u-kochana Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 04.01.08, 15:18 nieskończone 18 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zizi Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.gprs.plus.pl 04.01.08, 15:20 niecale 17... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patti Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 04.01.08, 15:49 skończone 12 i 4 miesiąc w toku. Pytasz, bo się boisz, że się spóźnisz z inicjacją? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paris Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:52 czynaście Odpowiedz Link Zgłoś
mroowkade Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 04.01.08, 15:56 pytam, bo jestem ciekawa, a co nie można? nie martw sie o mnie, na pewno nie jestem jakaś opóźniona, a właściwie to zawsze byłam z przodu :) to pytania "Na luzie" Odpowiedz Link Zgłoś
mroowkade Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 04.01.08, 16:01 ostatnio często widuję różne negatywne komentarze karcące młode dziewczyny za to, że za wcześnie do seksu się garną, że to nie dla dzieci itd...a ja uważam, że 16, a nawet 15 lat to przecież już nie dzieci, ale nastolatki, a wiele z nich przeżywa prawdziwe miłości i jest dużo bardziej odpowiedzialna niż inni uważają. To kiedy chcą zacząć współżycie to tylko i wyłącznie ich decyzja, a my możemy mieć jedynie nadzieje, że nie będą jej żałować i odpowiednio sie za to 'wezmą'..i że nie wpadną ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patti Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 04.01.08, 16:11 Tak, dziewczyna, która ma 15 lat to nie dziecko, tylko nastolatka, a facet, który ma 40 lat to nie dorosły, tylko 40-latek przecież. 11 latka to też nastolatka - pozwólmy jej decydować w pełni o sobie! (przecież to już nie dziecko!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agata Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.profnet.com.pl 04.01.08, 16:21 przecie zona nie pisz eo 11-latce! 16 lat a 11 to chyba różnica co? to może zaczekać z tym do 20? wtedy juz sie nie jest nastolatką Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agiee1988 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 16:26 od 14 r.z. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciii... Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:13 15 =) i nie zaluje xD :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: onaaa Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 62.87.178.* 13.04.08, 20:20 Skończyłam 18 i dalej dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: who Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:52 Brawo! I tak trzymac, bo naprawdę, nie ma się do czego śpieszyć. Ja uważam, że zawsze należy czekac na głębsze uczucie i dopiero wtedy decydowac się na seks niż poznac jakiegoś faceta i juz po... miesiącu wskakiwac mu do łóżka. Lepiej jest dawac z siebie coś więcej a nie tylko zaspokajac swoje potrzeby, lub działac pod presją. A tak na marginesie ja jestem osobiście za seksem po małżeństwie, ale jeśli się tak nie da w dzisiejszym świecie bardzo często, to niech przynajmniej robi się to również z miłości i dla miłości a nie dla zaspokojenia swojej chuci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kakulinka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 10.05.08, 17:45 ja mialam 19 a chlopaka znałam od miesiaca i do tej pory jestesmy razem i bedziemy juz na zawsze... mysle ze w młodszym wieku nie była bym w stanie podjac tak powaznej decyzji... nie załuje ze tyle z tym zwlekałam Wazne by zrobic to z miłosci a nie dlatego bo "wypada" Ciał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.08, 19:08 ja mam 20 lat , i jeszze dziewica .... i wcale mi sie nie śpiszy :):) choć mniałam duzo okazji by stracić dziewictwo , ale co powiedziałam kolesiomże nie to byli wkurzeni , i sie okazało ze im chodzi o jedno :):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aniśka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 13:43 niecałe 17 lat teraz mam 20 i nadal jestem z tym samym kochanym facetem.Pozdrawiam wszystkie zakochane kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.godula.net 31.01.08, 10:48 a jak sie skończy 20 to jest się dinozaurem? do muzeum sie zglosze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:21 nie przesadzaj.... ja 22 i jakoś nie czuję sie dinozaurem... czasem warto poczekać i nie żałować... a świadomie wybrać:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madziczek Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.05.08, 20:26 Masz rację, ja również niedawno skończyłam 22 lata, nie śpiszy się mnie i mojemu ukochanemu, bardzo się kochamy i czekamy do ślubu katolickiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: b.pff Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:39 ja 16. nigdy nie zalowalam. kochalam wiec nie bylo mowy o pomylce. zreszta nikt mnie do niczego nie zmuszal Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sandra Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 04.06.08, 12:30 17 lat i 10 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasiulka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.08, 20:43 A ja 18 lat i 6 miesiecy czy jakos tak... I powiem, ze troszku zalowalam, ze tak szybko, bo byc dziewica bylo dla mnie dumne :) Nie to, żebym była jakąś konkretną "cnotką", bo chyba mówimy o seksie tradycyjnym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona:) Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 15.04.08, 19:43 ja mialam 18 i 2 miechy:P i mysle ze to dobry wiek:) a jak ktos mowi ze wiek 14-15lat jest odpowiedni to jest to dla mnie smieszne bo uwazam ze to jeszcze dzieci(ktorzy uwazaja sie za doroslych) i im pozniej tym lepiej pozniej z dziewczyn robi sie dziwki i chlopacy nie maja do nich szacunku niestety taka prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 20:44 Dorosła w łóżku,dziecko jak wychowuje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mal Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.krakow.pl 30.04.08, 22:45 Ja miałam 20, ale potem żałowałam, że nie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolina Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:32 Ja mam 20 i jeszcze nie robilam tego. jestem dumna z tego :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arni Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 16:46 wspólczuje, seks jest dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alutka110 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:46 miałam 15 lat:) obecnie mam 20...szczerze to nie załuję, bo jestem nadal z tym chlopakiem, z ktorym przezylam swoj pierwszy raz:) powiem Wam, ze na poczatku zalowaloam...czylam sie jak niczym "dziwka" ale 15-latka prawde mowiac wie czego chce..odroznia dobre od zlego... i jezeli jest gotowa na przezycie swojego pierwszego razy to niech to zrobi...ale dla mnie jest chore jak dziewczyny mowia, ze chca to zrobic z ciekawosci...DZIEWCZYNY z milosci i tylko z milosci! pozdrawiam:) :**** Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic_anuska1985 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 16.05.08, 01:54 18:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: told Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 15:30 a ja miałem 28 ... Odpowiedz Link Zgłoś
emikaa Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 14.04.08, 18:01 Mialam 17 lat i uwazam ze to za wczesnie (przynajmniej dla mnie), moglam poczekac ze 2 lata jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:48 miałam skończone 17, moj chłopak miał 19, nadal jesteśmy razem juz prawie 5 lat. Nie załuje ale uprawiac seks trzeba byc troche dojrzalym i to nie jest kwestia wieku, Chodzi o to zeby troche na ten temat wiedziec, nie podchodzic do tego jako do sportu wyczynowego tylko do sztuki która trzeba doskonalic, wielu mysli, ze to od razu jest szczyt przyjemnosci i nie wiadomo jakie orgazmy. satysfakcja rośnie w miarę poznania siebie z partnerem. Osobiscie uwazam ze 13,14,15 latki to momio wszytko zbyt młody wiec na wspolzycie, często pozniej sie to jakos odbija na późniejszym zyciu seksualnym <tak mloda osoba jest bardziej podatna na rozczarowania> nie wspominajac o tym ze jest to karalne, ponizej 15 roku zycia. Okres Liceum to juz taki raczej standardowy czas na pierwsze powazniejsze milosci;)a kazdy poslizg w gore nie swiadczy ani zle ani dobrze o niczym;)indywidulany wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 11.04.08, 14:34 ja miałam 16 i nie żałuje teraz mam 19 jestem z innym chlopakiem z którym jestem juz zareczona. fajnie ze moglam z zrobic z dwoma innymi zupełnie innymi facetami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A. Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 193.178.243.* 05.05.08, 11:00 25 lat i uważam, że była to najcudowniejsze noc w moim życiu. wszystko było przemyślane i tak należy do tego podejść - z głową Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AAAnka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 19:56 ja miałam 15. i moze zaluje, ze tak wczsnie, nie wiem... bardzo chcialalm byc juz PO. wedlug mnie same nastawienie ujawnia niedojrzalosc. ale coz. teraz mam 18 i drugiego faceta w swoim zyciu. chyba niezaluje, ze nie jest tym pierwszym, bo pewnie bym sie teraz czegos krepowala. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.cust.tele2.pl 11.05.08, 14:17 Ja miałam 15 lat i żałuje tylko że nie zrobiłam tego wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2293 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 09.05.08, 16:09 ja jeszcze nie mialam ale bym juz chciala choc wszyscy mi mowia ze jestem za mloda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aguśśśśśś Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.kam.pl 02.06.08, 01:55 16lat i 9 misiecy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mroowkade Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.profnet.com.pl 04.01.08, 16:27 jeny jacy Ci ludzie są dziwni! nie pytałam o właściwy wiek inicjacji seksualnej, ale o to ie wy miałyście lat kiedy to zrobiłyście niektórzy to naprawdę lubią robić problem tam, gdzie go nie ma. Może jeszcze sie pokłócimy co? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 05.01.08, 20:31 zawsze mnie zastanawia czym ludzie się kierują pisząc "ci, tamci" (ludzie) wielką literą. > jeny jacy Ci ludzie są dziwni! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.ptim.net.pl 06.06.08, 21:56 13 - nie żałuję ani razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie 14, ale wyglądałam na 15! 07.06.08, 00:24 a było to czasie ćwiczeń wojskowych na Polesiu w 1937 roku. Szłam twaróg i jaja sprzedać jak ułani jazłowieccy mnie ogarnęli.. Nie podołałam im wszystkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taka jedna 26 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 41.226.129.* 26.03.08, 22:59 Ja mialam 19lat i dokladnie 10 miesiecy co do dnia. I szczerze mowiac mysle, ze moglam jeszcze zaczekac. Tak dlugo bylam dziewica z wyboru. Bylam ostatnia z moich kolezanek. Stalo sie na imprezie, nie wiem nawet czemu. Mam tez 13-letnia siostre i jak na nia patrze, to takie dziecko jeszcze. Nie wyobrazam sobie, zeby 13-letnia dziewczynka mogla to zrobic. Mysle, ze im pozniej, tym lepiej,ale bez przesady. Chociaz szanuje wszystkie wybory. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 30.03.08, 00:02 Gó.. wiecie o życiu a te wszystkie wypowiedzi i wysilki sa naprawde straszne !! Gratuluje i zycze powodzenia !! Tak naprawde to kazdy bedzie ruchal kiedy chce i kiedy czuje sie na to gotowy a wiek 20 lat to totalna masakra i wspolczuje tyle czasu odmawiac sobie najlepszej przyjemnosci !!! oczywscie trzeba miec rozum i zdawac sobie sprawe z konsekwencji danych nam razem z tymi pzyjemnosciami !!! ale kto ma rozum ma tez spokoj bo dba o codziennosc i calosc ktora nas otacza !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trnity Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 12.04.08, 21:07 a ja mam w tym roku kończę 30 i ciągle jestem dziewicą, ale w tym momencie nie ma sensu już nic zaczynać , jak sie przyznać? Facet pomyśli nikt jej nie chciał :-). A wyglądam? wg facetów atrakcyjnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:27 a znalazłaś już odpowiedniego który wprowadzi Cię w kolejny etap??:) i nie sądze żeby pomyślał, że nikt Cię nie chciał... raczej będzie w szoku, że taki skarb mu się uchował:) a jak tak nie pomyśli to oznacza, że nie zasługuje ani na uwagę ani na to żeby być tym pierwszym!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 21.04.08, 13:30 Zgadzam się z powyższym. Dla mnie byłby to skarb, szczególnie wtedy gdy nie wynikałby z jakiejś oziębłości ;) tylko z przekonań. I życzę znalezienia takiego, który to doceni.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ann Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 15:31 jak miałam 15 lat:) dla mojego chłopaka też byłam skarbem i teraz też jestem. On miał wtedy 19 latek. I dalej jesteśmy razem:) Już prawie 7 lat. I wcale nie żałuję!!!Przyznaję, że byłam bardzo młoda. Nie ma to jak trafić na porządnego faceta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: y Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.range81-157.btcentralplus.com 29.04.08, 21:26 No, moj byl w szoku (29,5)... do dzisiaj mi nie wierzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madziczek Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.05.08, 20:31 Święta racja, brawo za wypowiedź:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: milo Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.subscribers.sferia.net 30.04.08, 04:05 Gość portalu: trnity napisał(a): > a ja mam w tym roku kończę 30 i ciągle jestem dziewicą, ale w tym momencie nie > ma sensu już nic zaczynać , jak sie przyznać? Facet pomyśli nikt jej nie chcia > ł > :-). A wyglądam? wg facetów atrakcyjnie :-) raczej pomysli ze porzadna kobieta jestes bo nikomu nie dalas sie za spluwaczke spermy jak wiekszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:59 ja miałem niecałe `16 a moja dziewczyna skończone 16... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:01 23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warszawianka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:23 16 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bydgoszczanka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 11.06.08, 14:08 od 15 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asiulek Po 20tce - to jest to!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 15:21 Jestes swietna! Ja mam 21 lat i jeszcze jestem dziewica. Inicjacja zbliza sie wielkimi krokami, mysle ze do wakacji sie przelamie :) Jaki srodek antykoncepcji polecasz na pierwszy raz, bo ja sie bardzo stresuje ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: Po 20tce - to jest to!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:34 oj... trudno powiedzieć jaki środek... postaraj się raczej popracować nad stresem... bo jak sie bardzo bedziesz denerwować to będzie nieciekawie (wiem z doświadczenia)... wiec moze gumke sobie odpuscic bo jak przerwie cie rozgrzewać żeby ją założyć to ostygniesz i dopiero zacznie się stres... ewentualnie niech "zrobi sobie miejsce" bez a potem jak juz bedzie dobrze... to założycie gumke i dokończycie:) Ale i tak warto sie przełamać:D Życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
madziczek1 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 14.05.08, 00:12 23 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 75 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 04.01.08, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maoam Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 21:31 skonczone 18 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:02 21 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: myszka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:11 22 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sundry Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 16:07 Ja też 21. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona999 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 19.03.08, 17:23 Ja tez 21;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paula Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 91.193.160.* 25.05.08, 12:02 mam 17 i na razie jeszcze jestem 'czysta' :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 16:19 20 Odpowiedz Link Zgłoś
marcowykocur Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 07.01.08, 19:13 16? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pol Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.ib.tcz.pl 07.01.08, 22:41 prawie 23 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorota Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:46 23 cieszę się, że nie wcześniej, bo z odpowiednim mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an 103 08.01.08, 12:15 Moja znajoma pracuje w domu starcow, jest tam kobieta, ktora ma 103 lata i jeszcze nie ma tego "pierwszego razu za soba" (jest dziewica), ale chcialaby jeszcze kiedys sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 12.01.08, 13:18 ze tak odpowiem dyplomatycznie: bylam pelnoletnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edyta Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.gprs.plus.pl 13.01.08, 00:16 prawie 18 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ora Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.08, 10:50 15 Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 15.01.08, 13:47 15 i pół:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba69 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 02.02.08, 09:29 hmm a ja mam 17, zyje spokojnie, mam wspanialego chłopaka:D i w takie rzezcy sie nie bawie:D nie warto. napewno nie w tym wieku, ale to od mentalnosci zalez.. swoja droga interesujace sa te dywagacje.. przewaga 18 i w gore:D wspaniale:D 15?? hmm to dla mnie głupota.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agharta Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 18:15 ja mialam 16 i uwazam ze to bylo bezmyslne..nie mozna okreslic wlasciwego wieku ale lepiej poczekac na wlasciwa osobe! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bakista Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 08.04.08, 12:18 niecałe 19:) Byłam wtedy ponad rok z moim chłopakiem i to był nasz wspólny "pierwszy raz". Wcześniej dużo rozmawialiśmy o seksie i przygotowywaliśmy się do tego:) To były cudowne i niezapomniane chwile:) A teraz jest tylko lepiej..:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bakista Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 08.04.08, 12:28 i ciągle jesteśmy razem..:) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_a1 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 15.01.08, 14:36 16 i jestem na siebie zla Odpowiedz Link Zgłoś
amos69 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 23.04.08, 12:01 ona_a1 napisała: > 16 i jestem na siebie zla A dlaczego? Ja zacząłem jak miałem 15lat...co prawda nie jestem z ta kobieta, ale bardzo mile to wspominam... :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p_g Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 19.01.08, 13:00 17 i nie żałuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
seks_oralny_jest_ok Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 20.01.08, 18:35 17, jakąś sondę przeprowadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yagna Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 01:11 20 i uważam, ze to był wiek idealny. (dorosłam psychicznie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGATA Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.08, 16:27 Ja jestem ze swoim chłopakiem ponad rok i jestem jeszcze dziewicą! i chyba jestem z tego dumna;) nie śpieszy mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Natalisza Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 18:29 dokładnie 20 lat i 10 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maary Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:04 ja mialam 19 i bylo to pol roku temu. teraz nie jestem juz z tym facetem i od tego czasu z nikim nie sypialam, a zaluje, ze zrobilam to z kims , kto bie byl tego wart Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 25 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.226.tkdami.net 10.05.08, 22:49 ja miałam 22 lata a byłam w zwiazky od 17 r z Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 01.02.08, 04:13 9,4324 roku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asiunia_bzyk Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 82.160.21.* 02.02.08, 15:15 Ja miałam 24 lata i wcale nie żałuję,że nie zaczęłam tego robić wcześniej,czekałam na odpowiedniego faceta i go znalazłam,dla seks musi iść w parze z miłością.Ten facet to mój mąż,jest nam ze sobą cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eeeeeeeeeee Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 03.02.08, 00:14 17-bez 4 miesiecy i zaluje.. moglam poczekac..................... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pasiasta Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 03.02.08, 00:29 Mój pierwszy raz to prezent na moje 19.urodziny:)Właściwe czas i miejsce,a przede wszystkim Partner. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 21.04.08, 13:37 Hm, czy fajnie jest dawać prezent na swoje własne urodziny? Ja tam wolę dostawać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Przezywacz Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 195.69.82.* 03.02.08, 10:48 A czemu sama nie odpowiesz na to pytanie, palo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poecia Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.lublin.mm.pl 04.02.08, 14:30 Skończone 22, ale chyba wiek nie ma aż tak dużego znaczenia ważne jest miejsce i oczywiście partner:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka01985 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 06.05.08, 21:52 21, chyba dość późno ? Nie żałuje tego, bo było cudownie. Jestem z nim do dziś, kocham go i myślę, że on mnie też. W ten weekend będzie 1.5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lili Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 13:13 moim zdaniem taka decyzja musi być przemyslana to po pierwsze nie można tego robić bo moje wszytkie koleżanki już mają to za sobą sory ale to nie jest wyścig kto pierwszy ten lepszy każdy powiien to zrobić wtedy kiedy będzie gotowy kiedy znajdzie właściwą osobę i będzię pewny na 100000 procent. I nie mażna porównywać 14 15 latek z osobami w wieku 20 21 lat nastolatki to jeszcze dzieci może umieją odróżniać co dobre co złe ale nie zawsze myśla przy tym co robia. CZasami działają pod wpływem impulsu . Ale pomyślcie czy nie warto poczekać tak dłużej przecież apetyt rośnie. A jak to już zrobicie to już będziecie wiedziały jak to jest a potem już nic nie będziecie odkrywać. A dzieci któe robią to już w wieku 15 16 lat sorry żal mi was nie wiecie co robicie i nie mówcie że jesteście dorosłe bo jak piszecie że wszyscy to robię t wy też nie jesteście oryginalne jesteście takei jak wszyscy niczym sie nie wyróżniacie jesteście zwykłymi dziwkami. Owszem zdażaja się raz na ileś par prawdziwe związki ludzi zakochanych i wiedzących czego chcą ale to małe wyjątki. Dlatego podziwiam w tych czasach ldzi którzy opierają się stereotypom że sex to trzeba zrobić jak najszybciej . Gratuluje również jednej pani która się tu wypowiadła że ma 30 lat i jes dziewicą na prawdę skłądam na pani ręce wielkie uznanie. Jest pani skarbem nie ozlifowanym diamentem wśród wielu dziwek tego świata i zwykłych dzieci cieszących sie z tego że dają na każdym kroku i każdemu. Ja sama mam 16 lat i nie mam na razie zamiaru rozpoczynać współrzycia bo to o wiele za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziewica87 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: 193.201.167.* 04.02.08, 16:40 Ja mam już 20 latek i nadal jestem dziewica... ale jesli chodzi o smyranko to owszem, było! :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poecia Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.lublin.mm.pl 05.02.08, 02:31 Oto chodzi nie trzeba od razu iść na całość:) Odpowiedz Link Zgłoś
onappppp22 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 05.06.08, 00:01 skonczone 18scie ale mam kolezanki ktore stracily w wieku 15stu dla mnie to zenada 15stoletnia dziewqczyna to jeszcze dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnieszka Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.profnet.com.pl 05.02.08, 23:44 nie ma sie do czego spieszyc, owszem, ale ja bym chciala przed slubem wyprobowac kilku mezczyzn, mam 16 lat i jestem z chlopakiem od roku, daleko zaszlo, ale TEGO jeszcz enie robilismy, ze wzgledu na to, ze boje sie niechcianej ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
kukim Agnieszka 19.03.08, 13:46 Jesteś bardzo odpowiedzialna i dojrzała. Zeby było więcej tak myślących nastolatek. Brawo-podziwiam. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninny Re: Agnieszka IP: *.aster.pl 15.05.08, 18:34 Ja mam prawie 19 i mi się nie spieszy, chociaż chłopaka mam już niemal rok ;) Jak kocha to zaczeka, ja wolę być pewna i gotowa na wszystko. ^^ Ale nie widzę w tym niczego złego. Jestem jedynie za przemyślanymi decyzjami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J Re: Agnieszka IP: *.broker.com.pl 23.05.08, 18:17 Ja miałam 19,5 jakos, byłam z chłopakiem poł roku i na tym sie nie zakonczylo. Czasami załowałam ze nie zrobiłam tego wczesniej, mimo ze nie raz byłam tez z tego dumna ze jestem ostatnia dziewica :)Niczego nie załuje,było wpsaniale,i do tej pory super nam sie układa w sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aliana Re: Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:14 popieram ;) po co od razu na całość ;) jest tyle rzeczy które mozna zrobic przed TYM ;) wszystkiego mozna wypróbowac przeciez;) ja 17.5 i mnie sie nie pali, czekam do ślubu ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anita23 Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.citysat.com.pl 10.02.08, 13:51 15 - szkolna dyskoteka (na stojaka w WC- nawet fajnie było hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
ona-o-nim-o-sobie Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 11.02.08, 21:44 19 lat.. + ogromna miłość trwająca do dziś (5 lat) :) każdy ma swoje życie, myślę, że nie warto oceniać wyborów innych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśśa Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:00 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pol.ewa Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 13.05.08, 13:54 ona-o-nim-o-sobie napisała: > 19 lat.. + ogromna miłość trwająca do dziś (5 lat) :) > > każdy ma swoje życie, myślę, że nie warto oceniać wyborów innych. poniżej 16. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LAURA Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.nordeabank.pl 25.03.08, 16:17 22 PRZYGODA WAKACYJAN ALE BARDZO PRZYJEMNA:)W PRAWDZIE BEZ CIĄGU DALSZEGO ALE NIE ZŁUJE:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć 25.03.08, 17:30 nie pisz kobieto wielkimi literami! to oznacza krzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika Re: ile miałyście lat, kiedy zaczęłyście współżyć IP: *.chello.pl 21.05.08, 18:06 31 Odpowiedz Link Zgłoś