Dodaj do ulubionych

zmienic przeznaczenie?- tarot

15.08.12, 20:57
Witam, mam takie pytanie czy to co wyszlo w kartach tarota moze sie zmienic? Otoz jedna wrozka przepowiedziala mi milosc pewnego mezczyzny do mnie, wrozyl mi rowniez kolega ktory sie zajmuje tarotem i tez mi to wywrozyl to bylo gdzies z pol roku temu czy jest taka mozliwosc zeby wszystko sie obrocilo? Wiem ze tarot nie jest wyrocznia ale podpowiedzia. Czasami jest tak ze to co tarot ukaże nie da sie zmienic choc bysmy tego chcieli. Pozdrawiam i prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • mariikaika Re: zmienic przeznaczenie?- tarot 08.06.14, 15:33
      mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • jacekklatwyuroki Re: zmienic przeznaczenie?- tarot 12.06.14, 21:33
      Wątek nieco stary ale może odświeżę, wszystko zależy od osoby która kładzie tarota - położę tarota osobie i stanie się dokładnie tak jak w kartach - jedyne co się może zmienić to przesunięcie daty gdy osoba będzie walczyć z tą sytuacją. To jest to co odróżnia tarota od prawdziwej jego esencji. Są sprawy nam zapisane i czy chcemy czy nie i tak one będą na Nas czekały.
      • lara9369 Re: zmienic przeznaczenie?- tarot 25.04.15, 21:44
        jacekklatwyuroki Są sprawy nam zapisane i czy chcemy czy nie i tak one będą na Nas czekały.

Ciekawe... A najbardziej mnie ciekawi, kto taki nam je zapisał? Przecież Bóg dał nam wolną wolę, więc jakiś diabeł coś tam dopisuje?
        Jest takie włoskie powiedzenie, że żadna dobra wrózba nie odbywa się bez udziału Diabła :)))
        • honoratka26 Re: zmienic przeznaczenie?- tarot 21.05.15, 19:49
          CZyli powinno sie zrobic raz wrozbe i czekac na jej wypelnienie? w sensie ze jak nam z wrozby wyszedl ze ktos sie z nami skontaktuje tzn ze i tak dojdzie do tego kontaktu i nie trzeba sie upewniac robiac kolejne rozklady tak??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka