Dodaj do ulubionych

KLOUD dla koni terapia polem magnetycznym kto zna?

14.09.23, 19:50
Kro zna terapie polem KLOUD i stosuje dla koni miałam pożyczony dla siebie jestem bardzo zdowolona -ból pleców i szybka regeneracja ręki i kolan 14 dni zamiast kilkunastu tygodni . Mam zamiar kupić i zastanawiam się nad wersją dla koni dodatkowej derce kloud vet set . Podobno system ten sam można stosować dla ludzi i zwierząt. Szukam opini koniarzy o kloud od centropix . Moje konie słabo reagowały na BEMER horse i biomag vet . Bemer zresztą ma sprawy sądowe o oszustwo konsumenckie w wielu krajach więc odpada. Jesli stosujesz kloud vet od profesora kafka z nowym sygnałem proszę o opnie
Obserwuj wątek
    • kloud-polska Re: KLOUD dla koni terapia polem magnetycznym kto 14.09.23, 21:13
      Mam znajomą w Warszawie i Poznaniu mają dla koni vet set kloud od centropix kupili w BTI w Pozaniu sa zdowolenii mieli bemera horse i lipa nawet fatalnie ,to nowe jest higieniczne mają na kark a weterynarz z którym pracują sam rekomenduje , widziałam że sprzedaje też pegazshop to coś znaczy.
      • kloud-polska Re: KLOUD dla koni terapia polem magnetycznym kto 14.09.23, 21:15
        A może znasz wypożyczalnie ktora ma KLOUD od ręki wszędzie gdzie trafiam wszystkie wypożyczone
    • addart Re: KLOUD dla koni terapia polem magnetycznym kto 14.09.23, 23:44
      Przypuszczam, że tutaj nikt nie ma konia. Zresztą tu prawie nikt nie zagląda. Nie warto reklamować....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka