Dodaj do ulubionych

Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie praw

02.10.17, 19:37

jak by mi tyle płacili co Tuskowi to bym
też wydawał głos
jaki by UE chciała

Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 19:42
      na Slasku uzyto gumianych kul,kokpit????
        • pies_na_czarnych Re: a nie? za PO 02.10.17, 19:56
          To jest odcinek tego serialu? www.google.be/imgres?imgurl=http://www.gstatic.com/tv/thumb/tvbanners/183930/p183930_b_v8_ak.jpg&imgrefurl=http://google.com/search%3Ftbm%3Disch%26q%3DThe%2520A-Team&h=1440&w=960&tbnid=2FvQd_ju__QONM:&tbnh=186&tbnw=124&usg=__Sq1ApzY_oVmVccypjKqEKh16K3M=&vet=10ahUKEwjyneiQwdLWAhUBKFAKHXDBC2QQ_B0IhAEwCg..i&docid=rrE-IP4YResqYM&itg=1&client=safari&sa=X&ved=0ahUKEwjyneiQwdLWAhUBKFAKHXDBC2QQ_B0IhAEwCg&ei=aH3SWfLJN4HQwALwgq-gBg
          Strzelaja, a trupow nie ma.
          • rccc Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:03
            ciule z PO strzelaly gumowymi do gornikow bo chcieli sprzedac obcym JSW ktora wczesniej pozadluzali zeby taniej wyszlo
            • pies_na_czarnych Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:04
              I co? Nie oddali im metalowymi srubami M32?
              • rccc Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:13
                Tym z PO to by sie nalezalo gumowymi przywalic

Bo przynoszaca miliardowe zyski JSW celowo zadluzyli aby sprzedac jakims Azjatom za cwierc ceny
                • x2468 Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:34
                  Gdzie są te miliardowe zyski, pis odebrał i zabezpieczył na swoich kontach a SKOK?
                  • rccc Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:41
                    wyobraz sobie ze za PiSu JSW wychodzi na prosta
                    • 99venus Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:45
                      prosto do szamba?
                      za 20 lat w Polsce nie będzie już,na szczęście,żadnej kopalni do której trzeba dopłacać miliony.
                      • rccc Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:48
                        a wiesz Wenera do czego sluzy wegiel koksujacy z JSW?
                        ciekawe jak sobie wiele galezi przemyslu bez niego poradzi
            • 99venus Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:46
              bez powodu?popatrz górnicy z kwiatami a ci strzelają.
              • rccc Re: Piesencja - ja jestem z Jastrzebia 02.10.17, 20:49
                jak by ci zlodziej przyszedl do domu to bys go kwiatami wital?
    • pies_na_czarnych Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 19:46
      Znowu kilku prostych zdan nie zrozumiales
      www.standaard.be/cnt/dmf20171002_03107712
      • 99venus Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:48
        To akurat nie powinno cię dziwic.
    • porannakawa01 Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:19
      Wiesz - jakoś mniej mnie obchodzi co tam w Hiszpanii.
      Wolałabym bardzo aby w Polsc e nie łamano prawa przez rządzących oraz partyjniaków PiS.
      Bo to mnie bezpośrednio dotyczy.
      A w Hiszpanii nie chech nie łamią.
      Ale w Polsce tym bardziej!
    • x2468 Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:29
      Dobrze by było abyś jeszcze cokolwiek rozumiał, lecz to jest niestety niemożliwe.
    • pies_na_czarnych Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:29
      sceptr.net/2017/10/europese-commissie-referendum-niet-wettelijk/
      • cossa.nostra Tusk: Hiszpania jest cacy, Polska jest be 02.10.17, 20:33
        Be, be, be.
        • 99venus Re: Tusk: Hiszpania jest cacy, Polska jest be 02.10.17, 20:49
          Nie Polska baranie tylko pisia hołota.
      • pies_na_czarnych Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:38
        Sluchaj uwaznie od okolo 6 minuty.
    • zapijaczony_ryj W konstytucji Hiszpańskiej jest zapis o jedności 02.10.17, 20:36
      państwa, a w polskiej o trójpodziale władzy, dlatego Tusk wie co mówi!
      W przeciwieństwie do Maliniaka, NI i całej PiSiej ferajny!
      • niegracz Kiedys w imię Inkwizycji teraz - Konstytucji 02.10.17, 20:39
        ludzie ludziom gotują ten los

moga bić - za poglądy i przekonania
        wg Tuska
        • cossa.nostra Tusk będzie siedział 02.10.17, 20:40
          ######################################################
          Amen!
          • 99venus Re: Tusk będzie siedział 02.10.17, 20:51
            Juz siedzi- w wygodnym fotelu na którym żaden pisi nigdy w życiu nie usiądzie.
        • 99venus Re: Kiedys w imię Inkwizycji teraz - Konstytucj 02.10.17, 20:50
          Ty jesteś normalny??
    • eiran Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:42
      A co właściwie, zdaniem twojego głupkowatego umysłu, powiedział Tusk?

www.reuters.com/article/spain-politics-catalonia-tusk/eus-tusk-appealed-to-rajoy-to-avoid-escalation-in-catalonia-idUSKCN1C71UM?il=0
      • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:46
        fakty.interia.pl/swiat/news-tusk-rozmawial-z-premierem-hiszpanii-zaapelowalem-o-unikniec,nId,2447736

apeluje sobie :D
        gdzie sa naciski?
        • eiran Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:52
          twitter.com/eucopresident/status/914857841135177729

"Sharing his constitutional arguments, I appealed for finding ways to avoid further escalation and use of force."

I appealed = wezwałem.
          W Jastrzębiu "to appeal" = "apelować"?
          • 99venus Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:55
            Zakładasz,że zna angielski??
            • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:06
              a ty znasz roznice pomiedzy appeal and condemn?
          • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:01
            no to sie pytam gdzie sa naciski
          • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:10
            znasz roznice pomiedzy appeal and condemn?
            • eiran Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:16
              W twej chwili ustalamy, czy Tusk apelował czy wzywał. Twoim zdaniem apelował, co kończy dyskusję na temat znajomości angielskiego.
              • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:17
                ja sie pytam dlaczego nie potepil
                • eiran Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:19
                  Po dłuższym namyśle postanowiłeś zapytać, dlaczego nie potępił.
                  • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:21
                    rozwadniasz temat?
                    wczesniej mowilem o naciskach i ich braku
                    nie bylo zadnych slow potepiajacych wydarzenia w Hiszpanii/Katalonii
                    a ciekawe co by bylo gdyby tak J. Kaczynski postapil podobnie z Totalsami.
                  • eiran Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:23
                    Przeczytaj swoje wcześniejsze wpisy, to porozmawiamy o tym kto rozwadnia, kto odwraca kota ogonem, a kto się żali, że Tusk nie użył takiego czasownika jaki jest znany w Jastrzębiu.
                    • rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:26
                      odpowiedalem w tym watku tylko polglowkom rozwadniajacym temat

a wypowiedz Tuska jest bardzo slaba, wrecz nijaka.

hipokryta pierwszy by ciskal gromy gdyby to samo zrobil J. Kaczynski z Totalsami

• niegracz Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:56
                        Tom Porter‏ @TomPorterSG 5 godz.5 godzin temu
                        W odpowiedzi do @eucopresident @marianorajoy

A state within the EU is brutally suppressing a peaceful vote and this is all you can offer? Get real, Tusk. Fascism lives and it is ugly.
                        24 odpowiedzi 155 podanych dalej 357 polubionych
                        @llibertari‏ @llibertari3 5 godz.5 godzin temu

democracy is much more important than laws. And now, you giving support to a criminal state¡ you are seriously harming the EU values¡
                        0 odpowiedzi 3 podane dalej 1 polubiony
                        J. R. Tomlin‏ @JRTomlinAuthor 2 godz.2 godziny temu
                        Randahl Fink Isaksen‏ @R4nd4hl 2 godz.2 godziny temu

More than 844 civilians where injured by police violence — where is EU's condemnation?
                        0 odpowiedzi 1 podany dalej 3 polubione

He must be told that a constitution is NOT more important than human rights
        • 99venus Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 20:54
          Jest niestety faktem,że polskie szkoły coraz częściej produkują inwalidów umysłowych,którym się wydaje,że mają coś do powiedzenia.
          • cossa.nostra No pasaran! 02.10.17, 20:56
            No!

• rccc Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 02.10.17, 21:03
            no wlasnie - ukonczyles szkole podstawowa w 1999 i POdskakujesz jak KODerasta

wiesz juz do czego sluzy wegiel koksujacy i gdzie sa jego jedyne zloza w Europie?
    • qqazz Polak widzi rzeczy z perspektywy Polaka 02.10.17, 21:09
      Hiszpan widzi rzeczy z perspektywy Hiszpana.
      Katalończyk widzi rzeczy z perspektywy Katalończyka.
      Natomiast Niemiec widzi rzeczy z perspektywy Niemca.
      Czy to aby nie zbyt banalne?

pozdrawiam
    • inocom Kosowo też było OK według Tuska 02.10.17, 21:15
      niegracz napisał:

>
      > jak by mi tyle płacili co Tuskowi to bym
      > też wydawał głos
      > jaki by UE chciała

Inni już czekają. Baskowie np.
    • odczepcie_sie Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 25.11.17, 11:02
      Po prostu jak zwykle są równi i równiejsi.
      • snajper55 Re: Tusk dał głos: Hiszpania OK Polska - łamanie 25.11.17, 13:11
        odczepcie_sie napisał(a):

> Po prostu jak zwykle są równi i równiejsi.

Po prostu każde państwo jest inne. Jedne przestrzega swojego prawa (Hiszpania), inne - łamie swoją Konstytucję i podstawowe zasady UE (Polska).

S.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka