goscdw 07.05.06, 21:50 Pisze do tych co lubią serwować "wypracowania" piszcie czytemnie bo tych wywodów nie da sie czytać na ekranie . Tak jak to robi grandy, xxxll, dobud. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grandy Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 07.05.06, 22:22 goscdw napisała: > Pisze do tych co lubią serwować "wypracowania" piszcie czytemnie bo tych > wywodów nie da sie czytać na ekranie . Tak jak to robi grandy, xxxll, dobud. Nie jestem pewien, czy chciałaś napisać, że "grandy, xxxll i dobud" robią to tak jak lubisz, czy wręcz przeciwnie, ale zestawienie mnie razem z xxxll w dowolnym kontekście dowodzi, że nie rozumiesz co czytasz. To nic osobistego, stwierdzam to ze smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 07.05.06, 22:25 Też tak uważam. Grand zajrzy do czynności jednostronnej. Pozd. Miro Odpowiedz Link Zgłoś
goscdw Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 07.05.06, 22:29 Napisałam to co napisałam, jak nie rozumiesz co czytasz to twój problem. Jak czytam klakierów ci nie barkuje i nie orażaj sie na zestawienia, Was wszystkich traktuje jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 07.05.06, 22:46 Goscdw – Dla wyjaśnienia sprawy! Nie jestem niczyim klakierem ale postawienie xxxll między Grandem i Dobudem to tak, jakby postawić świnię w gronie Lwów. Sam przyznasz, że coś w tym zestawieniu nie pasuje! Pozd. Miro Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 08.05.06, 19:38 Miro_mx vel Citru - sik ty zawsze bedziesz pragnieniem, a nie Sp.... Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 08.05.06, 19:47 Niuniuś, ty tu robisz jako spluwaczka nie kaczkę! Spluwaczka, jaka by nie była i do czego nie miałaby służyć, jest urządzeniem pożytecznym. Przynosi człowiekowi ulgę nie tylko fizyczną, ale i psychiczną. Zapewnia lepsze samopoczucie, zmniejsza złość, sprzyja samozadowoleniu. I ma w sobie perwersyjny magnetyzm, zwłaszcza kiedy staje się workiem treningowym na znienawidzonym bliźnim. Co tu gadać, Babczyk Ci dokopał (ał, ał), nawet Grandy nie omieszkał co nie co w twym kierunku (…), Moją osobistość nie będę poruszał (ał, ał) więc powiedz; Dobrze Ci tak! Daj Se Synu na luz, bo ci serce wyskoczy i Po – Co – Ci - TO! Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 08.05.06, 19:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=40717529&a=40950350 Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie 08.05.06, 20:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=41420732&a=41480941 i nic po za tym Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie - popieram 07.05.06, 23:09 goscdw napisała: >Pisze do tych co lubią serwować "wypracowania" piszcie czytemnie bo tych >wywodów nie da sie czytać na ekranie . Tak jak to robi grandy, xxxll, dobud. i rozwinęła: > Napisałam to co napisałam, jak nie rozumiesz co czytasz to twój problem. > Jak czytam klakierów ci nie barkuje i nie orażaj sie na zestawienia, Was > wszystkich traktuje jednakowo. Ależ ja z chęcią zmodyfikuję sposób swojego pisania, jeżeli miałoby to poprawić czytelność moich postów, nie wiem jednak co miałbym zmienić. Zestawienie mnie z xxxll-em tylko dodatkowo zagmatwało sprawę, bo ja nie jestem w stanie osiągnąć poziomu wypowiedzi xxxll-a. Musiałbym czołem przebić dno. Nie uważasz, że trochę śmiesznie brzmi Twoja odpowiedź: > Napisałam to co napisałam, jak nie rozumiesz co czytasz to twój problem. w zestawieniu w wcześniejszą prośbą: > piszcie czytemnie bo tych wywodów nie da sie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jest_mysl nie ma to jak sobie przyklaskiwać 07.05.06, 23:57 goscdw i duży rozmiar to dwa w jednym (ciele:) Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: nie ma to jak sobie przyklaskiwać ;-) 10.05.06, 19:52 to_jest_mysl – Zastanawiałem się, zastanawiałem się i miałem taką cichą nadzieję, że może zajarzy ale ten rebus wydał się dla niego za trudny. Brawo za inwencję intelektualną. Pozd. Miro Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: nie ma to jak sobie przyklaskiwać ;-) 10.05.06, 20:29 miro_mx napisał: > to_jest_mysl – Zastanawiałem się, zastanawiałem się i miałem taką cichą > nadzieję, że może zajarzy ale ten rebus wydał się dla niego za trudny. > Brawo zainwencję intelektualną. A może taki rebu - sik: KTO JEST KTO? miro_mx. babczyk, bełkotbabczyka , bbaczyk, xxx.ll, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
grandy mój ulubieniec ruszył głową i tupecik odpadł 10.05.06, 20:54 xxxll napisał: > A może taki rebu - sik Ja już dawno rozwiązałem rebusik dotyczący xxxll-ka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=38896460&a=38946479 Wszystkich pozostałych normalnych forumowiczów bardzo przepraszam, ale jak czytam xxxll-ka to nie mogę się powstrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: mój ulubieniec ruszył głową i tupecik odpadł 10.05.06, 21:20 grandy napisał: Ja już dawno rozwiązałem rebusik dotyczący xxxll-ka: > > ...> > > Wszystkich pozostałych normalnych forumowiczów bardzo przepraszam, ale jak > czytam xxxll-ka to nie mogę się powstrzymać! Grandy, o ile Twoja wiedza w sprawie wspólnot mieszkaniowych jest "ogromna???", to również ogromne są Twoje braki w stosowaniu prawa - to jest niestety typowe dla samouków. Natomiast dziwi mnie Twój upór w sytuacji, gdy ci brakuje argumentów stosujesz ogólniki i ośmieszanie . To jest typowe dla działaczy niedocenianych, społeczników. Rebusu nie rozszyfrowałeś, matury nie zdałeś (tej obecnej). Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: mój ulubieniec ruszył głową i tupecik odpadł 10.05.06, 21:37 xxxll napisał: > Grandy, o ile Twoja wiedza w sprawie wspólnot mieszkaniowych jest "ogromna??", > to również ogromne są Twoje braki w stosowaniu prawa - to jest niestety typowe > dla samouków. > Natomiast dziwi mnie Twój upór w sytuacji, gdy ci brakuje argumentów stosujesz > ogólniki i ośmieszanie . To jest typowe dla działaczy niedocenianych, > społeczników. Mój ulubieniec wynotowuje sobie cytaty z moich postów i próbuje błysnąć. Łysinką spod tupecika. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=41312126&a=41449752 Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Mam prśbę - piszcie czytelnie - popieram 08.05.06, 19:39 Grandy twój jad nie działa na mnie, ty zawsze będziesz "pragnieniem", a nie Sp.... Odpowiedz Link Zgłoś