Dodaj do ulubionych

Z którym politykiem walnęli byście litra wódki!

IP: *.chello.pl 11.07.03, 12:36
moje typy:LEPPER GIERTYCH JANKOWSKI ale by byla jazda
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 12:44
      No nie wiem dokad bys zajechal.
      Po glebokim zastanowieniu stwierdzam, ze nie mam typa. Ani do litra ani do
      czegokolwiek.
      • ellen Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 17:24
        a litra masz, miltonio (tak tylko pytam niezobowiazujaco)?
        • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 17:52
          Litra to mam, nie powiem.
          • ellen Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 17:56
            to najlepsza wiadomosc dzisiejszego dnia
            • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 18:05
              Jutro bedzie gorsza, jak znajomi wieczorem wpadna.
              • Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 18:36
                chyba nie przyjda z samym dziobem?
                • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 18:45
                  Mam nadzieje, ze nie, co nie znaczy, ze zabiora ze soba wystarczajace ilosci
                  (najlepsi to sa znajomi, co pija malo ale dobre trunki). Ich najbardziej lubie
                  goscic.
                  • Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 18:47
                    jakie to sa dobre trunki (poza pepsi wisniową rzecz jasna)
                    • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 18:55
                      Dla mnie dobre, to te ktore lubie. A lubie prawie wszystkie, jesli sa z lodem,
                      albo pod postacia rozowego drinka.
                      • Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 19:13
                        a ja drinki koloru pomaranczowego oraz niebieskawe przedkladam.
                        a wiesz ze teraz wszedzie podaja drinki z dodatkiem redbulla? a redbull
                        bezbarwny ladnie zafarbowany bywa czarną wodką.
    • zarlaczka Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 21:50
      Te typy, bez obrzydzenia, oglądać mogę tylko po walnięciu litra.
      • Gość: kanuk Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.03, 22:36
        po litrze przechodzi wszystko, nawet obrzydzenie.
        • buggi Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 23:22
          po litrze samym jest sie obrzydliwym
          • ellen Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 10:38
            buggi napisała:

> po litrze samym jest sie obrzydliwym

po samym litrze tak, dlatego wynaleziono kwaszone ogorki
            • glory Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 12:11
              Pan Jan poruszyl dobry temat.
              Ja bym chcial napic sie i pogadac na rozne swinskie tematy z naczelnym
              redaktorem Urbanem.
              Nastepnym politykiem to chyba Lech Walesa. Ale z panem bylym prezydentem to
              raczej wolalbym zagrac pare setow w pingla.
              Potem walnalbym (ale tylko cwiartke) z naczelnym wodzem WRONY generalem
              Jaruzelskim. Moze wreszcie przyznal by sie jak to faktycznie bylo z tym stanem
              wojennym. Weszlaby(armia kacapska) czy nie??.
              Ale tak naprawde to napilbym sie z Janem Korwinem.Moze by mi wytlumaczyl jak
              najlepiej wypelnic te cholerne pity podatowe.I zeby na tym jeszcze zarobic!

• buggi Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 21:37
              ellen napisała:

> buggi napisała:
              >
              > > po litrze samym jest sie obrzydliwym
              >
              > po samym litrze tak, dlatego wynaleziono kwaszone ogorki

o tak, na temat litra i kwaszonych ogóreczków Glory mialby duuuuuzo do
              opowiadania. :)
    • gitman Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 16:54
      z zadnym nie mialbym ochoty sie napic.
    • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:36
      chyba z Rokitą i Borowskim, bo to łebskie goście -jak mniemam- są.

plooshack

nigdy nie z GUPKAMI.
      • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:50
        mam na myśli litra na trzech. no może potem któryś z nas skoczyłby po kolejną
        flaszkę...

plooshack
      • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:53
        a "walnęlibyście" chyba pisze się razem. Polonisty!!!!

plooshack
    • Gość: olo Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.consolidated.net 15.07.03, 03:31
      Moje typy :
      litra z Premierem --pogadalibysmy na pewno nie o polityce
      0,5 litra z Prezydentem
    • Gość: kasia ziobro IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 11:12
      chlopak jest taki powarzny, ale bum go chcial zobaczyc wyluzowanego
      • buggi Re: ziobro 15.07.03, 11:43
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> chlopak jest taki powarzny, ale bum go chcial zobaczyc wyluzowanego

ja tez jestem powaZna, ale jak zobaczylam 'powarzny' to nastapilo bum! i cala
        moja powaga prysla jak banka mydlana, wiec wyluzowalam
        • Gość: plooshack Re: ziobro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:09
          no to i ja sobie wyluzuje, kochane szczeżuje.

plooshack
    • Gość: Wars Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: 217.153.45.* 15.07.03, 12:23
      Ja bym im wszystkich potraktował czarna polewką z domieszką cykuty. Z nich tacy
      politycy, jak ze mnie Don Juan.
      Wars
    • Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 18:36
      litra wodki nie walnelabym z nikim. chocby mial to byc polityk
      • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 17:03
        Gość portalu: aniela napisał(a):

> litra wodki nie walnelabym z nikim. chocby mial to byc polityk

bo Ty aniela miekka jestes. HOWGH!

plooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......................
        • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 17:46
          Jak ona na szardoneju chowana, to czegoz sie mozna spodziewac.
          • aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 17:48
            aha przyganiala Miltonia garnkowi :)
            • gitman Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 17:56
              od wodki rozum krotki! no!!!
              • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 18:50
                Ale pamiec dluga, a raczej pamietliwosc.
                • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:07
                  nadal poetycko:

od jednego litra życie się nie skitra.

plooshacku, czy ci nie żal, plooshacku wracaj do hal..................
                  • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:10
                    Bo nie od litra sie kitra, tyko od jego braku Pluszaku.
                    • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:23
                      chyba jedziemy na tym samym baku

plooshack
                      • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:38
                        nie wezme Miltona do Hiltona bo mnie na to nie stać

STAĆ! Ręce do goory, wstrętne kreatoory

plooshacku, czy ci nie żal, plooshacku, wracaj do hal..................
                        • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:41
                          W Hiltonie byc nie musze, bo tam sami parweniusze.
                          • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:45
                            ja tam się duszę...
                            plooshack
                            PS czy więc 'Miltonia' to rym do 'błonia'

miltonia napisała:

> W Hiltonie byc nie musze, bo tam sami parweniusze.
                            • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:47
                              tam na błoniu błyszczy kwiecie
                              a ja z głową przy klozecie...

plooshack

• miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:54
                                Czyz w Hiltonie klozet ow?
                                Zaraz mi to mow!
                            • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:58
                              Gość portalu: plooshack napisał(a):

> ja tam się duszę...
                              > plooshack
                              > PS czy więc 'Miltonia' to rym do 'błonia'

Ten rym bylby dysonansem,
                              niepotrzebnym konwenansem.
                              • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:18
                                nic już dzisiaj nie zrymuję, jestem tylko smętnym...
                                • Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:19
                                  zboojem.

:):):)

plooshack
                                  • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 22:32
                                    Uffff, co za ulga...., ze na szczescie zbojem.
    • Gość: olo Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.consolidated.net 17.07.03, 05:29
      Takie rymy moi Panstwo ,to jest zwykle czyste dranstwo
      Bo zaczelismy od litra --juz sie zycie jednym kitra
      Inni isc do pracy musza i ozory w gebach susza...
      Miltonio,Plooshacku ...... i Anielo pozdrowka z suszarni ;) olo
      • miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 18.07.03, 13:01
        Olo, czy zmoczyles juz swoj susz?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka