Dodaj do ulubionych

Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek

18.10.02, 14:59
Obserwuj wątek
    • atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 18.10.02, 16:09
      Tradycja co Ty tu robisz ??? A na naszym forum cisza . Chyba udziele Ci
      oficjalnej nagany ..:-)))
      • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 18.10.02, 16:15
        Ja nie pije w piatek. Ja zaczynam pic przed 24 w czawrtek i piatkowe picie jest
        czwartkowym.
    • homohedonistus Ja na szczęście przesądny nie jestem (n/txt) 18.10.02, 19:35
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 25.10.02, 15:08
      "wypij troche przed kolacja zebys mogl spokojnie zasnac..."
      • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 25.10.02, 15:12
        Z tym zasypianiem przed kolacja to dobry pomysl, bo sniadanko juz gotowe.
    • Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 08.11.02, 20:27
      Z racji tego że jest piątek, chciałbym oznajamić że moim zdaniem piatek jest
      stworzony do picia (na początek) jak żaden inny dzień tygodnia. I to właściwie
      tyle co mam do powiedzenia.
      • atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 09.11.02, 01:32
        A dzis juz sobota ...
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.11.02, 17:38
      mysle ze dzis jest jakas dyspensa w koncu dzis wigilia andrzejek:)
      • miltonia Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.11.02, 23:25
        Na wszelki wypadek można był zacząć w czwartek.
        Miltonia.
        • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 00:15
          Jakbys sledzila ten watek, to bys wiedziala, ze to moj patent. Zaczynasz w
          czwartek, nie konczysz, piatek twoj. Bez zobowiazan.
          • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 12:53
            Ja wlasnie jestem w trakcie czwartkowego picia. Pociagne je do jutra.
          • miltonia Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 30.11.02, 13:44
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> Jakbys sledzila ten watek, to bys wiedziala, ze to moj patent. Zaczynasz w
            > czwartek, nie konczysz, piatek twoj. Bez zobowiazan.

Przecież wiesz, że lubię ściągać.
            Zobowiązana Miltonia.
            • Gość: Megi Dziś jest piątek.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 11:50
              ...trza pić!
              • miltonia Re: Dziś jest piątek.... 06.12.02, 16:53
                aha...
                • Gość: Megi Re: Dziś jest piątek.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 09:29
                  ach ten piątek, fajny był, hmmm....
    • Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.153.33.* 13.12.02, 14:40
      No i znów mamy piątek, w dodatku trzynastego, a do tego rocznica. Czerwone
      dywany, odmierzony krok. Nie wypić dziś
      to grzech. Ja zaczynam o osiemnastej, czego i wam życzę.
      • Gość: Megi Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 15:34
        ja dzis nie piję, bo mam taaaakiego kaca po wczorajszych urodzinach że umieram.
        Choć może taki sobie mały klin dobrze by zrobił.
        • Gość: armata Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.crowley.pl 13.12.02, 15:42
          no, widzę Megi, że zaczynasz dochodzić do siebie.
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 10.01.03, 15:20
      • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 10.01.03, 15:30
        I to wszystko? Mialas nie pic w piatek, a tu taka plama!
    • Gość: armata Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.crowley.pl 10.01.03, 15:38
      mus jest dzisiaj wypić. Przede mną flasze ukrainskiej z piercem, a jutro też do
      boju.
      • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 10.01.03, 15:58
        A ja dostalem arak z libanskiej Kefrayi i tez poplyne w dalekie morza.
    • Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.w / *.lj.pl 11.01.03, 20:39
      Kurcze, przegapiłem mój ulubiony dzień do picia, zaczynam dopiero w sobotę...
      Dzisiaj na skutek niesprzyjającego układu gwizd znów jestem skazany na samotne
      pijaństwo (kumple się pochorowali), tak zwaną autoalkoholizę... Pozdrawiam
      wszystkich samotnych drinkersów ;-).
      • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 17.01.03, 14:26
        oby dzisiejszego dnia nikt nie przegapil...
        • megi102 Wątek który będzie żył wiecznie 17.01.03, 14:41
          ja nie przegapie na pewno, zresztą od tego ciagłego mówienia o tym dziś, już
          mam ochote zacząć pić!
          • Gość: Niech Re: Wątek który będzie żył wiecznie IP: 217.197.165.* 17.01.03, 16:30
            O raaaany, ale piatek!
        • atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 17.01.03, 21:05
          ja juz przegapilem :(....
    • Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.153.33.* 24.01.03, 10:01
      Tym razem nie przegapię piątku! Po robocie walę prosto do delikatesów, nie ma
      zlituj, nie ma przebacz!
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 24.01.03, 15:33
      piatek weekendu poczatak:)
      • megi102 Poszłam pić! 24.01.03, 15:50
        Bede jak wróce!
        • atob Jeszcze kilka chwil i pojde ja ... 24.01.03, 16:48
          zabijac szare komorki ...
          • megi102 Ja piję nadal 24.01.03, 18:40
            już dwa pifka, zamawiam trzcie

ps. jest tu komputer tęskniłam za Wami, musiałam (ps. zaczynam jak NieNormals)
            • megi102 Piję! 24.01.03, 19:26
              znów czekam w kolejce do WC, i nikt dziś nie pije???? Skandal!
              • Gość: Dilvish Re: Piję! IP: *.w / *.lj.pl 24.01.03, 22:28
                Ja piję! Zgodnie z tym co sam sobie obiecałem. Tylko dopiero teraz dorwałem
                się do kompa. Wszystkim dzisiejszym drinkersom życzę jak najmniejszego kaca
                jutro rano ;-)
                • kwik Re: Piję! 24.01.03, 22:43
                  i wzajem (o ile to w ogole mozliwe:)
                  • Gość: Niech Ja tez pije! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:26
                    A jutro do roboty! Hej!
                    • tradycja1 Re: Ja tez pije! 24.01.03, 23:44
                      "pijemy za lepszy czas
                      za kazdy dzien ...."
                      • miltonia Re: Ja tez pije! 24.01.03, 23:52
                        Raczej za zmarnowny czas i za byłe dni.
                        • megi102 Przypominam-dziś piątek! 31.01.03, 16:02
                          Trza pić, za te "zmarnowane dni" "za lepszy czas" i "tych co na drzewach".

• Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl 21.02.03, 20:21
      Czepiłem się tego wątku jak arab kursu pilotażu, ale właśnie znów zaczynam
      samotne piątkowe picie przy komputerze. Z tej okazji pozdrawiam wszystkich. Na
      zdrowie!
    • tradycja1 pijecie w poscie? 07.03.03, 06:43
      Podobno nie pija tylko najwieksi grzesznicy wiec.....
      • zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 11:34
        tradycja1 napisała:

> Podobno nie pija tylko najwieksi grzesznicy wiec.....

do butelek, coby bezgrzesznym się ostać.
      • Gość: Niech Re: pijecie w poscie? IP: 217.197.165.* 07.03.03, 11:35
        Ja sie pijac umartwiam - a o to chyba chodzi w poscie?
        • glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 12:33
          W piatki to trzeba sie mocnego drina napic po calym tygodniu lizania swojego
          szefa po dupie!
          • Gość: kanuk Re: pijecie w poscie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.03.03, 13:01
            co masz zrobic jutro zrob dzis. w czwartek zaczalem piatkowe bacchanalia.
            • glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 14:46
              Jak to??
              • miltonia Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 15:00
                W myśl tytułu wątku, więc nie ma się czemu dziwić Glory.
                Ps. A co mają zrobić tacy biedacy jak ja, niemajacy szefów? W jaki dzień
                tygodnia zacząć pić?
                • zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 19:58
                  Znaleźć szefa, albo przestać pić, na grzech się narażając. Nie masz dobrego
                  wyjścia.
                • glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 21:35
                  A nailepiej to zatankowac sobie w niedziele.Zaraz po mszy. Jak ksiadz piszczy
                  do mikrofonu "W gore serca....." ,to od razu chce mi sie pic. Tylko najgorszy
                  jest powrot do domu. Sasiedzi wytykaja paluchem :o widzi pani kochana wyszedl
                  taki lachudra do kosciola i widzi pani kochana w jakim stanie wraca .Tak pani,
                  szkoda mi tylko tej biednej zony i....i tak dalej i tak dalej. Najlepiej to
                  sie przekimac u kumpla na kanapie.
                  A propos szefow to jakiego macie szefa? Moj ma swira na punkcie golfa. Caly
                  czas pieprzy mi o golfie .Ja oczywiscie udaje ze strasznie jestem
                  zainteresowany jego opowiesciami i tylko zerkam na zegarek kiedy juz sobie
                  pojdzie bo normalnie zasypiam z nudow.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 21:43
                    Zla wiadomosc. Ja sam sobie szefem, okretem i zegarem. Ale za to dyscyplina
                    pracy u mnie jest ze hej!
                    • glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 22:01
                      Tak jest. Najlepiej to faktycznie nie miec szefa.
                      • Gość: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 22:10
                        Zjedz swojego szefa! Albo wypij.
                        • glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 22:23
                          Kiedys mialem szefowa.Przewaznie caly czas mnie opierdalala o byle co. Kobieta
                          w sumie miala racje bo do czego sie nie dotknelem to sknocilem. Ale mi to
                          absolutnie nie przeszkadzalo bo w mysli ja rozbieralem i i fantazjowalem sobie
                          jak to by bylo z nia np: na biurku . Niezla byla i mialem nadzieje ze ktoregos
                          dnia wykorzysta mnie seksualnie, niestety nie .Szkoda.
                  • zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 22:40
                    Mój jest fajny, nawet bardzo. Dowcipny, wesoły, można z nim pogadać o
                    wszystkim, nie czepia się. Ma tylko jedną wadę. Nie zawsze chce mnie się
                    słuchać.
                    • Gość: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 23:25
                      To jakas odmiana kanuki?
                      • zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 23:44
                        Najwyraźniej. Zalety te same.
                        • Gość: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:12
                          Dlatego podejrzewalem. A na jakich morzach teraz na swej kanuce plywasz (zero
                          podtekstow erotycznych)?
                          • miltonia Re: pijecie w poscie? 08.03.03, 09:19
                            Każdy z moich szefów, to było kuriozum. Jednemu się nie chciało, bardziej niż
                            mnie i popadłam w marazm, następna była szefowa, która dla odmiany moje pomysły
                            sprzedawała jako swoje, starannie dbając, by nikt się nie dowiedział, że miałam
                            w nich jakikolwiek udział, potem był taki, co wyrzucił mnie z pracy za brak
                            moich ku niemu skłonności natury erotycznej, że nie wspomnę o psychopacie z
                            manią prześladowczą (w kształtowaniu jego niebanalnej osobowości miał swój
                            udział alkohol w dużej ilości). Dzięki temu sama sobie jestem szefem i zmieniać
                            tego nie zamierzam.
                            • Gość: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 10:45
                              Ooo, ten psychopata to musialem byc ja. Co prawda nie przypominam sobie zebym
                              kogos kiedys zatrudnial, ale trudno wymagac od alkoholika, zeby cos pamietal.
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 21.03.03, 14:13
      Moze sie komus uda dzis nie pic...
      • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 21.03.03, 15:21
        To nie ja. Zaraz jade do duuuuuzego sklepu, a w nim jest duuuuuuzy dzial z
        trunkami, a ja bede mial ze soba duuuuuuzy wozek na zakupy. Duuuuuuuzo zdrowia
        zycze.
        • Gość: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.03.03, 23:05
          Oj, bedzie kiperiada. I wszystko na koszt firmy, co? Takiemu z
          duuuuuuuzyyyyyyyymmmmmmmmmmmmm wooooooooozzkieeemm to doooooobrze. :)
          • Gość: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 23:29
            Nie, nie, nie, sam funduje. Kupilem - i pije - Irish Cream, wodke, rakije, cave
            (dla niekumatych - najslynniejsze hiszpanskie wino musujace) i duzo, duzo wina.
            No i powoli sie pograzam w pijanstwie. Aha, zagruntowalem sie Bavaria Strong.
            Jutro wytrzezwieje gdzies kole 17-tej i pojade na wies pic przy ognisku. Hey!
    • Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 28.03.03, 22:12
      Nie mam nic do powiedzenia, za to dzisiaj jest piatek, a ja jestem pijany.
      Więc wątek w górę!
      • Gość: plooshack Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 22:21
        czy 8 'Dębowych Mocnych' wystarczy do dalszego podźwignięcia wątku?

ploooooooooooooooooooooooooooooooo............................

PS: początku nie pamiętam, to musiało być z 10 lat temu, albo i lepiej.
        • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 28.03.03, 22:42
          A ja dzis nie pije...czuje ogolne znudzenie alkoholem...az sie boje...
          Zanim sobie cos naleje albo zamowie to mija dluzsza chwila...
          sama nie wiem na co mam ochote...
    • mari.ola Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 28.03.03, 23:08
      Jaki piątek taki świątek,kochaneńki nie bądź pesymistą.
      Nie trać czasu,bo jeszcze Ci zostało nie całą godzinkę tego piątkowego
      rarytasu...
      • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 28.03.03, 23:25
        Mari.ola Okocim spojrzeniu?
        • glory Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.03.03, 09:39
          Tradycja mam nadzieje ze mialas udany piatek.
          Sa takie chwile w zyciu czlowieka ze siedzi jak posag, gapi sie na polke
          zapakowana drinami i mysli: Co tutaj sie dzisiaj napic?
          Najlepiej to polecam na dzien dobry pare wodek.
          Od razu swiat zaczynz sie mienic bardzo kolorowo, gadana zaczyna miec sens,
          jakies nowe twarze , zazarte dyskusje i ogolnie zaczynamy sie czuc ze mamy
          wszystko pod kontrola . Niestety potfel jest w tym momecie poza calkowita
          kontrola.
    • mari.ola Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.03.03, 09:28
      Okocim spojrzeniu i ??????
      • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.03.03, 15:29
        mari.ola napisała:

> Okocim spojrzeniu i ??????
        Mari.ola ma oczy piwne?
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 11.04.03, 01:42
      inna piosenka -tez ladna:)

Nie chodzę nigdzie prócz knajp,
      I jeśli myslę to tam, choć chyba spalił się mózg,
      Nie pytam ile za sto
      Nie liczę dymków bo co, jeżeli tamto to gruz
      Przez mokry asfalt i deszcz
      Uciekam, sam nie wiem gdzie, by tylko dalej od spraw
      A Twoje okna wciąż śpią,
      A światła rażą i drwią i znowu czuję, aż tak...

• Gość: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 11.07.03, 20:36
      No, najwyższa pora, wątek w górę!
      • niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 11.07.03, 21:44
        Piatek chyli sie ku upadkowi, na szescie zaraz zacznie sie pitna sobota.
        • atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 11.07.03, 23:27
          to ja tez maly txt tu puszcze ;)

Jeśli tylko chcesz się zabawić
          Jeśli tylko tego chcesz - naprawdę chcesz
          Kupuj tylko piwo, dobre piwo
          Kuflami wypijaj je ... i już, i już

I JUŻ JEST WESOŁO
          PRZED OCZAMI KOLOROWO
          JUŻ JEST WESOŁO
          NIE MYŚLISZ O TYM CO WOKOŁO
          I JUŻ JEST WESOŁO
          PRZED OCZAMI KOLOROWO
          JUŻ JEST WESOŁO
          LEJESZ NA TO CO WOKOŁO

Jeśli jakieś kłopoty przeżywasz
          Jeżeli pieniądze masz - dużo pieniędzy
          Kup butelkę dobrej, dobrej wódki
          I pij aż do dna ... i już, i już

I JUŻ JEST WESOŁO ...

Jeśli gdzieś już jesteś z dziewczyną
          Jeżeli jesteś z nią gdzieś - nieważne gdzie
          Zamów jakieś dobre, dobre wino
          Oboje napijcie się, napijcie się ...

I JUŻ JEST WESOŁO ...

Nie myślisz o tym co się dzieje wokoło
          Wokoło, wokoło, wokoło ...
          Polewasz, polewasz - i pijesz i pijesz
          I jest Ci, jest Ci wesoło
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 08.08.03, 06:30
      Moze sie komus uda....
      • zarlaczka Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 08.08.03, 13:11
        Pewnie tym, którzy nie piją.
      • atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 08.08.03, 15:57
        tradycja1 napisała:

> Moze sie komus uda....

:) ja chyba stoje na przegranej pozycji...mam juz plany:)
    • Gość: olo Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.consolidated.net 09.08.03, 03:15
      ...mi sie udaje...juz kilka piatkow.Po prostu nie cierpie pic ,kiedy jestem w
      podlym nastroju na tzw"ponuraka"...bywa ;( pozdr.olo
      • miltonia Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 09.08.03, 11:08
        Aha. Czlek se mysli, ze humoru mu przybedzie, a tu wprost przeciwnie. Na zly
        nastroj to najlepsze sprzatanie.
    • Gość: Ozzman Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.pop.e-wro.net.pl 25.08.03, 20:16
      Piątek, poniedziałek.....co za różnica?!?
      • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 25.08.03, 22:28
        "Wtorek lepszy jest do picia,musisz przeciez miec cos z zycia"
        • Gość: Ozzman Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.pop.e-wro.net.pl 27.08.03, 11:40
          Wstałem w środę, wnet o świcie, aby zacząć znowu picie.
          Jeszcze dzisiaj przed południem falszka rumu bardzo schudnie a że jutro znowu ćwiartek trzeba kupić wódki kwarte. Potem piątek i znów wątek - "Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek".
    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 23.01.04, 04:54
      w karnawale chyba mozna ? To ja poleje :)
      • Gość: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.04, 21:34
        patrz, nawet mi sie reka nie trzesie ?
        • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 26.01.04, 01:45
          No tak, chlopaki nie rozlewaja :)
          • Gość: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.01.04, 03:55
            jestemy samochodem. nie gramy na Vitarze . vitara grand to jak fortepiano. na
            trzy pedaly. reczna robota, manual. o, mam kierowce. dla mnie drink polsko -
            wloski : luksusowa z wytrawnym martini, w takimz kieliszku, z oliwka Queen
            size , wstrzasniety ale nie poruszony. jest zimka?
            • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 26.01.04, 06:11
              Podaje do V6, V0 Canadian Whiskey.
              • Gość: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.04, 05:20
                V8 tez zdrowy, ale juz bez tej whisky. z luksusowa co najwyzej (stoi :) w
                hierarchii.
                • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 27.01.04, 06:08
                  V8 nie lubie...
                  A moze tak koniaczek, tez zdrowy...
                  V.O.
                  V.S.O.
                  V.S.O.P.
                  • Gość: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.04, 14:08
                    koniaczek zawsze . to tak bardziej jak lek? jeszcze chyba nie ustalono,czemu
                    koniak tak podniesc moze, kiedy inne alkohole usiasc kaza ?
                    • tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 30.01.04, 02:17
                      No to prawy do lewego, lewy do prawego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka