Dodaj do ulubionych

jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie urok ?

04.03.10, 17:08
Obserwuj wątek
    • nebris44 Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 03.06.11, 19:28
      napisz do mnie na gg 35868912, postaram sie to sprawdzic
    • eterniti Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 21.05.13, 13:53
      Może oczyszczenie ? Wiera z opaki lub www.okulta.com.pl
    • kinga_anna Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 26.08.13, 13:46
      zapraszam :)
      Centrum Kosmoenergetyki AJNA

1. Kosmoenergetyka
      Kosmoenergetyka należy do najstarszych metod uzdrawiania. Jest to kierunek wiedzy stosowanej, należącej do medycyny energoinformacyjnej.
      Kosmoenergetyka oczyszcza psychikę i ciało od nagromadzonych negatywnych energii, skupiających się w różnych warstwach jego energetycznej przestrzeni. Dzięki temu nie leczy pojedynczej dolegliwości, ale kompleksowo uzdrawia cały system człowieka, przywracajac tym samym równowagę organizmowi, wspomagając przy tym rozwój duchowy.

2. Doradztwo Życiowe
      Każde pytanie życiowe jest dla mnie właściwe i jestem gotowa podjąć próbę odpowiedzi na nie:
      • uzdrowię ciało, psychikę i życie,
      • znajdę dla Ciebie odpowiedni talizman i naładuje go dla Ciebie energetycznie,
      • naprowadzę, jak odkryć drogę własnego rozwoju duchowego i samodzielnie nią kroczyć,
      • wyjaśnię, jak walczyć o miłość, partnera, związek,
      • doradzę, jak z powodzeniem spełnić się zawodowo, osiągnąć sukces finansowy, prowadzić firmę,
      • wytłumaczę, dlaczego w życiu zaistniały przeszkody, podpowiem, jak ten stan zmienić i utrzymać to, co prowadzi do szczęścia.

3. Oczyszczanie energetyczne
      Pragnę zaoferować Państwu usługę oczyszczania energetycznego, które oddali w zapomnienie wszelkie troski, żale i rozgoryczenie, które ciążą naszemu sercu i nie pozwalają zaznać nam spokoju.

Co dokładnie mogę Ci zaoferować?
      zapraszam po więcej informacji na stronę www.ckkosmoenergetyka.plindex.php/oferta/oczyszczanie-energetyczne

Aby uzyskać moją pomoc w sprawach zdrowotnych, życiowych, finansowych, zmianie relacji międzyludzkich lub innych trudnych dla Ciebie spraw można skorzystać z:
      • osobistej konsultacji - Poznań ul. Żytnia 18 po wczesniejszym umówieniu się telefonicznie,
      • kontaktu telefonicznego 661 949 909 – w ten sposób z mojej pomocy mogą skorzystać ci, dla których dojazd do mnie jest utrudniony bądź z różnych względów niemożliwy,
      • w nagłych sytuacjach proszę o kontakt telefoniczny w celu ustalenia szczegółów i terminu konsultacji.
      • sesje kosmoenergetyki jak i doradztwo prowadzimy również zdalnie bez potrzeby przyjazdu do Poznania, do tego będzie potrzebne przesłanie do nas zdjęcia osoby z którą mamy pracować i pełna data urodzenia .

Serdecznie zaprasza :

Centrum Kosmoenergetyki AJNA
      ul. Żytnia 18 ; 61-625 Poznań
      www.ckkosmoenergetyka.pl
      biuro@ckkosmoenergetyka.pl
      661 949 909
    • mariikaika Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 08.06.14, 15:29
      mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • robert019 Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 03.04.16, 13:18
      tego rodzaju ofertę widzę u osoby która właśnie robi dla mnie rytuał. Mianowicie na strefa24h.pl/
      Robię obecnie ryt i jestem nawet zadowolony. Poprawa której wcześniej nie brałem pod uwagę i to jaka
    • krysiek84 Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 07.06.16, 10:00
      Osobiście polecam wróżkę Emilię Angel! To najlepsza specjalistka z jaką miałam do czynienia! Żadna wróżka Sara, Agnieszka, ani Iza mi nie pomogły. To zwykłe oszustki. Dopiero Pani Emilia przyniosła koniec mooich problemów!
      Kontakt: wrozbyemiliianel@gmail.com
    • basiazpodlasia75 Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 07.12.16, 13:45
      Napisz do: wrozbyemiliiangel@gmail.com
    • beata.celina Re: jak mozna sprawdzic czy ktos rzucil na mnie u 06.01.23, 12:55
      Da się?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka