atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 18.10.02, 16:09 Tradycja co Ty tu robisz ??? A na naszym forum cisza . Chyba udziele Ci oficjalnej nagany ..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 18.10.02, 16:15 Ja nie pije w piatek. Ja zaczynam pic przed 24 w czawrtek i piatkowe picie jest czwartkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 25.10.02, 15:08 "wypij troche przed kolacja zebys mogl spokojnie zasnac..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 25.10.02, 15:12 Z tym zasypianiem przed kolacja to dobry pomysl, bo sniadanko juz gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 08.11.02, 20:27 Z racji tego że jest piątek, chciałbym oznajamić że moim zdaniem piatek jest stworzony do picia (na początek) jak żaden inny dzień tygodnia. I to właściwie tyle co mam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 09.11.02, 01:32 A dzis juz sobota ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.11.02, 17:38 mysle ze dzis jest jakas dyspensa w koncu dzis wigilia andrzejek:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.11.02, 23:25 Na wszelki wypadek można był zacząć w czwartek. Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 00:15 Jakbys sledzila ten watek, to bys wiedziala, ze to moj patent. Zaczynasz w czwartek, nie konczysz, piatek twoj. Bez zobowiazan. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 12:53 Ja wlasnie jestem w trakcie czwartkowego picia. Pociagne je do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 30.11.02, 13:44 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jakbys sledzila ten watek, to bys wiedziala, ze to moj patent. Zaczynasz w > czwartek, nie konczysz, piatek twoj. Bez zobowiazan. Przecież wiesz, że lubię ściągać. Zobowiązana Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Megi Dziś jest piątek.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 11:50 ...trza pić! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Megi Re: Dziś jest piątek.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 09:29 ach ten piątek, fajny był, hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.153.33.* 13.12.02, 14:40 No i znów mamy piątek, w dodatku trzynastego, a do tego rocznica. Czerwone dywany, odmierzony krok. Nie wypić dziś to grzech. Ja zaczynam o osiemnastej, czego i wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Megi Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 15:34 ja dzis nie piję, bo mam taaaakiego kaca po wczorajszych urodzinach że umieram. Choć może taki sobie mały klin dobrze by zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: armata Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.crowley.pl 13.12.02, 15:42 no, widzę Megi, że zaczynasz dochodzić do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 10.01.03, 15:30 I to wszystko? Mialas nie pic w piatek, a tu taka plama! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: armata Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.crowley.pl 10.01.03, 15:38 mus jest dzisiaj wypić. Przede mną flasze ukrainskiej z piercem, a jutro też do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 10.01.03, 15:58 A ja dostalem arak z libanskiej Kefrayi i tez poplyne w dalekie morza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.w / *.lj.pl 11.01.03, 20:39 Kurcze, przegapiłem mój ulubiony dzień do picia, zaczynam dopiero w sobotę... Dzisiaj na skutek niesprzyjającego układu gwizd znów jestem skazany na samotne pijaństwo (kumple się pochorowali), tak zwaną autoalkoholizę... Pozdrawiam wszystkich samotnych drinkersów ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 17.01.03, 14:26 oby dzisiejszego dnia nikt nie przegapil... Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Wątek który będzie żył wiecznie 17.01.03, 14:41 ja nie przegapie na pewno, zresztą od tego ciagłego mówienia o tym dziś, już mam ochote zacząć pić! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Wątek który będzie żył wiecznie IP: 217.197.165.* 17.01.03, 16:30 O raaaany, ale piatek! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 17.01.03, 21:05 ja juz przegapilem :(.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.153.33.* 24.01.03, 10:01 Tym razem nie przegapię piątku! Po robocie walę prosto do delikatesów, nie ma zlituj, nie ma przebacz! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 24.01.03, 15:33 piatek weekendu poczatak:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Jeszcze kilka chwil i pojde ja ... 24.01.03, 16:48 zabijac szare komorki ... Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Ja piję nadal 24.01.03, 18:40 już dwa pifka, zamawiam trzcie ps. jest tu komputer tęskniłam za Wami, musiałam (ps. zaczynam jak NieNormals) Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Piję! 24.01.03, 19:26 znów czekam w kolejce do WC, i nikt dziś nie pije???? Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Piję! IP: *.w / *.lj.pl 24.01.03, 22:28 Ja piję! Zgodnie z tym co sam sobie obiecałem. Tylko dopiero teraz dorwałem się do kompa. Wszystkim dzisiejszym drinkersom życzę jak najmniejszego kaca jutro rano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Ja tez pije! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:26 A jutro do roboty! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Ja tez pije! 24.01.03, 23:44 "pijemy za lepszy czas za kazdy dzien ...." Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ja tez pije! 24.01.03, 23:52 Raczej za zmarnowny czas i za byłe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Przypominam-dziś piątek! 31.01.03, 16:02 Trza pić, za te "zmarnowane dni" "za lepszy czas" i "tych co na drzewach". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl 21.02.03, 20:21 Czepiłem się tego wątku jak arab kursu pilotażu, ale właśnie znów zaczynam samotne piątkowe picie przy komputerze. Z tej okazji pozdrawiam wszystkich. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 pijecie w poscie? 07.03.03, 06:43 Podobno nie pija tylko najwieksi grzesznicy wiec..... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 11:34 tradycja1 napisała: > Podobno nie pija tylko najwieksi grzesznicy wiec..... do butelek, coby bezgrzesznym się ostać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: pijecie w poscie? IP: 217.197.165.* 07.03.03, 11:35 Ja sie pijac umartwiam - a o to chyba chodzi w poscie? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 12:33 W piatki to trzeba sie mocnego drina napic po calym tygodniu lizania swojego szefa po dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: pijecie w poscie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.03.03, 13:01 co masz zrobic jutro zrob dzis. w czwartek zaczalem piatkowe bacchanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 15:00 W myśl tytułu wątku, więc nie ma się czemu dziwić Glory. Ps. A co mają zrobić tacy biedacy jak ja, niemajacy szefów? W jaki dzień tygodnia zacząć pić? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 19:58 Znaleźć szefa, albo przestać pić, na grzech się narażając. Nie masz dobrego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 21:35 A nailepiej to zatankowac sobie w niedziele.Zaraz po mszy. Jak ksiadz piszczy do mikrofonu "W gore serca....." ,to od razu chce mi sie pic. Tylko najgorszy jest powrot do domu. Sasiedzi wytykaja paluchem :o widzi pani kochana wyszedl taki lachudra do kosciola i widzi pani kochana w jakim stanie wraca .Tak pani, szkoda mi tylko tej biednej zony i....i tak dalej i tak dalej. Najlepiej to sie przekimac u kumpla na kanapie. A propos szefow to jakiego macie szefa? Moj ma swira na punkcie golfa. Caly czas pieprzy mi o golfie .Ja oczywiscie udaje ze strasznie jestem zainteresowany jego opowiesciami i tylko zerkam na zegarek kiedy juz sobie pojdzie bo normalnie zasypiam z nudow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 21:43 Zla wiadomosc. Ja sam sobie szefem, okretem i zegarem. Ale za to dyscyplina pracy u mnie jest ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 22:01 Tak jest. Najlepiej to faktycznie nie miec szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 22:10 Zjedz swojego szefa! Albo wypij. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 22:23 Kiedys mialem szefowa.Przewaznie caly czas mnie opierdalala o byle co. Kobieta w sumie miala racje bo do czego sie nie dotknelem to sknocilem. Ale mi to absolutnie nie przeszkadzalo bo w mysli ja rozbieralem i i fantazjowalem sobie jak to by bylo z nia np: na biurku . Niezla byla i mialem nadzieje ze ktoregos dnia wykorzysta mnie seksualnie, niestety nie .Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: pijecie w poscie? 07.03.03, 22:40 Mój jest fajny, nawet bardzo. Dowcipny, wesoły, można z nim pogadać o wszystkim, nie czepia się. Ma tylko jedną wadę. Nie zawsze chce mnie się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 23:25 To jakas odmiana kanuki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:12 Dlatego podejrzewalem. A na jakich morzach teraz na swej kanuce plywasz (zero podtekstow erotycznych)? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pijecie w poscie? 08.03.03, 09:19 Każdy z moich szefów, to było kuriozum. Jednemu się nie chciało, bardziej niż mnie i popadłam w marazm, następna była szefowa, która dla odmiany moje pomysły sprzedawała jako swoje, starannie dbając, by nikt się nie dowiedział, że miałam w nich jakikolwiek udział, potem był taki, co wyrzucił mnie z pracy za brak moich ku niemu skłonności natury erotycznej, że nie wspomnę o psychopacie z manią prześladowczą (w kształtowaniu jego niebanalnej osobowości miał swój udział alkohol w dużej ilości). Dzięki temu sama sobie jestem szefem i zmieniać tego nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: pijecie w poscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 10:45 Ooo, ten psychopata to musialem byc ja. Co prawda nie przypominam sobie zebym kogos kiedys zatrudnial, ale trudno wymagac od alkoholika, zeby cos pamietal. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 21.03.03, 14:13 Moze sie komus uda dzis nie pic... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: 217.197.165.* 21.03.03, 15:21 To nie ja. Zaraz jade do duuuuuzego sklepu, a w nim jest duuuuuuzy dzial z trunkami, a ja bede mial ze soba duuuuuuzy wozek na zakupy. Duuuuuuuzo zdrowia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.03.03, 23:05 Oj, bedzie kiperiada. I wszystko na koszt firmy, co? Takiemu z duuuuuuuzyyyyyyyymmmmmmmmmmmmm wooooooooozzkieeemm to doooooobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 23:29 Nie, nie, nie, sam funduje. Kupilem - i pije - Irish Cream, wodke, rakije, cave (dla niekumatych - najslynniejsze hiszpanskie wino musujace) i duzo, duzo wina. No i powoli sie pograzam w pijanstwie. Aha, zagruntowalem sie Bavaria Strong. Jutro wytrzezwieje gdzies kole 17-tej i pojade na wies pic przy ognisku. Hey! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 28.03.03, 22:12 Nie mam nic do powiedzenia, za to dzisiaj jest piatek, a ja jestem pijany. Więc wątek w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 22:21 czy 8 'Dębowych Mocnych' wystarczy do dalszego podźwignięcia wątku? ploooooooooooooooooooooooooooooooo............................ PS: początku nie pamiętam, to musiało być z 10 lat temu, albo i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 28.03.03, 22:42 A ja dzis nie pije...czuje ogolne znudzenie alkoholem...az sie boje... Zanim sobie cos naleje albo zamowie to mija dluzsza chwila... sama nie wiem na co mam ochote... Odpowiedz Link Zgłoś
mari.ola Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 28.03.03, 23:08 Jaki piątek taki świątek,kochaneńki nie bądź pesymistą. Nie trać czasu,bo jeszcze Ci zostało nie całą godzinkę tego piątkowego rarytasu... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 28.03.03, 23:25 Mari.ola Okocim spojrzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.03.03, 09:39 Tradycja mam nadzieje ze mialas udany piatek. Sa takie chwile w zyciu czlowieka ze siedzi jak posag, gapi sie na polke zapakowana drinami i mysli: Co tutaj sie dzisiaj napic? Najlepiej to polecam na dzien dobry pare wodek. Od razu swiat zaczynz sie mienic bardzo kolorowo, gadana zaczyna miec sens, jakies nowe twarze , zazarte dyskusje i ogolnie zaczynamy sie czuc ze mamy wszystko pod kontrola . Niestety potfel jest w tym momecie poza calkowita kontrola. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.ola Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.03.03, 09:28 Okocim spojrzeniu i ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 29.03.03, 15:29 mari.ola napisała: > Okocim spojrzeniu i ?????? Mari.ola ma oczy piwne? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 11.04.03, 01:42 inna piosenka -tez ladna:) Nie chodzę nigdzie prócz knajp, I jeśli myslę to tam, choć chyba spalił się mózg, Nie pytam ile za sto Nie liczę dymków bo co, jeżeli tamto to gruz Przez mokry asfalt i deszcz Uciekam, sam nie wiem gdzie, by tylko dalej od spraw A Twoje okna wciąż śpią, A światła rażą i drwią i znowu czuję, aż tak... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dilvish Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 11.07.03, 20:36 No, najwyższa pora, wątek w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 11.07.03, 21:44 Piatek chyli sie ku upadkowi, na szescie zaraz zacznie sie pitna sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 11.07.03, 23:27 to ja tez maly txt tu puszcze ;) Jeśli tylko chcesz się zabawić Jeśli tylko tego chcesz - naprawdę chcesz Kupuj tylko piwo, dobre piwo Kuflami wypijaj je ... i już, i już I JUŻ JEST WESOŁO PRZED OCZAMI KOLOROWO JUŻ JEST WESOŁO NIE MYŚLISZ O TYM CO WOKOŁO I JUŻ JEST WESOŁO PRZED OCZAMI KOLOROWO JUŻ JEST WESOŁO LEJESZ NA TO CO WOKOŁO Jeśli jakieś kłopoty przeżywasz Jeżeli pieniądze masz - dużo pieniędzy Kup butelkę dobrej, dobrej wódki I pij aż do dna ... i już, i już I JUŻ JEST WESOŁO ... Jeśli gdzieś już jesteś z dziewczyną Jeżeli jesteś z nią gdzieś - nieważne gdzie Zamów jakieś dobre, dobre wino Oboje napijcie się, napijcie się ... I JUŻ JEST WESOŁO ... Nie myślisz o tym co się dzieje wokoło Wokoło, wokoło, wokoło ... Polewasz, polewasz - i pijesz i pijesz I jest Ci, jest Ci wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 08.08.03, 06:30 Moze sie komus uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 08.08.03, 13:11 Pewnie tym, którzy nie piją. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 08.08.03, 15:57 tradycja1 napisała: > Moze sie komus uda.... :) ja chyba stoje na przegranej pozycji...mam juz plany:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.consolidated.net 09.08.03, 03:15 ...mi sie udaje...juz kilka piatkow.Po prostu nie cierpie pic ,kiedy jestem w podlym nastroju na tzw"ponuraka"...bywa ;( pozdr.olo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 09.08.03, 11:08 Aha. Czlek se mysli, ze humoru mu przybedzie, a tu wprost przeciwnie. Na zly nastroj to najlepsze sprzatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ozzman Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.pop.e-wro.net.pl 25.08.03, 20:16 Piątek, poniedziałek.....co za różnica?!? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 25.08.03, 22:28 "Wtorek lepszy jest do picia,musisz przeciez miec cos z zycia" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ozzman Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.pop.e-wro.net.pl 27.08.03, 11:40 Wstałem w środę, wnet o świcie, aby zacząć znowu picie. Jeszcze dzisiaj przed południem falszka rumu bardzo schudnie a że jutro znowu ćwiartek trzeba kupić wódki kwarte. Potem piątek i znów wątek - "Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek". Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 23.01.04, 04:54 w karnawale chyba mozna ? To ja poleje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.04, 21:34 patrz, nawet mi sie reka nie trzesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 26.01.04, 01:45 No tak, chlopaki nie rozlewaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.01.04, 03:55 jestemy samochodem. nie gramy na Vitarze . vitara grand to jak fortepiano. na trzy pedaly. reczna robota, manual. o, mam kierowce. dla mnie drink polsko - wloski : luksusowa z wytrawnym martini, w takimz kieliszku, z oliwka Queen size , wstrzasniety ale nie poruszony. jest zimka? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 26.01.04, 06:11 Podaje do V6, V0 Canadian Whiskey. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.04, 05:20 V8 tez zdrowy, ale juz bez tej whisky. z luksusowa co najwyzej (stoi :) w hierarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 27.01.04, 06:08 V8 nie lubie... A moze tak koniaczek, tez zdrowy... V.O. V.S.O. V.S.O.P. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.04, 14:08 koniaczek zawsze . to tak bardziej jak lek? jeszcze chyba nie ustalono,czemu koniak tak podniesc moze, kiedy inne alkohole usiasc kaza ? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nie pij w piatek ,piatek zly jest na poczatek 30.01.04, 02:17 No to prawy do lewego, lewy do prawego. Odpowiedz Link Zgłoś