Dodaj do ulubionych

strony wspólnot

14.09.05, 12:17
chcę założyć stronę www naszej wspólnoty może podacie jakieś ciekawe pomysły
co powinno się na niej znaleźć
Obserwuj wątek
    • wladek.bacz Re: strony wspólnot 14.09.05, 17:23
      Witam. Proszę wejśćć na stronę www.bacz.net mamy swoją stronę zaledwie pół roku.
      • wmorkana7 Re: strony wspólnot 14.09.05, 18:02
        Witam ,
        Ja zapraszam na naszą stronę ( www.wmorkana7.prv.pl ). Cieszę się ,że
        chce Pan zrobić stronę swojej wspólnoty ... oby takich projektów było więcej ...
        Liczę w przyszłosci na wymianę doświadczeń.Pozdrawiam serdecznie! (również
        przedstawiciela wspólnoty z Koszalina..)
        • babczyk Re: strony wspólnot 14.09.05, 18:13
          To że wygląda......jak .......? To bez komentarza. Generalnie nie ma na niej
          nic.

To tak ja by sie patrzyło na malucha i mercedesa. Niby samochody,ale......?

Moim zdaniem powinno być na tej stronie to co zainterwsuje każdego forumowicza
          oraz to co się dzieje w danej wspólnoty łącznie z uchwałami itp.
          To co złego dzieje sie we wspólnocie, powinno być dostępne zaadresowane dla
          zainteresowanych, to znaczy mieszkańców danej wspólnoty a nie służyć innym jak
          można oszukiwać mieszkańców wspólnoty.

Powinny być porady czy też w danej sprawie odpowiednie wyroki sądowe. W tym
          temacie MISTRZEM i to nie doścignionym jest serafin666.

Pozdrawiam.

• wmorkana7 Re: strony wspólnot 16.09.05, 07:38
            Taaaa...

I to mówi osoba która jedzie po swoim Zarządzie jak po łysej kobyle (a gdyby
            realizować Twoje "wytyczne" to powinieneś pisać swoje żale do bezpośrednio do
            Zarządu, a nie na forum..- bo po co roztrząsać to wszystko..?). Nie rozumiem
            dlaczego piszesz okręceniu na stronieprzez Zarzad i żeby tego nie pokazywac-
            przecież z założenia strona internetowa wspólnoty służy przejrzystości
            postępowania Zarządów i jeśli są wpady właścicel ma dowody na kręcenie ...

A i jeszcze jedno : kiedyś jak rozmwawialiśmy w innym temacie na mój post , w
            którym napisałem ,że z naszej strony można sobie ściagnąć (przeczytać uchwały) -
            wyśmiałeś ten pomysł -"po co to komu"- teraz piszesz że cś takiego powinno być
            dostepne na stonach internetowch wspólnot... Rozdwojenie jaźni ?

Generalnie potwierdza to moje wcześniejsze zdanie,że masz jakieś kompleksy i
            patrzysz tylko komu by tu przywalić w imię zasad..

Bez sensu...
            Zyj i pozwól żyć innym...

A co do kopiowania porad , czy tematów z forum - po co jak można wstawić link do
            formum gazety.pl , hetmana czy yahooo i po sprawie (tak jak ja to zrobiłem), a
            nie rozdrabniać się i w końcuzamisat 2-3ch slinych witryn z poradami dla
            wspólnot będzie 1500 z jednym lub dwoma postami.....

• babczyk Re: strony wspólnot 16.09.05, 12:43
              wmorkana7 napisał:

> Taaaa...
              >
              > I to mówi osoba która jedzie po swoim Zarządzie jak po łysej kobyle (a gdyby
              > realizować Twoje "wytyczne" to powinieneś pisać swoje żale do bezpośrednio do
              > Zarządu, a nie na forum..- bo po co roztrząsać to wszystko..?). Nie rozumiem
              > dlaczego piszesz okręceniu na stronieprzez Zarzad i żeby tego nie pokazywac-
              > przecież z założenia strona internetowa wspólnoty służy przejrzystości
              > postępowania Zarządów i jeśli są wpady właścicel ma dowody na kręcenie ...

Odgryzłeś się jak pies na kości. Nie wiem, czy uparłeś sie na promowanie swej
              strony co jak sadze że tak czy nie kumasz o co biega na tym forum.

Zareklamowałeś swą stronę i dobrze i głupia gadka o tym że " jedzie po swoim
              Zarządzie jak po łysej kobyle " jest jeszcze głupsza. To raz.
              Dwa to że nie ma dwóch jednakowych wspólnot i te uchwały które promujesz na
              siłę nikomu sie nie przydają. O wiele lepsze wzory znajdziesz na stronie
              Rzeczpospolitej.

> A i jeszcze jedno : kiedyś jak rozmwawialiśmy w innym temacie na mój post , w
              > którym napisałem ,że z naszej strony można sobie ściagnąć (przeczytać
              uchwały)
              > -
              > wyśmiałeś ten pomysł -"po co to komu"- teraz piszesz że cś takiego powinno być
              > dostepne na stonach internetowch wspólnot... Rozdwojenie jaźni ?

Kto ma to ma.B.K.

> Generalnie potwierdza to moje wcześniejsze zdanie,że masz jakieś kompleksy i
              > patrzysz tylko komu by tu przywalić w imię zasad.

Zadam proste acz banalne pytanie. Czy jest jakaś podstawa, abym Ci przywalił.
              No i za co. To że wyrażam negatywną opinią na temat wręcz namolnej reklamy
              twojej strony, nazywasz tym że mam kompleksy i chcę komuś przywalić i to w imię
              zasad. Pytam, jakich?
              Coś ci sie pomyliło.

> A co do kopiowania porad , czy tematów z forum - po co jak można wstawić link
              do
              > formum gazety.pl , hetmana czy yahooo i po sprawie (tak jak ja to zrobiłem), a
              > nie rozdrabniać się i w końcuzamisat 2-3ch slinych witryn z poradami dla
              > wspólnot będzie 1500 z jednym lub dwoma postami.....

Niezła myśl jak i twoja strona, tylko nie promuj jej na siłę, a wszystko będzie
              OK.
              • wmorkana7 Re: strony wspólnot 16.09.05, 13:07
                Jak czujesz się "nagabywany" przeze mnie - na wszelki wypadek jak zobaczysz w
                podpisie "wmorkana7" - nie otwieraj postu - i będzie po sprawie..Nie łamię
                regulaminu forum - więc wszystko jest wg. mnie ok..

Uchwał nie promuje ,tylko informuję, że są na naszej stronie - a link do zbioru
                wzorów uchwał Rzeczpospolitej jest również u nas umieszczony - to sa zupełnie
                dwie rózne kwestie..

Pozdrawiam Cię Babczyk! :)

• babczyk Re: strony wspólnot 16.09.05, 13:23
                  wmorkana7 napisał:

> Jak czujesz się "nagabywany" przeze mnie ...

Świetnie.

- na wszelki wypadek jak zobaczysz w podpisie "wmorkana7" - nie otwieraj postu -
                  > i będzie po sprawie..

No wiesz? Nie mam zwyczaju czytać i odpowiadać, wybiórczo.Jeszcze coś mi
                  umknie. I co wtedy?

Nie łamię
                  > regulaminu forum - więc wszystko jest wg. mnie ok..

Ja też i według mnie też jest OK.

> Uchwał nie promuje ,tylko informuję, że są na naszej stronie - a link do
                  zbioru
                  > wzorów uchwał Rzeczpospolitej jest również u nas umieszczony - to sa zupełnie
                  > dwie rózne kwestie..

Wiem, wiem. Ale z tak przyjemnej potyczki, mimo że jesteśmy facetami, może coś
                  sie pożytecznego, urodzić.

Pozdrawiam i bez urazy.
          • mko Re: strony wspólnot 15.12.05, 08:56
            to zależy kto jest odbiorcą strony.
            Jeśli przede wszystkim członkowie wspólnoty, to powinny być informacje istotne
            głownie dla nich, czyli dział "z życia wspolnoty" maksymalnie rozbudowany
            (podstawa to oficjalne dokumenty wspólnoty - uchwały, umowy na sprzątanie,
            śmieci, protokoły zebrań itp.; a dodatkowo np. dokumentacja przebiegu
            przetargów, rubryczka "z życia mieszkańców" i in.)
            Dla szerokiego świata są strony czasopism, ale jak ktoś ma ochotę, to może
            zapropować własne zbiory przepisów, porady itp. Tylko dla mnie jako członka
            wspólnoty (opisywanej na stronie) taka część stronki miałaby znaczenie
            drugorzędne.
            pozdr
            mko

ps. Babczyku - zachęcam do lektury pierwszego postu - forumowicz prosi o porady
            nt. wyglądu strony WM, więc podesłanie mu linków z istniejącymi stronami jest
            IMHO bardzo OK. Nie rozumiem o co masz pretensje do wmorkana7?
    • krecik300 Re: strony wspólnot 16.09.05, 23:50
      Zapraszam na stronę wmtraugutta131.webpark.pl
      • wmorkana7 Re: strony wspólnot 14.12.05, 14:36
        Witam!

Miło mi poinformować, że po wielu kombinacjach alpejskich nasza stronak jest już na serwerze komercyjnym (bez uciążliwych reklam popupów i koszmarnego ładowania się - mam nadzieję ,ze to ostatecznie rozwieje wątpliwości co do tego czy chcieliśmy pod przykwrywką wspólnoty reklamować cokolwiek ;) )i pod nowym adresem :

www.wmorkana7.pl
        Zapraszam!

Tradycyjnie zapraszam do odwiedzenia również kolejnego forum dla wspólnot (i zabrania na nim głosu):

www.wspolnota.net.pl

A przy okazji wszystkim userom mojej stronki, forum wspolnota.nt.pl i oczywiście forum wspólnota na gazeta.pl życzę Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku i szybkiej nowelizacji UWL ;) !

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka