miltonia 27.05.03, 17:16 Mnie chyba najbardziej wino musujace zwane popularnie szampanem. I rozowe drinki z wisienka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.03, 17:35 bez watpienia, taki rodzaj alkoholu nadaje sie na kazda pore dnia i nocy, mozesz wiec byc , Miltonio, na okraglo rozweselona, az do powrotu Jedi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:36 1)kazdy :P 2)rozweselaja inaczej: drinki z bzdurami (slomki, palmy, miski, malpy, pajace, zimne ognie i wszystkie inne gadzety) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:43 odpowiedz nr 1) byla moja odpowiedzią. kwik zjawiła sie niespodziewanie i mi ja swisnęła (witaj kwik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:47 po namysle (krotkim, co podkreslam celem wykazania ze szybko mysle) swisnę kwikowi odp. nr 2). gupie damskie drinki wesoloscia mnie wypelniają (od zoladka do glowy) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 17:47 Mnie piwo mniej rozwesela od szampana na przyklad. A pomaranczowe drinki ze skorka od cytryny w ksztalcie spiralki zdecydowanie mniej od rozowych z wisienka (koniecznie czerwona nie zielona). Ps. Witak Kwik, dawno Cie nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 18:21 witam szanownych zgromadzonych mialam tzw. urlop, rozkoszowalam sie wszystkimi drinkami swiata (te z gadzetami omijajac z daleka:P humor mnie nie opuszczal, wiec nie musialam posilkowac sie plastikowymi ozdobami (?). a piwa nie lubie. ot i co. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 18:24 Generalnie od plastikowych wole ozdoby jadalne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.03, 18:26 interesujacy pomysl dla przedsiebiorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.03, 19:06 jubi lubi Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 20:54 i skonczy sie przyjazn a zacznie kochanie? (lubie hepijendy) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 22:26 WÓDA + King Crimson plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 23:42 wino - w malych ilosciach,bo w duzych dziala usypiajaco, powodujac nawet zdziecinnienie lub placzliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 27.05.03, 23:56 buggi napisała: > wino - w malych ilosciach,bo w duzych dziala usypiajaco, powodujac nawet > zdziecinnienie lub placzliwosc U mnie odwrotnie tylko bez zdziecinnienia i placzliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 28.05.03, 07:35 Po winach musujacych to mam w lepetynie karuzele. Nic smiesznego kiedy podloga staje sie sufitem i odwrotnie. Przestalem pic piwo bo rosnie mi samara i jak patrze sie na siebie w lustrze to do smiechu mi daleko. Najbardziej to jestem rozweselony kiedy widze przed soba na stole flache dobrej bialej albo kolorowej wodki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 16:31 nowy typ: Żóbrówka + Bregović plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 30.05.03, 18:23 Gość portalu: plooshack napisał(a): > nowy typ: > Żóbrówka + Bregović > > plooshack no co ty? to jest przepis na to, jak zrobic bombe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 19:47 buggi napisała: > Gość portalu: plooshack napisał(a): > > > nowy typ: > > Żóbrówka + Bregović > > > > plooshack > > > no co ty? to jest przepis na to, jak zrobic bombe ;) NO WAY !!!! ja sie nawalam na pokojowo. plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 19:50 Gość portalu: plooshack napisał(a): > buggi napisała: > > > Gość portalu: plooshack napisał(a): > > > > > nowy typ: > > > Żóbrówka + Bregović > > > > > > plooshack > > > > > > no co ty? to jest przepis na to, jak zrobic bombe ;) > > NO WAY !!!! > > ja sie nawalam na pokojowo. > > plooshack a poza tym Żubrówka ma pierwsze 'u' otwarte, (to do tych gupkuw co czytali a nie chciało im się ewidentnego 'orta' złośliwie poprawić) Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 30.05.03, 16:58 zaden niestety. jak nie mam humoru to nic nie pomaga, wrecz przeciwnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 31.05.03, 10:42 wtedy trzeba: truskawki, mandarynki, kiwi, banan, morele razem zmiksowac (mozna dodac cukier, zeby poziom glukozy we krwi podniesc), alkohol