Dodaj do ulubionych

Jasnowidz-Wizjoner Wioletta Głogowska-Dąbrow​ska

12.12.14, 13:36
Dzień dobry, a ja polecam Wam szczególnie tą Panią jasnowidz!miałam problemy, korzystałam z pomocy wielu osób, które dużo widziały, mówily, ale nie rozwikłały mojej sprawy, przez przypadek na fb znalałam Panią Wiolę - Wioletta Jasnowidz-Wizjoner!i po raz pierwszy znalazłam osobę, która trafiła w sedno problemu, chodziło o mojego małżonka...wszyscy mówili, że nie ma romansu, ale nie potrafili powiedzieć o co chodzi:(a Pani Wiola od razu powiedziała, to nie romans, wplątał się w jakieś sprawy w pracy, chodzi o pieniądze...każda z wizji Pani Wioli sie potwierdziła!dzis jestem już szczęśliwa i jak tylko czegos nie będę wiedziała, wiem,ze wrócę do Pani Wioli, bo ona potrafi widzieć!z czystym sumieniem Wam wszystkim polecam!pozdrawiam serdecznie i oby Wasze problemy rozwiązały się szybko:)każdy musi trafić na swoją osobę...moją jest Pani Wiola:)Anka
Obserwuj wątek
    • zagubionajajestem Re: Jasnowidz-Wizjoner Wioletta Głogowska-Dąbrow& 12.12.14, 13:38
      Ktos też miał z Panią Wiolą kontakt?
      • matrioszka89 Re: Jasnowidz-Wizjoner Wioletta Głogowska-Dąbrow& 04.09.15, 21:49
        Tak, ja miałam i nic się nie sprawdziło. Za to polecam Jasnowidz Domina- jest szczera, aż do bólu i się sprawdza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka