tradycja1 23.06.03, 22:56 Biore pod uwage "Komu dzwonia temu dzwonia"-Szwagierkolaska a moze "Bal wszystkich swietych"? Budki Suflera...? Macie jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aniela Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 23:05 z krzesla pod stol, spadam w dol, taki jest problem moj (PRL) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:06 hmm trudne pytanie tym bardziej ze sie nie wybieram ...tam :) Ale tak teoretycznie to : Dezerter ..jakis stary kawalek :) taki na ktorym sie wychowalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:14 sluchaj milicjanta on Ci prawde powie sluchaj milicjanta on Ci wskaze droge Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:20 Atob tu chodzi raczej o slowa a nie o to czy jest to ulubiony kawalek....zalezy czy masz poczucie humoru i jak chcesz byc zapamietany. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:28 moze jest dezerterem ktory chce miec szanse powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:30 Moze Atob chcialby zdezerterowac z pogrzebu z piwkiem jakims najchetniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:34 aha i poczekac na sygnal z centrali. a centrala go ocali Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 23.06.03, 23:51 Centrala da sygnal ac/dc Autostrada na Hel:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 25.06.03, 22:21 tradycja1 napisała: > Atob tu chodzi raczej o slowa a nie o to czy jest to ulubiony > kawalek....zalezy czy masz poczucie humoru i jak chcesz byc zapamietany. Sluze :) ATAK SPOŁECZEŃSTWO Robicie wszystko, by mnie zabić Myślicie, że każdego można mieć Unicestwiacie marzenia, ideały Społeczeństwo - nie będę z Wami - nie... A TAK!!! - A NIE!!! A TAK!!! - A NIE!!! A TAK!!! - A NIE!!! A TAK!!! - A NIE!!! SPOŁECZEŃSTWO Robicie wszystko bym był Wasz Myślicie, że ja również tego chcę Unicestwiacie mój rozum, moje ja Społeczeństwo - nie będę z Wami - nie... A TAK!!! - A NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 13:46 wydaje mie sie, ze na napojach pytanie powinno brzmiec: "co chcielibyscie by pito na waszym pogrzebie", zagrac i zatanczyc mozna przeciez pózniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 14:37 Oczywiscie taki watek tez moglby byc ale ciezko o humorystyczne skojarzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 14:58 no tak racja, bo caly pogrzeb to bardzo humorystyczne wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 15:04 Nie wiedzialam Buggi ze jestes taka strasznie na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 15:31 tradycja1 napisała: > Nie wiedzialam Buggi ze jestes taka strasznie na serio... czasami bywam. na pogrzebach Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 16:04 Na wlasnym tez? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 16:53 no pewnie, ze na wlasnym!!! Przede wszystkim na wlasnym, niestety jednorazowo:ja na dole, wy na górze. A co bedziecie pic i czego sluchac na te okolicznosc?Moze jakiegos DJa i Barmana na te okazje zamówic? Tylko mi ladne kwiatki przyniescie i ziemi po trumnie nie rzucac, by sie drewienko nie porysowalo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 17:05 Buggi, Ty nas wszystkich pochowasz. Mnie mozesz rozsypac nad morzem, albo postawic na telewizorze, albo opchnac jako material badawczy patologom. Ach, przypomnialo mi sie opowiadanie Madeja ze zbioru "Masc na szczury", kiedy to pewna rodzina dowiedziala sie o szczesliwym dla niej wydarzeniu, czyli zejsciu ciotki w Ameryce. Po nerwowym oczekiwaniu na spadek przyszla paczka zza oceanu, a w niej, w przecudnej urody opakowaniu jakis proszek. Rodzinnie ustalono, ze to ani chybi zupa w proszku. W czasie jej uroczystej konsumpcji przyszedl spozniony list z wyjasnieniem, coz owo opakowanie zawiera. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 17:09 Miltoniu Ciebie na koniec zostawie, za pozwoleniem, bo kto na moim pochówku drinki gosciom lepiej, niz Ty serwowac bedzie? Jestes mi potrzebna. Kolezanki chyba nie zostawisz, nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 17:17 To moze zapijemy sie razem na przedostatnim pogrzebie? To dopiero byloby uhonorowanie piekne nieboszczyka. A jaka tam z Ciebie kolezanka. Normalsa mi rwiesz na Warszawie, choc go kiedys nie chcialas. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 24.06.03, 23:12 miltonia napisała: > To moze zapijemy sie razem na przedostatnim pogrzebie? To dopiero byloby > uhonorowanie piekne nieboszczyka. A jaka tam z Ciebie kolezanka. Normalsa mi > rwiesz na Warszawie, choc go kiedys nie chcialas. To moze lepiej ja Cie juz czyms zapije, bys mi ten grzech z Normalsem odpuscic raczyla. Normals mnie kiedys chcial, a ja mu kosza dalam, taka glupia bylam. Teraz, kiedy ochota we mnie wstapila, jemu sie odwidzilo, wiec daj mi szanse i od Normalsa paluszki swe precz wez!!!! Kanuczek musi sie tu jeszcze gdzies ukrywac, on wolny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr IP: *.consolidated.net 25.06.03, 04:58 Golcow-tu na razie jest sciernisko ale bedzie SF a tam gdzie to kretowisko...jak z usmiechem to do konca.i pozdr.olo Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 25.06.03, 06:35 "Do serca przytul psa"" "Pero, pero" I oczywiscie trzeba na trabce nad trumna zatrabic "Blues panie Tomek". Te trzy piesenki wystarcza. Pan ksiadz powinien byc zadowolony. A ja w trumnie bede sobie mruczal .Trala la la gdzie jest Ala! . A kto nie bedzie spiewal lub plakal to bede niewdziecznika straszyl po polnocy!!. A moze jakis utwor Piaska?. No juz sam niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 10:42 a ja nie chce zadnej muzyki, ja bym sobie tylko jednego zyczyla: porzadnie sie schlac, nie nie upic, schlac, by lot miec piekny, choc do piekla to sie raczej spada, a nie leci... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 25.06.03, 14:22 Alez tak nie wolno pic. To grozi zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 25.06.03, 14:39 buggi napisała: > To moze lepiej ja Cie juz czyms zapije, bys mi ten grzech z Normalsem odpuscic raczyla. Normals mnie kiedys chcial, a ja mu kosza dalam, taka glupia bylam. Teraz, kiedy ochota we mnie wstapila, jemu sie odwidzilo, wiec daj mi szanse i od Normalsa paluszki swe precz wez!!!! Kanuczek musi sie tu jeszcze gdzies ukrywac, on wolny jest. Buggi, to ze kiedys pokpilas sprawe w normalsowej kwestii, to Twoja strata. Bylam pierwsza na tym portalu, ktora docenila jego niezaprzeczalne walory (mimo, ze jeszcze wtedy nie mial slownika ortograficznego). Twoje ochoty czy kaprysy, mnie nie interesuja. Normals jest moj i basta. W koszta nawet sie wpedzilam, inwestujac w lapowke dla Znawcy. Buggi, Ty omijaj go z daleka, bo nie odpuszcze, ani jemu, ani Tobie. A Kanuka, to mi Zarlok juz dawno odbil. Byscie lepiej same sie rozejrzaly za jakimis interesujacymi panami, a nie moim tropem idziecie i miod chcecie spijac. Leniwe czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Buggi Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr IP: *.ipt.aol.com 25.06.03, 21:30 > > Buggi, to ze kiedys pokpilas sprawe w normalsowej kwestii, to Twoja strata. ►mloda i glupia bylam.ylko tym tlumaczyc sie moge > Bylam pierwsza na tym portalu, ktora docenila jego niezaprzeczalne walory > (mimo, ze jeszcze wtedy nie mial slownika ortograficznego). ►prócz braku slownika ortograficznego, brak manier w pojazdach komunikacji miejskiej dal sie równiez zauwazyc, ale ja na to oczy me przymknelam, bo wiadomo, ze milosc slepa bywa, glucha i bez wechu czasem tez. Po tym poswieceniu mam odpuscic??? Niedoczekanie! Twoje ochoty czy > kaprysy, mnie nie interesuja. Normals jest moj i basta. W koszta nawet sie > wpedzilam, inwestujac w lapowke dla Znawcy. Buggi, Ty omijaj go z daleka, bo > nie odpuszcze, ani jemu, ani Tobie. ► widze , ze przechodzisz do ofensywy Miltonio, dobrze. Rzucilabym Ci w odpowiedzi rekawice moja, jako wyzwanie do duelu, ale ta na dnie szafy lezy i na zime czeka.Proponuje poczekac na Normalsa zdanie. Niech sie wypowie i wybiera. A Kanuka, to mi Zarlok juz dawno odbil. ►a to juz nie moje piwo. > Byscie lepiej same sie rozejrzaly za jakimis interesujacymi panami, a nie moim > tropem idziecie i miod chcecie spijac. ► zawsze taka bylam, ze rodzynki z ciasta dla siebie wydlubywalam, innym okruchy same na pocieszenie pozostawiajac. Nie widze wiec powodu, dla którego teraz mialabym to zmieniac. ( w tym miejscu szyderczy usmiech Ci posylam) Leniwe czy co? ► to nie lenistwo Miltonio, to chodzenie na latwizne. Ma sie ten dryg, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co chcielibyscie miec zagrane na wlasnym pogr 25.06.03, 14:51 Gość portalu: olo napisał(a): > Golcow-tu na razie jest sciernisko ale bedzie SF a tam gdzie to > kretowisko...jak z usmiechem to do konca.i pozdr.olo hehehe dobre olo....nawet bardzo.... dorzucam jeszcze..."Witajcie w naszej bajce" z Akademii Pana Kleksa:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Moze ktos chce poznac date swojej smierci? 26.06.03, 06:34 www.deathclock.com/ Ja umre w poniedzialek ...wiem juz dlaczego tak nie lubie poniedzialow:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Buggi Re: Moze ktos chce poznac date swojej smierci? IP: *.ipt.aol.com 26.06.03, 07:16 brutalny zegar pokazal mi, ze pewnego lutowego wtorku roku 2053 (81 lat!!!) zamkne oczy. Brrrr, a za oknem snieg Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Tradi 26.06.03, 12:09 Tradi kochana, masz ostatnio wisielczy humor ;) Nie za duzo horrorów w TV u Was puszczaja? "powazna" Buggi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do Buggi 26.06.03, 14:36 Caly ten watek ma byc z wielkim przymruzeniem oka,a jakakolwiek zbieznosc z moim humorem jest przypadkowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Do Buggi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.03, 16:44 sluszny ten komentarz nalezy odniesc do calego Forum Adamum :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Buggi 26.06.03, 17:26 Taaak, ale podejrzewam, ze Kanuk ma na mysli tego Adama, ktorego ja mam na mysli, a nie tego, ktorego Ty masz na mysli w zwiazku z kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Do Buggi 26.06.03, 17:27 a bo mi sie wszystko z jedzeniem kojarzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Buggi 26.06.03, 17:37 aniela napisała: > a bo mi sie wszystko z jedzeniem kojarzy. :) to Ty jestes Zarlaczka tak? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Buggi 26.06.03, 17:38 Mnie nie tylko, czesciej z piciem i z w ogole, tez. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Do Buggi 26.06.03, 17:40 Buggi znaczy w dowodzie mam wpisane ze nie. ze nie jestem zarlaczka. Miltonia: aha z akcentem na w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Do Buggi 26.06.03, 17:52 no to tak jak u mnie. Aniela. znaki szczegolne: brak warkocza. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Buggi 26.06.03, 18:00 Domaluj sobie warkocz. Bedziesz wtedy tez malowana, jak Buggi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Buggi 26.06.03, 17:39 tradycja1 napisała: > Caly ten watek ma byc z wielkim przymruzeniem oka,a jakakolwiek zbieznosc z > moim humorem jest przypadkowa:) > ten watek odzwierciedla Twój humor, inaczej by nie powstal. Chyba udaru slonecznego dostalam, bo nic juz nie pojmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Do Buggi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.03, 19:05 AdaM -um , Miltonio, oczywiscie ! Big Picture .... Tobie slonce nie odbiera tego tam , perepana , o! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Buggi 26.06.03, 19:24 Wiem, wiem, ze AdaM-um, bom przeciez jego wielbicielka jest, co deklaruje wszem i wobec i od dawien dawna. A dzis mialam przyjemnosc wielka, realnego poznania innej wielbicielki tegoz. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do Buggi 27.06.03, 00:36 buggi napisała: > ten watek odzwierciedla Twój humor, inaczej by nie powstal. Ten watek powstal po rozmowie na imprezce.... Chyba udaru > slonecznego dostalam, bo nic juz nie pojmuje:) Bo tu nie ma sie co zastanawiac,ani analizowac:) Odpowiedz Link Zgłoś