Dodaj do ulubionych

Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc

25.10.14, 21:14
Czy może ktoś udzielić konkretnych i jasnych uwag. Tam nikt nie odpisuje a konto jest aktywne na Twitter oraz FB. chciałam skorzystać z usług ale słyszałam i czytałam że teraz ktoś inny jest tam. czy ktoś korzystał z usług portalu gdy zmienił właściciela?
Obserwuj wątek
    • ireenka78 Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 28.10.14, 18:39
      Mogę potwierdzić skuteczność! Byłam klientką, jestem klientką portalu i mój przypadek potwierdza. Uroki działają. Warunek: samemu trzeba włożyć w to serce i dużo pracy. Fakt, rano cisza lecz wieczorem można naprawdę wisieć na kompie i pisać. Bardzo serdeczny i miłykontakt.
    • casablanka11 Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 30.10.14, 17:25
      Moja siostra korzystała i jest pewna, że to owocna współpraca. Zamówiła urok na finanse i w kwestii 3 tygodni były zmiany. Po trzech miesiącach jest zaś pewna że to co zaszło w tym okresie to pomoc Pana Jacka z www.ezo-coaching.pl/
    • sabatini55 Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 11.11.14, 14:12
      Czy to chodzi o te pierdoły www.ezo-coaching.pl/uroki-milosne/ ?
    • ruudai Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 24.11.14, 22:07
      Bez wątpienia na www.ezo-coaching.pl/ usługi prowadzą dwie osoby. Trudno jednak coś więcej napisać. To już inni ludzie jak nawet na FB zaznaczyli
    • kermith Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 08.12.14, 21:39
      to ten portal jest warty by skorzystać z ich usług? Tutaj już chyba wszyscy są spaleni
    • ezoterarthur Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 03.02.15, 00:11
      Lepiej wejdź i poczytaj na ezosfera.com/energia-karmy/
    • ulala2222 Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 30.04.16, 20:57
      Jak korzystam z usług na portalu i jestem zadowolona. Urok miłosny działa a ja sama jestem z tego zadowolona. Obecnie to portal www.egzorcysta.info Jak kto ma ochotę to mogę potwierdzić że w moim przypadku się sprawdza
      • lara9369 Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 22.05.16, 12:30
        ulala2222 sam korzystałeś ze swoich usług i jesteś zadowolony jak onanista?? Nie dziwi nic, że ten wpis pojawia się właśnie w tym wątku, wszak ezo-coach hm... z Kielc ;), egzorcysta, Leyla, strefa24 i inne - to ten sam oszust z Zielonej Góry. Podziwiam, jak się nie poplączesz w swoich kłamstwach?
        Oszuści są jak dzieci: wierzą, że wszystko ujdzie im na sucho. NIESTETY! Ziemia - okrągła jest. Wszystko do nas wraca!
        • burrza Re: Ezo-coaching. Jacek Mazur z Kielc 22.12.16, 19:56
          Czy ty potrafisz tylko krytykować. Co kolwiek nie piszesz to bajerujesz. Nie lepiej zająć się sobą i swoimi problemami. Sądząc z Twoich wpisów to chyba jesteś w depresji

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka