boli no nie? zasluzyla se to ma kaca moralnego, powinna jeszcze po
          pysku dostac, od swojej kumpeli i od swojego zolnierza
          • zbuntowany_aniol2 [...] 23.08.06, 18:55
            • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:56
              poprawka bo jeszcze nie zrozumiesz:czekam z seksem do slubu
              • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:58
                a tobie powinni jezyk obciac!!!!!!!!eh szkoda slow!czy ja powiedzialam ze ja
                bronie..nie przeczytaja dokladnie i pleta...:/
            • Gość: MICHAEL DUDIKOFF [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.06, 18:59
              • zbuntowany_aniol2 [...] 23.08.06, 19:00
                • Gość: MICHAEL DUDIKOFF Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.06, 19:01
                  jestes bardzo wulgarna :)
                  • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 19:08
                    dziwisz sie ?obraziles mojego tatusia!ja poprostu mam temperament i nie mam sil
                    do takich jak ty:) moim zamiarem nie bylo obrazanie cie ale sam zaczelas..
                    • Gość: MICHAEL DUDIKOFF Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.lodz.mm.pl 23.08.06, 19:21
                      dobra zakonczmy na tym ze autorka tematu to zwyczajna dziwka i nalezy jej sie
                      co najmniej ta sama kara. nie ma litosci dla takich szmat i tyle, a ty nie rob
                      z niej matki teresy bo sie pograzasz.... zreszta jak to ktos juz tu napisal -
                      podobno "jestescie madrzejsze i inteligentniejsze" od facetow :>
                      • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 19:23
                        hehe..no fakt jestesmy:D jest takie przyslowie kto sie czub ten sie lubi..ale
                        ja ciebie nie lubie!!!hehe:P
                        • Gość: Artur Przezywacz Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.08.06, 19:24
                          > hehe..no fakt jestesmy:D

A ty robisz za tzw. "wyjatek potwierdzajacy regule"? Hehehe? Hehehe!
                          • zbuntowany_aniol2 [...] 23.08.06, 19:26
                            • Gość: Artur Przezywacz [...] IP: 195.69.82.* 23.08.06, 19:28
                      • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 19:25
                        a z ta matka teresa to przesadziles:)
                        • Gość: krwww Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 19:27
                          No co moge wiecej dodac? Brzydze sie takimi dziwkami, z checia bym taka opluł,
                          tlyko na tyle zasluguje. Dla takich nie ma wytlumaczenia.
      • truskawa21 ..... 28.08.06, 16:48
        to teraz stracisz przyjaciółkę i chłopaka!!!
        fuuujjjjjjjjjj........głupie babsko z ciebie jest
    • zbuntowany_aniol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 23.08.06, 18:41
      moze i takie sobie...ale wywolalo na mej twarzy usmiech!!!:P
      • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 10:32
        kotek_vel_lol2 napisał:

> haaahahahhahahaha
        > mowilem ze kobiety sa glupie !
        A kto wg Ciebie stanowi większość tego forum jeśli nie kobiety??
        Nie bywam tu często w przeciwieństwie do Ciebie..Nie trudno jednak dostrzec,iż
        jesteś aktywnym forumowiczem.W związku z powyższym moje pytanie brzmi:Po co
        wchodzisz na to forumu,więdząc iż w większości przypadków to właśnie z
        kobietami (wg Ciebie debilami)będziesz mieć do czynienia??
        • aquira Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 13:10
          Dajcie spokój z tymi kłótniami. Każdy jest na swój sposób głupi:P Nie ma co się
          sprzeczać która płeć jest lepsza, bo to dziecinne. Macie po 5 lat, czy jak? :/ A
          co do tematu - nie powiedziałabym, że jego autorka po prostu popełniła błąd. To
          co zrobiła jest straszne - zdrada to najgorsza rzecz. Teraz pozostało Jej
          żałowac tego co zrobiła.
          Dziewczyno nie wiń tylko jego - przecież masz własną wolę, nawet po alkoholu
          trzeba umiec powiedzieć NIE. Jeśli nie potrafisz, to alkohol nie jest dla
          Ciebie. Nie będę Cię wyzywać, bo nie chcę zniżać się do poziomu tych "hien".
          Musisz wszystko powiedzieć swojemu facetowi i przyjaciółce - to będzie dla
          Ciebie najgorsza, ale i najsprawiedliwsza kara. Nie wiem czy Ci wybaczą, ja bym
          nie potrafiła, ale ta sprawa w końcu się rypnie i wszystkiego się dowiedzą. Z
          resztą czy potrafłabyś im spojrzeć w oczy? Zastanów się nad tym co zrobiłaś i
          ponieś konsekwencje. Chcesz teraz leczyć kaca moralnego? Pomyśl, czy na to
          załugujesz...
        • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 13:17
          hm ...
          moze, zeby poprawic sobie humor czytajac te smieszne historyjki?
          moze, zeby czytac je i miec jeszcze wieksza satysfakcje z tego, ze nigdy z
          takimi "debilkami" nie bylem?
          • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 15:30
            Wspaniały pomysł na spędzanie wolnego czasu..dowartościowywanie się cudzym
            kosztem.Inteligencja..muszę przyznać,iż tej Ci nie brakuje.. proponuje więc
            znaleźć sobie rozrywkę nieco wyższych lotów,bo to chyba bardzo rozwijające nie
            jest..,czyż nie Panie Wszystkowiedzący??
            P.S.Naprawdę mądry człowiek nigdy nie pokusi się o stwierdzenie,iż 99% kobiet
            to idiotki..Bo któż wychował i dał życie tym wszystkim omnibusom
            (czyt.mężczyznom) jak nie my-kobiety?
            • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 15:34
              Gość portalu: ~obserwatorka napisał(a):
              proponuje więc
              > znaleźć sobie rozrywkę nieco wyższych lotów

to nie jest moja jedyna rozrywka ...

> P.S.Naprawdę mądry człowiek nigdy nie pokusi się o stwierdzenie,iż 99% kobiet
              > to idiotki..Bo któż wychował i dał życie tym wszystkim omnibusom
              > (czyt.mężczyznom) jak nie my-kobiety?

a dzieki komu kobiety rodza dzieci?
              o ile mi wiadomo chromosomy dziela sie po polowie ...
              jesli dobrze pamietam z liceum ...
              • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 16:00
                Twoja wiedza jest jak najbardziej w porządku ale wychowanie "nowego człowieka"
                to nie tylko moment zapłodnienia..-to zaledwie wstęp.Zastanów się kto ma
                większy wkład w wychowanie dzieci-kobieta czy mężczyzna?
                Nie muszę zaglądać do żadnych statystyk aby otrzymać odpowiedź na to pytanie..
                (nawiasem mówiąc przeciętny ojciec skupia swoją uwagę na dziecku jedynie
                kilkanaście minut dziennie),bo wystarczy mi to co widzę na codzień w wielu
                domach moich znajomych..Tatuś po prostu jest..a mamusia uczy dziecko
                chodzić,mówić,używać mózgu..:)To właśnie ona swoją ciężką pracą sprawia,iż mała
                istotka zamienia się w CZŁOWIEKA,potrafiącego samodzielnie istnieć oraz odnosić
                sukcesy.
                • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 16:09

> Twoja wiedza jest jak najbardziej w porządku ale wychowanie "nowego człowieka"
                  > to nie tylko moment zapłodnienia..

no to jest oczywiste, ale czesc cech poprostu sie dziedziczy ...

Zastanów się kto ma
                  > większy wkład w wychowanie dzieci-kobieta czy mężczyzna?

sytuacja bylaby odwrotna, gdyby to faceci byli zapladniani ...
                  tak juz jest od wiekow ...

Tatuś po prostu jest..a mamusia uczy dziecko
                  > chodzić,mówić,używać mózgu.

w wielu przypadkach, to swtwierdzenie jest falszywe ...
                  kobieta jest bardziej zwiazana z dzieckiem, z oczywistych wzgledow ...

nawiasem mówiąc przeciętny ojciec skupia swoją uwagę na dziecku jedynie
                  > kilkanaście minut dziennie

wg mnie taka sytuacja ma miejsce najczesciej po wpadkach, a nie zaplanowanych
                  ciazach ...
                  • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 16:22
                    Widzę,że dyskusja jest bezprzedmiotowa bo tak czy siak do porozumienia nie
                    dojdziemy.Zaproponuję Ci jednak na koniec to co sam proponowałeś komuś w tym
                    wątku:jeśli jesteśmy tak beznadziejne i zidiociałe to zmień orientację.
                    P.S.Powiedz swojej mamie jakie masz na jej temat zdanie..Jak myślisz-będzie
                    zadowolona ze swojego dziecka?
                    • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 16:28
                      >zmień orientację.

wystarczy nie pchac sie w zwiazki z idiotkami ...

> P.S.Powiedz swojej mamie jakie masz na jej temat zdanie..Jak myślisz-będzie
                      > zadowolona ze swojego dziecka?

a czy w ktorejs wypowiedzi obrazilem swoja matke?
                      jesli tak, to przypomnij mi, bo nie pamietam ...
                      • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 16:36
                        Wg Ciebie wszystkie nimi jesteśmy,więc nie da się "nie pchać w związek z
                        idiotką".Jeśli uważasz,że tylko 1% kobiet to istoty mądre,to znalezienie
                        takowej graniczy chyba z cudem.
                        kotek_vel_lol2 napisał:
                        a czy w ktorejs wypowiedzi obrazilem swoja matke?
                        > jesli tak, to przypomnij mi, bo nie pamietam ...
                        Owszem-twierdząc,iż prawie wszystkie kobiety to kretynki.
                        P.S.Domyślasz się chyba jak to zabrzmi jeśli powiesz,że Twoja mamusia jako
                        jedna z nielicznych na świecie stanowi wyjątek..
                        • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 16:46

> Wg Ciebie wszystkie nimi jesteśmy,więc nie da się "nie pchać w związek z
                          > idiotką".Jeśli uważasz,że tylko 1% kobiet to istoty mądre,to znalezienie
                          > takowej graniczy chyba z cudem.

zgadza sie ...

> Owszem-twierdząc,iż prawie wszystkie kobiety to kretynki.
                          > P.S.Domyślasz się chyba jak to zabrzmi jeśli powiesz,że Twoja mamusia jako
                          > jedna z nielicznych na świecie stanowi wyjątek..

a dlaczego mieszasz w to sprawy rodzinne? dla mnie to jest conajmniej smieszne ...
                          z reszta rodzina to zupelnie inna kategoria ...
                          z "mamusia" nie utworze zwiazku ...
                          wiec mowienie o matce w takim kontekscie jest glupie ...
                          • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 16:55
                            Odpiszę jutro bo muszę wyjść z domu.
                            P.S.Mimo wszystko pozdrawiam i życzę miłego dnia.
                          • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 25.08.06, 14:06
                            Zgodnie z obietnicą odpisuję..
                            Doszłam do wniosku,iż takie wzajemne cytowanie swoich wypowiedzi i podważanie
                            ich mogłoby trwać całą wieczność..A czy to ma jakiś sens..??
                            Każdy człowiek postrzega otaczającą go rzeczywistość zupełnie inaczej,więc jak
                            już pisałam-dojście do jakiegokolwiek consensusu jest w naszym przypadku po
                            prostu nierealne.
                            Zwykły brak czasu i mnogość innych zajęć nie pozwalają mi na przegadywanie się
                            z Tobą w ten sposób,zresztą..uważam iż niczemu to nie służy.
                            Zarówno ja jak i Ty możemy w nieskończoność cytować zdanie po zdaniu napisane
                            przez stronę przeciwną i krytykować je..podważać,gdyż najzwyczajniej w świecie
                            nie zgadzamy się z tym co czytamy..ale jak już nadmieniłam-nie ma to
                            najmniejszego sensu.
                            Pozdrawiam.
                            Obserwatorka
                    • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 16:31
                      jeśli jesteśmy tak beznadziejne i zidiociałe

w wiekszosci takie wlasnie jestescie ...
                      ale to jest moje i WYLACZNIE moje zdanie ...
                      • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 16:40
                        kotek_vel_lol2 napisał:

> ale to jest moje i WYLACZNIE moje zdanie ...
                        Dzięki Bogu.
            • Gość: :) Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:45
              do obserwatorki czy jakoś tak

Egoistka, jesteś tylko narzędziem do rodzenia, to że kobieta rodzi to nie znaczy
              że daje życie, do szkoły jada kobieto już a kysz

Latawce dmuchawce wiatr tyle co o większości kobietach można powiedzieć
              • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.08.06, 16:28
                Zostawię ten głupawy post bez komentarza,ponieważ nie zwykłam zniżać się do
                poziomu prostaków jakim jesteś.
                P.S.Pisz po polsku bo trudno zrozumieć bełkot,który z siebie wydajesz.
                • Gość: :) Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:39
                  Sama jesteś głupia
                  • Gość: ~obserwatorka Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: *.range86-140.btcentralplus.com 29.08.06, 23:48
                    Co za wyrafinowana riposta..Wracaj dziecko do książek-oto moja rada!
    • marianczyk1 [...] 23.08.06, 20:08
    • Gość: taka tam sobie... Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! IP: 195.117.253.* 24.08.06, 15:54
      A ja wam powiem tak... Sama kiedys zdradzilam mojego faceta - przespalam sie z
      moim najlepszym przyjacielem. Nastepnego dnia czulam sie obrzydliwie i
      najwieksza krzywde (pomijajac faceta) sprawilam sobie. Bezsensem jest dla mnie
      mowienie ze 99% kobiet jest takie okropne tak samo jak bez sensu byloby
      stwierdzenie ze 99% facetow to swinie. Obiekatywnie patrzac faktycznie faceci
      zdradzaja czesciej. To nie oznacza ze sa gorsi. Ale pragne zauwazyc ze jak facet
      zdradzi to mowi otwarcie ze laska go pociagala... i to doceniam. Kobiety
      zazwyczaj robia z siebie swiete twierdzac ze potrzebowaly ciepla bliskosci albo
      cos w tym rodzaju... To nie ma sensu. Ani kobiety ani mezczyzni nie sa gorsi.
      Nie uwazam ze mezczyzni ciagle mysla o seksie ale robia to czesto. Kobiety a czy
      wy czasem tez czesto o tym nie myslicie? Przelamuje tabu - mysle o seksie
      mnostwo razy dziennie. Czy to oznacza ze jestem gorsza??? Lubie seks i nie
      uwazam ze jest w tym cos zlego. Lubie seks jako SEKS nie jako wyraz mojej
      milosci. Lubie seks sam w sobie. To oczywiscie nie wyklucza tego ze uwazam ze
      powinno sie uprawiac seks z osoba ktora sie kocha. Czy to oznacza ze jestem gorsza?
      Raz popelnilam ten blad i zdradzilam. Nigdy wiecej tego nie zrobie. Jestem
      obecnie juz z innym facetem jestem z nim szczesliwa. Kocham seks z nim kocham go
      dotykac. Nie widze w tym nic zlego by stwierdzic ze zachowuje sie w tej kwesti
      bardzo po "mesku". To czy ktos lubi seks bardziej czy mniej czy czesciej o nim
      mysli czy mniej czy jest on dla kogos wazniejszy w zwiazku czy nie nie swiadczy
      o tym czy ktos jest gorszy czy lepszy.
      Kobiety zdradzaja i faceci zdradzaja.
      Takie to zycie.
      nie my jestesmy od oceniania. jesli facet Ci wybaczy zdrade - masz ogromne
      szczescie. kazdy popelnia bledy.
      Ja Tobie serdecznie wspolczuje. Potrzebujesz czasu zeby zapomniec. Zapewne tak
      jak ja zrozumialas juz ze nigdy wiecej tego nie zrobisz. Mysle ze powinnas
      zostawic faceta. Pewnie i tak CI nie wybaczy a fakt ze go zdradzilas bardzo go
      zaboli i bedzie mu trudno zaufac w kolejnych zwiazkach. Ja bym chciala zeby
      facet ktory mnie zdradzi nie powiedzial mi o tym tylko odszedl.
      A co do przyjaciolki...
      Mysle ze bedzie na Ciebie wsciekla ale musisz jej to powiedziec. Mozesz miec
      jedynie nadzieje na to ze ktoregos dnia Ci wybaczy.
      • kotek_vel_lol2 Re: Przespałam się z chłopakiem przjaciółki!! 24.08.06, 15:58
        Gość portalu: taka tam sobie... napisał(a):
        bez sensu byloby
        > stwierdzenie ze 99% facetow to swinie

99% tak uwaza ...
        jesli nie 100% ...

Kobiety a cz
        > y
        > wy czasem tez czesto o tym nie myslicie? Przelamuje tabu - mysle o seksie
        > mnostwo razy dziennie

a co to za tabu?
        jest wiadome wszem i wobec, ze kobiety mysla o seksie czesciej (!) niz faceci ...

pozdrawiam ...
      • Gość: :)