wszystkojestokay 01.06.22, 12:35 Witam Chciałabym się dowiedzieć jakie macie odczucia po wykonywanych rytuałach , jaki kontakt z wykonawcami ich oraz po jakim czasie? Proszę o wyrażenie swoich emocji.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bycmozepozytywny Re: Odczucia pozytywne po rytuale 02.06.22, 21:00 Jest tak zajebiście ,że lepiej być nie może. Dzięki Panie Morsan ! Odpowiedz Link
miniaturka1133 Re: Odczucia pozytywne po rytuale 18.06.22, 16:49 Masz efekty? To radość czy ironia? Odpowiedz Link
niunia6107 Re: Odczucia pozytywne po rytuale 02.06.22, 21:05 Niestety nie mam zbyt dobrych doswidczen z rytualistami. Mialam wykonywane rytuały u Pana Eryka M. Niestety bez skutku , kilka wzmocnień i nic , mimo że pozytywne komentarze były. Chyba jakieś oszustwo. Odpowiedz Link
niunia6107 Re: Odczucia pozytywne po rytuale 02.06.22, 21:07 A co do Pana Wiktora M. Również rytual czarne wesele bez efektu mimo pozytywnych odczuc tego Pana. Do tego zauważyłam jakieś podejrzane komentarze na forum.. Odpowiedz Link
bycmozepozytywny Re: Odczucia pozytywne po rytuale 02.06.22, 21:10 Może ktoś się jeszcze wypowie . Te pozytywne odczucia i inne to guzik dają. Facet jak ma w dupie tak nic się nie zmienia. Totalna olewka . Odpowiedz Link
miniaturka1133 Re: Odczucia pozytywne po rytuale 18.06.22, 16:48 Też zauważyłam, że znikneły niektóre komentatze że nie ma efektu.. Odpowiedz Link
niezajetylogin Re: Odczucia pozytywne po rytuale 30.06.22, 12:58 Och, jak dobrze ze Wy też. Nie sposób dodawać negatywnych komentarzy o Eryku, zaraz znikają. Robiłam u niego rytual, tyle dobrze, że straciłam raptem równoważność jednej wizyty u fryzjera, nie jakiś majątek. Daje to guzik. Zastanawiam się czy nie pojechać gdzieś na jakieś Podlasie, nie poszukać autentycznej szeptuchy czy co. Ci magowie z neta są tyle warci, co i ja bym mogła takie ściemy sprzedawać Odpowiedz Link