Gość: . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:40 Mnie podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetpilot1 Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 17.04.07, 21:54 za taka cene to mi tez ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio1962 Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:42 Zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona_piwosza Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.centertel.pl 21.06.07, 21:00 W kategorii piwo pochodnych moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk_nsks Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: 82.160.111.* 24.06.07, 20:06 Mi się już przepiło, ale tak to może być chcociaż w większej ilości dziwnie smakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 08.07.07, 19:03 za tą cene zdecydowanie lepsze od jakiedgoś Volta i innych wynalazków Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 11.07.07, 19:15 końskie szczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpat Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:54 Chciałbym mieć takiego konia. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 24.08.07, 08:47 pierwszy raz o nim slysze ale musze poszukac bo moze warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.subscribers.sferia.net 06.09.07, 22:06 Czerwone(mocne) jest super.Piję je przez całe wakacje,gdy jestem na działce.W okolicach Urli jest wszędzie dostępne za ok.1.80 PLN.Nie kupuję nic innego.W w-wie trudno je znaleźć.Butelkowe lepsze niż puszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijok Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 12:50 Browary Górnośląskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.cust.dsl.teletu.it 15.06.13, 01:54 Da: aerowingmachines [aerowingmachines@teletu.it] Inviato: giovedì 6 giugno 2013 15.47 A: 'vanpur@vanpur.com.pl' Oggetto: Van Pur Karpackie super mocne, birra Nobile e vellutata. Da: Marco I-55049 Viareggio (LU) ITALY aerowingmachines aerowingmachines@iol.it Karpackie super mocne, è una Birra veramente Nobile e dal gusto pieno e vellutato, senza il retrogusto amaro ed invadente del prodotto commerciale. Ritengo che possa essere apprezzata come alternativa ad un vino importante, perché pur essendo alcoolica, la sua alcoolicità non è "pesante", viene smaltita nel corso della degustazione, e non si accumula, se la salute è normale. Pertanto è adatta ad una sana compagnia, aiuta la calma e la meditazione, e non incita a bere di più, in quanto genera una piena soddisfazione del gusto, e rilassamento della tensione psicologica. Solo pochi Grandi Vini riescono a lavorare così, la normalità è quella di indurre a bere e bere ancora, perché si sente mancare qualcosa alla completezza, che, ricercata ed inseguita, porta al disastro! Quindi, non è solo "una birra", ma è un'Opera d'arte rara, evidentemente condotta da Maestranze attente e consapevoli, che applicano delle Professionalità non compromesse dai convulsi tempi correnti. Tempi dove la serenità e l'autolimitazione sono delle rare Isole Felici, se non addirittura delle Utopie! Qui sono state progettate e pazientemente costruite; abbiamo un Prodotto al di fuori del Tempo, superiore ai Secoli, che va protetto e conservato nei Tempi a Venire, e, giustamente fatto conoscere! Complimenti al coraggio di mantenere una Caratteristica ormai rara ed assolutamente non commerciale!!! Purtroppo, è difficile da trovare, e nel Punto di Vendita Pennymarket dove la ho conosciuta ed apprezzata, oggi è stata sostituita con una birra doppio malto “commerciale. Potrò degustarla di nuovo? Grazie per l’attenzione; continuate ad essere Professionali nel Vostro Lavoro, la Tradizione è la Nostra Storia, non perdiamola! Marco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:27 Niezłe, zarówno Pils, jak i Mocne. Tylko Super Mocne mi nie podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pansloik Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 07.11.07, 12:22 Bardzo dobre, wyrazisty smak no i ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gra121 Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.stk.vectranet.pl 18.11.07, 02:37 Uwielbiam piwa mocne a Karpackie zostało moim ideałem .... (chociaż muszę przyznać butelka lepiej smakuje). Dla tych co są fanami Strong Warka (kiedyś też nim byłem jak miał jeszcze 7,8 %) spróbujcie nie pożałujecie. VAN PUR Rulez!! - jedyny Polski Browa Odpowiedz Link Zgłoś
vagerryds Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 28.11.07, 13:08 Chetnie spróbowałbym "Karpackiego". Jak tutaj popróbowac piw, jeśli mamy nieodpowiednich dystrybutorów. Co robią decydenci handlowi? W Sklepach na Śląsku mamy wprawdzie wiele marek piwa, ale niemal zawsze wszędzie jedna i te same. Jak więc można by smakoszem piwa, skoro nie można kupic piw takich regionalnych marek z innych części Polski jak np.: "Jurand", "Specjal", "Kujawiak", "Wyborowe" (Browar Łomża), piwa z browarów w Legnicy, Chojnowie, Giżycku.... Wszędzie gdzie nie spojrzę wokół do znudzenia jedne i te same piwa najczęściej ogólnie dostepne w kraju. Trochę wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: 83.230.4.* 03.03.08, 15:56 Jak dla mnie rewelacja,no i ta cena.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.oskbraniewo.pl 07.03.08, 17:49 super ma kopa te 9voltowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwa Smak Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.tktelekom.pl 07.04.08, 14:02 Karpackie jedno z nielicznych piw po którym nie mam zgagi, korporacje rozwaliły mój żołądek. Karpackie jest super jako piwko, jak również jako napój gaszący pragnienie. Polecam z czystym sumieniem. Super jest też Perła browary Lubelskie ale ta poniżej 6% dostępna lokalnie. Jedyne z czym miałem styczność i czego korporacje jeszcze nie spier(…). to Pilsner Urquell i Specjal Czarny na Warmii, tylko koniecznie lany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: 80.240.162.* 13.08.08, 11:57 Karpackie 9% jak dla mnie Król piw mocnych :D nieźle w banie daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.csk.pl 28.05.09, 19:37 KTOŚ PIJE PIWO A MENELE BEŁTY KARPACKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basti Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:27 Tak sie zastanawiam i mysle kto wiecej tego piwa pije ? Czy potencjalny nabywca czy pracownicy browaru podczas pracy :)?. Dzis kupilem ze znajomym pare Karpackich piw po 4% zawartosci alkoholu i jakie bylo nasze zdziwienie po otwarciu :)Sama slodycz a wsrodku super mocne.Dla potencjalnych wielbicieli tego piwa ze spirytusem w srodku moze to i szczesliwa niespodzianka dla mnie na pewno nie.Wiec moze na poczatek nie kontrola jakosci piwa podczas produkcji a kontrola pracownikow ktorzy po paru godzinach pracy nie sa w stanie rozroznic koloru puszek do ktorych rozlewaja ten przedni napitek.Pozdrawiam piwosz ze Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetze Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.tvkdiana.pl 07.04.12, 02:03 jebnięty jesteś zdrowo w rozczochrany łeb - Karpackie ist beste ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stetaol Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.09, 21:02 jak pić piwo to tylko Karpackie SUPER MOCNE (alk.9%) - i innego nie piję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.csk.pl 28.05.09, 19:31 tylko menele piją karpackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radymenes Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 16:36 nie mam sie za takiego a jednak przypadło mi do gustu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amst Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.tvkdiana.pl 07.04.12, 02:06 menel to cie ku...wo gorolska robiuł na starej serwetce - KARPACKIE jest SUUUPER ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiel Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: 80.51.140.* 21.05.09, 12:07 daje +8/10 bo: - super cena - super 9% - ale troszku czuć spiryt i troszku za słodkie Smacznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.csk.pl 28.05.09, 19:32 PIJA KARPACKIE TYLKO MENELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosc ja. Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.lan.gosk.pl 16.11.09, 22:23 meneli na taki browar nie stac a ciebie ku....wo stac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszpir Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.chello.pl 08.07.09, 19:36 kaszpirpo podwyżce cen postanowiłem spróbować jakieś tańsze piwo bo mnie nie stać na ciągłe kupowanie lepszych marek. Już nie mówię o pilsnerze urquelu, franziskanerze czy innych ( w gdańsku nie ma Ciechana Perły itp, niedawno pojawiła się Łomża ale jej jeszcze nie próbowałem). Normalnie to kupuję specjal bo jest smaczne i ma przystępną cenę. Tyskie lech i żywiec to siki. No może tyskie nie do końca ale jednak. No i tak patrzę na półkę w sklepie (bo jakieś nowe piwo się pojawiło z tanich i sobie myślę, no może któreś spróbuję. Wojaka nie chciałem bo dziwna nazwa inne nazwy też mi nie podchodziły ale nazwa Karpackie wydała mi się zachęcająca więc kupiłem parę. I tu jakież moje zdziwienie, spodziewałem się czegoś takiego, jak nie wiem, żubr może albo nawet czegoś sporo gorszego, a tu niespodzianka - piwo smaczne, kosmicznie tanie (u nas pils 1,60 za butelkę). Smakiem nieco przypomina może tyskie ale jest dużo tańsze. Co prawda ma tylko 4% alkoholu - ale ja niekoniecznie lubię się upijać więc teraz kupuję głównie ten browar. A teraz apel do piwoszy - nie kupujcie tego piwa!!! - bo cenę podniosą ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 15.08.09, 16:07 łojezuniu-piwo ze spirytusem. to zboczenie. lepiej walnąc setę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gpsc Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.elblag.vectranet.pl 23.09.09, 21:30 Mieszkam w krainie specjala, znaczy Elbląg, ale Karpackie nie jest zle. W porowannoiu np. dp Barleya, Askanii (moja trzustka wysiada) to Kaprpackie mocne jest OK. Ale specjal w butelce wymiata. To jest najlepsze piwo, za najlepsza cene. Pamietajcie tylko zeby kupowac te z Elblaga, bo w piwoe liczy sie woda, a ta z Elblaga-zdrój jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.telgam.pl 02.10.09, 15:17 kupilem dzisiaj w Tarnowie w carrefour 32 piwa karpackie pils po 0,97 zł/szt wazne do 2010 roku jestem w siodmym niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabs Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 19:01 Jest dobrym piwem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browarekspert Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 22:53 Ma dużo słodu, który wpływa na słodkawy posmak, 9% alku robi swoje. Dzięki temu zamiast 20stu piję 13ście i jest ten sam efekt. Oczywiście polecam buteleczkę(puszkowe opakowania dla piwa powinny być zakazane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zią Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.10, 19:05 Taaa i masz szacunkowo ~7,5 promila alkoholu we krwi. Weź się dzieciaku do lekcji, a nie szpanuj czego i ile ty nie piłeś itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 10:08 "Puszkowe opakowania dla piwa powinny być zakazane" z tym sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
koguar Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 07.10.09, 22:46 Jak dla mnie to za gorzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taohh Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 03:31 Ja pije Karpackie Czarne już drugi rok, dla Mnie najlepsze piwo jakie jest aktualne na rynku. Jestem skłony napisać, że bym nie pił piwa jak by nie było Karpackiego. Szacunek, mogę dla nich pracować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuc Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.opera-mini.net 24.02.11, 15:09 szczyny pawiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxxmo Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.tvkdiana.pl 07.04.12, 02:10 a ty pedale może perełka lepsza alebo inne ukraińskie sikacze - walnij lepiej sete spirytu może mózg odtaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika :) Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.03.11, 19:23 Całkiem, całkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marciopl Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? 03.05.11, 10:32 Mi również podchodzi, ale najlepiej te 9% he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulfing Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.tvkdiana.pl 07.04.12, 02:12 dla mnie absolutny lider i kanon piwa tylko Karpackie reszta to konina dla ciot .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 22:14 świetna jakość przy umiarkowanej cenie, kupowałem stale w Realu w Jankach k.W-wy. Niestety od paru tygodni niedostępne - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpat Re: Jak oceniacie piwo Karpackie? IP: *.124.6.34.s.net.pl 27.04.15, 11:31 wszystkich fanów Karpata zapraszam na fanpage na FB! www.facebook.com/karpackiesupermocne Odpowiedz Link Zgłoś