Dodaj do ulubionych

Jaki alkohol Was rozwesela?

27.05.03, 17:16
Mnie chyba najbardziej wino musujace zwane popularnie szampanem. I rozowe
drinki z wisienka.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.03, 17:35
      bez watpienia, taki rodzaj alkoholu nadaje sie na kazda pore dnia i nocy,
      mozesz wiec byc , Miltonio, na okraglo rozweselona, az do powrotu Jedi :)
    • kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:36
      1)kazdy :P

2)rozweselaja inaczej: drinki z bzdurami (slomki, palmy, miski, malpy, pajace,
      zimne ognie i wszystkie inne gadzety)
      • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:43
        odpowiedz nr 1) byla moja odpowiedzią. kwik zjawiła sie niespodziewanie i mi
        ja swisnęła (witaj kwik ;)
        • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:47
          po namysle (krotkim, co podkreslam celem wykazania ze szybko mysle) swisnę
          kwikowi odp. nr 2). gupie damskie drinki wesoloscia mnie wypelniają (od
          zoladka do glowy)
        • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:47
          Mnie piwo mniej rozwesela od szampana na przyklad. A pomaranczowe drinki ze
          skorka od cytryny w ksztalcie spiralki zdecydowanie mniej od rozowych z
          wisienka (koniecznie czerwona nie zielona).
          Ps. Witak Kwik, dawno Cie nie widzialam.
          • kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 18:21
            witam szanownych zgromadzonych
            mialam tzw. urlop, rozkoszowalam sie wszystkimi drinkami swiata (te z
            gadzetami omijajac z daleka:P humor mnie nie opuszczal, wiec nie musialam
            posilkowac sie plastikowymi ozdobami (?).

a piwa nie lubie. ot i co.

• miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 18:24
              Generalnie od plastikowych wole ozdoby jadalne.
              • Gość: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.03, 18:26
                interesujacy pomysl dla przedsiebiorcow.
                • kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 18:27
                  wszystkozernych jubilerow?
                  • Gość: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.03, 19:06
                    jubi lubi
                    • kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 19:27
                      chyba, ze przestanie lubic
                      • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 20:54
                        i skonczy sie przyjazn a zacznie kochanie? (lubie hepijendy)
    • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 22:26
      WÓDA + King Crimson
      plooshack
    • buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 23:42
      wino - w malych ilosciach,bo w duzych dziala usypiajaco, powodujac nawet
      zdziecinnienie lub placzliwosc
      • tradycja1 Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 23:56
        buggi napisała:

> wino - w malych ilosciach,bo w duzych dziala usypiajaco, powodujac nawet
        > zdziecinnienie lub placzliwosc
        U mnie odwrotnie tylko bez zdziecinnienia i placzliwosci.
        • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 28.05.03, 07:35
          Po winach musujacych to mam w lepetynie karuzele. Nic smiesznego kiedy podloga
          staje sie sufitem i odwrotnie. Przestalem pic piwo bo rosnie mi samara i jak
          patrze sie na siebie w lustrze to do smiechu mi daleko. Najbardziej to jestem
          rozweselony kiedy widze przed soba na stole flache dobrej bialej albo
          kolorowej wodki.
    • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 16:31
      nowy typ:
      Żóbrówka + Bregović

plooshack
      • buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 30.05.03, 18:23
        Gość portalu: plooshack napisał(a):

> nowy typ:
        > Żóbrówka + Bregović
        >
        > plooshack

no co ty? to jest przepis na to, jak zrobic bombe ;)
        • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 19:47
          buggi napisała:

> Gość portalu: plooshack napisał(a):
          >
          > > nowy typ:
          > > Żóbrówka + Bregović
          > >
          > > plooshack
          >
          >
          > no co ty? to jest przepis na to, jak zrobic bombe ;)

NO WAY !!!!

ja sie nawalam na pokojowo.

plooshack
          • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 19:50
            Gość portalu: plooshack napisał(a):

> buggi napisała:
            >
            > > Gość portalu: plooshack napisał(a):
            > >
            > > > nowy typ:
            > > > Żóbrówka + Bregović
            > > >
            > > > plooshack
            > >
            > >
            > > no co ty? to jest przepis na to, jak zrobic bombe ;)
            >
            > NO WAY !!!!
            >
            > ja sie nawalam na pokojowo.
            >
            > plooshack
            a poza tym Żubrówka ma pierwsze 'u' otwarte, (to do tych gupkuw co czytali a
            nie chciało im się ewidentnego 'orta' złośliwie poprawić)
    • goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 30.05.03, 16:58
      zaden niestety. jak nie mam humoru to nic nie pomaga, wrecz przeciwnie.
      pozdrawiam
      • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 31.05.03, 10:42
        wtedy trzeba: truskawki, mandarynki, kiwi, banan, morele razem zmiksowac
        (mozna dodac cukier, zeby poziom glukozy we krwi podniesc), alkohol podawac
        osobno.:)
        • goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 16:29
          Doskanaly pomysl. A moze by tak jeszcze lody dodac do tej mikstury :)
          • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 17:10
            yhmm sałntsgudtumi. rozweselilam sie na sama mysl :)
            • goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 17:32
              aniela_ napisała:

> yhmm sałntsgudtumi.
              Nie pilam a w oczach sie mieni :(

>Rozweselilam sie na sama mysl :)

Czyli alkohol dla gosci a my po deserku. sałntsgudtumi

Pozdrawiam
              Goonia

• aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 17:38
                aha a ja gdzies w okolicach zlotego srodka. po deserku i po alkoholu co dla
                gosci :) (noco?)
                • goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 18:33
                  tyz piknie
                  To ja sobie deserek poleje likierkiem.
                  • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 15:14
                    A ja oddzielnie deserek, a likierek dodam do drinka.
                    • kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 16:11
                      a nie do drineczka?

:P
                      • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 16:21
                        No jasne, ze do drineczka, ktorego wleje z szejkereczka do szklaneczki, zdobnej
                        w wisieneczki i kawaleczki cytryneczki czy pomaranczki. I slomeczke wen wraze,
                        by za bardzo glowki nie przechylac, bo zmeczonko moze po tej fatyzce byc
                        duzutkie.
                        • kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 16:45
                          powodzenia, moje oko, ucho i przelyk tego nie zniosa :P

• Gość: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.03, 03:26
                            zawsze pozostaje czat w srode o 16. :))))))))))))))
                            • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 06:26
                              Dobry pomysl. Ja chyba ubiore sie elegancko, zakupie butelke dobrego koniaku ,
                              (niech strace- taka okazja) do tego grube cygaro i porozmawiam sobie z
                              pierwsza dama. Zaraz, zaraz czy o to chodzilo? Czat z pania prezydentowa? Bo
                              jak nie to.. e tam i tak kupie jakis dobry koniak. U nas to teraz zima. Lubie
                              tak cos lyknac dobrego i mocnego w chlodne zimowe wieczory.
                              Pozdrawiam.
                              • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 18:51
                                Probowalem sie doczatowac. Niestety nie dali mi zadac pytania do pani
                                Kwasniewskiej. A pytanie mialo byc w imieniu wszystkich gosci forum Napoje.
                                Czy pan Prezydent jeszcze po cichu wali w gardlo tak jak za starych czsow
                                bedac ministrem sportu?? Przepraszam za to "w imieniu wszystkich gosci forum
                                Napoje" ale pomyslalem sobie ze wieksza grupa zaatakujemy czatroom i dowiemy
                                sie o pikantnych szczegolach z mlodych lat pana Prezydenta. A propos jestem
                                prawie w jego wieku ,tez za mlodych lat lubialem ostro pochulac i nawet raz
                                pilem wodke z towarzyszami z PZPR-u. O tak, towarzysze potrafili wypic. No i
                                te ich spiewy.! Co za barytony.
                                • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:05
                                  Glory, ze Ty sie w eleganckim swiecie obracales, to wiem, ale nie myslalam, ze
                                  az w takim! A pikantne szczegoly to nie tylko mlode lata pana Prezydenta
                                  charakteryzuja. W pozniejszym wieku tez se chlop lubil zaszalec. Ciekawe, czy
                                  ktos z Eroticy pytal sie Jole, o Anastazje P?

• glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:25
                                    Co Ty Miltoniu.? To picie z towarzyszmi to bylo przez przypadek. Cale
                                    szczescie ze pan szanowny szatniarz dyskretnie za lokiec mnie wyprowadzil z
                                    knajpy bo juz szla ostra wymiana zdan pomiedzy mna a towarzyszami. Naprawde! Z
                                    reszta ja zawsze bylem i jestem elegancki wobec osob starszych o innych
                                    pogladach politycznych. Z ich stony niestety byl tak zwany brak zrozumienia na
                                    poszanowanie osob o innych pogladach politycznych. Raczej oni jak juz mieli
                                    niezle w czubie, to niestety zaczynali straszyc jakas milicja czy innymi
                                    urzedami panstwowymi. Niestety trzeba im wybaczyc to taka byla ich choroba
                                    partyjno-polityczno-ideowa .
                                    • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:29
                                      Ej, Glory, teraz kazdy tak sie tlumaczy. A czy przynajmniej piles na ich koszt,
                                      rozwalajac ustroj od wewnatrz?
                                      • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:37
                                        Juz nie pamietam kto stawial.Zazwyczaj to byla forma typu: Panowie moja
                                        kolejka.A pozniej rewanz ze strony drugiej.W polityke sie nie bawilem( za
                                        mlody bylem raczej bawilem sie z kolezankami) choc zyczylem towarzysza biletu
                                        do Moskwy w jedna strone.
                                    • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:31
                                      Acha zapomnialem.Z tego co czytalem to Anastazja P. raczej chwalila Millera ze
                                      taki meski i ma takego wielkiego. Rowniez bardzo dobre zdanie miala o
                                      chlopakach z PSL-u.L ubili wypic, zatanczyc no i jak trzeba bylo to w ruchawce
                                      tez byli niezli.
                                      • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:37
                                        Ale Olka nam milosciwie panujacego spostponowala. Podobno marniutki z niego
                                        zawodnik.
                                        • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:47
                                          No ja jako samiec raczej nie chce sie wypowiadac na ten temat. Ale to byla
                                          straszna maniaczka seksualna. Nasz szanowny panujacy niestety nie jest jakims
                                          kogutem .Raczej misiu. Ale lubie chlopa i stwierdzam ze Anastazja jest nie
                                          zaspokoiona bo nawet jak by spedzila wieczor z 20 -to paro letnim ogierem tez
                                          by wstala nadasana.
                                          • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:49
                                            He, he Glory. Duzo wiesz o Anastazji, pijales z towarzyszami i bronisz Olka.
                                            Hmmm, ciekawe, ciekawe.....
                                            • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 20:00
                                              Milltoniu darling! Przestan sie czepiac.To taka niewinna gadka szmatka. Na
                                              obrone dodam ze jestem na fali bo spozylem pare kielichow koniaku i.. i co? I
                                              nic! Bede zawsze bronil faceta krory zostal zmolestowany seksualnie przez
                                              jakas tam wariatkie. Nie wazne czy partyjny czy bez partyjny..
                                              • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 20:48
                                                To juz po dyskusji? W takim razie zycze przyjemnego wieczoru. Ja ide w kime.
                                                Robcie to na wesolo i snijcie kolorowo.
                                                Dobranoc!
    • Gość: biedny Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 23:30
      eee, wy to macie kase
      mnie niestety stac tylko na ocet, kiepsko smakuje ale niezle daje i jest tani
      kupuje 0,75 octu w leclercu i wypijam na raz
      alokoholu nie ma, ale jazda jest przednia(fajne halucynacje np.)
      jak by ktos chcial sprobowac to ostrzegam:
      trzeba caly ocet wypic na raz to sie wtedy mniej wymiotuje
      zatykac nos przy piciu
      trzeba miec przygotowane 100ml oleju zeby popic, olej swietnie niweluja smak
      octu i intensyfikuje przezycia hehe
      polecam!
      • buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 23:56
        po twoim poscie to tylko sobie petle ukrecic. ocet!!!!???? stary, stan wojenny
        byl w 1981
        • Gość: aniela Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 23:59
          moze on nie jest taki stary zeby to pamietac? biedny...
          • buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 00:09
            nie pomyslalam o tym,no to niech pije ten ocet. Przynajmniej bedzie wiedzial
            jak bylo dobrze w tym stanie. Stanie Wojennym. Historia mu sie przyda.
            • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 02:07
              Z wodka w stanie wojennym to nie bylo tak zle. Aby do trzynastej. Zreszta tyle
              bylo wtedy met ze mozna bylo chodzic na "bani"24 godziny.Ja pochodze z
              warszawskiego Broodna to teraz jak sobie przypomne to sam osobiscie znalem 5
              met blokowych i pare jeszcze na Pradze. My zazwyczaj to zakup trunkow
              robilismy w godzinach bardzo nocnych ,kiedy zabraklo alkoholu podczas imprezy
              i dziewczyny byly ze tak powiem....yyy,jeszce "nie dopite". Koledzy beda
              wiedzieli o co mi chodzi.Wracajac do met faktycznie marza byla ,ale my
              traktowalismy to jako napiwek.Trzeba bylo kobiecinie dac zarobic.(Przewaznie
              mety byly prowadzone przez starsze panie w wieku emerytalnym). Dodam ze byly
              tez takie meliny gdzie mozna bylo do wodki zakupic za pare groszy ciepla
              zakaske typu ,flaki, pyzy czy bigos. W stanie wojennym to najgorsze byly
              wyprawy na mete podczas godziny policyjnej.Ale cale szczescie odbylo sie bez
              aresztowan.
              • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 13:54
                A oprócz melin kwitla domowa produkcja. Wprawdzie juz jakis czas po stanie
                wojennym, ale jeszcze za poprzedniego dobrobytu zaznajomilam sie korzystnie z
                chlopakami, co chemie studiowali. Za kg cukru dostawalo sie pol litra spirytusu
                najwyzszej proby i takiejz smakowitosci. A jak ktos byl chetny, to troche amfy
                dorzucali, bo i jej wytwarzanie na wlasny i znajomych uzytek prowdzili, w
                ramach uzupelniania edukacji.
                • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 16:22
                  amfy?!!.Co to jest?.
                  • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 16:33
                    Amfetamina. Wtedy jeszcze malo popularna, krolowal kompot.
                    Tata mi opowiadal, ze za jego mlodych czasow amfetamine mozna bylo na recepte
                    kupic w aptece, tylko pod jakas inna nazwa, ktorej nie pamietam. Byl to dosc
                    czesto stosowany srodek na zmeczenie i niewyspanie, na przyklad w sesji. Nikt
                    wtedy najwyrazniej nie zdawal sobie sprawy z jej zgubnych skutkow.
                    • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:05
                      Ja nienawidze narkotykow. Jak mam ochote to sie napije. Moze raz na jakis czas
                      pociagne trawke , ale amfetamine???. Fuck me death!! Nigdy. Sorry ale ja widze
                      uzaleznionych od narkotykow prawie codziennie. Smutnie to wyglada.
                      • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:18
                        Spoko Glory, ja tej amfetaminy do ust nie bralam, tak na wszelki wypadek. Tez
                        wole tradycyjne srodki rozweselajace. Trawka mi nie lezy w ogole, jesli juz to
                        papierosek. A narkotyki spowodowaly wystarczajaco duzo nieszczesc. Alkohol,
                        pity bez umiaru zreszta tez.
                        • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:20
                          miltonia napisała:

> Spoko Glory, ja tej amfetaminy do ust nie bralam, tak na wszelki wypadek.
                          Tez

malo kto z zazywajacych brał ja do ust (co niczeo nie dowodzi ;)

. A narkotyki spowodowaly wystarczajaco duzo nieszczesc. Alkohol,
                          pity bez umiaru zreszta tez.

Też.
                          • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:34
                            aniela_ napisała:

> malo kto z zazywajacych brał ja do ust (co niczeo nie dowodzi ;)

A do czego ja sie bierze, w takim razie?
                            • Gość: aniela Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 19:57
                              a nie wiem. ja tak tylko
                        • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:45
                          E tam gadanie. Ja wale bez umiaru i co?. Zyje!. Nie. Zatruje tylko .Oczywiscie
                          Miltoniu masz racje. Wszystko jest dla czlowieka.Alkohol nieraz jest
                          grozniejszy od narkow. Czlowiek traci kontrole(mowa o alkoholu) to faktycznie
                          zamienia sie w padalca. Dzisiej bylem u doktorka. Ukrainiec z pochodzenia, ale
                          studia lekarskie skonczyl na akademi w Londynie (W Londynie!!!). No wiec ja mu
                          nawijam ze zle sie czuje( faktycznie , mialem mala goraczke, bol glowy). Zaden
                          tam kac . Tym razem! A pan doc: No diobra muze jakies lekarestwa?. Cos tam
                          pisze na recepcie ,ale robi do mnie oko : dwa kieiszki brandy i bedziesz
                          okiej. Za rada pana doktora zakupilem butle brandy. Czuje sie lepiej!.Jestem
                          okiej!
                          • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 18:01
                            Pare razy udalo mi sie zapobiec rozwinieciu sie przeziebienia w opisany przez
                            Ciebie sposob. W moim przypadku alkohol + aspiryna dzialaja nader ozdrowienczo.
                            A alkoholizm jest nie mniej straszny od narkomanii. Znam pare osob dotknietych
                            tym pierwszym nalogiem i widze ich degrengolade. Zmarnowali swoje zycie
                            koncertowo. Oprocz walki z nalogiem, ktorej nie sa w stanie sprostac, dotyka
                            ich rownie trudna do zwalczenia depresja. Dzialaja destrukcyjnie na siebie i
                            otoczenie. My mozemy pozwolic sobie na zarty, bo nas, mam taka nadzieje, to nie
                            dotyczy.
                            • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 06.06.03, 00:13
                              Przepraszam za brak odpowiedzi. Mala awaria nastapila. He,he to znaczy huragan
                              przeszedl nad miastem.Wszystko juz jest OK, ale diabel drzewa i slupy
                              powyrywal no i mielismy przerwe w dostawie elektryki.Tu na tym zadupiu gdzie
                              mieszkam to niestety trakcja elektryczna jest jeszcze naziemna. A wracajac do
                              tematu to faktycznie alkohol w zaduzych ilosciach moze zaszkodzic.I jak
                              czlowiek juz pije z przymusu to juz to nie jest fun,fun, fun.
                              Pozdrawiam.
                              Apropos duzych ilosci to na pewno otworze szampana i to nie jednego w
                              niedziele jak dojda do mnie dobre wiadomosci z referendum.
    • Gość: olo Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.consolidated.net 06.06.03, 03:02
      Oj Glory a jakie one tam dobre beda dla okolo 40 latkow(te wiesci z referendum).
      A z leczniczych srodkow na grype ,angine , wszelkie fluu itd itp ,lamania w
      kosciach,miesniach i gruczolach( fuuuj) to jest nieodgadniony przeze mnie
      srodek a polecony dawno temu przez znajomego i sprawdzony juz po wielokroc
      przez grono fachowcow 100g Coca Coli + 150 g Lyskacza -na wieczor po goracym
      prysznicu.Naprawde dziala--nawet w najciezszych przypadkach.A rozwesela mnie
      Irish Cream w ilosciach sladowych 100-200g.I ostatnio kobietka z
      Finlandii ,ktora wypila ponad 0,5 l Ginu Lubuskiego w drinkach w ciagu 2 godzin
      i zero reakcji na alkohol.Wsiadla w auto i pojechala jak nalezy.Oj te ludy
      polnocy...pozdr.olo
      • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 06.06.03, 12:55
        Eee, to chyba zasmucic Cie powinna ta kobitka. Nie dosc, ze wytrabila gin, jak
        mniemem Twoj, to jeszcze wsiadla i pojechala, zamiast zostac.
        • glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 06.06.03, 17:29
          Witam.! Narescie Olo sie odezwal. A tak w ogole to musicie ostro balangowac i
          nikt poza Miltonia (God bless you my girl) nikogo na forum Napoje nie ma.
          Troche wieje nuda. No ale sie nie dziwie. Gorace wieczory, komu by sie chcialo
          siedziec w schedzie i psztykac w klawiature. Ale jesli chodzi o ta finlandke
          Olo to nie wciskaj nam tu kitu . Zaloze sie ze padles przy kolezance Fince (no
          wiesz dziewczyny z polnocy sa wytrenowane).Finka popatrzyla i co? Siadla w
          taryfe i odjechala w sina dal. Ja bym jej nie odpuscil.
    • Gość: olo Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.consolidated.net 07.06.03, 00:43
      Z ta Finka to bylo troche smiesznie.Gin Lubuski byl moj(Miltonia ma racje--
      troche mi bylo zal ;) Ladna kobieta i owszem ,ale seksu w niej nijak nie moglem
      dopatrzec sie -myslalem wiec ze alkohol otwiera co poniektore kanaly
      energetyczne( a natretny raczej nie jestem) i sama da jakis wyraz ze kobieta
      jest (samotna --singel) a tu nic i nic .No to mysle sobie ze chyba bedziemy
      przyjaciolmi.Aha 2 piwa Heinekeny jeszcze wypila.Zero jakiejkolwiek reakcji na
      procenty.Ale jak mowila to jak mala byla to foke jadla.Moze mieso z foki ma
      jakies przeciwciala na alkohol i one juz zostaja na zawsze?Obserwowalem kazdy
      ruch i stwierdzilem ze takiego fenomenu jeszcze nie widzialem.Drugi raz nie
      podchodze do tematu.Jestesmy przyjaciolmi.A moze ktos nie ufa w przyjazn mesko-
      damska? Pozdr.olo ;))
      • Gość: niech Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 01:32
        Ja.
        • Gość: olo Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.consolidated.net 07.06.03, 01:59
          Gość portalu: niech napisał(a):

> Ja.

:)))))) :)))))) , i chwala Ci za to ....
          • miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 07.06.03, 10:40
            glory napisał:

> Witam.! Narescie Olo sie odezwal.

No wlasnie, tak go malo ostatnio go tu bylo, podobnie jak doktorka i Pluszaczka.
            A Kanuk tez sporadycznie zaglada, ze nie wspomne o Brooki i Gooni. Sama na
            posterunku zostalam :-((((((

A tak w ogole to musicie ostro balangowac

Co Ty, w taki upal, to cos lekkiego najwyzej - piwko, kruszon albo wermucik z
            lodem. Balangowac, to sie troche i balanguje, ale lagodnie, na dzialkach
            zazwyczaj.

• gitman Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 10.06.03, 10:21
      im wiecej ma % tym bardziej rozwesela ...
      ps takze spiryt rulez!
      • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 10.06.03, 14:38
        gitman napisał:

> im wiecej ma % tym bardziej rozwesela ...
        > ps takze spiryt rulez!

glownie do odkażania ran. różnych.
    • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 15:09
      aktualnie 'wóda+sok pomarańczowy' - drink smaczny i zdrowy.

plooshack

PS nie rozwesela mnie Aniela
      • aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 10.06.03, 15:12
        a mnie to nie zasmuca.
        • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 19:34
          a mnie nie zasmuca moja onuca

plooshack

PS pozdro litewsko nazywający się kolego ze studiów pracujący potem w IBJ w
          Świerku (U know why)
          • Gość: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 20:03
            TERAZ: lapidarnie: wóda + Jethro Tull

plooshack
            • Gość: aniela Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 20:48
              mi sie zasmuca zrymowało z "buca" jedynie, wiec przez grzecznosc przeszlam na
              prozę.

co do meritum, biale wino pije, ale nie robie sie wesolkowata przez to, wiec
              odradzam
    • Gość: perlikaa Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.play-internet.pl 27.05.14, 18:10
      cydr lubelski z przyjaciółkami :)
      • dlugaaga Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 20.06.14, 21:57
        Najszybciej to czysta wódka:)
        • Gość: Karlla Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 06.07.14, 21:11
          Po czystej to mega kac a nie rozweselenie;P
          • Gość: jollka Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 16:31
            Żeby kaca po wódce nie było wypij sobie alcovit jak skończysz wódkę pić i rano będzie bez kaca
    • rombel7 Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 20.08.14, 10:55
      mnie zawsze chmielowa perla pomaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka