aneczka_1234 16.10.06, 23:34 czy ktos sie tam wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: blue Re: sylwester w Ochotnicy Dolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 00:02 o rany do Ochotnicy?? ;)))) heheh bylam tm kiedys na wakcjach ,masakra co za amiejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_1234 Re: sylwester w Ochotnicy Dolnej 17.10.06, 10:07 mogłabyś coś bardziej rozwinąć swoje wrażenia? miejsce beznadziejne? nudy? kurcze, na sylwka chciałabym aby było wesoło!! Odpowiedz Link Zgłoś
nati1235 Re: Jesetem z Ochotnicy Dolnej 18.10.06, 11:27 Jestem z Ochotnicy i nie uważam żeby to było okopne miejsce. A w jakim miejscu dokładnie chcesz spędzić tego sylwestra, bo od tego dużo zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneczka_1234 Re: Jesetem z Ochotnicy Dolnej IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.10.06, 12:14 mam propozycję do Barnasiowki. dzieje sie w Ochotnicy cos ciekawego na sylwka? duzo turystów? jewst co robic wieczorami? i w wolnym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza Re: Jesetem z Ochotnicy Dolnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:22 ja byłam kiedyś w Ochotnicy Dolnej, pojechalyśmy z koleżanką do jej babci i było super. Urocze miejsce a na Sylwestra napewno nudno nie jest. Myśle że będziesz zadowolona z Sylwestra. Napewno gdzie nie pojdziesz to będzie super tamtejsi ludzie (zresztą chyba jak wszyscy szczegolnie w taką noc;) lubią się dobrze bawić. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś