alcest1 02.05.03, 13:41 Mi kiedyś, bardzo dawno temu zdarzyło się napić Ludwika. Po pijaku oczywiście. BRRRRRRRRRRRRR......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 02.05.03, 15:29 Czarna, niesłodzona kawa i wapno rozpuszczalne. W tej kolejności. Wszystkie pozostałe znane mi napitki jestem w stanie wypić bez skrzywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 13:58 zarlaczka napisała: > Czarna, niesłodzona kawa i wapno rozpuszczalne. W tej kolejności. Wszystkie > pozostałe znane mi napitki jestem w stanie wypić bez skrzywienia. powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 02.05.03, 17:47 alcest1 napisał: > Mi kiedyś, bardzo dawno temu zdarzyło się napić Ludwika. Po pijaku > oczywiście. BRRRRRRRRRRRRR......... to i banki nosem puszczac musiales. A wracajac do meritum: BA-WAR-KA bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pita w przedszkolu i rzadki kisielek, w tymze przedszkolu równiez pity. Gluty nieprzecietne. Fuj. Nie polecam. Wymienie jeszcze tran i jodyne lykana po wybuchu w Czarnoblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.03, 18:10 w Ameryczce jest taki syrop na kaszel. NIC sie z tym w smaku nie rowna, nawet etylina. Ale pomaga ! nazwe moge podac prywatnie , bo za reklame mi nie placa a zbieram na EUROPASS !!! no i dlaczego nie ma zielonej kawy skoro herbata jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 02.05.03, 18:22 Bo w ogole nie ma sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 14:05 Gość portalu: kanuk napisał(a): > w Ameryczce jest taki syrop na kaszel. NIC sie z tym w smaku nie rowna, nawet > etylina. Ale pomaga ! nazwe moge podac prywatnie , bo za reklame mi nie placa a > > zbieram na EUROPASS !!! no i dlaczego nie ma zielonej kawy skoro herbata > jest ? czy twoim zdaniem kawa rosnie wypalona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziorek Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:45 co Ty pleciesz?, bawarka pychotka, UWIELBIAM to są jedne z najmilszych wspomnień z przedszkola, a było ich mało :-) Ale z drugiej strony są gusta i guściki, tak czy owak ja na bawarkę złego słowa nie mogę powiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 14:09 Gość portalu: madziorek napisał(a): > co Ty pleciesz?, bawarka pychotka, UWIELBIAM to są jedne z najmilszych > wspomnień z przedszkola, a było ich mało :-) > Ale z drugiej strony są gusta i guściki, tak czy owak ja na bawarkę złego słowa > > nie mogę powiedzieć. > Pozdrawiam gratuluje gustow i guscikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 13:50 pierdolisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.bci.net.pl 29.07.03, 09:45 Ciepły spirytus (od Ruskich) rozrabiabiany z wodą z jakiegoś strumyka podczas Rajdu Świętokrzyskiego.... Wszystko wymieszane w plastikowej butelce i wypite po kilku godzinnym marszu w żarze, a butelka wyciągnięta z nagrzanego plecaka. Całość bez popitki bo nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 02.05.03, 21:28 alcest1 napisał: > Mi kiedyś, bardzo dawno temu zdarzyło się napić Ludwika. Po pijaku > oczywiście. BRRRRRRRRRRRRR......... To przynajmniej masz wytlumaczenie, bo ja sobie chlapnelam na trzezwo. Ludwik byl w butelce po Ptysiu, jak latwo zgadnac byly to czasy kryzysu i kupowalo sie Ludwik przynoszac wlasne opakowanie. Z innych "dobrych" rzeczy to zdecydowanie i nieodwolalnie niepijalna jest Beherowka, rzadkie swinstwo. Wole ten syrop, o ktorym pisal Kanuk. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 03.05.03, 00:42 goonia napisała: > To przynajmniej masz wytlumaczenie, bo ja sobie chlapnelam na trzezwo. > Ludwik byl w butelce po Ptysiu, jak latwo zgadnac byly to czasy kryzysu i > kupowalo sie Ludwik przynoszac wlasne opakowanie. haha, te butelki po Ptysiu byly bardzo pechowymi opakowaniami zastepczymi. Moj ojciec trzymal w nich benzyne. A moja siostra bardzo lubila Ptysia. No i zatankowala sobie niechcacy:-). Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 15.06.03, 23:39 Becherovka to cud-miód napój Bogów, niebo w gębie, oczywiście, jeśli pić ja bedziesz w miarę. ale ja swego czasu, to nawet litra Bechera na dwóch rozpijałem, bo to pzerecie świetne jest i nie rozumiem jak mozna tego nie lubic,. Teraz pijam tylko alkohole do 18 voltów, ale powspominać warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 13:55 stron od alkoholu lamo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: 216.43.144.* 02.05.03, 23:59 niestety tydzien temu dalem sie poniesc i sok ze sliwek a potem piwo ..najpierw sok brzmial niezle, po piwie mialem wrazenie ze umre na pewno.Nie umarlem ...ale sie dzialo,oj sie dzialo.Nie polecam.soku ze sliwek ma sie rozumiec.pozdr olo :) Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 03.05.03, 05:25 Syrop na kaszel z cebuli i cukru jest dla mnie czyms najwstretniejszym do wypicia. Ohyyyydaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 03.05.03, 09:39 Gorace mleko z kozuchami!!!! A tak poza tym to wlewam do gardziolka prawie wszystko. No oczywiscie goracej smoly to nie polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.05.03, 13:05 kozuch ,jak sie zrobi, mozna sprzedac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.acn.waw.pl 05.05.03, 17:57 jesli z kwiatkiem to moge zareflektowac. adremowo: wino landrynkowe rozcienczone wodka dla zabicia smaku. mieszane, niewstrząsniete. do dzis nie moge patrzec na landrynki. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 05.05.03, 18:09 A co to, to wino landrynkowe? Chyba cos mnie ominelo, mimo ze w swoim czasie nieskomplikowane wina nie byly mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.acn.waw.pl 05.05.03, 18:12 nazwa mi nie utkwila tylko smak. kolezanka przyniosla a poniewaz nie dalo sie tego pic a i jej przykrosci zrobic nie chcialam wymyslilam zeby zabic ten ohydny smak wodką wmawiajac drink tworze. ale to nie byl dobry pomysl. na swoje usprawiedliwienie mam ze mloda bylam (choc pelnoletnia, pic moglam) i gupia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 05.05.03, 18:20 Ale, czy efekta byly w postaci upicia sie? Bo jesli tak, to napitek swoje zadanie spelnil. Gorzej wypic cos niedobrego i bezwrazeniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 14:12 Gość portalu: aniela napisał(a): > jesli z kwiatkiem to moge zareflektowac. > > adremowo: wino landrynkowe rozcienczone wodka dla zabicia smaku. mieszane, > niewstrząsniete. do dzis nie moge patrzec na landrynki. sproboj z krowkami Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 05.05.03, 18:39 brookie napisała: > Syrop na kaszel z cebuli i cukru jest dla mnie czyms najwstretniejszym do > wypicia. Ohyyyydaaa. Taki syrop to pikuś. Ciepła nalewka (na wódce a nie spirytusie) z czosnku niedźwiedzigo - to jest dopiero coś! Kilka miesięcy temu miałem grypę. Sąsiadka postanowiła mi pomóc. Jak odmówić? Walnąłem jakieś 50g i pierwszy raz na trzeźwo nie doleciałem do klopa. Przy tej nalewce,takie wynalazki jak Becherovka czy kazachstański balsam na wrzody żołądka(40%)-to miód. zayzayer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.03, 18:56 grypa to tylko wymowka, Miltonio. zobaczyla bys w realu to moze i by Ciebie ponioslo na ten czosnek z niedzwiedzia czy slonia...co to tam byl za zwierz ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 05.05.03, 19:06 A nie, nie. Mnie na lecznicze napoje nikt nie namowi. Nawet na herbate z mieta. A czosnek to do zwierza, a nie z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.03, 20:14 jak sie bedziez bronic to kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 15.06.03, 23:43 Nie wiedziałem, że z Allium Ursinum robi się nalewki. Myślałem, ze to tak, bez żadnego fruktu rosnie i w lasach smrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 13:47 sprobuj malort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziorek Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:48 ten syrop cebulowy BLEEEEEEE zgadzam się całkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 11:09 wino brzoskwinka, po pierwszym hejnale już cię odrzuca a tu jeszcze prawie cała butelka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.05.03, 11:49 nie obrali ze skorki tych brzoskwinek i w gardle wlosiem drapia. a tu jeszcze cala prawie butelka. brr Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 09.05.03, 17:54 Albo pestek nie wyjeli i w gardle stanely. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 09.05.03, 22:19 miltonia napisała: > Albo pestek nie wyjeli i w gardle stanely. beda w brzuchu zakwitac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 21:51 Piwo Gulczas,mocno posolona kawa(złośliwy brat dosypał jak nie widziałem),taki fioletowy płyn pity przed badaniem kolonoskopia-megasyf,nic gorszego nie miałem w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andarona Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dial.pl 13.06.03, 13:18 Absolwent i Bols, toż tego się nie da pić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 14:00 brookie napisała: > Syrop na kaszel z cebuli i cukru jest dla mnie czyms najwstretniejszym do > wypicia. Ohyyyydaaa. przynajmniej wyrzygasz bakterie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: 149.156.12.* 14.06.03, 23:56 Baltic Vodka. Bo oczywiście jaboli ani "likierów" i "nalewek" nigdy nie piłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.spray.net.pl 19.06.03, 23:55 Mi jakoś nie wchodzi ten francowaty Pastis. Pozdrawiam, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dial.proxad.net 25.07.03, 23:00 Zalezy, jak go pijesz: "in statu nascendi", tzn niczym nie rozcienczony jest wylacznie superskutecznym lekiem na biegunke. w proporcji 1 : 4 z lodowata, dobra woda doskonale gasi pragnienie w upalne dni, stad to typowa "popijawka /aperitif i nie tylko) na poludniu Francji/i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katakhanes Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.Szczecinek.Net.PL 06.07.03, 21:33 witam, tak sobie przeglądam wątki i dopisuję. najgorsze coś do picia? letni rum z letnią pepsi. jedyny raz wymiotowałem po alkoholu... ale przecież czymś się sponiewierać trzeba było. pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.03, 22:21 niektorzy jada w tym celu dalej niz do Rygi. zeby daleko nie szukac. tylko dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Winko IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 21:08 Winko dziadziusia i wino marki WINO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.03, 10:12 będąc na Mazurach, na szerokiej wodzie zrobiliśmy drink z dostępnych nam składników: rum, woda mineralna, kakao granulowane, słodzik z Czech (jakiś szczególnie haniebny w smaku) Całość spełniła swoje zadanie, ale kolor i smak był dramatyczny :( I raz w porcie, rano, "mocno spragniona" napiłam się pomyłkowo zaburtówki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Rozmącone gówno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:14 Oficjalna nazwa "boza" (tylko skosztowałem i wyplułem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olej... Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:27 Miałam 6 lat i baaaaardzo spragniona przybiegłam z podwórka... Kuzynek rozkoszny podał mi butelkę wyglądającą jak oranżada... spory łyk... to był olej... Ach - i jeszcze tran z darów /mama uznała za swą misję pojenie nas nim co wieczór/ Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: najgorsza rzecz, jaką piliście 17.07.03, 13:29 Ciepła wódka na kaca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.07.03, 14:01 rafik4 napisał: > Ciepła wódka na kaca :( powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcest Re: najgorsza rzecz, jaką piliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 14:57 Gość portalu: m napisał(a): > rafik4 napisał: > > > Ciepła wódka na kaca :( > powodzenia! ciepła wódka i zimna kawa Odpowiedz Link Zgłoś