mroweczka-2 25.03.08, 09:05 Mam 14,5 lat. 3 tygodnie temu uprawiałam seks z moim chłopakiem. Nie zabezpieczyliśmy sie i miesiączka spóżnieła. kupiłam test ciążowy i wyszło żę jestem w ciąży. Co ja mam teraz zrobić ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 09:49 Hej głowa do góry to nie jest koniec świata ja zaszłam w ciąze mając 16 lat i jakoś żyje! Pytałaś o rade to moim zdaniam powinnaś jak najszybciej powiedzieć o tym rodzicą ale pierwszy powinien się dowiedzieć twój chłopak jak jest odpowiedzialny to będzie z tobą do końca.I nie załamuj się napewno będzie ci trudno ale napewno dasz rade! Ja sobie teraz nie wyobrażam życia baz mojej Wikuni :) Oczywiście bedzie cięto kosztowało wiele wyrzeczeń nieprzespane noce koniec imprez ale każda baba da rade:)Trzymam Kciuki i buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skkibcia26 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:47 ni powinnaś aż tak sie denerwować powinnaś isc do swego chłopaka i mu o tym powiedzieć...ale rodzicom też wieć zycze duzo szcześcia żeby wszystko wyszło dobrze.Ja zaszlam w ciąże gdy mialam 16 lat pszerzywałam to strasznie ale mój chłopak mi pomugl:)* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasssis946 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 16:55 Nie przejmuj się. Powiedz o wszystkim chłopakowi który bedzie szczesliwym ojcem. Ja zaszłam majac 17 lat i jakos daje rade bo mam wspaniałego męża i bardzo mi pomaga:) pozdrawiam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewcia Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.09, 20:25 dziewczyno co mam powiedziec ja mnie rodzice zabiją jak sie dowiedzą chyba jestem w ciązy boze masakra ja sie chyba udusze mnie rodzice zabiją a co dopiero chłopak jak sie dowie to sie załamie"( Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas_misiura Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 14.10.09, 10:59 ..a jak Twój wybranek jest pełnoletni to posiedzi za pedofilię... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bianeczkaa Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 20:01 A to twój chłopak nie wiedział, że tak może być? mówisz co najmniej jakbyś poszła sobie kupiła szczeniaczka bo masz taki kaprys! To jest zarówno sprawa twoja jak i jego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuba Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 09:21 twój chłopak sie nie załamie moja dziewczyna też jest w ciąży mamy po 15 lat i sie bardzo z tego ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 11.06.09, 22:37 > Oczywiście bedzie cięto kosztowało wiele wyrzeczeń nieprzespane noce > koniec imprez ale każda baba da rade:)Trzymam Kciuki i buziaki W tym wieku to ona tych imprez pewnie jeszcze nie zaczęła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.edata.net.pl 28.10.11, 12:05 Teraz już nic nie zrobisz...Głowa do góry!!! Dasz sobie rade...:) Dziecko to coś wspaniałego. musisz wykazać sie dużą odwagą i cierpliwością a na pewno dasz rade...Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 09:56 > Co ja mam teraz zrobić ????? Urodzic, pokochać i wychować. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A.... Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:37 urodzic, pokochac, wychować zaopiekowac sie i powiedziec o tym rodzicom i chłopakowi* i niemartwic sie przyszłoscia skonczyc szkole isc na studia znalezc prace - musisz tylko pogodzic nauke z wychowaniem dziecka i niemozesz zaniedbac ani nauki ani wychowania - POWODZENIA - wszystko jest wazne ale dziecko i milosc matki najwazniejsza - POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 25.03.08, 09:59 Tak to jest jak dzieci biora sie za seks. Niestety za glupote sie placi. Idz do gina, bo moze z ta ciaza to tylko falszywy alarm...szczerze zycze Ci zeby tak bylo, a jesli okaze sie, ze faktycznie spodziewasz sie dziecka, to musisz powiedziec o tym chlopakowi i rodzicom. Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 10:16 Tak to jest jak dzieci biorą się za seks- ty to umiesz pocieszyć brawo Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 10:24 to nie pocieszenie - to stwierdzenie faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 10:30 Ona już wystarczająco jest zdołowana nie musicie jej dobijać!! Prosiła o rade a nie o wasze oceny! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 10:36 a skad wiesz??? Mam wrazenie, ze to kolejna osoba, ktora sie nudzi i zaklada watki, nie majace nic wspolnego z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 10:52 może masz racje ale ja przez takie coś przechodziłam i jeśli to prawda to naprawde potrzebuje pocieszenia pomimo tegoż e zachowała się nieodpowiedzialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 25.03.08, 11:06 To jest przerazajace! Znam 15 i 16 latki, ktore zaszly w ciaze przez swoja glupote, nie mam zamiaru ukrywac, co mysle na ten temat. Najgorsze jest to, ze dziewczyny w ogole nie wynosza wnioskow z postepowania kolezanek. Na prawde wspolczuje autorce watku i calym sercem jestem z nia, mam ogromna nadzieje, ze nie jest w ciazy, a ta sytuacja bedzie dla niej nauczka na przyszlosc i przestroga dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 11:20 To wcale nie jest tak jak mówisz ja mialam 16 lat moje dziecko ma teraz 5 lat ja jestem szczęśliwa mój mąż też to jest przerażające że jesteśmy szczęśliwą rodziną?? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 11:25 Kroliczek, z calym szacunkiem, Tobie sie udalo, ale tysiacom dziewczyn, ktore jeko nastolatki zachodza w ciaze - zycie wcale ich nie rozpieszcza. WIec nie idealizuj, ze wszystko bedzie pieknie i wspaniale. Bo tak wcale nie musi byc. I raczej nie bedzie. Bo wychowywanie dziecka to ciezka praca, a nie "zabawa laleczką" bez odpowiedzialnosci. I uzywaj z laski swojej jakiejs interpunkcji, bo nie chce mi sie zgadywac, jaki jest sens twojej wypowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 11:36 ja nie napisałam,że wszystko będzie piękne i wogóle niewiadomo jakie! A ty Agatko chyba nie czytasz tego co się pisze, nie tyko ty masz dziecko i możesz mi wierzyć wiem co to znaczy wychowywać dziecko. Ja nie jestem z tych które zaszły w ciąze a dzidziusia bawiła babcia! Jestem odpowiedzialną osobą i jeśli coś zrobie nie tak to ponoszę tego konsekwencje a nie chowam głowy w piasek! Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 12:41 To gratulacje dla Ciebie Króliczku. Ale nie wszystkie są takie mądre i odpowiedzialne jak Ty. Pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 13:00 Wiem to jest smutne ,są różni ludzie. ale nie trzeba odrazu mówić,że akurat się w tym przypadku nie uda. dużo zależy od faceta, jeśli jest odpowiedzialny to wszystko powinno być ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 13:34 jeszcze zależy ile lat ma ten "facet". Bo jeśli tyle co autorka wątku, to wątpię żeby był odpowiedzialny. Nie powinnam generalizować, ale chłopcy w wieku 14-15 lat nie są zbyt dojrzali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 13:45 tu masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Angel. 88 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 80.55.97.* 21.01.10, 18:07 Witaj.!. Dziewczyno, nie możesz teraz w tej sytuacji się załamywać a co dopiero w depresję wpadać,nie tędy droga! Fakt, jesteś jeszcze młoda ,ale nie możesz podchodzić do ciąży stresowo,bo może to w przyszłości odbić się na dziecku a co dopiero nie możesz go winić. Jak wiadomo w życiu 15-latki która jest w ciąży i która będzie miała dziecko,nie zawsze jest kolorowo. Zależy też to jednak od Twojej sytuacji materialnej i rodzinnej. Myślę ,że powinnaś jak najszybciej powiedzieć o tym Rodzicom a bynajmniej mamie! Chłopak tez powinien wiedzieć ,aby mógł się przygotować do poważnych rozmów i życia z Tobą i dzieckiem:). Najważniejsze jest to aby je kochać! Takie przypadki się zdarzają,mam koleżankę która jest w Twoim wieku i urodziła już dziecko. jest szczęśliwą mamą!,lecz pamiętaj o nauce.Napewno MAMY czy dziadkowie pomogą Ci wychowywaniu dziecka,a Ty skończ szkołę :). POWODZENIA! Chciałabym abyś się odezwała gdy już urodzisz,i jak Ci się powodzi:). email: necia94@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 25.03.08, 11:33 Przerazajace jest to, ze tak mlode dziewczyny zachodza w ciaze, ze nastolatki uprawiaja seks bez zabezpieczenia, nie powinno tak byc! N Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 25.03.08, 11:38 No nie powinno! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 13.10.09, 16:57 Trzeba było sie nie peprzyc jak samemu jest sie dzieckiem!!! i masz za swoje ! wspolczuje tylko twojemu dziecku .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 212.160.172.* 25.02.09, 13:32 Jak to sie mówi trzeba myśleć głową a nie dupą! dziewczyno ty masz 14 lat a myslisz o seksie ty sie za nauke wez. Na seks przyjdzie czas. Ciesze sie z tego ze jestes w ciazy przynajmniej masz nauczke ....Patologie sie juz na swiecie robia Odpowiedz Link Zgłoś
foxy89 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 22.06.10, 12:40 Chyba jednak nie chcę mieć córki... Paranoja, co się z tym światem dzieje... Nie chcę mówić, co "ja w Twoim wieku", bo to nie ma sensu. Weź się w garść i leć do rodziców. Oni napewno pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmmm Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.docsis.tczew.net.pl 22.06.10, 13:36 Córki nie chcesz, ale jak syn zbroi Ci dziecię w młodym wieku to czeka Cię płacenie alimentów. Sama sobie dziewczyna dziecka nie zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.aster.pl 25.03.08, 17:31 <Na prawde wspolczuje autorce watku ja tam nie współczuję za błędy i głupotę się płaci chciało się pannie seksować i to bez zabezpieczenia to niech teraz za to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 23:44 Ona będzie odpowiadać? Wszyscy za to dziecko zapłacimy w postaci zasiłków, dodatków itede. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewcia Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.10, 10:32 jebnij sie w łeb palancie co ty opowiadasz za glupoty!!!! Fakt troche za wczesnie na dziecko w tym wieku ale ja smama mam 17 lat i jestem w 6 miesiacu tez przezywalam to wiadomosc ale za bledy niestety sie placi wiem jak to jest ze boisz sie reakcji z strony rodzicow i calego otoczenia ja po tygodniu od zrobienia testu powiedzialam rodzicom a najpierw oczywiscie chlopakowi (tatusiowi)mojego dziecka duzo pomaga mi i wspiera MNIE NIE WIEM JAKI JEST TWOJ CHLOPAK ALE skoro byl gotowy zeby to z tobo zrobic nie zabezpieczajac sie to powinien zajac sie toba i dzieckiem .Ja nie przerwalam nauki tyle ze przenioslam sie zaocznie ty tez mozesz skonczyc w ten sposob szkole nawet gimnazjum!!lub zlozyc wniosek o indywidualne lekcje w domu teraz nie ma co plakac tylko trzeba sie wziasc w garsc i pomyslec dorosle na zycie i przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Normalna Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.domainunused.net 06.07.08, 20:19 Posłuchaj! jeśli twój chlopak jest jeszcze jakis poukladany i ci pomoze to dasz rade! a kazda matka choc troche kocha swoje dziecko bo w koncu jest jakby jej czescia , no nie? zobaczysz, kiedy urodzisz nie bedziesz sobie wyobrazac zycia bez tego dziecka, ktoremu dalas zycie. glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 10.04.08, 11:53 A ja jej nie wspoczuje wcale. Za glupote sie placi. Pelno jest kretynek, ktore nawet nie probuja sie zabezpieczac, a potem wielkie zdziwienie, ze sa w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 25.03.08, 10:39 Pisze co mysle. Zachowala sie nieodpowiedzialnie, oboje z chlopakiem nie dojrzali do seksu i teraz sa tego konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaxxxx Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.85-237-172.tkchopin.pl 10.10.08, 12:58 to nie pocieszenie,tylko gorzka prawda!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przyjaciółka Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:25 Hej moja koleżanka ma dokładnie tak jak Ty 14,5 lat i też jest w ciąży. Stara się tym nie przejmować lecz przeciwnie cieszyć swoim skarbem. Ona je już pokochała i wie że to największy skarb na świecie. Wierz mi że masz większe szczęście niż kobiety które w ogóle nie mogą mieć dzieci. Teraz powinnaś myśleć o swoim skarbie i robić wszystko co dla niego najlepsze i co najważniejsze głowa do góry;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stary 30 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.13, 18:00 Nie załamuj się.Powiedz swojemu mężowi i rodzicom,że jesteś w ciąży.Wszystko będzie dobrze ,ale nie możesz zaniedbać nauki i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 13:53 Jeśli to prawda, w co wątpię- myślę że się nudzisz i tak się bawisz,teoretyzujesz, co by było gdyby - to, dziecko,musisz powiedzieć rodzicom.Rodzice są za ciebie odpowiedzialni bo jesteś niepełnoletnia. Sama w tej sytuacji nic nie zrobisz.A jeśli teoretyzujesz, bo zakładasz że taka sytuacja może mieć miejsce, planujesz rozpoczęcie współżycia,to wiedz, że: 1/współżycie do 15 roku życia jest karalne.Jeśli partner jest pełnoletni może odpowiadać karnie. 2/Każde rozpoczęcie współżycia seksualnego może wiązać się z ciążą, nawet z najlepszym zabezpieczeniem.Żadne nie daje 100%pewności. 3/Największy stopień pewności to tabletki antykoncepcyjne- ok.99% pewności. Ginekolog wypisuje receptę.Ale do 16 roku życia musisz iść z rodzicem bo jest wymagana jego zgoda- tabletki hormonalne nie są obojętne dla zdrowia. 4/Współżycie bez prezerwatywy wiąże się ponad to z zagrożeniem zarażenia chorobami przenoszonymi drogą płciową - HIV/nieuleczalna i śmiertelna/i inne weneryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 14:02 P.S. Jeśli rodzice ci nie pomogą to w najgorszym wypadku możesz zgłosić się do domu samotnej matki i tam czekać na poród.A gdybyś nie chciała wychowywać dziecka to możesz oddać do adopcji, ale nigdy nie porzucać, nie zostawiać w szpitalu bez podjęcia decyzji, bo wtedy zostawiasz sprawę nieuregulowaną prawnie i dziecko nie może być adoptowane i trafia do Domu Dziecka, a to najgorsze co może go spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZaradnaJolanta Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.aster.pl 25.03.08, 17:29 usuń ciążę albo urodź i oddaj dzieciaka do adopcji Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 25.03.08, 17:30 Gość portalu: ZaradnaJolanta napisał(a): > usuń ciążę > albo urodź i oddaj dzieciaka do adopcji namawiasz do przestepstwa??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agatka_to_pala [...] IP: *.pai.net.pl 26.03.08, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 09:47 rozmodlona? a skad takie wnioski, durny trollu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rychu Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.spray.net.pl 26.03.08, 00:59 Adopcja to przestepstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 09:46 Gość portalu: Rychu napisał(a): > Adopcja to przestepstwo? oj, rozumem to ty nie grzeszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 09:58 dziecko szykuj kase na usuniecie a raczej rodzice chlopaka ktory zmajstrowal ciaze trzeba bylo myslec naprawde zeby w tym wieku juz wspolzyc <masakra> z ta mlodzieza Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 10:13 Gość portalu: Ona napisał(a): > dziecko szykuj kase na usuniecie a raczej rodzice chlopaka ktory > zmajstrowal ciaze > trzeba bylo myslec naprawde zeby w tym wieku juz wspolzyc <masakra> > z ta mlodzieza Sama jesteś masakra. Jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz nic. To jej sprawa czy urodzi to dziecko, czy nie. I nie doradzaj 14latce czegoś takiego. Jak możesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:21 summerlove napisała: Sama jesteś masakra. Jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz nic. > To jej sprawa czy urodzi to dziecko, czy nie. I nie doradzaj 14latce > czegoś takiego. Jak możesz.. to nie jest gupota tylko samo zycie dziewczyno,ja jestem za aborcja tym bardziej jak dziecko 14 letnie ma dziecko w drodze bo watpie aby rodzicom chcialo sie wychowac wnuka/wnuczke w dobie XXIw.,chyba ze maja czas i pieniadze za stara jestem zebys mi takie teksty mówiła "z ta masakra" Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 27.03.08, 18:12 Gość portalu: Ona napisał(a): > za stara jestem zebys mi takie teksty mówiła "z ta masakra" > A to przepraszam Panią.. Widać w Pani przypadku sprawdza się stwierdzenie "im starszy tym głupszy". Jesli Pani córka zajdzie w ciążę to powie jej Pani "Usuń to dziecko"?? Nie wyobrażam sobie żeby moja mama miała mi cos tkiego powiedzieć. A twojej córce (albo przyszłej córce jeśli jescze nie masz) współczuję takiej "matki". Pozdrawiam skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 26.03.08, 10:23 Ty chyba Nienormalna jesteś!!!! Puknij się w ten pusty łebek i dopiero się wypowiadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 10:34 Ona - nastepna kretynka, ktora namawia do przestepstwa, a nawet nie potrafi uzyc przecinka i kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Króliczek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 195.47.201.* 26.03.08, 11:23 Wiecie co? Najlepsze jes tu to, że wszyscy się tu kłócą a ta co założyła to forum ma to wszystko w czterech literach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 11:30 ok Kroliczku, bo to nie zaciazana nastolatka tylko troll był :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 19.06.08, 08:50 Poniżej 15 roku życia aborcja jest dopuszczalna i wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alwadiwawalla Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 26.06.08, 03:29 Od kiedy? Chyba coś Ci się pomyliło. Aborcja jest legalna tylko kiedy jest wynikiem gwałtu, płód jest chory, lub ciąża stanowi zagrożenie życia matki. Autorka tematu nic nie pisze o tym, że ktoś ją zmuszał do seksu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziub-dziub Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 23:30 Art. 4a ustawy planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży 1. Przerywanie ciąży może być dokonane wyłącznie przez lekarza, w przypadku gdy: 1. ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety ciężarnej, 2. badania prenatalne lub inne przesłanki medyczne wskazują na duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu, 3. zachodzi uzasadnione podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego ----------> czyn zabroniony to nie tylko gwałt, to też współżycie z 14latką. No, chyba, że tatuś też nielat. Ale ja i tak bym nie usunęła. Niemniej jednak aborcja w tych warunkach imo przestępstwem nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kitsune Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 85.222.87.* 29.09.10, 22:08 Jeśli już masz maleństwo .. a na pewno masz jak nie usunęłaś to szczerze gratuluje ! Napisz jak się miewasz z bejbusiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grr Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 16.08.09, 00:01 Jeśli dziewczyna współżyjąc nie miała skończonych 15 lat, to współżycie było czynem zakazanym, nawet jeśli bylo z jej strony dobrowolne. Prawo w Polsce pozwala na usunięcie ciąży bedącej wynikiem czynu karalnego. ZaradnaJolanta nie namawia więc nikogo do przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: simpleneta Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: 81.190.82.* 30.03.08, 20:54 ZaradnaJolanta napisał(a): > usuń ciążę > albo urodź i oddaj dzieciaka do adopcji Zlituj się , nawet jeśli ten wątek to czyjś żart to twoja rada jest poniżej wszelkiej krytki . Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 19.06.08, 08:53 > Zlituj się , nawet jeśli ten wątek to czyjś żart to twoja rada > jest poniżej wszelkiej krytki . Dla 14 latki bez środków do utrzymania dziecka to rzeczwistość. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dona Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:36 Ty głupia małpo!!! Ciebie matka mogła usunąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrc dbać o siebie i odziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:09 dbać o siebie i odziecko i powiadomić prokuraturę Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 26.03.08, 23:33 mroweczka-2 napisała: > jestem w ciąży. Co ja mam teraz zrobić ????? Hah.. no zastanów się... Odpowiedz Link Zgłoś
olga.3 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 27.03.08, 19:05 Taka młoda i już w ciąży !!!! było tk wcześnie niepchać sie do łóżka teraz masz tego konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zupcia Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 19:48 prowokacją mi to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: facet z m2:) Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:42 no to dupa blada:\ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość2 Po prostu usuń... IP: 212.160.172.* 30.03.08, 17:22 Poszukaj w necie informacji o tabletkach tzw. wczesnoporonnych albo zrób zabieg. Piętnastolatki są marnymi matkami. Jak usuniesz ciąże to przynajmniej nie usłyszymy w Wiadomościach że jakiś 16 letni pijany tatuś ztłukł 3 miesięczne niemowle na śmierć. Na wyspach wykonuje się rocznie 150 tys aborcji i jakoś Wielka Brytania się od tego nie zawaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Po prostu usuń... 30.03.08, 17:26 nastepny debil namawia do aborcji.... >Jak usuniesz ciąże > to przynajmniej nie usłyszymy w Wiadomościach że jakiś 16 letni > pijany tatuś ztłukł 3 miesięczne niemowle na śmierć. a to kazda nastoletnia matka musi miec meza?????? ZACZNIJ MYSLEC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość2 Re: Po prostu usuń... IP: 212.160.172.* 30.03.08, 17:59 proszę o precyzyjną definicję namawiania do przestępstwa. jeśli aborcja w "szczególnych przypadkach" jest dopuszczalna w tym kraju a w imię "ustawy antyaborcyjnej" zabrania się aborcji w pozostałych "nie-szczególnych przypadkach" to jest to jaskrawe łamanie zasady równości obywatela wobec prawa... Pisząc "tatuś" nie mam na myśli męża więc sama dojrzej. W Wiadomościach równie często są doniesienia o "mamusiach" katujących i mordujących swe "dzidziusie", wystarczy właczyć telewizor i obejrzeć coś innego od MagdyM, Na Wspólnej czy prognozy pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Po prostu usuń... 30.03.08, 18:16 Namawianie do popełnienia przestępstwa jest, jak sie nie myle, karalne. A ty ja do tego namawiasz. Tak, aborcja jest dopuszczona w "szczegolnych przypadkach", a puszczanie sie za mlodu do takich przypadkow sie nie zalicza. >to jest to jaskrawe łamanie zasady równości obywatela wobec prawa... Nie zgadzam sie z tym. Sa wypadki, kiedy aborcja moze miec swoje uzasadnienie, a sa takie, gdzie kobieta nie powinna miec do tego prawa. Takie jest moje zdanie i wielu ludzi. Taki jest tez aktualny stan prawny. Jak ci sie nie podoba - protestuj u premiera, prezydenta i i innych ... Piszac o katowaniu dzieci przez tatusia - zazwyczaj ma sie na mysli osobe stale przebywajaca z dziecmi i sfrustrowana, czyli wypisz wymaluj maloletniego chlopaczka, ktory nabzykał, ale wychowywac juz nie chce... W ten krajobraz rowniez wpisuja sie czasami mlodociane mamusie... To co? Mamy pozwolic, zeby skrobala sie co miesiac, zamiast kupic prezerwatywe? I moze jeszcze skrobanki na koszt panstwa? PS. Magdy M szczerze niecierpie... brrrrr, koszmar nie serial. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość7 Mamy pozwolic, zeby skrobala sie co miesiac IP: 212.160.172.* 09.04.08, 22:43 agatka_to_ja napisała: > To co? Mamy pozwolic, zeby skrobala sie co miesiac, > zamiast kupic prezerwatywe? I moze jeszcze skrobanki na koszt > panstwa? Kobieto żałosna! Co oznacza twoje zdanie "mamy pozwolić"? A cóż ty masz komu do pozwalania? Kimże ty jesteś - rzecznikiem świadomości zbiorowej? W tym kraju obowiązuje najbardziej restrykcyjne w Europie prawo antyaborcyjne i tobie się to podoba? Może zastanów się dlaczego w innych krajach nikt takich głupot jak tutaj nie forsuje? Zacofani są? Ludobójcy? Wszyscy na raz??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alwadiwawalla Re: Mamy pozwolic, zeby skrobala sie co miesiac IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 26.06.08, 03:42 Słonko, co prawda Agatką nie jestem, ale muszę odpowiedzieć na Twój post. Mamy restrykcyjne prawo aborcyjne, ale to wcale nie znaczy, że jesteśmy gorsi od reszty Europy. Aborcja to nie jakiśtam zabieg. Wiesz ile kobiet żałuje, że usunęło ciążę? Ile nie może sobie poradzić z tym? Ten malutki płód to też człowiek i według mnie ma prawo żyć. Nie powiem, że zakazuję kompletnie aborcji - bo są sytuacje, w których nie mogłabym odmówić kobiecie usunięcia ciąży. Mimo wszystko większość osób w Polsce jest przeciwko "skrobankom", itd. I dobrze, bo za swoje czyny się odpowiada! Chciałabyś, żeby każda nastolatka pozbywała się dziecka? Żeby nie wyciągnęła wniosków ze swojego zachowania? Agatka pisze bardzo dobitnie i wprost, ale jest w jej wypowiedziach trochę racji. Ja również bałabym się, że aborcja stanie się chlebem powszednim, formą antykoncepcji. Możecie mnie wyzwać od moherów i dewotek:) Jestem niewierząca, więc najwyżej się roześmieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Po prostu usuń... 16.06.08, 14:28 > Nie zgadzam sie z tym. Sa wypadki, kiedy aborcja moze miec swoje > uzasadnienie, a sa takie, gdzie kobieta nie powinna miec do tego > prawa. Takie jest moje zdanie i wielu ludzi. Taki jest tez > aktualny stan prawny. I co ztego? W Polsce w majestacie prawa wykonuje się tyle samo aborcji, co przed wejściem tej kulawej ustawy. A ile kobie t 'pozbylo sie problemu' w zaciszu gabinetow za 2000 zl? Nikt tego nie wie, ale moze to byc liczba porownywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nestea1 Re: Po prostu usuń... IP: *.registered.aka.ukw.edu.pl 28.06.08, 14:57 Aborcja jest dozwolona, gdy ciaza jest wynikiem czynu zabronionego. Seks z nastolatka do 16 r. zycia jest czynem zabronionym. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowatowe Re: Po prostu usuń... 03.04.08, 21:57 agatka_to_ja napisała: > nastepny debil namawia do aborcji.... > > > >Jak usuniesz ciąże > > to przynajmniej nie usłyszymy w Wiadomościach że jakiś 16 letni > > pijany tatuś ztłukł 3 miesięczne niemowle na śmierć. > > > a to kazda nastoletnia matka musi miec meza?????? ZACZNIJ MYSLEC !!! Nie, nie musi miec meza, ale kazde 3 miesieczne niemowle ma ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Po prostu usuń... 03.04.08, 22:13 Owszem.. kazde niemowle ma ojca. Ale jesli juz jakis ojciec katuje dziecko to taki, ktory jest przymuszony do roli ojca i mieszka z dzieckiem... Co innego "zrobic dziecko", a co innego je wychowac. Jesli "dawca nasienia" nie jest odpowiedni do roli ojca - to nie nalezy go do tego zmuszac "..bo co ludzie powiedza, jak slubu nie bedzie, a córcia w ciazy..." Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A na biologii się nie uczyłaś? 30.03.08, 18:54 Bzykanie, zapłodnienie, ciąża, poród... Odpowiedz Link Zgłoś
espoir_2 Re: A na biologii się nie uczyłaś? 30.03.08, 21:08 Ciężka sprawa z ciążą w tym wieku. Dorosłe kobiety miewaja czasami zaburzenia w psychice wywoalane podswiadomym strachem przed macierzynstwem, co robic mając lat 14 ? Tak, tak nie powinny dzieci brac sie za seks, ale juz się wzięły i jezeli autorka watku naprawde jest w takiej a nie innej sytuacji proponowalabym powazna rozmowe najpierw z ojcem dziecka i ustalenie do kogo mozna sie zwrocic, kto jest powazny a nie potepi tylko pomoze jakos odnalezc sie w tym wszystkim . Czternastolatka pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji... Ciąza moze bardzo utrudnic zycie w tym wieku, [szkola, reakcja spoleczenstwa]wszystko to na pewno bedzie trudne do zniesienia, ale aborcja jest najgorszym wyjsciem, bo za kilka lat uswiadomi sobie, ze zabila dziecko. To chyba gorsze niz te kilka lat poswięcenia. Nie mnie jednak oceniac czy moralizowac bo zycie jest zyciem i roznie to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eugen Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:27 Napisz do Bravo Girl ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr_shrek Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.chello.pl 30.03.08, 23:37 moim zdaniem do ukonczenia 18 roku zycia powinnyscie brac tylko do buzi. nie byloby potem takich niespodzanek. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 31.03.08, 00:08 Jest jeszcze jedna opcja,też antykoncepcyjna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: E.A. Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.bredband.comhem.se 31.03.08, 01:17 Jedyne wyjscie w twojej sytuacji to rozmowa z rodzicami a wlasciwie w pierwszej chwili z mama. Odpowiedz Link Zgłoś
magaly3 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 31.03.08, 08:19 Ciezkie chwile przed toba, co wcale nie znaczy, ze sobie nie poradzisz. Glowa do gory, badz dzielna. Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Ja pierwsze dziecko rodzilam w wieku 29 lat i powiem ci, ze wczesne macierzynstwo tez ma jakies zalety. Trzymaj sie, zycze duzo sily! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiulka ale prowokacyjna zenada IP: 80.51.73.* 03.04.08, 17:48 eee szkoda ze nie napisalas ze masz 12 lat :D byloby fajniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marmoladka Re: ale prowokacyjna zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:20 Dziecko rodzi dziecko. To chyba staje sie juz standartem.Cóż- gdzie nie zajrzec do byle gazety jakiejkolwiek prasy wszedzie SEX SEX SEX golizna pozycje wspomagacze udogodnienia bielizna ba nauka uwodzenia etc etc.Ta młodziez jest juz ogłupiała a chec spróbowania ogromna. Bo czy mozna tu mówic o miłosci odpowiedzialnej mysle ze dziecino zagubiłas sie w swiecie erotykiWtym wieku jeszcze sama potrzebujesz matczynej opieki. Coz Ty mozesz dac temu dziecku?Jesli jest to prawda koniecznie porozmawiaj o tym z rodzicami.Pamietaj madrosc rodzi sie z nauki . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: ale prowokacyjna zenada IP: 83.168.106.* 04.04.08, 00:51 agatka: "Ona - nastepna kretynka, ktora namawia do przestepstwa, a nawet nie potrafi uzyc przecinka i kropki..." przestepstwem jest wspolzycie z osoba, ktora nie ma 15 lat jak zwykle zbyt madra szkoda ze swoja "madroscia" raczysz imbecyli. tu sie dowartosciowujesz hipokrytko? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ale prowokacyjna zenada 04.04.08, 13:39 Aborcja tez jest przestepstwem. Hipokrytka? o co ci chodzi czlowieczku? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: ale prowokacyjna zenada 16.06.08, 14:31 > Aborcja tez jest przestepstwem. Nie jest. Poczytaj dokladnie ustawe ze zrozumieniem czytanego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
