Gość: Obiektyw IP: 62.148.92.* 27.10.04, 13:16 Dawno się tak nie obśmiałem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zioło LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.cst.tpsa.pl 27.10.04, 13:18 niezłe zajoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRvUngern-Sternber Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarska!!! IP: *.bg.am.lodz.pl 27.10.04, 15:15 Wprawdzie z artykulu nie sposob dowiedziec sie czegokolwiek poza tym,ze pewna frakacja w Europarlamencie to chuligani.Ale jak widac jest juz 90 wpisow.Wiec czytelnicy nie musza wiedziec o co chodzi i wcale ich to nie interesuje.Wystarczy im,ze LPR to chuligani.Coz za wspaniala zgodnosc czytelnikow z redaktorami rozumieja sie wlasciwie bez slow...Jak widac europaranoja szybko sie u nas rozpowszechnia.Coraz wiecej europejczykow coraz mniej zdrowego rozsadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:37 Może czytaliśmy różne artykuły? A może część ludzików tu piszących czyta jeszcze inne gazety, a tu komentuje sytuację, a nie artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Polska MEGALOMANIA: Kilroy-Silk otworzyl hole, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.10.04, 16:05 a Polacy tylko zaczeli potakiwac - wot i cala "zasluga" LPR. A najzabawniejsze, ze Silk wylatuje wlasnie na zbita morde ze swej wlasnej partii: jak widac UKIP nieco madrzejszy od LPR. Silk jest rasista i faszysta i partia nie chce takiego reprezentanta. "Mr Kilroy-Silk's intervention comes as UKIP MEPs prepare to discuss his possible expulsion from the party..." news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/3958273.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM DEBILI ZEŚCIE NA REPREZENTANTÓW NARODU WYBRALI.... IP: *.albq.qwest.net 27.10.04, 16:33 TO CZEGO CHCECIE??? PRZECIEŻ TAK JAK ICH W PARLAMENCIE EUROPEJSKICH WIDZĄ, TAK CAŁY NARÓD...... . WIDOCZNIE TYLKO O TO RYDZ.... I TEJ JEGO BANDZIE PSEUDO KATOLIKOW-PATRIOTÓW CHODZI. BRAWO RODACY! JEZELI WAM Z TYM DOBRZE, TO WINSZUJE.... . A NAJŚMIESZNIEJSZE TO TO, ŻĘ TE 5% ROLNIKÓW CO PO DOPŁATY NIE POSZŁA, TO PEWNO ZAGORZALI ICH FANII. CZYSTY ZYSK NA TYM MAJA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.spray.net.pl 27.10.04, 17:33 >> Może czytaliśmy różne artykuły? A może część ludzików tu piszących >> czyta jeszcze inne gazety, a tu komentuje sytuację, a nie artykuł? Ja tylko widzę artykuł w gazecie. Szczyt nieprofesjonalizmu dziennikarskiego, albo manipulacja. W pierszym wywilić na zbity pysk durnowatego i niedorozwinietego dziennikarza. W drugim przypadku przepraszam dziennikarza, ale to świadczy jak najgorzej o gazecie. A wasciwie to o co chodzi, bo artykuł to jednak nie jest porządna praca dziennikarska i nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.p-s-inter.net 27.10.04, 17:49 Nie wiem, czego Ty byś właściwie chciał. Żeby tej grupce półgłówków z lpr poświęcic trzy strony w Gazecie? Kompromitują się, to i mają krótka notkę (i tak za dużo). Swoją drogą oni już nawet smieszni przestają być, bo ileż można śmiać się z tego samego. Tylko nie krzycz o lewakach albo fanach Gazety - nie jestem jednym ani drugim. po prostu używam mózgu i na kretyna mówie kretyn, a lpr to kretyni. Czego nie trzeba udowadniac, bo oni to sami pokazuja, na każdym kroku. Sa kretynami, ignorantami, hipokrytami, prymitywami etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: "Kazek" jest kretyn,ignorant,hipokryta i głup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:24 Eurodeputowanych wybraliśmy nie po to, żeby potakiwali i kiwali głowami, tylko po to żeby bronili naszych interesów. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorant Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.10.04, 11:55 Gość portalu: a napisał(a) > Ja tylko widzę artykuł w gazecie. Szczyt nieprofesjonalizmu dziennikarskiego, > albo manipulacja. A co ty, kurXX, wiesz o profesjonaliźmie dziennikarskim? Do ciebie i do innych: 1. To jest depesza PAP - krótkie doniesienie na pewien temat 2. Jest sporządzona rzeczowo i podaje podstawowe fakty 3. Nie ma tu ani jednej opinii czy śladu komentarza - choć notka nei wyczerpuje temtau i to moż esprawiać pewienniedosyt, to jako taka, jest sporządzona prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Brawo redakcja wspaniala robota dziennikarsk IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.10.04, 17:34 Przecież to oczywiste, że lpr-owcy to głupia hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: I znow "osiol trojanski" w akcji !!! IP: 129.81.192.* 27.10.04, 16:27 Oszolomy w akcji, a Polska (dla przypomnienia - najubozszy, najbardziej konserwatywny i o najwyzszym wspolczynniku bezrobocia kraj Unii Europejskiej...) znow usiluje pokazac sie jako ten "osiol trojanski" Europy! Coz, zawsze pozostaje droga w przeciwna strone - Lukaszenko i Bialorus cierpliwie czekaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowakowska Re: Brawo LPR! Gonić lewaków! IP: 80.51.10.* 27.10.04, 17:57 A może by tak zrezygnować z diety, a oto to kłucili się zawzięcie i pchalibez pardonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek polska szkoła parlamentaryzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:16 następne kroki to okupowanie mównicy i przybijanie krzyża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osełedec Re: polska szkoła parlamentaryzmu... IP: 80.55.199.* 27.10.04, 15:27 chyba chodzi o przybijanie do krzyża, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osełedec Re: polska szkoła parlamentaryzmu... IP: 80.55.199.* 27.10.04, 15:29 w uzupełnieniu do poprzedniego postu; krzyż się zawiesza. Tak mi się wydaje ale jeśli się mylę proszę mnie poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek Re: polska szkoła parlamentaryzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:41 ja tam wiem... u mnie wisi tak facet z bujną,czarną brodą... ale myślę,że lepiej przybić niż zawiesić,sicher ist sicher... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_miś LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 13:18 Hahahaha, juz sie zaczyna, ciekawym co bedzie dalej? Lepszy cyrk sie jak widac zapowiada;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 13:32 Z czego sie smiac, z dojrzalosci politycznej Polaków, którzy takich osobników dopuszczaja do ich reprezentowania: w Sejmie,na placówkach dyplomatycznych, w Parlamencie Europejskim. Wstyd - do tej pory byl to naród niechlujów, zlodzieji samochodów, teraz dojda jeszcze idioci polityczni jako wizytówka kraju. Skoro lepszych, madrzejszych nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
doro6 I przemądrzałych bywalców forum ze słomą.... 27.10.04, 13:38 Gość portalu: stachu napisał(a): > Z czego sie smiac, Wstyd - do tej pory byl to naród niechlujów, zlodzieji > samochodów, teraz dojda jeszcze idioci polityczni jako wizytówka kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja O w morde IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 13:51 Aleśmy se reprezentację wybrali. Czy każda Polska reprezentacja musi wstyd przynosić? Zaczynając na piłkarzach, a na politykach kończąc? Jak nas mają w tej Europie poważnie traktować, kiedy kompromitujemy się na każdym kroku? Przydałby się jakiś kolejny rozbiór Polski. Tylko w niewoli potrafimy coś konkretnego zrobić. Przeca przez te 123 lata, gdy Polski na mapach nie było, najlepiej zorganizowani byliśmy. A gdy tylko dostajemy wolność, zaraz wszystko psujemy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIRWALK BOGDAN PEK ALIAS "PYNK" IP: *.130.203.62.cust.bluewin.ch 27.10.04, 14:07 ALE DEBILE...A JA PAMIETAM JAK W PE PO PIJAKU J. LEWANDOWSKI SIE ZATACZAL. :-):- ):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)JESLI KOGOS INTERESUJE: BYLO TO W MAJU 2003. MIALM TAM WTEDY STAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Cytujesz starego Bismarcka, to prawda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:10 Nic dodać nic ująć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: O w morde IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:20 OCZYWIŚCIE CI CO ICH WYBRALI SĄ BARDZO NIEDOJRZALI. DOJRZALI MAJĄ WE KRWI LIZANIE DU.. UNI. DOJRZALI NIE WIEDZĄC O CO CHODZI W CIEMNO POTĘPIAJĄ DZIAŁANIA GIERTYCHA I LPR-U,NIE ZNAJĄC SPRAWY. DOJRZALI ZA DOPŁATY DLA ROLNIKÓW <he he he! > I INNE WĄTPLIWE KORZYŚCI GOTOWI SĄ ZDRADZIĆ OJCZYZNE...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_miś Re: O w morde IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 15:28 Chlopie co Ty bredzisz? W sposob merytoryczny przekonaj ludzi myslacych inaczej od Ciebie a nie wykrzykuj tu nie podpartych niczym frazesow:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja NIE PISZ WERSALIKAMI, BO NIE DA SIĘ TEGO CZYTAĆ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:32 Caps Lock ci się włączył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Giertych Re: I przemądrzałych bywalców forum ze słomą.... IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 15:11 I takich becwalow jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_miś Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 13:50 I sam sobie odpowiedziałes. A wracajac do wlasciwego watku tej historyjki, naprawde jestem ciekawy jak sobie z tymi oszolomami poradza. O sprawie kaplicy w PE juz tu czytalem, ale widze, ze LPR potrafi nadal zaskakiwac swymi pomyslami. PS: Juz wole tego kretOna z zaczeska w PE nizli na mownicy w polskim sejmie, niech tam sie blazni. Zreszta nie on jedyny, piekna jest strona tego politycznego gnoma Rysia Czarneckiego, polecam zerknac: www.ryszardczarnecki.pl/page.php?SID&page=blog_tresc&id=67 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Rysio IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 14:52 "Wszystkie Ryśki to równe chłopy" Chciałem kiedyś założyć stronę Rysiowi, gdzie mógłbym zamieszczać jego złote myśli. Ale skubaniec ubiegł mnie i sam się ośmiesza. Cóż, efekt ten sam, a zero wysiłku z mojej strony. Jakże miło z jego strony. Dzięki Rysiu. PS: Jesteśmy chyba najweselszym narodem w Europie, bez nas w PE byłoby tak nudno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Wystepy folklorystyczne w PE ?! Why not ?! IP: *.cybernet.ch 27.10.04, 14:52 Badzmy tolerancyjni. Na wystepy folklorystczne jest miejsce w PE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piroman Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: 80.55.199.* 27.10.04, 15:42 Są lepsi i mądzejsi, np. poseł Pęczak, poseł Kurczuk, poseł Piskorski, posłanka Sierakowska, prezydent Kwaśniewski, prezydent m. Poznania Grobelny, poseł Siemiątkowski, dr Kulczyk, senatoressa Szyszkowska, znany socjolog Andrzej S., poseł Jagieło, poseł C(w)eliński, b.pemier Leszek Miller i cała sfora innych autorytetów posiadających serce po lewej stronie i dobrze wypchany portfel po prawej. Zawartość tego portfela oczywiście pochodzi z uczciwej pracy w charakterze przedstawiciela klasy robotniczej zatrudnionego w fabryce włókienniczej np. w Żyrardowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_miś Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 15:59 Sluchaj, to nie jest artykul o LSD i jej ludziach. Nie sa oni wcale lepsi i nie stanowia konkurencji (przynajmniej w/g mnie) dla LPR-ow czy Samejbroni. Jesli jednak ludzie ci przenosza wzorce zachowan z polskiego parlamentu do euoropejskiego mam ochote i prawo, pisac i nabijac sie z tego. Ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris oszołomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:18 jak widzę gęby tych oszołomów i ich zacowanie to brak mi słów i wstyd mi za to, że jestem Polakiem. Zastanawiam się też jaki jest naród który wybrał taką chołotę do Europarlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: oszołomy IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 13:34 piszesz: "jak widzę gęby tych oszołomów i ich zacowanie to brak mi słów i wstyd mi za to, że jestem Polakiem. Zastanawiam się też jaki jest naród który wybrał taką chołotę do Europarlamentu." odpowiem krótko - Ty i Twoi rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: oszołomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:37 Ty "chołota", ty się naucz najpierw ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: oszołomy IP: *.daminet.pl 27.10.04, 13:59 ...widzę, żeś tak nowoczesny, ze nową ortografię stosujesz...;) ...hołota niepiśmienna jest... ...zamilcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: oszołomy IP: 62.148.92.* 27.10.04, 14:50 Gość portalu: kris napisał(a): > jak widzę gęby tych oszołomów i ich zacowanie to brak mi słów i wstyd mi za > to, że jestem Polakiem. Zastanawiam się też jaki jest naród który wybrał taką > chołotę do Europarlamentu. Popatrz przez okno! Widzisz tych ludzi? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: oszołomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:04 Naród składający sie w znacznej mierze z jednostek, co nie umieją pisac ortograficznie. Hołota, do tego pisana przez CH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooo Pytanie do "posłów" z LPR IP: 194.6.241.* 27.10.04, 13:20 CZy Ci z Was, ktorzy zostali eurodeputowanymi zrezygnowali z unijnych apanaży? W końcu jeśli, ktoś jest wrogiem Szatana, nie powinien przyjmować jego dukatów pachnących siarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Pytanie do "posłów" z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50 Ale czgo mozna wymagac od "politycznych" prostytutek? Beda brac i kasac ( biora jednak nasze pieniadze....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Odpowiedz dla lewackiego idioty IP: 209.135.110.* 28.10.04, 04:56 Ooo napisał(a): > CZy Ci z Was, ktorzy zostali eurodeputowanymi zrezygnowali z unijnych apanaży? > W końcu jeśli, ktoś jest wrogiem Szatana, nie powinien przyjmować jego dukatów > pachnących siarką. Mirmat: Jak typowy lewak Ooo uwaza, ze Eurokochoz to swiety Mikolaj, ktory daje. A normalny czlowiek wie, ze tak jak ZSSR tak i Eurokolchoz zdziera z kazdego Europejczyka wliczajac w to wyborcow, ktorzy wybrali poslow LPR. To ci wyborcy w ramach Unijnego haraczu pokrywaja apanaże "huliganow" i sa dumni z ich odwaznej postawy w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 13:27 Kiedy wreszcie Polacy sami poprosza o "uciszenie tych chuliganów" i innych politycznych oszolomów. Ale czy na madrosc polityczna rodaków mozna liczyc? Liberum veto sie klania (na razie - konsekwencje sa znane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.molgen.mpg.de 27.10.04, 13:31 Mogliby zlozyc mandaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddrake Liga Powalającego Redemptorysty IP: 62.148.86.* 27.10.04, 13:33 Członkowie sekty ojca Rydzyka przystąpili jak widać do ataku frontalnego... Cóż mam nadzieję, że po takiej kompromitacji na forum międzynarodowym ugrupowanie to zostanie zmarginalizowane na naszej arenie politycznej. Jest mi wstyd... aż 26% mojego Narodu to bezmyślne klony wspierające polityczną hucpę w postaci Giertychów i Leperów. To już nie jest śmieszne, to jest tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Liga Powalającego Redemptorysty IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:36 > To już nie jest śmieszne, to jest tragedia Sam jestes tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 13:39 Panie "Brzytwa" - jest pan skonczonym idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:44 Gość portalu: Kazik napisał(a): > Panie "Brzytwa" - jest pan skonczonym idiota. Ty za to Kaziu jestes idiota nieskonczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
niewir BRZYTWA NIE JEST IDIOTĄ !!! 27.10.04, 13:45 "brzytwa" na pewno nie jest skończonym idiotą, jak sugeruje Kazik. Brzytwa jest mieszkańcem Częstochowy i jest tylko pojętnym nauczycielem ojców z Jasnej Góry! Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Re: BRZYTWA NIE JEST IDIOTĄ !!! 27.10.04, 13:47 Bardzo przepraszam za pomyłkę. Powinno być: Brzytwa jest pojętnym UCZNIEM ojców z Jasnej Góry i ojca z Radyja Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: BRZYTWA NIE JEST IDIOTĄ !!! IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:55 No to wreszcie wyjakales o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Precz z lewactwem IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:48 niewir napisał: > jest tylko pojętnym nauczycielem ojców z Jasnej Góry Ales sie facet zaplatal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Brzytwa Rydzykowy "Belkot"" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:48 Niedouczony "Dyżurant" rydzykowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Brzytwa Rydzykowy "Belkot"" IP: *.pcz.czest.pl 27.10.04, 13:53 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Niedouczony "Dyżurant" rydzykowy!!! Zmiencie spiewke, bo to juz sie robi nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: Brawo LPR! Rozpedzic czerwona holote! n/t. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 13:50 Jaką czerwoną? Czy wy naprawdę nie jesteście w stanie spojrzeć na cokolwiek bez tego maniakalnego zacięcia? - bez tych szlachciurowatych zachowań, pokrzykiwania i wymachiwania szabelką? A może zamiast rozpędzać, rozwiązywać, wyrzynać czy pokrzykiwać zaczelibyście się zastnawiać nad konkretnymi, niekoniecznie populistycznymi rozwiązaniami? - naaa, czego ja się spodziewam, znacznie łatwiej pokrzyczeć sobie, że jest źle, że WY (czerwoni, zieloni, niebiescy czy żółci - kolor dowolny, do wyboru) jesteście źli a my jesteśmy cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europaer Wir brauchen einen Artzt!!!! ab sofort fur Polen!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:36 Hilfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg proponuje samorozwiazanie sie d*pkow z LPR IP: *.rz.uni / *.rz.uni-passau.de 27.10.04, 13:38 proponuje samorozwiazanie sie d*pkow z LPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlantyk Zaczęło się! A nie mówiłem? IP: 62.233.201.* 27.10.04, 13:40 Są już pierwsze skutki integracji Polski z Europą. Skutki opłakane dla Europy, co wieszczyłem daleko przed majowym referendum. Teraz będą wybory do naszego parlamentu, wygra koalicja PO, PiS i LPR, rozpocznie wojnę z Niemcami o reparacje, z Francuzami o rolę Amerykanów itp., itd. Wróci sprawa legalizacji kary śmierci, szczególnie dla pedałów. Zachodnie brukowce będą miały co pisać, bo poważna prasa nie epatuje osobliwościami. A na marginesie. Czy poseł Tomczyk zbudował już kaplice w Strassburgu i Brukseli? Podobno po tej propozycji frakcje prawicowe oniemiały z wrażenia, a lewicowe padły trupem ze śmiechu. Na wypadek wizyty posła Tomczaka w Londynie radzę madame Tussaud podwoić ochronę gabinetu figur woskowych. Pan poseł się tam wybiera i to niestety nie jako eksponat, lecz w roli inkwizytora na tropie naruszonych wartości. Podobno ostrzy już szablę pożyczoną u Olbrychskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePpeR Re: Zaczelo sie! A nie mówilem? IP: *.lund.se 27.10.04, 13:44 Giertych was znisczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olEwkA LPR musi wygrac wybory !!! IP: 62.180.53.* 27.10.04, 13:41 Prawica juz byla lewica tez, ale takich jaj jeszcze nie. Juz sie nie moge doczekac wyborow w PL. Giertych RuleZ !!! oLewKa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes To jest własnie polska kultura polityczna IP: 62.29.248.* 27.10.04, 13:43 Liberum veto naszą tradycją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 13:43 a może LPR zaproponuje rozwiązanie nie tylko PE ale wszystkiego co się da - NATO,Europy ,Świata,Kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Banda oszolomow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:46 To niebezpieczna banda warcholow ( prawdziwych, nie mylic z epitetami za czasow komuny...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Brawo Anglicy brawo Polacy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50 Brawo Anglicy brawo Polacy! Precz z PE! Mało Wam opłat na rodzimy parlament? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePpeR Re: LPR próbuje zerwac sesje Europarlamentu IP: *.lund.se 27.10.04, 13:50 Rydzykiem z ambony w Bruksele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50 Jak by nie było politycy reprezentują naród. LPR wystawia nam niezłą opinię. Idioci i debile .Mam nadzieje ze Polacy kiedyś jednak zmądrzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: 80.49.114.* 27.10.04, 15:31 Ja takiej nadzieji nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Kazdy normalny naród IP: 62.29.248.* 27.10.04, 13:51 do parlamentu wybiera prawników, biznesmenów, tak aby swoja wiedza i doświadczeniem mogli słuzyć rozwojowi kraju. My wybieramy cyrkowców, sportowców, florków... Znaczy, że to są najinteligentniejsi obywatele, którzy beda zmieniac nasz kraj, nasza Europę w najlepszy sposób w jaki potrafią... I jak widac robią to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z UE Re: LPR próbuje zerwać sesję Europarlamentu IP: 193.151.96.* 27.10.04, 13:51 Brawo LPR !!!! rozpedzić tę zgraję gejów i lesbijek . To co sie tam dzieje przechodzi wszelkie pojęcię , sledzę informacje w radiu i to mnie przeraza ZLIKWIDOWAC UNIĘ EUROPEJSKĄ . CO tam robi Hibnerówna , czy ona też zalicza sie do tej zgraji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Nie doczekanie Twoje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:19 Komplex wisly?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domk POJECHAŁO POBOŻNE BYDŁO Z POLSKI.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:54 ...i zachowuje się jak by było nadal w polskiej oborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgs Re: POJECHAŁO POBOŻNE BYDŁO Z POLSKI.. IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 27.10.04, 14:02 ty nie zasługujesz nawet na miano bydlaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domk PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:58 "Budzę się rano w pokoju, w którym na szafie naprzeciw łóżka stoi kilkudziesięciocentymetrowa figurka Matki Boskiej. Matka Boska jest w niebieskim płaszczu, pomarańczowym od wewnątrz i w żółtej sukni. Strój jak tęcza niemal, kolorowy, przyciągający uwagę. Kontrast, ale i harmonia barw. Zapewne krytycy sztuki powiedzieliby o tej figurce, że to kicz. Jednak ludzie, którzy na całym świecie modlą się przed milionami takich figurek nie dostrzegają w nich aspektów artystycznych - szukając czegoś - Kogoś zupełnie innego. I pewnie to jest ważniejsze. Bo nie każdy jest Michałem Aniołem a modlić się trzeba. Tym bardziej modlić się trzeba, że grzeszników (takich jak ja) nie ubywa, wręcz przeciwnie. Dlatego to Matka Boska Na Szafie jest tak potrzebna, choćby połowa profesorów na ASP skrzywiła się na nią z niesmakiem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:05 dla tego calego Czarneckiego to juz zabraklo miejsca na skali durnoty i glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
maddrake Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret 27.10.04, 14:23 Gość portalu: fox napisał(a): > dla tego calego Czarneckiego to juz zabraklo miejsca na skali durnoty i > glupoty... Zgadza się... jedna uwaga na marginesie: Czarnecki to obecnie Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:13 Ciągle jeszcze Samoobrona, czy znów Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysokaklasa! Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.bredband.comhem.se 27.10.04, 14:41 A to swietne! To musi byc jakis gleboki mysliciel. A nie napisal potem co zjadl na sniadanie? Proponuje wydac jego dziela zebrane gwoli ubogacenia polskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PAMIETNIK RYSZARDA CZARNECKIEGO-czyli kabaret IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.04, 15:15 O śniadaniu nie, ale o rozwolnieniu tak. Odpowiedz Link Zgłoś