freeq2000 12.04.19, 15:13 Witam. Poszukuję w Łodzi osoby,która umie dokonywać oczyszczeń karmicznych oraz aury i powróżyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja70072 Re: Oczyszczanie karmy 06.07.19, 16:47 Podobno sławna jest jedna pani cyganka ze Zgierza, ale nie sądzę żeby zajmowała się karmą. Kobieta ma poświęcona kilka wątków na forach. Odpowiedz Link
akademia.magii Re: Oczyszczanie karmy 26.01.22, 16:03 Akademia Magii poleca Jasnowidza Aur. Jest od kilku lat naszym współpracownikiem, odczytuje aury i na tej podstawie wykonuje wróżby, zdejmuje Uroki oraz Przekleństwa Rodowe, odwraca Złe Spojrzenie, koryguje i oczyszcza Aurę, zdejmuje Długi Karmiczne. Przywraca Miłość w związkach, bez rytuałów spętania. Najważniejszą jego zaletą jest to, że nie bierze za to żadnej opłaty pieniężnej, jedynie za dobre słowo. Jest wyznawcą Prawa Kosmicznego, które głosi, że wszystko jest wyrównywane niezależnie od nas, co dajemy to i tak do nas powróci w trójnasób., jeżeli coś od kogoś weźmiemy bezpodstawnie, to i tak zostanie nam zabrane prędzej czy później w trójnasób. Pomaga wychodzić z kryzysów biznesowych oraz finansowych. Przywraca wiarę we własne siły. Nikomu nie odmawia, jeżeli mieści się to w granicach ludzkiej przyzwoitości! akademia.magii@gazeta.pl - tu uzyskasz kontakt na Jasnowidza Aur! Odpowiedz Link
monika_1234512345 Re: Oczyszczanie karmy 19.01.23, 22:27 Bardzo polecam Tobie kontakt do osoby, która od ponad 20 lat zajmuje się takimi sprawami. Mi bardzo pomogła i z czystym sercem mogę Ci polecić. Przesyłam link tej Pani do profilu na Facebooku: www.facebook.com/krysztalowadusza Odpowiedz Link