GoĹÄ: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 23:41 ...w kontekscie ich zawartosci, sposobu konsumpcji lub produkcji, a nie ich zwiazkow z waszymi dygresyjnymi talentami??? Chyba nie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 18.02.03, 23:48 Precz z alkoholem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 00:09 o napojach w ogolnosci. racja Niech. ale maslanka tez napoj. tak jak woda slodowa. sola posypuja w mrozne dni : kufle , chodniki. a i tak wczoraj zaliczylem male pas z miedzyladowaniem na lewym nadgarstku. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 00:20 Jestes leworeczny?lewonadgarstkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 01:17 I znów zbaczacie z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 01:50 Ble, ble, ble.... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 05:56 Tak jest! Szafa gra i krzeszla tancza!ZZzzzzzzzzzzzzz......zaraz o czym ja to chczalem no..... yyyyyyy?? Wlasznie jestem w stanie lekkiej niewaszkoszci bo oproszniam winko De Bortoli Premium Semillon Trebbiano Chardonnay. Nawet niezle i ekonomiczne .Cale 4 litry tego zlocistego trunku kosztowaly mnie (e pardon me -kosztowaly moja zszone to ona zakupila to cudo) no wiec tylko 15 baksiakow. Winko nie jest produkcyji franczuskiej bo po tych wsztretnych wypowiedziach mesje prezydenta to odmawiam picia wszystkiego co franczuskie. No moze na dobry koniak pszyyyymkne oko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk do Tradycji1 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 21:38 skad ta leworecznosc? tanczylem w powietrzu taniec sw. Wita aby nie upasc na zadek/miednice lub plecy i broniac sie przed nieuniknionym zladowalem najpierw na lewej dloni, tlumiac energie kinetyczna, wzor wyprowadzi rozczarowana do mnie Miltonia,jaka uzyskalem schodzac do parteru. czysty przypadek, ze reka lewa a nie prawa. To Ciebie interesuje ,czy jestem mankutem, a nie np. moje samopoczucie w wyniku w/w wypadku? Ontario nie wierzy juz lzom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zibi Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... IP: *.tele2.pl 20.02.03, 11:15 Vodkato najlepszy trunek na swiecie!1 Nie moge bez niego zyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 08:46 w ksiedze skarg dopisuje, ze moj z zalozenia powazny wątek o bawarce rozcienczony zostal od pierwszego juz postu. dryfowanie rozpoczał sam Ojciec Zalozyciel. ale to oczywiscie nie moje forum nie moja sprawa, talent do dygresji swoj chcialam tylko uwyraznic niniejszym wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 11:04 Z Ojcem Założycielem jest tak, że jak on sam zbacza to jest wszystko w porządku, ale jak inni to robią, to już niezupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 11:04 Tak naprawdę, to myślę, że alkohole lepiej spożywać niż o nich pisać. A że ich picie rozwiązuje języki, talenta dygresyjne zwiększa, skłonności do kontaktów międzyludzkich uwypukla to chyba ciężko Ci będzie Niechu przywołać towarzystwo do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... IP: *.mst.gov.pl 19.02.03, 11:54 ja w kwestii formalnej jeszcze: alkohole sa zaledwie podzbiorem w wielkim zbiorze "napoje", o czym nie zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 11:59 To dobrze, że i o tym Anielo pamiętasz. Natomiast mnie słowo napoje kojarzy się jednoznacznie. Może dlatego, że napojów bezalkoholowych używam właściwie mało urozmaiconą gamę, a alkoholowych zdecydowanie różnorodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 12:10 policzylam napredce na palcach ze spozywam naprzemiennie ok 9 roznych herbat, kaw gamę uboższą ale jednak, wiec roznorodnosc oferty w kategorii napoje dotyczy nie tylko grupy alkohole. w mojej subiektywnej ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 12:23 Niemozliwe wprost!!! Chociaz nie wiem dlaczego sie dziwie. To przeciez widac. PS. A teraz aniol opowie nam o herbatach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 12:38 widze ze wziales sobie do serca moja rade zeby sadzić po pozorach :). i nie wiem co widac przez bielmo na oku, ale dementuje informacje jakobym miała opowiadac Wam o herbatach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... 19.02.03, 13:08 korzystajac z tego ze na podium stoje chcialabym rowniez zapewnić Szacownego Przedpiszącego, ze nie jestem adminem, (bo jak zauwazyalm pewne grupy zawodowe powoduja niekontrolowany wyciek adrenaliny na klawiature) w zwiazku z czym nastawienie ziejace neichecia nieuzasadnione mi sie wydaje byc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 19.02.03, 14:14 Zwlaszcza interesuje mnie herbata zielona. Otoz dlaczego ona jest zielona? PS. Jakie, aniele, znasz inne kolory herbat? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogi adminie-aniele... 19.02.03, 14:31 Nie wiem jakie jeszcze kolory herbat zna Aniela, ale wiem ze źródeł bynajmniej niepoufnych tylko empirycznych o istnieniu herbaty czerwonej. Podobno ma szereg zbawiennych na nasze niedoskonałe organizmy właściwości, więc jak się domyślasz smak jej nienadzwyczajny, taki jakby kto trochę błota do filiżanki dorzucił. A zielona jest zielona, bo nie sfermentowana (podobno). Ale myślę, że to wiesz, tylko tak Anielę podpuszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 19.02.03, 14:32 jest jeszcze biala i zolta, rzadkie niezmiernie, o czym Ojciec Zalozyciel tez wie zapewne ale ustapil mi kawalek podium zebym mogla sobie ponrylowac chwile. o czym z żalem, a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Drogi anielski adminie... IP: 217.197.165.* 19.02.03, 14:39 A wiec mamy juz biala, zolta, czerwona, zielona i - oczywiscie - czarna herbate. Ale skad - drogi adminie-aniele - taka barwna rozpietosc? Czy kolory te przekladaja sie na rozne smaki? A co z zapachami? Czy tez sa kolorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 19.02.03, 14:43 yhyh nie ponrylowac nei podrylowac nawet a pobrylować. że wyprzedzę czujne ewentualnie sluzby :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 19.02.03, 14:50 Po wypiciu jakiej herbaty pisze sie takie posty? A moze po wypaleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 19.02.03, 14:52 Szanowny Ojcze Zalozycielu, wiadomym powszechnie czynię ze barwa od procesu fermentacji zalezy wprost. od barwy zas zalezy snak. a zapach herbaty, jak kazdy inny zapach tez jest kolorowy. ps. wbrew pozorom powyzsze atramentem sympatycznym pisalam, co uprasza sie miec na uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 19.02.03, 14:59 Jaki kolor, zapach i stan sfermentowania ma atrament sympatyczny? Czy tez mozna go spozyc i czy po tym wydarzeniu tez jest sympatycznie? Wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 19.02.03, 15:19 mile mizia po zmyslach. ale intensywnosc doznan zalezy od wrazliwosci osobniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 19.02.03, 15:27 Czy to proba zasugerowania niedowiarkom, ze jestes wrazliwym osobnikiem? Ale na co jestes wrazliwym? Na jakie plyny? Wymien co najmniej dziesiec szczegolow ktorymi roznia sie ponizsze obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 19.02.03, 15:59 nie swoją wrazliwosc uwadze podawszy kwestionowalam. o czym donosze juz wprost i bez ogrodek i zasiekow bez. ps. nie robmy smietnika z wychuchanego przez Ciebie forum. odstąpmy w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 19.02.03, 16:08 O wlasnie... Chuchanie - czyz nie jest to temat wart tego forum? Jakie macie chuchy po wypiciu napojow? Czy miewacie chuchy latwopalne? Czy zdarza sie wam zamykac swoj chuch jak dzina w butelce, by po pewnym czasie smakowac sie jego zapachem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Drogi adminie-aniele... IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 16:59 znaczy ja nie wiem na pewno. gdyz pomimo wielu prob nie udalo mi sie jednoczesnie chuchac i wąchac chucha. ograniczyl mnie moj wlasny uklad oddechowy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 21:52 Dlatego nalezy posluzyc sie posrednikiem - butelka. Jest ona zreszta niezbedna w celu nabycia chucha. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Drogi adminie-aniele... IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 21:55 uprzednio ją oprózniwszy, zeby nie falszowac wynikow badan. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 22:59 Zaczynasz powoli kumac baze, aniele. Ale nie wiem czy ci tego anielskiego zycia starczy, zeby ja dostatecznie skumac, nieboze. PS. Aniele-nieboze-adminie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 20.02.03, 11:24 bo ja malo zdolna jestem. szansonistka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 20.02.03, 12:15 Malo?! Znowu sie przechwalasz... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Drogi adminie-aniele... 20.02.03, 12:29 a tak. lubie sobie przypochlebic miedzy 11:20 a 11:25. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Drogi adminie-aniele... IP: 217.197.165.* 20.02.03, 12:48 A wiec 24 h i 5 m na dobe. Niezly wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: Czy tu jeszcze bedziemy pisac o trunkach... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 19:04 nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś