Dodaj do ulubionych

LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu

IP: 62.148.92.* 27.10.04, 13:16
Dawno się tak nie obśmiałem :))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: zioło LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.cst.tpsa.pl 27.10.04, 13:18
      niezłe zajoby :)
      • Gość: m Brawo LPR! Gonić lewaków! IP: *.crowley.pl 27.10.04, 14:03
        • Gość: BRvUngern-Sternber Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarska!!! IP: *.bg.am.lodz.pl 27.10.04, 15:15
          Wprawdzie z artykulu nie sposob dowiedziec sie czegokolwiek poza tym,ze pewna
          frakacja w Europarlamencie to chuligani.Ale jak widac jest juz 90 wpisow.Wiec
          czytelnicy nie musza wiedziec o co chodzi i wcale ich to nie
          interesuje.Wystarczy im,ze LPR to chuligani.Coz za wspaniala zgodnosc
          czytelnikow z redaktorami rozumieja sie wlasciwie bez slow...Jak widac
          europaranoja szybko sie u nas rozpowszechnia.Coraz wiecej europejczykow coraz
          mniej zdrowego rozsadku...
          • Gość: ja Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:37
            Może czytaliśmy różne artykuły? A może część ludzików tu piszących
            czyta jeszcze inne gazety, a tu komentuje sytuację, a nie artykuł?
            • Gość: . Polska MEGALOMANIA: Kilroy-Silk otworzyl hole, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.10.04, 16:05
              a Polacy tylko zaczeli potakiwac - wot i cala "zasluga" LPR. A najzabawniejsze,
              ze Silk wylatuje wlasnie na zbita morde ze swej wlasnej partii: jak widac UKIP
              nieco madrzejszy od LPR. Silk jest rasista i faszysta i partia nie chce takiego
              reprezentanta.
              "Mr Kilroy-Silk's intervention comes as UKIP MEPs prepare to discuss his
              possible expulsion from the party..."

news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/3958273.stm
            • Gość: MMM DEBILI ZEŚCIE NA REPREZENTANTÓW NARODU WYBRALI.... IP: *.albq.qwest.net 27.10.04, 16:33
              TO CZEGO CHCECIE??? PRZECIEŻ TAK JAK ICH W PARLAMENCIE EUROPEJSKICH WIDZĄ, TAK
              CAŁY NARÓD...... . WIDOCZNIE TYLKO O TO RYDZ.... I TEJ JEGO BANDZIE PSEUDO
              KATOLIKOW-PATRIOTÓW CHODZI. BRAWO RODACY! JEZELI WAM Z TYM DOBRZE, TO
              WINSZUJE.... . A NAJŚMIESZNIEJSZE TO TO, ŻĘ TE 5% ROLNIKÓW CO PO DOPŁATY NIE
              POSZŁA, TO PEWNO ZAGORZALI ICH FANII. CZYSTY ZYSK NA TYM MAJA :)
            • Gość: a Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.spray.net.pl 27.10.04, 17:33
              >> Może czytaliśmy różne artykuły? A może część ludzików tu piszących
              >> czyta jeszcze inne gazety, a tu komentuje sytuację, a nie artykuł?

Ja tylko widzę artykuł w gazecie. Szczyt nieprofesjonalizmu dziennikarskiego,
              albo manipulacja.

W pierszym wywilić na zbity pysk durnowatego i niedorozwinietego dziennikarza.
              W drugim przypadku przepraszam dziennikarza, ale to świadczy jak najgorzej o
              gazecie.

A wasciwie to o co chodzi, bo artykuł to jednak nie jest porządna praca
              dziennikarska i nic nie wiem.
              • Gość: Kazek Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.p-s-inter.net 27.10.04, 17:49
                Nie wiem, czego Ty byś właściwie chciał. Żeby tej grupce półgłówków z lpr
                poświęcic trzy strony w Gazecie? Kompromitują się, to i mają krótka notkę (i
                tak za dużo). Swoją drogą oni już nawet smieszni przestają być, bo ileż można
                śmiać się z tego samego. Tylko nie krzycz o lewakach albo fanach Gazety - nie
                jestem jednym ani drugim. po prostu używam mózgu i na kretyna mówie kretyn, a
                lpr to kretyni. Czego nie trzeba udowadniac, bo oni to sami pokazuja, na każdym
                kroku. Sa kretynami, ignorantami, hipokrytami, prymitywami etc etc.
                • Gość: Aaron Re: "Kazek" jest kretyn,ignorant,hipokryta i głup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:24
                  Eurodeputowanych wybraliśmy nie po to, żeby potakiwali i kiwali głowami, tylko
                  po to żeby bronili naszych interesów. Poniał?
              • Gość: Doktorant Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.10.04, 11:55
                Gość portalu: a napisał(a)
                > Ja tylko widzę artykuł w gazecie. Szczyt nieprofesjonalizmu dziennikarskiego,
                > albo manipulacja.

A co ty, kurXX, wiesz o profesjonaliźmie dziennikarskim?
                Do ciebie i do innych:

1. To jest depesza PAP - krótkie doniesienie na pewien temat
                2. Jest sporządzona rzeczowo i podaje podstawowe fakty
                3. Nie ma tu ani jednej opinii czy śladu komentarza - choć notka nei wyczerpuje temtau i to moż esprawiać pewienniedosyt, to jako taka, jest sporządzona prawidłowo.
          • Gość: jan Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.10.04, 17:34
            Przecież to oczywiste, że lpr-owcy to głupia hołota.
        • Gość: BumBum Re: I znow "osiol trojanski" w akcji !!! IP: 129.81.192.* 27.10.04, 16:27
          Oszolomy w akcji, a Polska (dla przypomnienia - najubozszy,
          najbardziej konserwatywny i o najwyzszym wspolczynniku
          bezrobocia kraj Unii Europejskiej...) znow usiluje
          pokazac sie jako ten "osiol trojanski" Europy!
          Coz, zawsze pozostaje droga w przeciwna
          strone - Lukaszenko i Bialorus
          cierpliwie czekaja!!!
        • Gość: remus IDIOTA do sześcianu!! IP: 81.210.69.* 27.10.04, 17:07
        • Gość: Nowakowska Re: Brawo LPR! Gonić lewaków! IP: 80.51.10.* 27.10.04, 17:57
          A może by tak zrezygnować z diety, a oto to kłucili się zawzięcie i pchalibez
          pardonu.
      • Gość: komuszek polska szkoła parlamentaryzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:16
        następne kroki to okupowanie mównicy i przybijanie krzyża
        • Gość: osełedec Re: polska szkoła parlamentaryzmu... IP: 80.55.199.* 27.10.04, 15:27
          chyba chodzi o przybijanie do krzyża, nie?
          • Gość: osełedec Re: polska szkoła parlamentaryzmu... IP: 80.55.199.* 27.10.04, 15:29
            w uzupełnieniu do poprzedniego postu; krzyż się zawiesza. Tak mi się wydaje ale
            jeśli się mylę proszę mnie poprawić
            • Gość: komuszek Re: polska szkoła parlamentaryzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:41
              ja tam wiem... u mnie wisi tak facet z bujną,czarną brodą...
              ale myślę,że lepiej przybić niż zawiesić,sicher ist sicher...
    • Gość: mały_miś LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 13:18
      Hahahaha, juz sie zaczyna, ciekawym co bedzie dalej? Lepszy cyrk sie jak
      widac zapowiada;)
      • Gość: stachu Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 13:32
        Z czego sie smiac, z dojrzalosci politycznej Polaków, którzy takich osobników
        dopuszczaja do ich reprezentowania: w Sejmie,na placówkach dyplomatycznych, w
        Parlamencie Europejskim. Wstyd - do tej pory byl to naród niechlujów, zlodzieji
        samochodów, teraz dojda jeszcze idioci polityczni jako wizytówka kraju. Skoro
        lepszych, madrzejszych nie ma...
        • doro6 I przemądrzałych bywalców forum ze słomą.... 27.10.04, 13:38
          Gość portalu: stachu napisał(a):

> Z czego sie smiac, Wstyd - do tej pory byl to naród niechlujów, zlodzieji
          > samochodów, teraz dojda jeszcze idioci polityczni jako wizytówka kraju.
          • Gość: ja O w morde IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 13:51
            Aleśmy se reprezentację wybrali. Czy każda Polska reprezentacja
            musi wstyd przynosić? Zaczynając na piłkarzach, a na politykach
            kończąc? Jak nas mają w tej Europie poważnie traktować, kiedy
            kompromitujemy się na każdym kroku?
            Przydałby się jakiś kolejny rozbiór Polski. Tylko w niewoli
            potrafimy coś konkretnego zrobić. Przeca przez te 123 lata, gdy
            Polski na mapach nie było, najlepiej zorganizowani byliśmy.
            A gdy tylko dostajemy wolność, zaraz wszystko psujemy :(
            • Gość: AIRWALK BOGDAN PEK ALIAS "PYNK" IP: *.130.203.62.cust.bluewin.ch 27.10.04, 14:07
              ALE DEBILE...A JA PAMIETAM JAK W PE PO PIJAKU J. LEWANDOWSKI SIE ZATACZAL. :-):-
              ):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)JESLI KOGOS INTERESUJE: BYLO TO W MAJU
              2003. MIALM TAM WTEDY STAZ
            • Gość: Europejczyk Cytujesz starego Bismarcka, to prawda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:10
              Nic dodać nic ująć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: KUBA Re: O w morde IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:20
              OCZYWIŚCIE CI CO ICH WYBRALI SĄ BARDZO NIEDOJRZALI. DOJRZALI MAJĄ WE KRWI
              LIZANIE DU.. UNI. DOJRZALI NIE WIEDZĄC O CO CHODZI W CIEMNO POTĘPIAJĄ DZIAŁANIA
              GIERTYCHA I LPR-U,NIE ZNAJĄC SPRAWY. DOJRZALI ZA DOPŁATY DLA ROLNIKÓW <he he he!
              > I INNE WĄTPLIWE KORZYŚCI GOTOWI SĄ ZDRADZIĆ OJCZYZNE......
              • Gość: mały_miś Re: O w morde IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 15:28
                Chlopie co Ty bredzisz? W sposob merytoryczny przekonaj ludzi myslacych
                inaczej od Ciebie a nie wykrzykuj tu nie podpartych niczym frazesow:P
              • Gość: ja NIE PISZ WERSALIKAMI, BO NIE DA SIĘ TEGO CZYTAĆ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:32
                Caps Lock ci się włączył
          • Gość: Roman Giertych Re: I przemądrzałych bywalców forum ze słomą.... IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 15:11
            I takich becwalow jak ty
        • Gość: mały_miś Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 13:50
          I sam sobie odpowiedziałes. A wracajac do wlasciwego watku tej historyjki,
          naprawde jestem ciekawy jak sobie z tymi oszolomami poradza. O sprawie kaplicy
          w PE juz tu czytalem, ale widze, ze LPR potrafi nadal zaskakiwac swymi
          pomyslami. PS: Juz wole tego kretOna z zaczeska w PE nizli na mownicy w polskim
          sejmie, niech tam sie blazni. Zreszta nie on jedyny, piekna jest strona tego
          politycznego gnoma Rysia Czarneckiego, polecam zerknac:
          www.ryszardczarnecki.pl/page.php?SID&page=blog_tresc&id=67
          • Gość: ja Rysio IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 14:52
            "Wszystkie Ryśki to równe chłopy"
            Chciałem kiedyś założyć stronę Rysiowi, gdzie mógłbym
            zamieszczać jego złote myśli. Ale skubaniec ubiegł mnie
            i sam się ośmiesza. Cóż, efekt ten sam, a zero wysiłku
            z mojej strony. Jakże miło z jego strony. Dzięki Rysiu.

PS: Jesteśmy chyba najweselszym narodem w Europie,
            bez nas w PE byłoby tak nudno ;-)
          • Gość: Lidka Wystepy folklorystyczne w PE ?! Why not ?! IP: *.cybernet.ch 27.10.04, 14:52
            Badzmy tolerancyjni.

Na wystepy folklorystczne jest miejsce w PE.
        • Gość: piroman Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: 80.55.199.* 27.10.04, 15:42
          Są lepsi i mądzejsi, np. poseł Pęczak, poseł Kurczuk, poseł Piskorski, posłanka
          Sierakowska, prezydent Kwaśniewski, prezydent m. Poznania Grobelny, poseł
          Siemiątkowski, dr Kulczyk, senatoressa Szyszkowska, znany socjolog Andrzej S.,
          poseł Jagieło, poseł C(w)eliński, b.pemier Leszek Miller i cała sfora innych
          autorytetów posiadających serce po lewej stronie i dobrze wypchany portfel po
          prawej. Zawartość tego portfela oczywiście pochodzi z uczciwej pracy w
          charakterze przedstawiciela klasy robotniczej zatrudnionego w fabryce
          włókienniczej np. w Żyrardowie
          • Gość: mały_miś Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 15:59
            Sluchaj, to nie jest artykul o LSD i jej ludziach. Nie sa oni wcale lepsi i nie
            stanowia konkurencji (przynajmniej w/g mnie) dla LPR-ow czy Samejbroni.
            Jesli jednak ludzie ci przenosza wzorce zachowan z polskiego parlamentu
            do euoropejskiego mam ochote i prawo, pisac i nabijac sie z tego. Ot tyle.
        • Gość: miop Re: piszesz o angolach ? :-P IP: 195.136.193.* 27.10.04, 16:04
    • Gość: kris oszołomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:18
      jak widzę gęby tych oszołomów i ich zacowanie to brak mi słów i wstyd mi za
      to, że jestem Polakiem. Zastanawiam się też jaki jest naród który wybrał taką
      chołotę do Europarlamentu.
      • Gość: stachu Re: oszołomy IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 13:34
        piszesz:
        "jak widzę gęby tych oszołomów i ich zacowanie to brak mi słów i wstyd mi za
        to, że jestem Polakiem. Zastanawiam się też jaki jest naród który wybrał taką
        chołotę do Europarlamentu."

odpowiem krótko - Ty i Twoi rodacy!
      • Gość: xx Re: oszołomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:37
        Ty "chołota", ty się naucz najpierw ortografii
      • Gość: 123 Re: oszołomy IP: *.daminet.pl 27.10.04, 13:59
        ...widzę, żeś tak nowoczesny, ze nową ortografię stosujesz...;)
        ...hołota niepiśmienna jest...
        ...zamilcz...
      • Gość: Obiektyw Re: oszołomy IP: 62.148.92.* 27.10.04, 14:50
        Gość portalu: kris napisał(a):

> jak widzę gęby tych oszołomów i ich zacowanie to brak mi słów i wstyd mi za
        > to, że jestem Polakiem. Zastanawiam się też jaki jest naród który wybrał taką
        > chołotę do Europarlamentu.

Popatrz przez okno! Widzisz tych ludzi? ....

• Gość: abs Re: oszołomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:04
        Naród składający sie w znacznej mierze z jednostek, co nie umieją pisac
        ortograficznie. Hołota, do tego pisana przez CH
    • Gość: Ooo Pytanie do "posłów" z LPR IP: 194.6.241.* 27.10.04, 13:20
      CZy Ci z Was, ktorzy zostali eurodeputowanymi zrezygnowali z unijnych apanaży?
      W końcu jeśli, ktoś jest wrogiem Szatana, nie powinien przyjmować jego dukatów
      pachnących siarką.
      • Gość: joj Re: Pytanie do "posłów" z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50
        Ale czgo mozna wymagac od "politycznych" prostytutek? Beda brac i kasac ( biora
        jednak nasze pieniadze....)
      • Gość: mirmat Odpowiedz dla lewackiego idioty IP: 209.135.110.* 28.10.04, 04:56
        Ooo napisał(a):

> CZy Ci z Was, ktorzy zostali eurodeputowanymi zrezygnowali z unijnych
        apanaży?
        > W końcu jeśli, ktoś jest wrogiem Szatana, nie powinien przyjmować jego
        dukatów
        > pachnących siarką.
        Mirmat: Jak typowy lewak Ooo uwaza, ze Eurokochoz to swiety Mikolaj, ktory
        daje. A normalny czlowiek wie, ze tak jak ZSSR tak i Eurokolchoz zdziera z
        kazdego Europejczyka wliczajac w to wyborcow, ktorzy wybrali poslow LPR. To ci
        wyborcy w ramach Unijnego haraczu pokrywaja apanaże "huliganow" i sa dumni z
        ich odwaznej postawy w Brukseli.
    • Gość: stachu LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 13:27
      Kiedy wreszcie Polacy sami poprosza o "uciszenie tych chuliganów" i innych
      politycznych oszolomów.
      Ale czy na madrosc polityczna rodaków mozna liczyc? Liberum veto sie klania (na
      razie - konsekwencje sa znane)
    • Gość: gosc Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.molgen.mpg.de 27.10.04, 13:31
      Mogliby zlozyc mandaty.
    • Gość: Maddrake Liga Powalającego Redemptorysty IP: 62.148.86.* 27.10.04, 13:33
      Członkowie sekty ojca Rydzyka przystąpili jak widać do ataku frontalnego... Cóż
      mam nadzieję, że po takiej kompromitacji na forum międzynarodowym ugrupowanie
      to zostanie zmarginalizowane na naszej arenie politycznej.
      Jest mi wstyd... aż 26% mojego Narodu to bezmyślne klony wspierające polityczną
      hucpę w postaci Giertychów i Leperów. To już nie jest śmieszne, to jest tragedia
      • Gość: brzytwa Re: Liga Powalającego Redemptorysty IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:36
        > To już nie jest śmieszne, to jest tragedia

Sam jestes tragedia.
    • Gość: brzytwa Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:34
      • Gość: Kazik Re: Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 13:39
        Panie "Brzytwa" - jest pan skonczonym idiota.
        • Gość: brzytwa Re: Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:44
          Gość portalu: Kazik napisał(a):

> Panie "Brzytwa" - jest pan skonczonym idiota.

Ty za to Kaziu jestes idiota nieskonczonym.

• niewir BRZYTWA NIE JEST IDIOTĄ !!! 27.10.04, 13:45
          "brzytwa" na pewno nie jest skończonym idiotą, jak sugeruje Kazik. Brzytwa jest mieszkańcem Częstochowy i jest tylko pojętnym nauczycielem ojców z Jasnej Góry!
          • niewir Re: BRZYTWA NIE JEST IDIOTĄ !!! 27.10.04, 13:47
            Bardzo przepraszam za pomyłkę.
            Powinno być: Brzytwa jest pojętnym UCZNIEM ojców z Jasnej Góry i ojca z Radyja Maryja.
            • Gość: brzytwa Re: BRZYTWA NIE JEST IDIOTĄ !!! IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:55
              No to wreszcie wyjakales o co ci chodzi.
          • Gość: brzytwa Precz z lewactwem IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:48
            niewir napisał:

> jest tylko pojętnym nauczycielem ojców z Jasnej Góry

Ales sie facet zaplatal.
        • Gość: Europejczyk Brzytwa Rydzykowy "Belkot"" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:48
          Niedouczony "Dyżurant" rydzykowy!!!
          • Gość: brzytwa Re: Brzytwa Rydzykowy "Belkot"" IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:53
            Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> Niedouczony "Dyżurant" rydzykowy!!!

Zmiencie spiewke, bo to juz sie robi nudne.
      • Gość: przechodzień Re: Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 13:50
        Jaką czerwoną? Czy wy naprawdę nie jesteście w stanie spojrzeć na cokolwiek bez
        tego maniakalnego zacięcia? - bez tych szlachciurowatych zachowań, pokrzykiwania
        i wymachiwania szabelką? A może zamiast rozpędzać, rozwiązywać, wyrzynać czy
        pokrzykiwać zaczelibyście się zastnawiać nad konkretnymi, niekoniecznie
        populistycznymi rozwiązaniami? - naaa, czego ja się spodziewam, znacznie łatwiej
        pokrzyczeć sobie, że jest źle, że WY (czerwoni, zieloni, niebiescy czy żółci -
        kolor dowolny, do wyboru) jesteście źli a my jesteśmy cacy.
    • Gość: Europaer Wir brauchen einen Artzt!!!! ab sofort fur Polen!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:36
      Hilfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jg proponuje samorozwiazanie sie d*pkow z LPR IP: *.rz.uni / *.rz.uni-passau.de 27.10.04, 13:38
      proponuje samorozwiazanie sie d*pkow z LPR!!!
    • szoppracz1 Wykurzyć tych idiotów!!! 27.10.04, 13:38
    • Gość: Atlantyk Zaczęło się! A nie mówiłem? IP: 62.233.201.* 27.10.04, 13:40
      Są już pierwsze skutki integracji Polski z Europą. Skutki opłakane dla Europy,
      co wieszczyłem daleko przed majowym referendum. Teraz będą wybory do naszego
      parlamentu, wygra koalicja PO, PiS i LPR, rozpocznie wojnę z Niemcami o
      reparacje, z Francuzami o rolę Amerykanów itp., itd. Wróci sprawa legalizacji
      kary śmierci, szczególnie dla pedałów. Zachodnie brukowce będą miały co pisać,
      bo poważna prasa nie epatuje osobliwościami. A na marginesie. Czy poseł Tomczyk
      zbudował już kaplice w Strassburgu i Brukseli? Podobno po tej propozycji
      frakcje prawicowe oniemiały z wrażenia, a lewicowe padły trupem ze śmiechu. Na
      wypadek wizyty posła Tomczaka w Londynie radzę madame Tussaud podwoić ochronę
      gabinetu figur woskowych. Pan poseł się tam wybiera i to niestety nie jako
      eksponat, lecz w roli inkwizytora na tropie naruszonych wartości. Podobno
      ostrzy już szablę pożyczoną u Olbrychskiego.
      • Gość: LePpeR Re: Zaczelo sie! A nie mówilem? IP: *.lund.se 27.10.04, 13:44
        Giertych was znisczy
    • Gość: olEwkA LPR musi wygrac wybory !!! IP: 62.180.53.* 27.10.04, 13:41
      Prawica juz byla lewica tez, ale takich jaj jeszcze nie.
      Juz sie nie moge doczekac wyborow w PL.
      Giertych RuleZ !!!

oLewKa
      • Gość: jg tak, ale w Kambodzy IP: *.rz.uni / *.rz.uni-passau.de 27.10.04, 13:42
    • Gość: emes To jest własnie polska kultura polityczna IP: 62.29.248.* 27.10.04, 13:43
      Liberum veto naszą tradycją!
    • Gość: andrew Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 13:43
      a może LPR zaproponuje rozwiązanie nie tylko PE ale wszystkiego co się da -
      NATO,Europy ,Świata,Kościoła
    • Gość: kolo Banda oszolomow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:46
      To niebezpieczna banda warcholow ( prawdziwych, nie mylic z epitetami za czasow
      komuny...)
    • Gość: niuniek Brawo Anglicy brawo Polacy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50
      Brawo Anglicy brawo Polacy!

Precz z PE!
      Mało Wam opłat na rodzimy parlament?

• Gość: LePpeR Re: LPR próbuje zerwac sesje Europarlamentu IP: *.lund.se 27.10.04, 13:50
      Rydzykiem z ambony w Bruksele
    • Gość: grzes Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50
      Jak by nie było politycy reprezentują naród. LPR wystawia nam niezłą opinię.
      Idioci i debile .Mam nadzieje ze Polacy kiedyś jednak zmądrzeją.
      • Gość: CF Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: 80.49.114.* 27.10.04, 15:31
        Ja takiej nadzieji nie mam.
    • Gość: emes Kazdy normalny naród IP: 62.29.248.* 27.10.04, 13:51
      do parlamentu wybiera prawników, biznesmenów, tak aby swoja wiedza i
      doświadczeniem mogli słuzyć rozwojowi kraju.
      My wybieramy cyrkowców, sportowców, florków...
      Znaczy, że to są najinteligentniejsi obywatele, którzy beda zmieniac nasz kraj,
      nasza Europę w najlepszy sposób w jaki potrafią...
      I jak widac robią to...
    • Gość: precz z UE Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: 193.151.96.* 27.10.04, 13:51
      Brawo LPR !!!! rozpedzić tę zgraję gejów i lesbijek . To co sie tam dzieje
      przechodzi wszelkie pojęcię , sledzę informacje w radiu i to mnie przeraza
      ZLIKWIDOWAC UNIĘ EUROPEJSKĄ . CO tam robi Hibnerówna , czy ona też zalicza
      sie do tej zgraji?
      • Gość: Europejczyk Nie doczekanie Twoje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:19
        Komplex wisly??????????????????
    • Gość: domk POJECHAŁO POBOŻNE BYDŁO Z POLSKI.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:54
      ...i zachowuje się jak by było nadal w polskiej oborze.
      • Gość: brzytwa Te, zbzikowaniec, bierze cie? IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 14:01
      • Gość: pgs Re: POJECHAŁO POBOŻNE BYDŁO Z POLSKI.. IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 27.10.04, 14:02
        ty nie zasługujesz nawet na miano bydlaka
    • Gość: biały weg IP: 193.59.95.* 27.10.04, 13:57
      alle rote (rose) weg nach Kuba
    • Gość: domk PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:58
      "Budzę się rano w pokoju, w którym na szafie naprzeciw łóżka stoi
      kilkudziesięciocentymetrowa figurka Matki Boskiej. Matka Boska jest w
      niebieskim płaszczu, pomarańczowym od wewnątrz i w żółtej sukni. Strój jak
      tęcza niemal, kolorowy, przyciągający uwagę. Kontrast, ale i harmonia barw.
      Zapewne krytycy sztuki powiedzieliby o tej figurce, że to kicz. Jednak ludzie,
      którzy na całym świecie modlą się przed milionami takich figurek nie
      dostrzegają w nich aspektów artystycznych - szukając czegoś - Kogoś zupełnie
      innego. I pewnie to jest ważniejsze. Bo nie każdy jest Michałem Aniołem a
      modlić się trzeba. Tym bardziej modlić się trzeba, że grzeszników (takich jak
      ja) nie ubywa, wręcz przeciwnie. Dlatego to Matka Boska Na Szafie jest tak
      potrzebna, choćby połowa profesorów na ASP skrzywiła się na nią z niesmakiem."
      • Gość: fox Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:05
        dla tego calego Czarneckiego to juz zabraklo miejsca na skali durnoty i
        glupoty...
        • maddrake Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret 27.10.04, 14:23
          Gość portalu: fox napisał(a):

> dla tego calego Czarneckiego to juz zabraklo miejsca na skali durnoty i
          > glupoty...

Zgadza się... jedna uwaga na marginesie: Czarnecki to obecnie Samoobrona
          • Gość: ja Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:13
            Ciągle jeszcze Samoobrona, czy znów Samoobrona?
      • Gość: Wysokaklasa! Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.bredband.comhem.se 27.10.04, 14:41
        A to swietne! To musi byc jakis gleboki mysliciel.
        A nie napisal potem co zjadl na sniadanie?
        Proponuje wydac jego dziela zebrane gwoli ubogacenia polskiej kultury.
        • Gość: ja Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:15
          O śniadaniu nie, ale o rozwolnieniu tak.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka