Dodaj do ulubionych

Najlepszy sklep z herbatą?

• Gość: Ja_K Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.icpnet.pl 31.01.14, 11:36
      Ja sam handluję tanim sprzętem audio-video. Takie z tego handlu wyciągam wnioski, że często sam wole kupić drożej, nie tylko herbaty. Ale jeśli tam jest jakość naprawdę wysoka, to może spróbuję.
    • Gość: Ezdrowie2424 Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: 46.255.40.* 12.02.14, 20:35
      Witam wszystkich gorąco , zauważyłem że jest tu parę osób które polecają mój sklepik , dlatego pragnę im podziękować za zaufanie oraz gorące polecenia mojego sklepu , dla osób które szukają świeżych i dobrych produktów to serdecznie zapraszam do nas a na pewno nikt się nie zawiedzie Tekst linka
    • Gość: tea4you.pl Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.31.170.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.14, 14:59
      Polecam sklem internetowy z herbatami:
      Kusmi oraz Zealong.

www.tea4you.pl
      • Gość: piotr Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.dynamic.mm.pl 23.05.14, 18:15
        W sieci jest dużo tego sklepów, Ich zaletą jest to że mamy wybór o wiele większy niż stacjonarnych i często w jednym można skompletować zamówienie, którego trzeba by było szukać po kilku stacjonarnych. W sklepie www.coffeedesk.pl/ który ma dobre kawy można również kupić różne rodzaje herbat. Wybór jest spory tak więc każdy znajdzie coś dla siebie.
    • izawsol Re: Najlepszy sklep z herbatą? 07.05.14, 20:15
      Witam,
      Moim zdaniem najlepszy sklep z herbatą to : www.teastore.pl/
      Ceny są naprawdę dobre , a sama herbata smakuje świetnie . Poza herbatami można tam znaleźć przeróżne rozdaje kawy i ciekawe akcesoria . Uważam jednak , że i tak każdy człowiek ma swój ulubiony sklep albo herbatę i będzie ją polecał .
    • Gość: super gość Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.prenet.pl 01.06.14, 20:06
      Dla mnie najlepszy sklep z kawą i herbatą to www.zakawowani.pl . Mają spory wybór kaw i herbat bardzo wysokiej jakości po bardzo rozsądnych cenach. Moje ulubione to kawa Kenia AA, herbata Milk Oolong i pu-erh Premium. Żona za to kupuje herbaty owocowe oraz pu-erh slim i ostatnio kupiła dzbanek do parzenia herbat mrożonych. Fajny sposób na dobrą herbatę na lato!
      • kundzia1237 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 18.08.14, 13:57
        Polecam serdecznie Herbit.pl, kupuję w tym sklepie internetowym regularnie. Świeży, oryginalny towar który mnie jeszcze nigdy nie rozczarował. Ceny nie są wygórowane, wysyłka jest ekspresowa. Często można wyhaczyć jakieś fajne promocje:) Wrócę jeszcze do herbat, osobiście uwielbiam zielone z różnymi dodatkami, jest tam bardzo duży wybór takich właśnie herbat. Oczywiście naturalne, czyste herbaty też tam znajdziecie:)
      • Gość: KungFuTea Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.15, 18:55
        Co powiesz na małą dobrą herbate?
        Odwiedź nasz nowy sklep, który może zaoferować: herbatę, stoły do parzenia i inne akcesoria.
        Zapraszamy również na nasz fanpage związany ze stołami na herbatę. Na forum można znaleźć różne ciekawostki. :)
    • sussana Ja kupuje w teatea.pl 11.06.14, 23:52
      lubię ich herbaty, ceny przyzwoite, przy płatności z góry przelewem wysyłają pocztą polską za 8 zł jako paczuszkę w kartoniku wiec herbaty się nie niszą.
      Polecam Ogród Alicji i Rzymskie wakacje! Poezja ;)
    • sussana Re: Najlepszy sklep z herbatą? 11.06.14, 23:53
      Gość portalu: am napisał(a):

> kupuje herbaty w sklepie w arkadii w warszawie
      >
      Znam i też czasem odwiedzam, ale wolę w ich sklepie internetowym, czasem nie mam czasu się wybrać osobiście
    • Gość: Marrrrrrika Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.14, 15:54
      Hej
      ja kupuję przede wszystkim przez internet. Moim ulubionym sklepem jest Herbit.pl, kupuję tam od jakiegoś czasu i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Herbaty są smaczne, świeże wysyłka również bardzo szybko. Polecam serdecznie.
      P.S Spróbujcie Czarnej Jeżyny jest wyśmienita:)
    • Gość: wiola99 Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.14, 12:23
      Najlepszy sklep z herbatą poleciła mi moja siostra. Od pół roku kupuję herbaty przez Internet www.herbata-kawa.pl Zaletą tego sklepu jest bogaty asortyment produktów z całego świata, fachowe doradztwo oraz dostawa gratis przy dużych zakupach.
      • merlineczka000 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 30.08.14, 16:29
        Ja kupuję swoją ulubioną herbatę Tulsi w internecie: www.bombaybazaar.pl/organic-tea
        więc polecam!
      • danuta_sikora Re: Najlepszy sklep z herbatą? 24.09.14, 10:23
        Moja ulubiona best-tea.pl/pl/searchquery/paris/1/full/5?url=paris
      • 35klaudia Re: Najlepszy sklep z herbatą? 06.03.15, 12:14
        Najlepszą herbatę jaką miałam okazję spróbować kupiłam w sklepie internetowym richmont.co.uk. Jest naprawdę dobra.
        Pozytywną cechą tego sklepu jest szybka wysyłka, miła obsługa i częste promocje.
        • jr968 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 06.03.15, 12:22
          Częste promocje oznaczają tylko tyle, że normalnie przepłacasz (ewentualnie, że są przetowarowani pozbywają się "zapasów").
        • Gość: jadwinia Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.play-internet.pl 16.03.15, 16:47
          Ja najczęściej kupuję w tym sklepie: sklep.unoespresso.pl/herbata/dilmah Oferują towar najwyższej jakości w przystępnych cenach. Kawosze też się nie zawiodą.
        • Gość: iza.g.33 Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: 185.25.122.* 18.04.15, 13:08
          Prowadzę w Jeleniej Górze sklep z herbatami sypanymi na wagę.Różne gatunki,rodzaje oraz mieszanki owocowe.Prowadzimy także sprzedaż wysyłkową .Zapraszam tel.882 154 591
          Mozliwosc wysłania próbek
    • Gość: michaells Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.play-internet.pl 24.09.14, 16:41
      Ja kupuje w herbit.pl i szczerze polecam. Maja swieze herbaty i duzy asortyment.
      • Gość: Tomasz T Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: 95.172.68.* 24.09.14, 17:10
        Ja za to polecam sklep sklep.rajskismak.com.pl/ bardzo fajny, Herbatki zawsze świeże, szybka realizacja zamówienia czy to przez stronę sklepu czy telefonicznie , naprawdę godny polecenia , współpracuje z nimi od 2 lat i jestem akurat klientem Hurtowym dla takich mają inne cenniki , dlatego jeśli ktoś prowadzi sklep, restauracje to wystarczy zadzwonić porozmaiwać i wszystko da sie załatwić pozdrawiam i polecam
    • Gość: Tomasz Porcelana Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.14, 12:10
      Zaproponuje wam sklep z herbatą warty zainetresowania. Profesjonalnie przygotowany z dużym wyborem dobrych herbat. Polecam. Sprawdźcie sami camelliasinensis.pl/
    • asiuttkka Re: Najlepszy sklep z herbatą? 07.10.14, 11:02
      Mój ulubiony sklep z herbata to 1000smakowswiata.pl/ Maja bardzo duży wybór herbat i kaw.
      Moja ulubione herbatka to 7 Zielonych Skarbów.
    • teaexpert Re: Najlepszy sklep z herbatą? 08.10.14, 15:13
      Każdy tu poleca swoje, hehe. I udaje, że niby jest zadowolonym klientem. A najlepsze jest to, że czyta to wyłącznie konkurencja :)))
      Jarek z TeaExpert
      • Gość: HURRRAA Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.14, 13:01
        zawsze to milej jak konkurencja podbija w google sklep i uczy się od lepszych, dzięki temu rynek zmienia się na lepsze :)
    • Gość: Łukaszek Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.noc.fibertech.net.pl 21.10.14, 15:35
      Ja polecam www.herbit.pl Ostatnio zaopatrzyłem się w "Sencha Róża w Pomarańczy". Dodatkowo aktualnie mają promocję i 20% rabatu na wszystkie herbaty zielone (herbit.pl/content/10-20-rabatu-na-herbaty-zielone)
    • konradekwawa Re: Najlepszy sklep z herbatą? 26.10.14, 18:07
      Ja od dłuższego czasu kupuję w www.herbit.pl - świeże herbaty, szybka wysyłka i dobre ceny. Czyli to czego oczekuje od sklepu z herbatą :)
    • Gość: Ala Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.icpnet.pl 27.11.14, 11:36
      Każdy ma swój gust i preferencje, ale ja ostatnio odkryłam Filiżankę Orientu filizankaorientu.pl/ Zwykle kupowałam w Kórniku k.Poznania w sklepie stacjonarnym, ostatnio otworzył się też sklep internetowy. Mają duży wybór herbat czystych i aromatyzowanych, tak samo z kawą. Co tydzień mają promocję na inny gatunek herbaty, więc można przetestować różności bez uszczerbku na kieszeni :-) Oferują też filiżanki, kubki, czajniczki, zaparzacze itp. Bardzo sympatyczna Pani tam pracuje, zawsze coś doradzi i zasugeruje. Ostatnio przygotowała bardzo fajny herbaciany prezent dla mojego męża.
    • elizka4491 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 01.12.14, 14:06
      Zapraszam na stronę sklepu ze zdrową żywnością duży wybór herbat i nie tylko www.zyjzdrowo.net
    • Gość: madalene Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: 78.9.52.* 20.02.15, 11:41
      jak dla mnie caferene.pl, za kilka złotych duży wybór dobrych herbat i jeszcze bardzo częste zniżki :)
      • basiuchna46 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 20.02.15, 21:25
        Herbatę kupuję w www.kawaserwis.pl/45-herbaty bez wychodzenia z domu.?Idealny sposób na spokojne zakupy przy kubeczku gorącej herbaty.
        • Gość: KungFuTea Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.15, 19:00
          Zapraszam na stronę z artykułami herbacianymi. Nadają się świetnie na prezent. Więcej nowinek na fanpage herbata.
    • jr968 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 21.02.15, 00:12
      To jest takie fajne miejsce. Jak ktoś założy sklep z herbatami, to pierwsze co robi, by próbować się wypromować, to wpisuje w googla "herbaty sklep forum'. No i dostaje link na ten wątek. Więc zaraz, udając klienta, wpisuje, że właśnie tu i tu kupił i jest super, pięknie, najtaniej i najsmaczniej. A w sumie, co m do tego...
    • camelliasinensis Re: Najlepszy sklep z herbatą? 04.03.15, 14:33
      Witam,
      Pracuję w sklepie stacjonarnym Camellia Sinensis i przygotowuję część paczek wysyłkowych ze sklepu internetowego: camelliasinensis.pl/
      Wszystkie herbaty są importowane, a następnie ręcznie pakowane pod konkretne zamówienie klienta dla zachowania jakości. 180 lat doświadczenia w mieszaniu herbat oraz paleniu kaw. Jako jedna z nielicznych firm w europie importuje herbaty w kontenerach klimatyzowanych. Mocno polecam! :)
    • 35klaudia Re: Najlepszy sklep z herbatą? 06.03.15, 21:00
      Polecam Ci richmont.co.uk
    • 35klaudia Re: Najlepszy sklep z herbatą? 06.03.15, 22:40
      NGość portalu: gościniec napisał(a):
      Polecam Ci richmont.co.uk
      > Witam, jaki jest fajny, dobry itd sklep sprzedający herbaty? co polecacie?
    • wit.doktor Re: Najlepszy sklep z herbatą? 03.04.15, 09:55
      celmar.pl/ ! polska firma na światowym poziomie :)moja ulubiona?piramidki o smaku cynamono - śliwkowym mhmhmhmmmmmmmmm uwielbiam!
    • Gość: Jarek z TeaExpert Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.icpnet.pl 03.04.15, 11:11
      Nie będę udawał, że jestem klientem (co wielu tu czyni). Jestem ze sklepu TeaExpert.pl. Polecam nasz sklep wszystkim, którzy chcą poczuć różnicę między herbatą z marketu, a herbatą prawdziwą. Polecam go tym, którzy mają ochotę na wielką przygodę z dobrą herbatą, z jej odmianami i smakami. Polecam go także tym, którzy chcę się o herbacie czegoś dowiedzieć (historia, związki z filozofią, wpływ na zdrowie, przepisy itp.) - to wszystko na blogu i stronach informacyjnych. A dla czytelników tego forum specjalny wielkanocny kod rabatowy (-10%) ważny do końca kwietnia - FGPL415 :)
      Pozdrawiam wszystkich herbaciarzy i życzę pogodnych Świąt Wielkiej Nocy!
    • Gość: iza.g.33 Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: 185.25.122.* 18.04.15, 13:00
      Witam.Prowadzimy w Jeleniej Górze sklep z różnymi herbatami sypanymi.Są to prawdziwe herbaty,różne gatunki oraz mieszanki owocowe na wagę.Prowadzimy także sprzedaż wysyłkową.Możemy przesłać próbkę herbaty która Pani lubi na sprobowanie.Zapraszam serdecZnie .Nasz telefon 882 154 591
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka