nikamow 08.02.07, 19:46 Szukam sklepu z koniną w południowym Krakowie(najchętniej) dla psa- alergika .Będę wdzięczna za każdą sugestię. Jeśli możecie, to podajcie też orientacyjną cenę. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitaaga Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 08.02.07, 20:35 Ratunku, konina dla psa! Nigdy o tym nie myślałm. Mój pies od jutra zostanie wegetarianiniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 10.02.07, 16:06 Dlaczego akurat w poludniowym Krakowie? Wiem ze kiedys sprzedawali wyroby z koniny na Placu Nowym na Kazimierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 10.02.07, 19:49 Spróbuj tutaj: company.yellowpages.pl/Polska/malopolskie/Skawina/49602/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 11.02.07, 09:27 ale kiedy konina alergizuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
magdax78 Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 15.02.07, 15:25 kup psu karme weterynaryjna dla psow alergikow. Odpowiedz Link Zgłoś
rrojka Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 20.02.07, 00:36 Koninę dla psa można dostać pod Halą Targową. Ale dla psa z alergią wskazana jest baranina, bo ona nie alergizuje. Polecam też karmy firmy BEWITAL, które nie zawierają tych paskudztw zapachowych i smakowych mających zachęcić psa do jedzenia, ani też żadnych popiołów, soi i innych odpadów. Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: Gdzie w pd.Krakowie konina dla psa? 20.02.07, 11:39 prosze wiecej na temat karmy BEWITAL ... moja psina tez niby alergiczna, choc wlasnie je kurczaka zamiast indyka i przestalam jej podawac syfiasty encorton i psiur przestal sie drapac tez nie slyszalam zeby konina miala byc dobra na alergie Odpowiedz Link Zgłoś