Dodaj do ulubionych

Moj chlopak sika na siedzaco!

20.05.08, 15:30
Niedawno zamieszkalam ze swoim chlopakiem i okazalo sie, ze on sika
na siedzaco, a co wiecej po sikaniu osusza sobie peniska papierem.
Z jednej strony to pomaga utrzymac higiene w lazience (i w
majtkach), ale jakos mi tak dziwnie..
Spotkalyscie sie z czym takim?
Obserwuj wątek
    • rosa_de_vratislavia Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 20.05.08, 15:34
      beauty_niteczka napisała:

> Niedawno zamieszkalam ze swoim chlopakiem i okazalo sie, ze on
      sika
      > na siedzaco, a co wiecej po sikaniu osusza sobie peniska papierem.
      > Z jednej strony to pomaga utrzymac higiene w lazience (i w
      > majtkach), ale jakos mi tak dziwnie..

wydawało mi się,że wycieranie penisa to norma. Czyżby normą były
      majtki z żółtą plama z przodu, woniejące moczem?
      Co do siedzenia: tak, wielu facetów siada, wlaśnie po to, by nie
      obryzgiwać moczem okolic sedesu.
      Wydaje Ci się,ze higiena jest niemęska?
      • Gość: szmeksik Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.08, 17:36
        o ja nie wierze w ten watek.....nie wiem co ciebie tak zdziwilo
        • Gość: ula Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 20.05.08, 18:39
          A ja wierzę bo mnie też zdziwiłby chłopak sikający na siedząco...
          • Gość: szmeksik Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.08, 18:47
            no tak lepiej jak oleje kafle deske i chodniczek:)a ze penisa
            wyciera to tez zadziwiajace:0
            • Gość: locativus Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 195.205.202.* 20.05.08, 22:40
              faktycznie troche to dziwne, ze sika na siedząco, ale gorzej by było gdyby srał na stojąco
              • Gość: luzik Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:02
                Nie martw się. Dziwne by było gdyby lał np. z okna na trawnik albo z krzesła do
                zlewu w kuchni.
                • Gość: gość Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 17:37
                  ja jak leje do zlewu to nie potrzebuje krzesła
                  • Gość: Cypisek >>> Złota mysl i dowcip gratis ;))) IP: *.crowley.pl 04.06.08, 08:13
                    Jak ktoś ma problemy z celowaniem to proponuje wizyte u psychoanalityka może ma
                    to podłoże psychiczne ;-)))) No może gdy penis akurat stoi to może byc problem z
                    prawidłowym skierowaniem strumienia moczu i wtedy trza na siedząco. Samo
                    wycieranie to nie jest chyba CAŁA higiena na jaką sobie ten facet pozwala...
                    I tu przypomina mi się pewna złota myśl:
                    "Choćbyś trzepał 2 tygodnie kropla i tak wpadnie w spodnie."

i jeden dowcip:
                    Bóg zwołał przed swoje oblicze Adama i Ewę i pyta:
                    - Kto sikać na stojąco?
                    Adam odpowiada: "Ja! Ja! Ja!"
                    - No dobra to dla Ewy orgazm wielokrotny
                    • bq Re: >>> Złota mysl i dowcip gratis ;) 04.06.08, 08:36
                      Jak jej chłopak ma problemy z celowaniem to może powinna mu pomóc?
                    • Gość: xxl hayabuza Re: >>> Złota mysl i dowcip gratis ;) IP: *.chello.pl 07.06.08, 19:53
                      jak ci stanie kolego to sproboj sie odlac na siedzaco... powodzenia.
                      • Gość: goja Re: >>> Złota mysl i dowcip gratis ;) IP: 217.96.23.* 13.06.08, 13:30
                        a jak ci stanie to srasz na stojąco?
                      • Gość: luci Re: >>> Złota mysl i dowcip gratis ;) IP: 217.96.23.* 13.06.08, 13:44

eeeeółte gacie od sików , a moze jak w ryłko jeszcze przyleje to
                        chłop
                        na schwałeeeeeeee to bardzo męskie jak facet zaszcza cały kibel, ma
                        ż
                  • viking2 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 05.06.08, 03:42
                    Gość portalu: gość napisał(a):

> ja jak leje do zlewu to nie potrzebuje krzesła

Ale naczynia wyjmujesz?:)
                    Krazylo kiedys takie powiedzenie: "Kulturalny facet to taki, ktory wyjmie ze
                    zlewu naczynia, zanim sie odleje"...
                    • Gość: mychol Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:52
                      heheh a ja jestem laską i nauczyłam się la na stojąco....
                      hehe,poważnie,bo brzydzę sie nie swojego kibla.heheh...
                    • magda.ogonk Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 14.10.10, 22:17
                      To jest cytat ze "Stalowych magnolii":) Mój ulubiony:)
              • Gość: ruer Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 193.138.110.* 04.06.08, 10:20
                hehehehe, to się uśmiałem :D
              • Gość: SROKA Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.centertel.pl 04.06.08, 18:34
                Posikałem się -> rzecz jasna na siedząco! :-)
              • kamisiunia Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 07.06.08, 00:38
                Gość portalu: locativus napisał(a):

> faktycznie troche to dziwne, ze sika na siedząco, ale gorzej by było gdyby srał
                > na stojąco

:DDDDDDDDD Rotfl!!!!!!!!
              • atela Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 11.05.09, 21:31
                :DDD
          • Gość: Tadek Ja tez tak sikam ! Czyajcie czemu IP: *.multicon.pl 03.06.08, 17:01
            Ja tez tak sikam. Po pierwsze nie ma stresu zwiazanego z ewentualnym robieniem syfu (ZAWSZE choc troche skapnie gdy sie oddaje mocz na stojaco), po drugie jest to WYGODNIEJSZE: zamiast stac i celowac, mozna sobie wygodnie usiasc i sikac chocby z zmaknietymi oczyma... (jak to czesto nad ranem bywa).

natomiast w miejscach publicznych i nie u siebie - sikam "klasycznie".
            • Gość: paul Re: Ja tez tak sikam ! Czyajcie czemu IP: 203.47.22.* 04.06.08, 05:48
              Robie dokladnie tak samo. Ale w Polszcze to widocznie nie miesci sie
              w normach (mieszkam w Australii). Gdybym mial syna, to dokladnie
              tego samego bym go nauczyl. Jak mozna we wlasnym domu sikac na
              stojaco??? Nie miesci mi sie to w glowie...
            • Gość: eotan Re: Ja tez tak sikam ! Czyajcie czemu IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 04.06.08, 10:15
              Ja też sikam na siedząco bo tak wygodniej - nic nie jest ochlapane (zwłaszcza
              buty i sznurówki, które przy zdejmowaniu/zakładaniu dotyka się gołą ręką). Jest
              czysto i nic nie trzeba sprzątać.
              To samo tyczy się wycierania - względy higieniczno-zapachowe. Dla mnie to norma.
              W miejscach publicznych (praca) rozkładam papier na desce i jest git, można sr..
              i sikać do woli.
            • Gość: Zed Nie zawsze da sie na siedząco. IP: 217.116.98.* 04.06.08, 11:25
              Z kilku powodów. Oczywiste jest, ze w miejscach publicznych po
              prostu strach usiąść. W domu często siedzę sikając, ale są wyjatki.
              Na przykład rano... Często mężczyźni po przebudzeniu mają mimowolny
              (że tak go nazwę "mechaniczny") wzwód członka. Wówczas sikanie na
              siedząco jest niewykonalne. Mozna oczywiscie wepchnąć penisa do
              muszli i tam go przytrzymywać palcami, ale dotykanie końcówką do
              wnetrza muszli nie jest ani miłe ani higieniczne.
              • Gość: eotan Re: Nie zawsze da sie na siedząco. IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 04.06.08, 12:03
                Tak a sikanie na stojąco podczas takiego mimowolnego wzwodu do niby jak chcesz
                wykonać? <<8-]]]
              • arek103 I co, wtedy lejesz do gory po scianach i suficie? 04.06.08, 19:57
                Gość portalu: Zed napisał(a):

> Z kilku powodów. Oczywiste jest, ze w miejscach publicznych po
                > prostu strach usiąść.

Jasne.

> W domu często siedzę sikając, ale są wyjatki.
                > Na przykład rano... Często mężczyźni po przebudzeniu mają mimowolny
                > (że tak go nazwę "mechaniczny") wzwód członka. Wówczas sikanie na
                > siedząco jest niewykonalne. Mozna oczywiscie wepchnąć penisa do
                > muszli i tam go przytrzymywać palcami, ale dotykanie końcówką do
                > wnetrza muszli nie jest ani miłe ani higieniczne.

I co, wtedy lejesz do gory po scianach i suficie? Nie lepiej poczekac az ci
                wzwod przejdzie i spokojnie usiasc?
            • arek103 Oczywiscie, lanie na stojaco to brak kultury 04.06.08, 19:55
              Gość portalu: Tadek napisał(a):

> Ja tez tak sikam. Po pierwsze nie ma stresu zwiazanego z ewentualnym robieniem
              > syfu (ZAWSZE choc troche skapnie gdy sie oddaje mocz na stojaco), po drugie jes
              > t to WYGODNIEJSZE: zamiast stac i celowac, mozna sobie wygodnie usiasc i sikac
              > chocby z zmaknietymi oczyma... (jak to czesto nad ranem bywa).
              >
              > natomiast w miejscach publicznych i nie u siebie - sikam "klasycznie".

Oczywiscie, lanie na stojaco i pryskanie dookola moczem to po prostu brak
              kultury. Jak ktos chce sikac na stojaco to niech sobie zamontuje pisuar w
              lazience, pisuar jest wlasnie od tego.
      • Gość: ???? was pogieło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:51
        1. wycieranie papierem to brak higieny a nie higiena - rozmazuje się
        - od higieny jest woda -
        2. na siedzaco ? - no chyba że ktos ma problemy z celowaniem

skąd wy tych facetów bierzecie - a sukienki nakładaja ?
        • Gość: WROCIU Re: was pogieło? IP: *.ifsab.se 03.06.08, 12:58
          ja ktoś ma małego pikusia to i wceluje. Ale jak masz pałe jak słoń, to cały
          strumień moczu ugina się na wielkim napletku i wtedy gorzej.
          • Gość: mzb Dzizaz, skąd Wy tych facetów bierzecie? :) IP: *.crowley.pl 03.06.08, 15:15
            Ja mam pałę jak słoń i wcale nic mi się nie ugina, tylko zwartym
            strumieniem leję po ściance i nic nie leci na boki.

No ale niestety towarzystwo teraz zniewieściałe i metroseksulane.
            Moja dziewczyna jakby zobaczyła, że sikam na siedząco to by niezłą
            załamkę chwyciła.
            • Gość: eMTe Re: Dzizaz, skąd Wy tych facetów bierzecie? :) IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.06.08, 15:19
              Jak się ma pałę jak słoń to ciężko utrzymać taką w łapach, a jak się mocz oddaje, to i z równowagą ciężko, bo efekt odrzutu dochodzi. Lepiej usiąść i przygnieść tego wijącego się pod wpływem ciśnienia moczu węża własnym ciałem. :-)
              • zigzaur Re: Dzizaz, skąd Wy tych facetów bierzecie? :) 03.06.08, 16:38
                A słonie nie trzymają w łapach i nawet trąbą nie podtrzymują.
            • Gość: trewor A skąd wziąłeś taką pannę? IP: 217.116.98.* 04.06.08, 11:28
              Jesli załamuje sie z takich powodów, to mi jej bardzo szkoda...
        • Gość: hella Re: was pogieło? IP: *.softdesk.com.pl 03.06.08, 15:17
          z celowaniem ma praktycznie każdy porblemy :P tylko nie każdy sie do tego przyznaje (nawet przed sobą)
          ile ja nawalczyłam ze swoim byłym:/ zawsze opryskana muszla na brzegu, w tym samym miejscu zawsze plamki na podłodze i do tego wiecznie otwarta klapa... w sikaniu na siedząco nie widzę nic złego i naprawdę wolałabym, żeby wielu facetów tak robiło.
          • Gość: chlopak ja sikam na siedzaco, moge zostac Twoim chlopakiem IP: *.telprojekt.pl 03.06.08, 17:48
            ?
            • Gość: michał Re: ja sikam na siedzaco, moge zostac Twoim chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 21:49
              Ja zawsze sikam na siedząco , chociaż wstydzę się żony - przecież jestem maczo . Kiedy wchodzi do łazienki i pyta się co robię - mówię że sram .
              • Gość: linia.frontu Re: ja sikam na siedzaco, moge zostac Twoim chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:46
                o fu, włazi ci so łazienki jak strasz? to czynność intymna:)
                co z tego, że żona.
                • Gość: Justyna Re: ja sikam na siedzaco, moge zostac Twoim chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:55
                  O ile ja (córka) nie pozwolę nikomu (ani mamie, ani tacie) wejść do łazienki,
                  kiedy robię cokolwiek, choćbym myła zęby, o tyle tata jak się załatwia wpuszcza
                  wszystkich (a to ja po szczotkę, a to mama po lakier). Oczywiście tylko jak
                  załatwia cokolwiek na siedząco ;P
          • Gość: a Re: was pogieło? IP: *.sdl.vectranet.pl 03.06.08, 21:03
            tak jest, to świadczy o dobrym wychowaniu i kulturze
            chłopaka.Zachowuje się bardzo prawidłowo.Nie wiem ,dlaczego dla
            większości Polaków/ i Polek - o dziwo!?/ jest to dziwne? No cóż ,
            niestety ,nam brakuje trochę do cywilizowanego świata.
            tak...........U nas facet dbający o higienę ogólnie pojętą na
            świecie jako prawidłowość to zniewieściały dziwak.Cóż, przykro.
            • Gość: jacek226315 Re: was pogieło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:25
              gosc portlu a napisal(a):
              >...Nie wiem dlaczego dla wiekszosci Polakow/ i Polek-o dziwo!?/jest
              to dziwne?No coz,niestety,nam brakuje troche do cywilizowanego
              swiata.
              Oj brakuje,brakuje. Po dluzszym pobycie w USA powrocilem w lutym do
              Polski i od razu zetknalem sie z "milym" zapachem ,kolezanka mi mowi
              poczekaj do lata no i sie doczekalem,w miejskim srodku komunikacji
              wytrzymac nie mozna, Polacy chyba nie wiedza do czego sluzy mydlo i
              deodorant. W NYC jest wiekszy upal i wilgoc czasem dochodzi do 95%
              i w subway az milo , a w Warszawie smrod, to co dopiero na wsi. No
              coz Polska pod wieloma wzgledami to sredniowiecze
          • kobieta-znudzona Re: was pogieło? 02.09.08, 21:52
            Oczywiście,że tak. Po co ma stać i chlapać na około, jak może usiąść
        • Gość: M. Czytać nie umiesz? "Peniska" IP: *.chello.pl 03.06.08, 23:02

To wiele wyjaśnia o obu stronach
        • koham.mihnika.copyright lepiej do umywalki, bo sie nie rozpryskuje 04.06.08, 10:04
          i od reki mozna umyc woda z mydlem pachnacym...
          a co ta kobitka robi w kiblu, gdy kolega partner odlewa kartofle?
        • Gość: Discort Re: was pogieło? IP: *.ulanow9.lublin.pl 06.06.08, 01:04
          Ad1) To d**ę tez sobie od razu myjesz? Nie zazdroszczę zużycia wody, kiedy
          dorwie Cię biegunka...

Ad2) A co? Ty tak robisz?
        • Gość: goja Re: was pogieło? IP: 217.96.23.* 13.06.08, 13:34
          eeeeeeeeeeee to bardzo męskie jak facet zaszcza cały kibel, ma
          żółte gacie od sików , a moze jak w ryłko jeszcze przyleje to chłop
          na schwał
      • Gość: właściciel penisa wycieranie penisa to nie norma IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 14:06
        przyjrzyj się jak penis jest zbudowany, jak przy sikaniu odciągnie się skórę to
        nawet kropla na nim nie zostanie. Poza tym wycieranie penisa to idiotyzm bo
        potem nie byłoby wiadomo jak zakładać majtki (a tak to wiem że żółtym do przodu
        a brązowym do tyłu).
        • Gość: eMTe Re: wycieranie penisa to nie norma IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.06.08, 15:28
          Nie no kropla zostaje, tylko wtedy trzeba pstryknąć parę razy palcami w czubka i kropelek juz nie ma.
          • Gość: facet Choćbyś strząsał dwa tygodnie... IP: 81.26.0.* 03.06.08, 16:25
            ... i tak kropla spadnie w spodnie

Ten wierszyk często używany jest w sensie przenośnym, np. jako
            komentarz do błędów w wielokrotnie sprawdzanym dokumencie.
          • Gość: zenobiusz Re: wycieranie penisa to nie norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 20:54
            Jak mawiał wieszcz " Choć byś wstrząsał we wsze strony ostatnia kropla i tak w
            kalesony "
        • Gość: gari Re: wycieranie penisa to nie norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 08:11
          No fakt, jak się jest obrzezanym to ani kropla nie zostanie
      • Gość: anatom Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 193.239.245.* 03.06.08, 17:36
        Niteczko sprawdź dokładnie , czy ten penisek to aby nie łechtaczka
      • Gość: hehe Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.multicon.pl 03.06.08, 23:35
        > wydawało mi się,że wycieranie penisa to norma. Czyżby normą były
        > majtki z żółtą plama z przodu, woniejące moczem?
        > Co do siedzenia: tak, wielu facetów siada, wlaśnie po to, by nie
        > obryzgiwać moczem okolic sedesu.
        > Wydaje Ci się,ze higiena jest niemęska?

A ilu mialas facetow ? Jednego ?
      • Gość: taki_jeden Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:41
        ja tez tak robie:_) WC to najwygodniejsze miejsce żeby sobie poczytać i
        odizolować sie od wszystkiego:_))
      • Gość: meg Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.171.115.50.crowley.pl 05.06.08, 09:56
        mój mąż też sika na siedząco :) i nie zmienia to faktu że jest
        facetem
      • bmka1 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 02.09.08, 19:04
        mój też, nie widzę w tym nic dziwnego, powinnaś się cieszyć, że tak robi, bo
        przynajmniej nie obsikuje niczego wokół..
      • Gość: bdrgfcgc Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 19:09
        a ja sikam w majtki a mam 27 lat i co z tego kto sika lub sra w majtki niech do mnie napisze!
      • mala200333 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 31.08.10, 23:29
        Porzadnis, tylko pochwalic...
    • Gość: Erika Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.hsi.ish.de 20.05.08, 22:47
      Pochwalam twojego chlopaka.Dba nie tylko o higiene ale rowniez o slipki jak i o
      sciany/kafelki w lazince/ ktorych nie popryszcze.Moj maz oddaje mocz w ten
      sposob juz ponad 30 lat i jestem z tego zadowolona.Oczywiscie w poblicznych
      ubikacjach sika na stojaco nie zapominajac o papierze toaletowym.Z twoim
      chlopakiem wszystko w porzadku.
    • Gość: smrut Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.acn.waw.pl 20.05.08, 22:57
      Zachowuję się dokładnie tak samo jak twój nowy chłopak. I nie wiem co w tym
      dziwnego.
      A moze wolisz takiego co sika na wszystko do okoła i ma gacie ciągle upaprane w
      resztkach moczu?
      • Gość: kali Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ztpnet.pl 21.05.08, 02:52
        > A moze wolisz takiego co sika na wszystko do okoła i ma gacie ciągle upaprane w
        > resztkach moczu?

Rozrozniasz tylko dwa kolory?
      • Gość: gość Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:05
        Żenująca dyskusja:)
    • Gość: facet z m2:) A strzepywanie to norma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:22
      bo ja czasami też siuram na siedząco (ale to zazwyczaj jak jeszcze robię gó..), czasem na stojąco no i oczywiście strzepuje ressztki moczu z penisa, ściągając naskórek i strzepując, higiena gwarantowana:D

Co was to dziwi że faceci leją na siedząco, co prawda jest chyba to mały procent ale jednak:)
      • mospin1 Re: A strzepywanie to norma??? 21.05.08, 07:52
        to moze Ty zacznij sikac na stojąco i wtedy bedzie kwita bo on
        bedzie w szoku ;-D
        • Gość: lejek Re: A strzepywanie to norma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:20
          i tak ostatnia kropla zostaje na majtkach
        • leon978 Re: A strzepywanie to norma??? 03.06.08, 19:00
          ale jestes glupia. chyba nigdzie nie byłaś. NORMA to jest że facet
          sika do pisuaru, kolo którego nie ma papieru toaletowego. albo w
          Amsterdamie to na ulicy jak się wraca rano po imprezie.
      • Gość: facet z m12 Re: A strzepywanie to norma??? IP: 195.205.202.* 21.05.08, 07:55
        Gość portalu: facet z m2:) napisał(a):

> Co was to dziwi że faceci leją na siedząco, co prawda jest chyba to mały
        procent ale jednak:)

odpowiedź zawarta w pytaniu - skoro coś jest rzadkie, czyli nietypowe, to zwykle
        budzi zdziwienie
        • clooney_g Re: A strzepywanie to norma??? 04.06.08, 14:17

• Gość: Jaca Re: A strzepywanie to norma??? IP: 89.191.147.* 03.06.08, 13:11
        Choćbyś trząchał dwa tygodnie, jedna kropla wpadnie w spodnie.
        Choćbyś trząchał i rok cały, zawsze mokry będzie mały...
      • Gość: gupik Re: A strzepywanie to norma??? IP: *.sbs.de 03.06.08, 13:24
        Chocbys trzepal dwa tygodnie, to i tak poleci w spodnie.
        • Gość: Q Re: A strzepywanie to norma??? IP: 88.156.66.* 03.06.08, 18:40
          Choćbyś trzepał tydzień cały kropla i tak kapnie z pały.
      • Gość: jacek226315 Re: A strzepywanie to norma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:36
        gosc portalu facet z m 2:)napisal(a):
        > Co was to dziwi ze faceci leja na siedzaco....
        Polakow wiele rzeczy dziwi,jakby z puszczy byli wypuszczeni
    • karolina.chonly Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 21.05.08, 13:06
      I to sie chwali!! Wystarczy przekroczyc polska granice - w storne
      zachodnia :) i prawie w kazdej publicznej toalecie znajdzie sie
      naklejki informujace o tym, zeby mezczyzni siusiali na siedzaco. To
      po prostu norma pozwalajaca zachowac higiene.
      Co do wycierania to tez super - moj maz to sie myje po kazdym
      skorzystaniu z toalety (mam na mysli oczywiscie nie tylko rece).
      Tak wiec ciesz sie - wsyzstko w normie. Jakby tak kazdy robil, to
      moze nie uznawanoby nas za jeden z brudniejszych narodow w Europie:(
      • Gość: x Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:24
        Ale na stojąco też można szczyć tak, żeby nie nabryzgać na ścianę i okolicę. Trzeba tylko odpowiednio manewrować dżojstikiem i celować bezpośrednio w kałużę :D
        • Gość: asdf Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.isinfo.pl 03.06.08, 12:35
          Dzieki temu o twoim sikaniu wiedza wszyscy w promieniu 100m ;D
          • Gość: x Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:37
            Zawsze można zrobić "styczną do ścianki", ale to już wyższa szkoła jazdy ;)
        • Gość: zenek Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.magma-net.pl 03.06.08, 23:51
          Każdy facet, który pisze o tym, że na stojąco można sikać bez robienia syfu na
          kafelkach i podłodze po prostu nigdy nie mył miejsca wokół klozetu. Zawsze
          robi/ła to za niego mamusia, żona czy też narzeczona. Innym przypadkiem są
          osobniki dla których w kibelku żółte plamy i kwaśny smród są w normie!! Bleee.

U siebie w domu zawsze siadałem i bede siadał. I nikt mnie tego nie musiał uczyć.

A te wszystkie dziewczyny, które oceniają chłopaka jako zniewieściałego bo przy
          sikaniu siada miały po prostu w domu starego, który zalewał im całą podłogę i
          traktują to jako coś oczywistego. Niestety moje drogie Panie tak nie jest, a wy
          jesteście ostatnimi flejami!!!

Chciałbym powiedzieć, że nie jestem gejem. Mam ładną (ba piękną) dziewczynę i na
          pewno nie jestem postrzegany jako zniewieściały. Tyle w temacie.

Pozdrawiam siadających! Nieśmy dalej ten kaganek oświecenia dla ciemnogrodu, a
          będzie coraz lepiej!
      • Gość: zdzisio a dopuszczalne są gromkie bąki?? IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 19:47
        "To
        > po prostu norma pozwalajaca zachowac higiene."

ale higienę czego, faceta czy toalety??

Co do wycierania to tez super - moj maz to sie myje po kazdym
        > skorzystaniu z toalety (mam na mysli oczywiscie nie tylko rece).

może ma zaburzenia obsesyjno-kompulsywne
    • croyance Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 21.05.08, 15:03
      W Japonii 40% mezczyzn sika na siedzaco:
      www.japanprobe.com/?p=3373
      • Gość: hehe Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.kat.3s.pl 03.06.08, 13:04
        Ale japończyci i tak sa juz strasznie zniewiesciałym narodem
      • zigzaur Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 16:42
        Z tym, że nie używają krzeseł ani podobnych do nich mebli.

A jak Japończycy robią sekupę?
        • azt007 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 04.06.08, 18:43
          Japończycy robią sekupę "na Małysza, Fijasa itd.", zero muszli. Stają w lekkim przysiadzie i plum do dziury w podłodze ;-). Ale są też "kible" europejskie gdzie se można siąść, z tym, że to już wyższa szkoła jazdy bo jak nie znasz japońskich "krzaczków" czyli literek to lepiej nie używać tych kolorowych guziczków na pulpicie... bo ci może jesień średniowiecza z d..y zrobić ;-)
    • Gość: facet Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.net145.okay.pl 21.05.08, 16:40
      Ja tez sikam na siedzaco ale tylko w domu....zona jest wrecz ze mnie dumna ;-))
      i nie ukrywam tego przed znajomymi co czasem budzi ciekawe reakcje a nawet ten
      temat potrafi zdominowac temat imprezy heh. Docen to ze chlop o siebie a raczej
      ciebie dba...buziaki
      • Gość: hermenegilda_zenia Mój mąż też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 00:07
        Mój mąż sika na siedząco i uważam, że to super - wręcz właśnie taki
        sposób załatwiania tej potrzeby fizjologicznej przez panów powinien
        być u nas normą, a nie jest. Nie uważam tego za niemęskie, bo co to
        ma wspólnego z kwestią męskości; taj jest po prostu czyściej i
        higieniczniej.
        • Gość: greg Re: Mój mąż też IP: 195.205.202.* 29.05.08, 00:11
          żaden prawdziwy macho nie będzie sikał na siedząco
          • the-only-poziomka Re: Mój mąż też 29.05.08, 01:52
            mój też
            • Gość: hiu Re: Mój mąż też IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 04.06.08, 12:13
              To daj mu do wymycia taką toaletę i okolice z tygodniowego sikania na stojąco,
              zobaczymy kiedy usiądzie.
          • Gość: mikowhy Re: Mój mąż też IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 13:54
            i każdy prawdziwy macho myje się raz w tygodniu, ale tez nigdy pod pachami. Wazne sa wonie feromonalne. Prawdziwy Macho goli sie także nożem do habaniny a jak biegnie to breloki w jego rowie wystukują rytm Bonanzy.

Ludzie czy wyście ocipieli? Jak mozna kwestie higieny mylic z męskością?
            • Gość: uklak Re: Mój mąż też IP: 198.175.166.* 03.06.08, 17:23
              Poza tym nieodłącznym towarzyszem sikania na stojaco jest puszczanie
              głośnych bąków. To chyba ma związek z parciem, napięciem pośladków i
              takimi tam sprawami anatomicznymi. Na siedząco siły rozkładają się
              inaczej i łatwiej utrzymać kontrolę nad ulatującymi gazami. No ale
              prawdziwy macho puszcza głośne bąki.
            • Gość: wlasnie_napisane Re: Mój mąż też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 14:15
              Co to jest habanina? To jakieś drewno? :)
          • Gość: bro Re: Mój mąż też IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 03.06.08, 15:48
            tylko prawdziwi twardziele pierdzą przy sikaniu
            • Gość: re:bro Re: IP: *.254.190.90.dyn.estpak.ee 03.06.08, 21:27
              Gość portalu: bro napisał(a):

> tylko prawdziwi twardziele pierdzą przy sikaniu

Vide Frank Drebin.
            • Gość: Mateo Jak mawia mój kumpel: IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.06.08, 22:05
              Nie ma szczochy bez pierdziochy! ;)
          • Gość: Cermo Re: Mój mąż też IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.08, 09:22
            Gość portalu: greg napisał(a):

> żaden prawdziwy macho nie będzie sikał na siedząco

Żaden prawdziwy dureń, bo co te dwie rzeczy mają do siebie? a jeżeli jesteś takim maczo, że taki bzdet jest w stanie na to wpłynąć, to niejedna niewiasta jest bardziej męska od Ciebie.

Jest jeszcze jeden plus takiego sikania, można sobie coś poczytać, ale pewnie każdy z obecnych tu maczo czytanie uzna za jeszcze jedno zniewieścienie.

Żenada
            • Gość: gand Re: Mój mąż też IP: *.cern.ch 04.06.08, 10:54
              :D to jest za to dopiero higieniczne - czytanie w kiblu. A później
              bierzesz tą książkę do lozka, zeby tam tez poczytac :D :D i
              powiedzmy zasypiasz jeszcze z glowa na tej ksiazce..

ps niezle pobrechtalem z calego watku :)
              • Gość: eaton Re: Mój mąż też IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 04.06.08, 12:15
                a ja sikam ze śmiechu jak to czytam
    • catherine_durango Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 30.05.08, 14:13
      Ten wątek jest obleśny..
      Ale OCZYWIŚCIE sikanie na siedzaco jest bardziej higieniczne i
      świadczy o męskości oraz higienie
      • Gość: BOOM Wyższość stania IP: *.speed-net.pl 30.05.08, 23:49
        cenię sobie to że nie muszę siadać i z tego korzystam!!! podoba mi się ta
        przewagę nad kobietami!! ptaka wycieram zawsze. W domu jak trzeba sprzątać to
        babiszony zmuszają swoich chłystków do siadania ale to nie dla mnie (a jeszcze
        się tym chwalić LOL to MEGA upokorzenie)

ps. bywa że ptak "nie jest giętki" wtedy siadam żeby nie nalać na sufit
        • Gość: asdf Re: Wyższość stania IP: *.isinfo.pl 03.06.08, 12:38
          Mnie moj "babiszon" do niczego nie zmusza, a zwlaszcza do sikania na
          siedzaco. Ja tez nie zmuszam swojego "babiszona" do niczego, a
          zwlasza do zmywania zaschnietych szczyn ze wszystkiego wokolo.
          Chłystku ;)
        • Gość: impega Re: Wyższość stania IP: 82.177.11.* 04.06.08, 08:56
          Brawo, osiągnąłeś szczyt elokwencji tą wypowiedzią. Ewolucja
          zatrzymała się u Ciebie zaraz po stworzeniu - "jestem chłop i ch...,
          mam wszystko w dupie" Pewnie swojego "babiszona" też,
          buhahahahahaha!!!!!!!!!
      • Gość: JLo Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 12:35
        Ja przepraszam, ale od kiedy naśladowanie zachowań wynikających z uwarunkowań fizycznych obcej płci jest męskie?

Żałosna jest ta wasza propaganda.
        • catherine_durango Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 13:51
          Od kiedy kobiety zaczęły wykonywać zawód np kierowcy tira:)ku
          któtemu predyspozycji fizycznych tez raczej nie mają.
          Zresztą w Szwecji idzie się jeszcze bardziej do przodu a mianowicie
          produkowane są narzędzia pomagające kobietom sikać na stojąco.
          Facet ,który szcza stojac ma wrażenie panowania nad ,,naturą'',to
          nie żadne uwarunkowania fizyczne tylko pierwotne,ordynarne instynkty.
          • Gość: zz Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:15
            Ja tam lubię mój pierwotny, ordynarny instynkt.
          • Gość: Q Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ds.pg.gda.pl 03.06.08, 14:56
            szwecja to nie jest dla mnie przyklad. moze dobrobyt jest. ale jest za malo prawdziwej wolnosci a za duzo 'rownosci' ;]
          • Gość: k Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.klaudyny.waw.pl 05.09.08, 12:21
            dziewczyno sikanie na siedzaco to slabosc. Zobacz ile sie szczochy
            tlumacza.

I umowmy sie ze sikac na stojaco sie da jak nabrudzisz to zmyjesz
            papierem czy cos jak wam sie mezowie odlewaja na kafelki to faktycznie
            problem.

Sikajacy na siedzaco - szczajcie jak chcecie ale nie wmawiajcie chociaz
            ze to jest męskie. Nie jest.
            • ina-76 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 28.04.09, 17:39
              hehe a od kiedy to sposób sikania świadczy o męskości? :D Dla
              własnej wygody siada sie na kibelku i dla higieny też. Jak by nie
              patrzeć to mocz wydobywa się pod pewnym ciśnieniem, dodać do tego
              drogę jaką pokonuje do lustra wody w kibelku to nikt mi nie powie że
              nie ma żadnych rozprysków na boki :)Facet który sika na siedząco to
              bardzo kulturalny człowiek :)
        • Gość: za-wulon masz kupe rozumu IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.08, 01:26
          tencw.., który sika na siedzaca ZAWSZE jak stawia klocka, jeszzce
          sie smie wypowiadac- zreszta nie tylko ten jeden.

HEJ TY "BRAZOWO MI" wypadalo by sie kiedys podetrzec- lub inaczej
          brzekac w rytmie Bonanzy jak pisal kolega powyzej :)
        • memphis90 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 13.08.08, 22:17
          Sikanie na siedząco nie wynika z uwarunkowań fizjologicznych specyficznych dla
          żadnej płci. Kobieta "w naturze" sika w przykucu albo wręcz na stojąco, dopiero
          wynalezienie latryn/sedesów wprowadziło nową pozycję- siedzącą.
    • viro1966 Ja toże 03.06.08, 12:20
      Ja też sikam na siedząco i wycieram penisa papierem toaletowym.Tak
      jest wygodnie i higienicznie,wot i wsio
      • obywatelx5 na pisuar też siada? 03.06.08, 12:53
        :)
        • atari800xl a ty do kupy stoisz?? 05.06.08, 08:53
          obywatelx5 napisał:

> :)
      • Gość: Kamil Re: Ja toże IP: *.belchatow.msk.pl 03.06.08, 22:22
        a dla równowagi zmieniasz majty raz na miesiąc ;]
    • Gość: a Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 12:25
      PRZEDE WSZYSTKIM tu nie chodzi o higienę, a o zdrowie.
      Facet sikając na stojąco NIGDY nie opróżni pęcherza w 100%... wyobrażasz sobie,
      że w takim wypadku CALUTKI CZAS w jego pęcherzu znajduje sie stary mocz??
      Dopiero wypróżnienie na siedząco daje taka możliwość:).

Mój Ukochany (dodam, ze student medycyny) siedzi w łazience na siusiu zawsze
      dłużej niż ja o,O stosując wszystkie opisane przez Ciebie "zabiegi"

Pozdrawiam i nakłaniam pasów do siusiania na stojąco przynajmniej raz na jakiś
      czas :)
      • Gość: Mr. Goog Lee Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.08, 12:35
        Ja również w domu sikam na siedząco.
        A pisiorka myję w bidecie.

Norma. Nie ma się czym podniecać.
        • Gość: mała Mi bidet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:25
          proszę o odpowiedź jak siadać na bidecie: przodem do ściany czy tyłem? Pytam
          poważnie.
      • Gość: co za bzdury Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:38
        Gość portalu: a napisał(a):
        > Facet sikając na stojąco NIGDY nie opróżni pęcherza w 100%...

Któż ci taką bzdurę opowiedział ?
        Prawda jest taka, że lewicowa propaganda próbuje z wielkim trudem nakłaniać
        chłopców do sikania po kobiecemu i z 1-nym procentem populacji się to feministom
        udało. 99% facetów w Polsce jest jednak ciągle normalnych i nie odzywają się
        dopóki nie przeczytają jakiejś straszliwej bzdury, jak ta o nieopróżnianym pęcherzu.

• memphis90 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 13.08.08, 22:19
          Sikanie na siedząco nie jest sikaniem "po kobiecemu". Jeszcze żadna kobieta nie
          urodziła się z sedesem w komplecie.
    • Gość: fnvkdf Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.pearson.com 03.06.08, 12:34
      ale masz ku.. problem. na świecie głód, nie ma lekarstwa na raka a
      ty zawracasz głowę taką bzdurą. dla równowagi ty zacznij lać na
      stojąco
      • Gość: everald Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:45
        fnvkdf zgadzam się z Tobą! może nawet na leżąco sr.. i sikać. Autorka chyba ma
        problem, że nie ma innych problemów.
      • Gość: lol... Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ap124.ftth.ucom.ne.jp 02.09.08, 08:59
        na świecie głód, nie ma lekarstwa na raka, a ty...
        czytasz forum o sikaniu na siedzaco zamiast jechac na misje humanitarna? ;p
    • Gość: ggdsjad Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:35
      Uff jak dobrze... myślałem, że ja tylko jestem inny. zawsze uważałem, że ten
      sposób pozwala lepiej zachować higienę i czystość.
      • Gość: hahahhaa Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ols.vectranet.pl 05.06.08, 17:16
        chocbys trzepał dwa tygodnie jedna kropla spadnie w spodnie. I tyle
        na temat:)
    • Gość: x Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:36
      Ja od czasu do czasu sikam na siedząco. Tylko i wyłącznie ze zwykłego lenistwa - można gazetkię poczytać, etc.
      Co do higieny - to tak naprawdę na stojąco jest bardziej higienicznie (oczywiście gdy nie bryzgamy na lewo i prawo), zwłaszcza w szaletach publicznych, tudzież w zakładzie pracy. Jak wiadomo w takowych trzeba unikać kontaktu skóry z czymkolwiek, coby nie usiąść na ten przykład na obszczanej descę (tak, wiem, można a nawet trzeba wyścielić papierem, ale i tak...) i nie przynieść żonie do domu jakiegoś nowego szczepu bakterii rodem z dworca PKP.

P.S. Jak ktoś powie, że gdyby wszyscy siadali to nie byłoby obszczanych dech to zapytam, czy takie na przykład dechy w damskich kiblach to aby na pewno sterylnie czyste są? Śmiem wątpić.
      • zigzaur Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 16:45
        Na siedząco jest lepiej. Można na kolanach mieć laptopa.
      • Gość: taki_jeden Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:50
        w damskich kiblach jest stanowczo lepiej :_)))))) Gdy tylko jest możliwość i
        pewność ze nikt nie zauważy lub zauważą ci którzy mogą akurat to korzystam z
        damskiego.
    • htoft Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 12:37
      Muszla klozetowa skonstruowana jest tak, by na niej siedzieć. Do sikania na
      stojąco służy pisuar.
    • Gość: arturek to bez sensu IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:39
      żeby utrzymać higienę w majtkach wystarczy po sikaniu opłukać penisa
      pod kranem i otrzepać, ewentualnie wytrzeć.

Twój chłopak pewnie jest transseksualistą.
      • Gość: nick_L jestem za :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:48
        Bóg stworzył Adama i Ewę. Zadał im pytanie:
        - kto chce sikać na stojąco?
        - Ja, ja - wyrywa się Adam.
        - Dobrze - odpowiada Stwórca- w takim razie dla Ewy został wielokrotny orgazm. :P
        • sin2001 Re: jestem za :)) 03.06.08, 12:56
          Umywalka to miejsce gdzie sika prawdziwy mężczyzna.
          • Gość: G.Suss Re: jestem za :)) IP: *.chello.pl 03.06.08, 15:44
            sin2001 napisał:

> Umywalka to miejsce gdzie sika prawdziwy mężczyzna.

Prawdziwym mężczyzną to był mój dziadek, który lał do... zlewu w kuchni - nie
            bacząc ani na jego zawartość, ani na obecność kobiet i dzieci. Miał też -
            właściwą Prawdziwym Mężczyznom ;-) - umiejętność kompletnego ignorowania słów
            swojej żony. Pogrążał się wówczas w głębokiej medytacji zen, polegającej na
            studiowaniu drzewa za oknem, a twarz jego ukazywała wyraz pełen głębokiej
            pogardy. I nigdy, przenigdy jej nie odpowiadał.
            • Gość: paląt Re: jestem za :)) IP: *.aster.pl 03.06.08, 17:37
              czy można więc Twojego dziadka określić mianem palanta?
              • Gość: G.Suss Re: jestem za :)) IP: *.chello.pl 03.06.08, 18:58
                Gość portalu: paląt napisał(a):

> czy można więc Twojego dziadka określić mianem palanta?

Raczej kompletnego buca. Nie zmienia to jednak faktu, że był - z opisanych
                powyżej i różnych innych względów - najbardziej fascynującą osobowością, jaką w
                życiu widziałem (i to licząc z fikcyjnymi). No i dla wnucząt był absolutnie świetny.
    • Gość: huehe Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.volkswagen.de 03.06.08, 12:56
      coz, ci ktorzy nie byli w stanie wczesniej zalatwic potrzeby nie
      obryzgujac siebie i okolicy moczem nie maja innego wyjscia. moze
      zostali za pozno zdjeci z nocnika?
      • Gość: tomek Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 78.133.177.* 03.06.08, 13:03
        ja siadam bo mi się nie chce stać,nie wiem w czym problem?sram tez
        na siedzaco:)
    • aliens Co w tym dziwnego? 03.06.08, 13:03
      Też tak robie, ale często papier zastępuję płukaniem pod kranem:)
      A na siedząco jest dużo wygodnieji czyściej.

Pozdrawiam
    • Gość: Gość Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:06
      A w jaki sposób kocha się z Tobą ???
      • Gość: jacek Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 86.47.47.* 03.06.08, 13:23
        ja leje tylkko na stojaco a co sie nachlapie wycieram stopa ze skarpetka -
        wszyscy zyja, wszyscy zdrowi.
        • Gość: soyokaze Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.icpnet.pl 03.06.08, 18:46
          mam nadzieje, ze do znajomych zabierasz wlasne kapcie
    • Gość: Czeźwy Wielkie mi mecyje, też tak sikam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:09
      gdy tylko mogę
      a w cywilizowanych krajach (zwłaszcza w Skandynawii) sikanie na stojąco uznawane jest za przejaw buractwa
      • Gość: szwed Re: Wielkie mi mecyje, też tak sikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:06
        chyba w skandynawii nie byłeś
      • Gość: Ciekawski Re: Wielkie mi mecyje, też tak sikam IP: *.chello.pl 03.06.08, 21:22
    • Gość: noija ze wzgledów higienicznych -beeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:10
      ze wzgledów higienicznych -beeeeeeeeeee

może ktos zakoduje że męzczyzna sika odciągając zawleczkę - żeby nie umoczyc
      rekoma - na siedzaco ciężko to wykonac

na stojąco odciąga się sika i nie obsikuje napletka - czyściej - potem TYLKO
      WODA nie papier BRUDASY

o sikaniu na deske i kafelki nie wspominam bo nigdy nawet po pijaku tego nie robiłem
      - panuje nad celnością
      • Gość: Czeźwy Re: ze wzgledów higienicznych -beeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:18
        Mylisz się, podczas szczania zawsze obok głównego strumienia lecą drobne kropelki, które lądują na desce, muszli i w okolicach, jeśli sikasz na stojąco
        • Gość: mzb Jednym lecą krople innym nie IP: *.crowley.pl 03.06.08, 15:18
          Kwestia budowy penisa i napletka. Mi nic nie leci i nigdy w życiu
          nie szczałem na siedząco.
      • Gość: zz Re: ze wzgledów higienicznych -beeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:00
        Mi po pijaku czasem zdarza się na siedząco, ale poranny długi szczoch na stojaka
        to jest jazda z której nie zrezygnuje z żadne skarby.
    • Gość: bbb Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 193.120.72.* 03.06.08, 13:11
      Ja nie siadam, pomimo ze mam nastepujacy problem: dziurka w penisku skleja mi
      sie w srodku i nastepuje efekt podobny do nacisniecia kciukiem koncowki weza
      ogrodowego podczas podlewania: strumien rozdwaja sie i leci na boki. Efektem
      jest pieknie obsikana deska klozetowa ktora trzeba wytrzec papierem. Ale siadac
      nie bede! To takie niemeskie! ;)
    • Gość: jacuś Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 80.50.56.* 03.06.08, 13:14
      A jak robi KUPE????
    • Gość: Jacuś A jak robi KUPE? IP: 80.50.56.* 03.06.08, 13:16