medea50 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 15:57 Ja nie spie z kotem,to on spi ze mna,bo zasypiam przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 18:46 prawie wszyscy powinni się tu wpisać,może nie dżdżownica,ale tasiemiec by wyszedł..;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka90 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 18:52 ja nawet z dwoma ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
falcon87 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 17:32 Moja mama - odkąd pamiętam. Ja wręcz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 00:52 kto śpi ze swoim psem jest niespełna rozumu (takie jest moje zdanie) Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 08:06 Chyba Beata Tyszkiewicz powiedziała, że "ludzie dzielą się na tych, którzy śpią ze swoim psem i na tych, którzy się do tego nie przyznają". Ja niestety nie mam psa, więc śpię z kotem i z narzeczonym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarembski Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 10:13 Hmm... Czy Wy nie macie o czym rozmawiać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin5051 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 09:33 obrzydliwe,masz rację! Zalecam badanie na pasożyty, jesteście, ci co śpicie ze zwierzyną, chodzącym siedliskiem robactwa!Fujj nie dotknąłbym się takiej baby! Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta111 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 11:35 marcin5051 napisał: > obrzydliwe,masz rację! Zalecam badanie na pasożyty, jesteście, ci co śpicie ze > zwierzyną, chodzącym siedliskiem robactwa! Ciekawa jestem, czy roobisz badania na HIV, choroby weneryczne, grzybicę, pasożyty itd. sypiając z kobietą. Nawet nie wiesz jakim chodzącym siedliskiem różnych świństw jest taka baba.... >Fujj nie dotknąłbym się takiej baby! To w koncu nie dotknąłbyś SIĘ czy nie dotknąłbyś baby??? Nie śpię z moim psem, ale nie uważam, żeby miał mi czymś zagrażać, jeśli wskoczy mi na kanapę lub fotel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna521 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 16.04.07, 23:04 a kto by cię chcial dotknąć higienisto Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczuria Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 29.03.07, 09:33 kszynka napisał: > kto śpi ze swoim psem > jest niespełna rozumu > (takie jest moje zdanie) no tak, są tacy, co to wolą skoki w bok - spią z cudzymi psami Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio591 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 13:14 Ja z moim kotem, chociaż nie zawsze bo on sam wybiera sobie miejsce to spania,czasem sypia na fotelu a czasem z moim synem, nie wiem od czego to jest uzależnione.Czasem zapraszam go też na popołudniową drzemkę w niedziele, wtedy raczej nie odmawia Odpowiedz Link Zgłoś
deeper75 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 16:56 Z psem? nie, wolę z kobietą :) ----- Mój programik do nauki szybkiego czytania i lepszej nauki: rapidshare.com/files/22873588/szybkie_czytanie.rar Odpowiedz Link Zgłoś
zelatynka Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 19:52 też muszę spać, chociaz ma poduszeczkę na parapecie. zasypia u siebie, ale potem rozwala się na pościeli i ruszyć się nie można Odpowiedz Link Zgłoś
zelatynka Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 20:00 hehe, zrozumiałam najpierw, ze chodzi o kota, bo źle przeczytałam :)Pies nie ma poduszeczki na parapecie :) Ale też mam psa i on się wgramala, tylko mój mężczyzna tego nie akceptuje, więc jak go nie ma tylko mu pozwalam poleżeć na kołdrze. Ale ciii Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 21:55 Dzieki Bogu moje psi spia "u siebie". Gdyby wladowaly sie do lozka, dla nas nie byloby juz miejsca... :P. Odpowiedz Link Zgłoś
wrero Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 22.03.07, 22:13 ja tez spie z moim pieskiem. A z reszta musze bo jak go kiedys próbowalam przeniesc na jego kocyk to zaczal na mnie warczec hehehe :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 08:59 nie no ..... jak moim psom powiem "złaź", to posłusznie złażą. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 10:30 pierozek_monika napisała: > nie no ..... jak moim psom powiem "złaź", to posłusznie złażą. A często to mówisz? Moja też posłusznie złazi jak jej powiem, tylko za często tego nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 12:21 jak jest potrzeba :) a kotom to mogę mówić...... Odpowiedz Link Zgłoś
ninjastic Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 17:36 moj pies wie,ze chetnie wyslalbym go w kosmos. wiec o wspolnym lezakowaniu nie ma mowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-k Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 20:25 ja spie z jednym a czasem z dwoma i dopoki nie wejda z tylkiem na poduszke albo nie zostawia ogromnej oslinionej plamy to czesc lozka nalezy do nich Odpowiedz Link Zgłoś
najila1 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 10:55 jak jestem w domu to mój pies robi "oczy kota ze Shreka" błaga, czeka aż go się zaprosi na łóżko, jakiekolwiek, małe też jest OK - a on sam jest Owczarkiem niemieckim;) zgadnijcie kto zajmuje większą część?:P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna521 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 16.04.07, 23:10 obejrzałam; przepiękne, rzeczywiście potrzebują przestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 08:51 My śpimy z trzema psami i jednym kotem. Psy pod kołdrą, kot między naszymi poduszkami. Nad ranem czasem dołącza jeszcze jeden kot, ale to tylko żeby się na chwilkę przytulić i idzie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 13:45 default napisała: > My śpimy z trzema psami i jednym kotem. Psy pod kołdrą, kot między naszymi > poduszkami. ___ Trzy whippy w jednym lozku?? ;-))) Podziwiam! ;-) Ja mam lozko kingsize ale jak sie moj Kevin zacznie rozpychac to malo miejsca na mnie, meza i tego niby miniaturowego jamnika;-) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 14:50 edavenpo napisała: >> Trzy whippy w jednym lozku?? ;-))) No tak - ciasno nieraz jest okropnie, nasze łóżko też jest szerokie, ale nieraz nie ma gdzie nóg wyprostować ;-) Chociaż tyle dobrze, że dziewczyny raczej spokojnie śpią, nie wiercą się, więc jak już się jakoś poukładamy to można spać. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 24.03.07, 00:14 Zazdroszcze ;-) Chce psa - greya albo whippa ale z naszym jamnikiem moze byc roznie bo ma niezly temperament wiec wciaz sie z mezem zastanawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
tylalicja Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 17:14 ja i moje dzieci,śpimy z kotem i zmixowanym pieskiem.Dzisiaj właśnie powiększyła mi się rodzina o sześcioro szczeniąt. Za sześc tygodni będę miała do oddania sliczne niewielkie pieseczki nadające sie na podwórko jako mali stróże.Absolutnie nie kłopotliwe.Zjadają wszystko włącznie z watą ,plastikami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Co to jest zmixowany piesek? 27.03.07, 19:31 Wsadzaliscie go do blendera? Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 27.03.07, 21:38 nigdy, przenigdy nie pozwalam dotknąc moim zwierzakom mojej pościeli. Jak zasłonię narzutą to mogą na tapczanie leżeć do woli ale nigdy na pościeli. i tyle. o jakimkolwiek wspólnym spaniu nie ma mowy - to są zwierzaki wychodzące i mimo że bym nawet chciał to odmawiam sobie ze względów sanitarnych. i tak myję ręce po każdym kontakcie z kotem mimo odrobaczania i obrozy przeciw pasożytom. niemniej jednak wokół domu jest trochę dzikich kotów i choć wyglądają całkiem zdrowo to nie pozwalam na kontakty z moimi zwierzakami - choć nie ukrywajmy czasem słysze te kontakty i fruwające kłaki. Dziwie się ludziom którzy śpią z wychodzącymi kotami. Z psem jeszcze rozumiem bo nad psem ma się jako taką kontrolę ale kot ze swoimi nawykami???? na szczęście mój poza suchą karmą polowaniam na jaszczurki świata nie widzi wiec raczej nie zje jakiegoś dziadostwa Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 08:53 Podobno połowa śpi ze swoimi psami a druga połowa się do tego nie przyznaje. Moja wilczyca śpi z nami, nie pcha się na poduszki, leży sobie w naszych nogach opierając czasem głowę na naszych stopach. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 23:30 dokladnie ..tylko polowa sie przyznaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 08:56 z nami śpią dwa psy i dwa koty. Na szczęście lubią w nocy zmieniać sobie miejsce spania. Czasami jest tragicznie mało miejsca, ale za to jak ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 10:39 Pierwszy raz mam psa, ktory w ogole nie pcha sie do lozka, spi tylko na swoim poslanku, u nas w sypialni :-( Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 13:42 Przyznaje sie bez bicia ;-) Jamnik jest zainstalowany pod koldra na wlasnym kocyku jako dodatkowe zrodlo ciepla ;-) Jak wyjezdzam na wakacje bez psa to ciezko mi zasnac przez pierwsze pare nocy bez Kevina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia115 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 14:32 Potwierdzam,że jamnik który grzeje stopy jest niezastąpiony (szczególnie dla takich niskociśnieniowców co mają ciągle lodowate stopy i dłonie.Kot też fajnie grzeje, ale lubi się przemieszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka90 Re: prosze jak grzecznie sie powpisywali 23.03.07, 15:52 ja z jamnikiem i dogiem :p 2 grzejniki ;p jeden pod kołdrą (jamnik) drugi na :D Odpowiedz Link Zgłoś
misia007 Re: prosze jak grzecznie sie powpisywali 23.03.07, 16:16 Z nami trzy koty, w sumie jest milutko. Odpowiedz Link Zgłoś
marie.walewska Re: prosze jak grzecznie sie powpisywali 23.03.07, 17:03 Heh! Z psem spalam, a teraz mam psice i ta suka nie chce ze mna spac! ;) Zupelnie serio. W moim przypadku dzialala zasada - krotkowlose sie na lozko pchaly, kudlacze wleza na drapanko, a spac ida na deski, albo i na kafle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: prosze jak grzecznie sie powpisywali 25.03.07, 00:13 Mój kudłaty włazi na drapanko... i zostaje do rana. Jak chcę spod niego wyciągnąć kołdrę to fuczy niezadowolony. A wyciągnięcie kołdry spod fuczących 35 kg to nielada wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: prosze jak grzecznie sie powpisywali 26.03.07, 19:32 Moja też nie zawsze chciała ze mną spać. Wolała kłaść się na gołej terakocie. Potem upodobała sobie rozkładany fotel w pokoju i dość długo było to jej ulubione miejsce do spania. Ale ja cierpliwie namawiałam ją na wspólne spanie w łóżku - w końcu, zdesperowana, zaczęłam ją nagradzać za przyjście do łóżka, he, he, he, (dostawała "psie ciasteczka") No i poskutkowało:) Teraz przychodzi chętnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urania77 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 23.03.07, 18:22 ja niestety nie moge sie pochwalic, psica jak byla mala pchala sie do lozka, ale zanosilam ja na jej poslanie, obecnie nie probuje sie wpychac i spij sobie na swoim psim tapczanie lub na podlodze w przedpokoju poprzednia psica wpychala sie, czekala jak wszyscy zasna i wskakiwala do lozka w nogi :-) nad ranem lub w nocy czuc bylo tylko ciezar 50kg w nogach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 24.03.07, 19:43 Ja śpię z labradorem. I mąż obok. Odpowiedz Link Zgłoś
takaania1 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 24.03.07, 20:36 u mnie też labrador, śpi ze mną i z kotem zdarza się, że wtulają się z kotem jeden w drugiego ale najczęściej budzę się z labradorem pod kołdrą i kotem na twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 25.03.07, 11:31 Podobno właściciele psów oraz innych żyjątek dzielą się na tych, którzy sypiają ze swym przychówkiem oraz na tych, którzy się do tego nie przyznakją, więc nie ma o czym mówić...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kumcia72 gdybym nie chciała to by się zapłakała 25.03.07, 12:54 Moja 1,5 suczka jak już chce wieczorem spać , a ja jeszcze nie - to patrzy mi głęboko w oczy i czeka. Jeśli nadal nie idę spać to lekko mnie podgryza i ciągnie do łóżka. Muszę się położyć, ona zaśnie i wtedy wstaję. Jak dzieciak. Ale mnie to bawi a nie przeszkadza więc wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
itaka5 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 25.03.07, 16:10 ja z psem i kotem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 25.03.07, 18:26 Moja yorczyca spi ze mna tylko po kapieli, tak ze 2 dni- jak milo przytulic sie do taiego miekkiego czysciocha.A ze kapie ja co 2 tyg., to wypada, ze 4 dni w mies.Byl czas, ze spalam z nia na podlodze, gdy dochodzila do siebie po wypadku- ja na kocu, ona przy mnie. Jako ze czesto gesto moj facet zasypia przed tv na kanapie, ona to wykorzystuje i wprasza sie na wspolne spanko do niego:P. Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha81 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 25.03.07, 19:12 my z mężem mamy yorka w łóżku, a wczwśniej przed ślubem spał u mnie w łóżku labradorek (teraz rodziców piesek):) Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 10:30 hmm...ze mną śpi sześć cockerów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 22:47 Fajnie masz, ze mną tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 17:04 Swojemu beagleowi pozwalałem, ale po 15 miesiącach zmieniłem trochę zasady i teraz nie ma prawa. Oczywiście dalej próbuje włazić w środku nocy ale wystarczy moje słowo i wraca do siebie... chyba, że mnie nie obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
burysuk Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 17:44 moja Pekinka tez ze mna sypia:-) najchetniej w poblizu glowy. A jak ja wstaje ona laduje sie na poduszke:-)Chrapie jak smok!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalma3 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 18:09 ja mam 3 dalmatyńczyki (całkiem wyrośnięte) i zajmują tyle miejsca, że już sama nie wiem czy to one śpią ze mną czy może ja z nimi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ezra1111 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 18:35 trzy koty i 40 kg suni a jak w nogi ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
grzesio41 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 18:48 Nie śpię, pies jest stasznie kudłaty, trzeba tylko od początku być stanowczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 19:13 Ja spie z zona i trzema kotami... I strasznie mi teskno gdy jestem poza domem i nie czuje futrzakow wciskajacych mi sie pod koldre.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 19:17 Tu nie ma sie co przyznawac! Ja czulem sie wrecz bosko, gdy moglem spac z moja jamniczka, kiedy jeszcze zyla. A od 13 lat spie z moja kotka, za ca kobita (i slusznie!) gania mnie (a moze jest tylko zazdrosna?! A jak sobe sprawie nowego psiaka, to znowu bede z nim spal. Kto wie, ten rozumie.. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 19:28 Jesteście super ludzie,kto kocha zwirzęta,kocha ludzi.Moja Różia jest naj.naj. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 22:45 Wszyscy śpią, tylko niektórzy sie nie przyznają. Spać bez psa? Nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna521 Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 16.04.07, 23:17 nie ? przecież pies czy kot to normalnie członek rodziny i już Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 19:25 No to i ja się pochwalę - ja też śpię ze swoją kaukazką:-)Wprawdzie nie zawsze tak było, do niedawna przychodziła tylko wtedy, kiedy Ona miała na to ochotę, ale teraz przychodzi coraz częściej. To mnie bardzo cieszy, bo Kama budzi mnie rano w znacznie przyjemniejszy sposób niż budzik;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Re: kto spi z psem? przyznawac sie :-) ! 26.03.07, 19:41 ja psa coprawda nie mam, ale zdarzyło mi się spać z królikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oora_boora Śpimy we troje 26.03.07, 19:55 Żona, ja i ona. Ona czasem się wkurza, bo się za bardzo rozpychamy i wtedy opierwarczy. Odpowiedz Link Zgłoś