tenshii
09.03.08, 00:11
Chciałabym Wam tylko przekazać, iż uważam, że to forum jest najgorszym gazetowym forum jakie widziałam, a korzystam z wielu.
Potraficie w większości wypowiedzi tylko wypominać, pouczać, opluwać, grozić palcem, mądrować się, mieszać z błotem, obrażać i tym podobne.
Wiecznie czytać można tu o cudownych, wspaniałych i niezastąpionych rodowodach, karmach z najwyższej półki itd. A ponad połowa wypowiedzi w różnych wątkach to wasze słowne utarczki i walka kto komu wbije większą szpilę między żebra. Niektórzy nawet potrafią ją tam przekręcić...
Specjalnie obeszłam kilka forów o zwierzakach i na żadnym nie zauważyłam aż takiej zajadłości, nienawiści i złośliwości.
Na labradorach, jamnikach i innych nikt nie miesza ludzi z błotem bo nie kupili psa z papierem albo zrobili coś co powszechnie tu uważane jest za OKROPNE i niezgodne z waszymi przekonaniami...
Każdego z nas ma czasem prawo ponieść, ale czytając ostatnie wasze tu wypowiedzi dochodzę do wniosku, że naprawdę traktujecie to miejsce i innych ludzi jak worek treningowy...
Podsumowując moją wypowiedź chcę powiedzieć, że nazwy forum nawet nie powinno się zmieniać. Jest idealna, ale należy gdzieś dodać, że nie chodzi w niej wcale o naszych braci mniejszych a większości ich właścicieli wypowiadających się tutaj !!
finito