Gość: jan IP: *.chello.pl 11.07.03, 12:36 moje typy:LEPPER GIERTYCH JANKOWSKI ale by byla jazda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 12:44 No nie wiem dokad bys zajechal. Po glebokim zastanowieniu stwierdzam, ze nie mam typa. Ani do litra ani do czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 17:24 a litra masz, miltonio (tak tylko pytam niezobowiazujaco)? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 17:52 Litra to mam, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 17:56 to najlepsza wiadomosc dzisiejszego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 18:05 Jutro bedzie gorsza, jak znajomi wieczorem wpadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 18:36 chyba nie przyjda z samym dziobem? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 18:45 Mam nadzieje, ze nie, co nie znaczy, ze zabiora ze soba wystarczajace ilosci (najlepsi to sa znajomi, co pija malo ale dobre trunki). Ich najbardziej lubie goscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 18:47 jakie to sa dobre trunki (poza pepsi wisniową rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 18:55 Dla mnie dobre, to te ktore lubie. A lubie prawie wszystkie, jesli sa z lodem, albo pod postacia rozowego drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 19:13 a ja drinki koloru pomaranczowego oraz niebieskawe przedkladam. a wiesz ze teraz wszedzie podaja drinki z dodatkiem redbulla? a redbull bezbarwny ladnie zafarbowany bywa czarną wodką. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 21:50 Te typy, bez obrzydzenia, oglądać mogę tylko po walnięciu litra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.03, 22:36 po litrze przechodzi wszystko, nawet obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 11.07.03, 23:22 po litrze samym jest sie obrzydliwym Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 10:38 buggi napisała: > po litrze samym jest sie obrzydliwym po samym litrze tak, dlatego wynaleziono kwaszone ogorki Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 12:11 Pan Jan poruszyl dobry temat. Ja bym chcial napic sie i pogadac na rozne swinskie tematy z naczelnym redaktorem Urbanem. Nastepnym politykiem to chyba Lech Walesa. Ale z panem bylym prezydentem to raczej wolalbym zagrac pare setow w pingla. Potem walnalbym (ale tylko cwiartke) z naczelnym wodzem WRONY generalem Jaruzelskim. Moze wreszcie przyznal by sie jak to faktycznie bylo z tym stanem wojennym. Weszlaby(armia kacapska) czy nie??. Ale tak naprawde to napilbym sie z Janem Korwinem.Moze by mi wytlumaczyl jak najlepiej wypelnic te cholerne pity podatowe.I zeby na tym jeszcze zarobic! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 21:37 ellen napisała: > buggi napisała: > > > po litrze samym jest sie obrzydliwym > > po samym litrze tak, dlatego wynaleziono kwaszone ogorki o tak, na temat litra i kwaszonych ogóreczków Glory mialby duuuuuzo do opowiadania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 14.07.03, 16:54 z zadnym nie mialbym ochoty sie napic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:36 chyba z Rokitą i Borowskim, bo to łebskie goście -jak mniemam- są. plooshack nigdy nie z GUPKAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:50 mam na myśli litra na trzech. no może potem któryś z nas skoczyłby po kolejną flaszkę... plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:53 a "walnęlibyście" chyba pisze się razem. Polonisty!!!! plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.consolidated.net 15.07.03, 03:31 Moje typy : litra z Premierem --pogadalibysmy na pewno nie o polityce 0,5 litra z Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia ziobro IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 11:12 chlopak jest taki powarzny, ale bum go chcial zobaczyc wyluzowanego Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ziobro 15.07.03, 11:43 Gość portalu: kasia napisał(a): > chlopak jest taki powarzny, ale bum go chcial zobaczyc wyluzowanego ja tez jestem powaZna, ale jak zobaczylam 'powarzny' to nastapilo bum! i cala moja powaga prysla jak banka mydlana, wiec wyluzowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: ziobro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:09 no to i ja sobie wyluzuje, kochane szczeżuje. plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: 217.153.45.* 15.07.03, 12:23 Ja bym im wszystkich potraktował czarna polewką z domieszką cykuty. Z nich tacy politycy, jak ze mnie Don Juan. Wars Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 18:36 litra wodki nie walnelabym z nikim. chocby mial to byc polityk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 17:03 Gość portalu: aniela napisał(a): > litra wodki nie walnelabym z nikim. chocby mial to byc polityk bo Ty aniela miekka jestes. HOWGH! plooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....................... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 17:46 Jak ona na szardoneju chowana, to czegoz sie mozna spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 17:48 aha przyganiala Miltonia garnkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 17:56 od wodki rozum krotki! no!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 18:50 Ale pamiec dluga, a raczej pamietliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:07 nadal poetycko: od jednego litra życie się nie skitra. plooshacku, czy ci nie żal, plooshacku wracaj do hal.................. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:10 Bo nie od litra sie kitra, tyko od jego braku Pluszaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:23 chyba jedziemy na tym samym baku plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:38 nie wezme Miltona do Hiltona bo mnie na to nie stać STAĆ! Ręce do goory, wstrętne kreatoory plooshacku, czy ci nie żal, plooshacku, wracaj do hal.................. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:41 W Hiltonie byc nie musze, bo tam sami parweniusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:45 ja tam się duszę... plooshack PS czy więc 'Miltonia' to rym do 'błonia' miltonia napisała: > W Hiltonie byc nie musze, bo tam sami parweniusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 21:47 tam na błoniu błyszczy kwiecie a ja z głową przy klozecie... plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:54 Czyz w Hiltonie klozet ow? Zaraz mi to mow! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 21:58 Gość portalu: plooshack napisał(a): > ja tam się duszę... > plooshack > PS czy więc 'Miltonia' to rym do 'błonia' Ten rym bylby dysonansem, niepotrzebnym konwenansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:18 nic już dzisiaj nie zrymuję, jestem tylko smętnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:19 zboojem. :):):) plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 16.07.03, 22:32 Uffff, co za ulga...., ze na szczescie zbojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk IP: *.consolidated.net 17.07.03, 05:29 Takie rymy moi Panstwo ,to jest zwykle czyste dranstwo Bo zaczelismy od litra --juz sie zycie jednym kitra Inni isc do pracy musza i ozory w gebach susza... Miltonio,Plooshacku ...... i Anielo pozdrowka z suszarni ;) olo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Z którym politykiem walnęli byście litra wódk 18.07.03, 13:01 Olo, czy zmoczyles juz swoj susz? Odpowiedz Link Zgłoś