hayalvni
14.12.22, 01:42
Witam, pisze, bo nie mogę poradzić sobie ze stresem. Ostatnio trochę bez większego namysłu wysłałam cv do pracy jako technik weterynarii, w ogłoszeniu było napisane, że wszystkiego nauczą. Wysłane cv było zgodne z prawda, napisałam, że skończyłam liceum i posiadam liczne kursy zawodowe behawioryzmu zwierząt i o doświadczeniu w pracy jako opiekun zwierząt w schronisku. Ale nie napisałam w tym cv najważniejszego- nie mam tytułu technika weterynarii, ale z jednej strony też nie napisałam tam, że go mam. No i odezwali się do mnie i mam rozmowę o prace pojutrze, ale jestem tak zestresowana, że nie moge myslec o niczym innym. Na innych grupach wyczytałam pare komentarzy, że bez tytułu technika nie można pomagać lekarzowi weterynarii w podstawowych rzeczach. Jestem załamana bo to moja praca marzeń i boje się, że jak tam pójdę na rozmowę to zrobię z siebie 🤡 że przychodze a nie mam tego technika. Myślicie że gdy czytali moje cv to wpadli na to, że jak nic nie napisalm o wykształceniu technika to wiedzą, że go nie mam? Macie jakieś doświadczenie i wiecie czy osoba bez tytułu technika może pomagać lekarzowi wteyrnarii?