pioraf66 Re: Mamy pozwolic, zeby skrobala sie co miesiac 09.04.08, 23:43 agatka_to_ja napisała: > tak. Uwazam, ze to dobre prawo. Nie uwazam, zeby aborcja "na > zyczenie" bylo dobrym wyjsciem. W pozostałych krajach Unii Europejskiej (poza Irlandią) uważa się że aborcja na życzenie jest dobrym wyjściem i nie masz na to żadnych kontrargumentów prócz ksenofobicznego, że oni są źli a "My" dobrzy. A to już nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anita Re: .. jakos na swoje wlasne posty nie odpowiadam IP: *.Red-88-25-11.staticIP.rima-tde.net 10.04.08, 12:05 Kochani przestańcie sie kłucić.Fakt,że bardzo młodziodka jest.Ma zaledwie 15 lat-ale stało sie,chociaż nie powinna uprawiać sesu w tym wieku.Chociaż mam już corke dorosłą,ale gdy zaczła spotykać sie z chłopakiem w jej wieku-rozmawialam z nią otych sprawach,i jak narazie jestem spokojna.Teraz po fakcie jużdokonanym ,powinna koniecznie porozmawiać z matką.Napewno gdy była by moją córką napewno bym jej nie pozwoliła usunąć.Wręcz przeciwnie-pomogła bym jej w wychowaniu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 15.06.08, 18:56 zakladam sie ze to prowkacja wiec odpowiem rownie prowokacyjnie :pjsc sie wyskrobac a jednoczesnie zaprosic prolife i ksiedza ,dadza ci kase abys nie usuwala dzieciaka i bedzie ok a jak urodzisz okaze sie ze ksiadzi pro life kasy nie maja i zostaniesz z dzieciakiem na lasce rodzicow lub lasce mojej i reszty panstwa w domu samotnej matki. ew. mozesz dziecko oddac do adopcji ale od razu zrzeknij sie wszelkich praw aby dziecko nie gnilo w domu dziecka. p. Odpowiedz Link Zgłoś
siaka24 Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 15.06.08, 20:26 Witaj! Nic sie nie martw.Wiem,ze to szok.Jesli chcesz pogadac,napisz na siaka24malpa.Gazeta.plUrodyilam sznka w wieku 15 lat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszmg Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! 15.06.08, 21:50 Biorąc Twoją sprawę na poważnie radzę,jak najszybciej porozmawiaj z rodzicami najlepiej najpierw z mamą, nie z chłopakiem. Sprawa jest poważna,jesteś osobą nieletnią,14 lat to dziecko,sprawę należy jak najszybciej wyjaśnić kto jest sprawcą ciąży.Jeśli chłopak jest Twoim rówieśnikiem nie będzie problemu. Jestem pewny,że wszystko ułoży się pomyślnie,rodzice na pewno Ci pomogą.Znam b.wiele takich przypadków zakończonych happy endem . Natomiast jeżeli sprawcą jest dorosły mężczyzna, sprawa jest już bardzo poważna. Nie polecam zabiegu ze względu niebezpieczeństwa jakie taki zabieg ze sobą niesie:powikłania zdrowotne,może również doprowadzić do trwałej bezpłodności. PAMIĘTAJ, POWIEDZ O ZDARZENIU JAK NAJSZYBCIEJ RODZICOM! Trzymaj się i głowa do góry,wszystko będzie dobrze,zapewniam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izz Re: ciąza w wieku 14,5 lat. pomocy........!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 18.06.08, 20:04 albo to trol albo dziecko będzie miało dziecko...życie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adelante Prawda o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:22 Prawda jest taka, że kobiety są istotami, które nie mają nic sensownego do zaoferowania społeczeństwu od siebie. O nich, o kobietach stanowi tylko to jak wyglądają czyli ich ciało. Dlategoteż najważniejsza rzecz w ich życiu to DOBRZE WYGLĄDAĆ. Odchudzają się, chodzą na jakieś spalania tłuszczu, walczą z cellulitem, smarują całe ciało kosmetykami, żeby "dobrze wyglądać", dobieraja ciuszki, fatałaszki i tym podobne bzdety. :-) No a co mają robić jak o nich świadczy wyłącznie ich ciało, te małe móżdżki są nieważne, bo co komu po nich ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Prawda o kobietach 18.06.08, 20:36 A ciebie kto chlopczyku skrzywdzil? Chyba miales jakies traumatyczne przezycia w dziecienstwie i mocno upadles na glowe, skoro piszesz takie bzdury i kretynizmy. Nawet komentowac szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wolfram von Eschen Re: Prawda o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:49 Kobiety same w sobie są jedną wielką traumą dla samych siebie:) Ich życie to jedno, nieprzerwane pasmo troski (nigdy niezaspokojonej) o swój wygląd. Reszta to dodatek. Włącznie z nieistotnym rozumkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Prawda o kobietach 18.06.08, 20:52 Myslisz, ze jak napiszesz te same bzdury pod innym nickiem to beda bardziej wiarygodne? Sio stąc trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Prawda o kobietach 18.06.08, 20:53 Gość portalu: adelante napisał(a): > Prawda jest taka, że kobiety są istotami, które nie mają nic > sensownego do zaoferowania społeczeństwu od siebie. O nich, o > kobietach stanowi tylko to jak wyglądają czyli ich ciało. Dlategoteż > najważniejsza rzecz w ich życiu to DOBRZE WYGLĄDAĆ. Odchudzają się, > chodzą na jakieś spalania tłuszczu, walczą z cellulitem, smarują > całe ciało kosmetykami, żeby "dobrze wyglądać", dobieraja ciuszki, > fatałaszki i tym podobne bzdety. :-) No a co mają robić jak o nich > świadczy wyłącznie ich ciało, te małe móżdżki są nieważne, bo co > komu po nich ?:-) a jak tu wytlumaczyc kobiety z tytulem dr albo mgr izn? dostaly za cialo nie? korwinisto do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: HAHAHAHAHAHAHA... Re: Prawda o kobietach IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 12:02 A kto Cię urodził? Kto Ci pieluchy zmieniał, karmił, kąpał? Pewnie tatuś... TO mężczyźni są w tych czasach zbędni... Możliwi do zastąpienia. Już nawet żeby mieć dziecko nie trzeba kopulować z mężczyzną, wystarczy jego nasienie które zresztą wybiera się wg własnego widzimisie bo nie kążdy facet sie nadaje. A kobieta... Łatwiej się przystosuje, sama o siebie zadba, zarobi i da radę jednocześnie wychowując dziecko, pracując i jednocześnie jeszcze czasem sie kształcząc. Mężczyzna jak jest sam to albo liczy na mamusię albo je zupki z torebki, prania sobie sam nie zrobi i nigdy nie pogodzi pracy, wychowania dziecka i nauki...Chyba, że pomoże mu kto? Mamusia, a mamusia też kobieta. Więc pomyśl troszkę człowieczku co mówisz. Wy myslicie,ze jestescie lepsi od kobiet a jestescie jak dzieci we mgle. Słabi i nieporadni. A co do wyglądu to częściej widzę zadbaną koietę nawet juz po 40 niż mężczyzne... Kobieta po ciąży i jako matka nadal o siebie dba a mężczyzna się zapuszcza i myśli, że już ma partnerkę to ona musi z nim być i spoczywa na laurach, a brzuszek rośnie. Przykra prawda... Kobiety bez Was TAK, mężczyźni może i tak ale na krótką metę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aaron Prawda o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:05 Hormony kształtują świadomość :-) Myślenie wyłącznie macicą, zacietrzewienie, niesprawiedliwość, egoizm i wąskie horyzonty. Oto cechy kobiet. Rozum się nie liczy, moralność kobiet bardzo chwiejna, zależy wyłącznie od osobistych korzyści. Taka prawda o kobietach. To słabiutkie istoty i nie ma co się obrażać na prawdę. Prawda Was wyzwoli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bradpit Prawda o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:23 Nadmierna uczuciowość, niezależna od rzeczywistości i sprawiedliwości. Powierzchowność wynikająca z braku rozumowego podejścia do rzeczywistości. Silna afektacja, myślenie rozumem dopiero w okresie menopauzy lub pokwitania. Wcześniej myślenie i działanie uzależnione od fazy cyklu. Czyż to nie słabości i ułomności ? Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Prawda o kobietach 18.06.08, 21:31 Gość portalu: bradpit napisał(a): > Nadmierna uczuciowość, niezależna od rzeczywistości i > sprawiedliwości. Powierzchowność wynikająca z braku rozumowego > podejścia do rzeczywistości. Silna afektacja, myślenie rozumem > dopiero w okresie menopauzy lub pokwitania. Wcześniej myślenie i > działanie uzależnione od fazy cyklu. Czyż to nie słabości i > ułomności ? Taka prawda. Zrobimy wyscigi w pisaniu bzdur i uogolnianiu? Ok My myslimy rozumem chociaz w czasie menopauzy. A wy od urodzenia do starosci - myslicie K.U.T.A.S.E.M :) I co? Jeszcze chcesz sie bawic we wzajemne, klamliwe obrazanie płci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monte christo Prawda o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:45 Kobiety... jakie są ? Skrajny materializm, pieniądze przysłaniają im wszystko, zaciemniają resztki myślenia. Szanują wyłącznie silniejszych, bogatszych i posiadających władzę, niezależnie od ich kompetencji (a raczej ich braku) moralnych. Wobec takich ludzi wręcz groteskowa pełna dyspozycyjność kobiet i skrajne wiernopoddaństwo niezależnie od tego, że mogą to być zera moralne. Oto kobiety i prawda o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobieta Re: Prawda o kobietach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 14:10 Gdzie Ty, chłopczyku, takie bzdury znalazłeś? Jak masz potrzebę pisania, to otwórz sobie worda, albo blog załóż, a nie zaśmiecaj forum. Żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pif paf Zasadniczo wyjścia są 3: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 20:45 1)Urodzić i wychować. To dopiero będzie wesoła rodzinka! Mama pełna młodzieńczego wigoru... 2)Urodzić i oddać do adopcji- nie zostawiac w szpitalu, bo dzieciak bedzie cierpial w domu dziecka. 3)Usunąć- proszę, darujcie sobie teksty o namawianiu do przestepstwa, jakos na (prawie) calym cywilizowanym swiecie nikt nie robi z aborcji wielkiego halo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: >>>>>>>> Re: Zasadniczo wyjścia są 3: IP: *.31.71.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.12, 17:07 Mogła też się domyślać czym grozi seks bez zabezpieczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Prawda o kobietach 19.06.08, 08:52 > żalosny impotencie Sprawdzałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś