grazyna.dlugokecka 20.08.07, 09:49 Mój 8 tygodniowy golden ma 2-3 razy dziennie czkawkę. Co robić? Czy powinnam pójść z nim do weterynarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshii Re: czkawka u golden retrievera 20.08.07, 13:01 Witaj, mój 8 tygodniowy golden rowniez to ma :) Weterynarz powiedzial mi że w tym wieku to normalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.dlugokecka Re: czkawka u golden retrievera 20.08.07, 15:27 Dziękuję za informację. Jestem uspokojona. Nie wiem jak u Ciebie, ale mój Kastor wniósł wiele radości w moim domu. Jaką karmę je Twój pies? I czy je tyle ile powinien? ( Moja "bestia" powinna jeść dziennie do 285 g Royal Canin Beby, a je znacznie mniej). Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Re: czkawka u golden retrievera 20.08.07, 16:01 moze porozmawiamy o swoich pieskach np na gg? co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.dlugokecka Re: czkawka u golden retrievera 20.08.07, 16:03 Bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Re: czkawka u golden retrievera 20.08.07, 20:46 to jest szczeniaczek byc moze zbyt lapczywie je jesli to nie jest zwiazane z karmienie dobrzeby bylo zasiegnac porady u lekarza napewno znajdzie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
avasawaszkiewicz Re: czkawka u golden retrievera 21.08.07, 11:38 Choć owszem czasami ma to się prawo zdarzać ale nie jest to do końca normalne - zwłaszcza, że czkawka męczy go tak często. Być może psiak za łapczywie je, być może kąski, które dostaje są za duże (choć piszesz, że je Royala, który jest raczej mały. Należało by podawać mu jedzenie w mniejszych porcjach i zobaczyć jak zareaguje. Jeśli to nie da rezultatu dobrze by było przy okazji skontrolować problem u lekarza weterynarii. Nie ma co prawda powodu do niepokoju ale lepiej dmuchać na zimne :). Pozdrawiam - Ava Odpowiedz Link Zgłoś