podawac osobno.:) Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 16:29 Doskanaly pomysl. A moze by tak jeszcze lody dodac do tej mikstury :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 17:10 yhmm sałntsgudtumi. rozweselilam sie na sama mysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 17:32 aniela_ napisała: > yhmm sałntsgudtumi. Nie pilam a w oczach sie mieni :( >Rozweselilam sie na sama mysl :) Czyli alkohol dla gosci a my po deserku. sałntsgudtumi Pozdrawiam Goonia Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 17:38 aha a ja gdzies w okolicach zlotego srodka. po deserku i po alkoholu co dla gosci :) (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 02.06.03, 18:33 tyz piknie To ja sobie deserek poleje likierkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 15:14 A ja oddzielnie deserek, a likierek dodam do drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 16:21 No jasne, ze do drineczka, ktorego wleje z szejkereczka do szklaneczki, zdobnej w wisieneczki i kawaleczki cytryneczki czy pomaranczki. I slomeczke wen wraze, by za bardzo glowki nie przechylac, bo zmeczonko moze po tej fatyzce byc duzutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 03.06.03, 16:45 powodzenia, moje oko, ucho i przelyk tego nie zniosa :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.03, 03:26 zawsze pozostaje czat w srode o 16. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 06:26 Dobry pomysl. Ja chyba ubiore sie elegancko, zakupie butelke dobrego koniaku , (niech strace- taka okazja) do tego grube cygaro i porozmawiam sobie z pierwsza dama. Zaraz, zaraz czy o to chodzilo? Czat z pania prezydentowa? Bo jak nie to.. e tam i tak kupie jakis dobry koniak. U nas to teraz zima. Lubie tak cos lyknac dobrego i mocnego w chlodne zimowe wieczory. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 18:51 Probowalem sie doczatowac. Niestety nie dali mi zadac pytania do pani Kwasniewskiej. A pytanie mialo byc w imieniu wszystkich gosci forum Napoje. Czy pan Prezydent jeszcze po cichu wali w gardlo tak jak za starych czsow bedac ministrem sportu?? Przepraszam za to "w imieniu wszystkich gosci forum Napoje" ale pomyslalem sobie ze wieksza grupa zaatakujemy czatroom i dowiemy sie o pikantnych szczegolach z mlodych lat pana Prezydenta. A propos jestem prawie w jego wieku ,tez za mlodych lat lubialem ostro pochulac i nawet raz pilem wodke z towarzyszami z PZPR-u. O tak, towarzysze potrafili wypic. No i te ich spiewy.! Co za barytony. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:05 Glory, ze Ty sie w eleganckim swiecie obracales, to wiem, ale nie myslalam, ze az w takim! A pikantne szczegoly to nie tylko mlode lata pana Prezydenta charakteryzuja. W pozniejszym wieku tez se chlop lubil zaszalec. Ciekawe, czy ktos z Eroticy pytal sie Jole, o Anastazje P? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:25 Co Ty Miltoniu.? To picie z towarzyszmi to bylo przez przypadek. Cale szczescie ze pan szanowny szatniarz dyskretnie za lokiec mnie wyprowadzil z knajpy bo juz szla ostra wymiana zdan pomiedzy mna a towarzyszami. Naprawde! Z reszta ja zawsze bylem i jestem elegancki wobec osob starszych o innych pogladach politycznych. Z ich stony niestety byl tak zwany brak zrozumienia na poszanowanie osob o innych pogladach politycznych. Raczej oni jak juz mieli niezle w czubie, to niestety zaczynali straszyc jakas milicja czy innymi urzedami panstwowymi. Niestety trzeba im wybaczyc to taka byla ich choroba partyjno-polityczno-ideowa . Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:29 Ej, Glory, teraz kazdy tak sie tlumaczy. A czy przynajmniej piles na ich koszt, rozwalajac ustroj od wewnatrz? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:37 Juz nie pamietam kto stawial.Zazwyczaj to byla forma typu: Panowie moja kolejka.A pozniej rewanz ze strony drugiej.W polityke sie nie bawilem( za mlody bylem raczej bawilem sie z kolezankami) choc zyczylem towarzysza biletu do Moskwy w jedna strone. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:31 Acha zapomnialem.Z tego co czytalem to Anastazja P. raczej chwalila Millera ze taki meski i ma takego wielkiego. Rowniez bardzo dobre zdanie miala o chlopakach z PSL-u.L ubili wypic, zatanczyc no i jak trzeba bylo to w ruchawce tez byli niezli. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:37 Ale Olka nam milosciwie panujacego spostponowala. Podobno marniutki z niego zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:47 No ja jako samiec raczej nie chce sie wypowiadac na ten temat. Ale to byla straszna maniaczka seksualna. Nasz szanowny panujacy niestety nie jest jakims kogutem .Raczej misiu. Ale lubie chlopa i stwierdzam ze Anastazja jest nie zaspokoiona bo nawet jak by spedzila wieczor z 20 -to paro letnim ogierem tez by wstala nadasana. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 19:49 He, he Glory. Duzo wiesz o Anastazji, pijales z towarzyszami i bronisz Olka. Hmmm, ciekawe, ciekawe..... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 20:00 Milltoniu darling! Przestan sie czepiac.To taka niewinna gadka szmatka. Na obrone dodam ze jestem na fali bo spozylem pare kielichow koniaku i.. i co? I nic! Bede zawsze bronil faceta krory zostal zmolestowany seksualnie przez jakas tam wariatkie. Nie wazne czy partyjny czy bez partyjny.. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 20:48 To juz po dyskusji? W takim razie zycze przyjemnego wieczoru. Ja ide w kime. Robcie to na wesolo i snijcie kolorowo. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: biedny Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 23:30 eee, wy to macie kase mnie niestety stac tylko na ocet, kiepsko smakuje ale niezle daje i jest tani kupuje 0,75 octu w leclercu i wypijam na raz alokoholu nie ma, ale jazda jest przednia(fajne halucynacje np.) jak by ktos chcial sprobowac to ostrzegam: trzeba caly ocet wypic na raz to sie wtedy mniej wymiotuje zatykac nos przy piciu trzeba miec przygotowane 100ml oleju zeby popic, olej swietnie niweluja smak octu i intensyfikuje przezycia hehe polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 04.06.03, 23:56 po twoim poscie to tylko sobie petle ukrecic. ocet!!!!???? stary, stan wojenny byl w 1981 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 23:59 moze on nie jest taki stary zeby to pamietac? biedny... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 00:09 nie pomyslalam o tym,no to niech pije ten ocet. Przynajmniej bedzie wiedzial jak bylo dobrze w tym stanie. Stanie Wojennym. Historia mu sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 02:07 Z wodka w stanie wojennym to nie bylo tak zle. Aby do trzynastej. Zreszta tyle bylo wtedy met ze mozna bylo chodzic na "bani"24 godziny.Ja pochodze z warszawskiego Broodna to teraz jak sobie przypomne to sam osobiscie znalem 5 met blokowych i pare jeszcze na Pradze. My zazwyczaj to zakup trunkow robilismy w godzinach bardzo nocnych ,kiedy zabraklo alkoholu podczas imprezy i dziewczyny byly ze tak powiem....yyy,jeszce "nie dopite". Koledzy beda wiedzieli o co mi chodzi.Wracajac do met faktycznie marza byla ,ale my traktowalismy to jako napiwek.Trzeba bylo kobiecinie dac zarobic.(Przewaznie mety byly prowadzone przez starsze panie w wieku emerytalnym). Dodam ze byly tez takie meliny gdzie mozna bylo do wodki zakupic za pare groszy ciepla zakaske typu ,flaki, pyzy czy bigos. W stanie wojennym to najgorsze byly wyprawy na mete podczas godziny policyjnej.Ale cale szczescie odbylo sie bez aresztowan. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 13:54 A oprócz melin kwitla domowa produkcja. Wprawdzie juz jakis czas po stanie wojennym, ale jeszcze za poprzedniego dobrobytu zaznajomilam sie korzystnie z chlopakami, co chemie studiowali. Za kg cukru dostawalo sie pol litra spirytusu najwyzszej proby i takiejz smakowitosci. A jak ktos byl chetny, to troche amfy dorzucali, bo i jej wytwarzanie na wlasny i znajomych uzytek prowdzili, w ramach uzupelniania edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 16:33 Amfetamina. Wtedy jeszcze malo popularna, krolowal kompot. Tata mi opowiadal, ze za jego mlodych czasow amfetamine mozna bylo na recepte kupic w aptece, tylko pod jakas inna nazwa, ktorej nie pamietam. Byl to dosc czesto stosowany srodek na zmeczenie i niewyspanie, na przyklad w sesji. Nikt wtedy najwyrazniej nie zdawal sobie sprawy z jej zgubnych skutkow. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:05 Ja nienawidze narkotykow. Jak mam ochote to sie napije. Moze raz na jakis czas pociagne trawke , ale amfetamine???. Fuck me death!! Nigdy. Sorry ale ja widze uzaleznionych od narkotykow prawie codziennie. Smutnie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:18 Spoko Glory, ja tej amfetaminy do ust nie bralam, tak na wszelki wypadek. Tez wole tradycyjne srodki rozweselajace. Trawka mi nie lezy w ogole, jesli juz to papierosek. A narkotyki spowodowaly wystarczajaco duzo nieszczesc. Alkohol, pity bez umiaru zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:20 miltonia napisała: > Spoko Glory, ja tej amfetaminy do ust nie bralam, tak na wszelki wypadek. Tez malo kto z zazywajacych brał ja do ust (co niczeo nie dowodzi ;) . A narkotyki spowodowaly wystarczajaco duzo nieszczesc. Alkohol, pity bez umiaru zreszta tez. Też. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:34 aniela_ napisała: > malo kto z zazywajacych brał ja do ust (co niczeo nie dowodzi ;) A do czego ja sie bierze, w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 19:57 a nie wiem. ja tak tylko Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 17:45 E tam gadanie. Ja wale bez umiaru i co?. Zyje!. Nie. Zatruje tylko .Oczywiscie Miltoniu masz racje. Wszystko jest dla czlowieka.Alkohol nieraz jest grozniejszy od narkow. Czlowiek traci kontrole(mowa o alkoholu) to faktycznie zamienia sie w padalca. Dzisiej bylem u doktorka. Ukrainiec z pochodzenia, ale studia lekarskie skonczyl na akademi w Londynie (W Londynie!!!). No wiec ja mu nawijam ze zle sie czuje( faktycznie , mialem mala goraczke, bol glowy). Zaden tam kac . Tym razem! A pan doc: No diobra muze jakies lekarestwa?. Cos tam pisze na recepcie ,ale robi do mnie oko : dwa kieiszki brandy i bedziesz okiej. Za rada pana doktora zakupilem butle brandy. Czuje sie lepiej!.Jestem okiej! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 05.06.03, 18:01 Pare razy udalo mi sie zapobiec rozwinieciu sie przeziebienia w opisany przez Ciebie sposob. W moim przypadku alkohol + aspiryna dzialaja nader ozdrowienczo. A alkoholizm jest nie mniej straszny od narkomanii. Znam pare osob dotknietych tym pierwszym nalogiem i widze ich degrengolade. Zmarnowali swoje zycie koncertowo. Oprocz walki z nalogiem, ktorej nie sa w stanie sprostac, dotyka ich rownie trudna do zwalczenia depresja. Dzialaja destrukcyjnie na siebie i otoczenie. My mozemy pozwolic sobie na zarty, bo nas, mam taka nadzieje, to nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 06.06.03, 00:13 Przepraszam za brak odpowiedzi. Mala awaria nastapila. He,he to znaczy huragan przeszedl nad miastem.Wszystko juz jest OK, ale diabel drzewa i slupy powyrywal no i mielismy przerwe w dostawie elektryki.Tu na tym zadupiu gdzie mieszkam to niestety trakcja elektryczna jest jeszcze naziemna. A wracajac do tematu to faktycznie alkohol w zaduzych ilosciach moze zaszkodzic.I jak czlowiek juz pije z przymusu to juz to nie jest fun,fun, fun. Pozdrawiam. Apropos duzych ilosci to na pewno otworze szampana i to nie jednego w niedziele jak dojda do mnie dobre wiadomosci z referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.consolidated.net 06.06.03, 03:02 Oj Glory a jakie one tam dobre beda dla okolo 40 latkow(te wiesci z referendum). A z leczniczych srodkow na grype ,angine , wszelkie fluu itd itp ,lamania w kosciach,miesniach i gruczolach( fuuuj) to jest nieodgadniony przeze mnie srodek a polecony dawno temu przez znajomego i sprawdzony juz po wielokroc przez grono fachowcow 100g Coca Coli + 150 g Lyskacza -na wieczor po goracym prysznicu.Naprawde dziala--nawet w najciezszych przypadkach.A rozwesela mnie Irish Cream w ilosciach sladowych 100-200g.I ostatnio kobietka z Finlandii ,ktora wypila ponad 0,5 l Ginu Lubuskiego w drinkach w ciagu 2 godzin i zero reakcji na alkohol.Wsiadla w auto i pojechala jak nalezy.Oj te ludy polnocy...pozdr.olo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 06.06.03, 12:55 Eee, to chyba zasmucic Cie powinna ta kobitka. Nie dosc, ze wytrabila gin, jak mniemem Twoj, to jeszcze wsiadla i pojechala, zamiast zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 06.06.03, 17:29 Witam.! Narescie Olo sie odezwal. A tak w ogole to musicie ostro balangowac i nikt poza Miltonia (God bless you my girl) nikogo na forum Napoje nie ma. Troche wieje nuda. No ale sie nie dziwie. Gorace wieczory, komu by sie chcialo siedziec w schedzie i psztykac w klawiature. Ale jesli chodzi o ta finlandke Olo to nie wciskaj nam tu kitu . Zaloze sie ze padles przy kolezance Fince (no wiesz dziewczyny z polnocy sa wytrenowane).Finka popatrzyla i co? Siadla w taryfe i odjechala w sina dal. Ja bym jej nie odpuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.consolidated.net 07.06.03, 00:43 Z ta Finka to bylo troche smiesznie.Gin Lubuski byl moj(Miltonia ma racje-- troche mi bylo zal ;) Ladna kobieta i owszem ,ale seksu w niej nijak nie moglem dopatrzec sie -myslalem wiec ze alkohol otwiera co poniektore kanaly energetyczne( a natretny raczej nie jestem) i sama da jakis wyraz ze kobieta jest (samotna --singel) a tu nic i nic .No to mysle sobie ze chyba bedziemy przyjaciolmi.Aha 2 piwa Heinekeny jeszcze wypila.Zero jakiejkolwiek reakcji na procenty.Ale jak mowila to jak mala byla to foke jadla.Moze mieso z foki ma jakies przeciwciala na alkohol i one juz zostaja na zawsze?Obserwowalem kazdy ruch i stwierdzilem ze takiego fenomenu jeszcze nie widzialem.Drugi raz nie podchodze do tematu.Jestesmy przyjaciolmi.A moze ktos nie ufa w przyjazn mesko- damska? Pozdr.olo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 01:32 Ja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.consolidated.net 07.06.03, 01:59 Gość portalu: niech napisał(a): > Ja. :)))))) :)))))) , i chwala Ci za to .... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 07.06.03, 10:40 glory napisał: > Witam.! Narescie Olo sie odezwal. No wlasnie, tak go malo ostatnio go tu bylo, podobnie jak doktorka i Pluszaczka. A Kanuk tez sporadycznie zaglada, ze nie wspomne o Brooki i Gooni. Sama na posterunku zostalam :-(((((( A tak w ogole to musicie ostro balangowac Co Ty, w taki upal, to cos lekkiego najwyzej - piwko, kruszon albo wermucik z lodem. Balangowac, to sie troche i balanguje, ale lagodnie, na dzialkach zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 10.06.03, 10:21 im wiecej ma % tym bardziej rozwesela ... ps takze spiryt rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 10.06.03, 14:38 gitman napisał: > im wiecej ma % tym bardziej rozwesela ... > ps takze spiryt rulez! glownie do odkażania ran. różnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 15:09 aktualnie 'wóda+sok pomarańczowy' - drink smaczny i zdrowy. plooshack PS nie rozwesela mnie Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 19:34 a mnie nie zasmuca moja onuca plooshack PS pozdro litewsko nazywający się kolego ze studiów pracujący potem w IBJ w Świerku (U know why) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 20:03 TERAZ: lapidarnie: wóda + Jethro Tull plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 20:48 mi sie zasmuca zrymowało z "buca" jedynie, wiec przez grzecznosc przeszlam na prozę. co do meritum, biale wino pije, ale nie robie sie wesolkowata przez to, wiec odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perlikaa Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.play-internet.pl 27.05.14, 18:10 cydr lubelski z przyjaciółkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugaaga Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 20.06.14, 21:57 Najszybciej to czysta wódka:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karlla Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 06.07.14, 21:11 Po czystej to mega kac a nie rozweselenie;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jollka Re: Jaki alkohol Was rozwesela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 16:31 Żeby kaca po wódce nie było wypij sobie alcovit jak skończysz wódkę pić i rano będzie bez kaca Odpowiedz Link Zgłoś
rombel7 Re: Jaki alkohol Was rozwesela? 20.08.14, 10:55 mnie zawsze chmielowa perla pomaga Odpowiedz Link Zgłoś