Dodaj do ulubionych

Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie wróżby

03.06.08, 18:17
Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie wróżby na forum.To forum słuzy
jedynie albo az do tego bysmy sie wzajemnie radzili i wymieniali
doswiaczeniami.Zebysmy szli przez ta piekna droge ku Swiatłu Ezoteryki
wspolnie :) ech :) poeta ;)
Obserwuj wątek
    • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:22
      Wiesz co, dobrze by bylo gd
      gybys napisal regulamin forum. Widzialam takowe na innych forach.
      Piszesz na gorze co jest dozwolone a co nie:)
      • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:25
        Bozenko ja nie moge tego zrobic bo nie jestem załozycielem tego forum :)
        • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:29
          hmmm...bo wiesz, Twoj nick wrozbitamaciej brzmi kuszaco:)))))))
          • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:29
            Bozenko bo ja jestem cały kuszący :)
            • beza-to-ja Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:36
              Oj Panie Macku brzmi to kuszaco:))) Ten wrozbita81.. Oj kuszaco.
              Ja sie juz skusilam:) Prawda?
              Prawde mowi Bozenka i dlatego moze tyle pytan...a moze?..
              Ale regulamin by sie przydal..
              • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:38
                no Prawda Bezo :)
                hihi :) ale sie usmiałem :D
                • beza-to-ja Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:39
                  Ja tez:)))
              • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 18:38
                no wlasnie. postaw sie w sytuacji innych. kuszacy wrozbita jest na
                forum. Oczywiscie, ze beda padac roznego:) rodzaju prosby:)))))))
                Ja bym jednak pisala ten regulamin, dla wlasnego bezpieczenstwa!
    • olga.78 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:06
      Zdecydowanie przydałby się regulamin. Tak to nie wiadomo co dozwolone a co
      zabronione...
      Może jednak to jakoś załatwisz wykorzystując np. swój urok osobisty?
      Pozdrawiam
      • gazela755 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:35
        Witam,czytam i zastanawiam sie czego ma dotyczyc ti forum.Co nam
        wolno,czego nie....Wiec nie ma pan wyjscia,jak skonstruowac
        regulamin....Jak dotad jest Pan jedynym mezczyzna i do tego.to Pana
        profesja...Pozdrowionka
        • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:37
          gazela755 napisała:

> Witam,czytam i zastanawiam sie czego ma dotyczyc ti forum.Co nam
          > wolno,czego nie....Wiec nie ma pan wyjscia,jak skonstruowac
          > regulamin....Jak dotad jest Pan jedynym mezczyzna i do tego.to Pana
          > profesja...Pozdrowionka

To forum słuzy
          jedynie albo az do tego bysmy sie wzajemnie radzili i wymieniali
          doswiaczeniami.Zebysmy szli przez ta piekna droge ku Swiatłu Ezoteryki
          wspolnie :) ech :) poeta ;)
          • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:45
            Z pewnoscia Macieju okresliles jasno czego to forum dotyczy. Tylko
            wiesz jak jest... Wejdzie tu ktos, zobaczy , ze mowa jest o tarocie,
            moze jeszcze zobaczy Twoj nick...Wiekszosc osob nie bedzie nawet
            czytalo innych postow, tylko od razu wyskoczy z pytaniami. Takze
            jakas notka na gorze strony, ze nie sa tu wykonywane wrozby moglaby
            pomoc. Ale to tylko taka drobna sugestia:) Jesli nie chcesz notek,
            regulaminow itp. to jest ok:)
            Pozdrawiam.
            • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:46
              To wtedy ty powrozysz anielskimi :)
              • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:48
                hehehe, moje anielskie same dobre wiadomosci podaja. bede tu bardzo
                popularna! Wtedy juz nikt Ciebie o wrozbe nie bedzie prosil i
                problem sie rozwiaze:)))))))
                • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:52
                  Ja Cie Bozenko wypromuje :))) a poza tym bedziesz dobra wrozka :))) niczym elf
                  mowiacy same piekne rzeczy :)))) hihi :D
                  • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 19:59
                    ach bo w dzisiejszych czasach brakuje ludzi mowiacych same piekne
                    rzeczy!!!! negatywne slowa stymuluja negatywne mysli. Negatywne
                    mysli tworza negatywna rzeczywistosc. Takze z chcecia posluze jakims
                    dobrym slowem:) choc wrozyc nie bede, z prostej przyczyny : ja nie
                    wroze:) Ja sie pytam kart o jakies znaki, odpowiedzi, ale to tez
                    tylko w zwiazku ze mna sama i z najblizsza rodzina. Ech...za duza
                    odpowiedzialnosc wrozyc komus...Nie na moja glowe to!
                    • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 20:01
                      Bozenko wiem :) to był zart :)
                      • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 20:05
                        wiem, ze to byl zart:))) Tylko tak napisalam o pozytywnym mysleniu
                        bo mnie tak jakos naszlo:))))) Czasami tak juz mam:)
                      • azza4 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 20:06
                        Witam serdecznie Pana Macieja (kuszacego)Wrozbite ;) i wszystkich
                        innych znajomych :)))).Proponuje aby zalozyl Pan swoje
                        forum,okreslil zasady,wywiesil na gorze i zmodyfikowal troszke
                        nika.Ja sie juz zapisuje na takie forum,bo madrze Pan prawisz na
                        roznych innych forach,a poza tym lubie Pana bo jestem tez jestem
                        Walbrzyszanka.

P.S.Dziewczyny.Kiedys odwiedze osobiscie P.Macieja to wam
                        napisze,czy rzeczywiscie taki kuszacy jak sie reklamuje ;).
                        • bozenka12 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 20:07
                          no azza witaj!!!!!! Porob fotki Maciejowi, to same osadzimy!
                        • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 20:08
                          Wystarczy to forum :)) droga Azzo swiat jest mały !!!! :))) a z tym kuszeniem to
                          pojecie wzgledne :)) hehe :D
                          • azza4 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 20:58
                            Ale tak na powaznie,to bez jasnych zasad i regulaminu to sie
                            smietnik tu zrobi.
                            Podoba mi sie forum "Szkolka Tarota".Tam szefowe pilnuja zasad i w
                            bardzo wyjatkowych przypadkach same stawiaja karty.
                            A od kiedy istnieje to forum?Czy sie myle,czy zalozyciel nie
                            wypowiedzial sie w ani jednym watku?
                            Kim jest?
                            • gazela755 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 03.06.08, 21:36
                              Ja mam znajomego,ktory od lat jest we mnie zakochany,on ma brata
                              blizniaka.Przy kazdej wizycie opowiadal swojej bratowej o uczuciach
                              do mnie.Ona zawsze chciala mnie poznac.Zachorowala na raka i kiedy
                              umarla moj znajomy chcial,zebym pojechala z nim na jej pogrzeb.Ale
                              mu odmowilam gdyz nigdy tej kobiety nie widzialam.W dniu jej
                              pogrzebu miedzy 12-14 ja nie umie powiedziec gdzie bylam.Okna
                              umyte,firanki sie praly.A ja o 14.30 siedzialam w fotelu jak w
                              jakims transie i zastanawialam sie,kto tego dokonal.Przeciez w domu
                              bylam sama.Zaznaczam,ze jestem calkiem normalna
    • belleill Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 09.06.08, 09:18
      Przepraszam, co oznacza sformułowanie Światło Ezoteryki? Pisane z
      dużej litery... Mam nadzieję, że zostało użyte w sensie przenośnym
      • wrozbitamaciej81 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 09.06.08, 12:06
        w przenosni
    • mariikaika Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 08.06.14, 15:33
      mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • marysia7878 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 27.01.16, 16:20
      polecam wróżkę Thare (ezoliniawrozby.com) nie dawno skorzystałam z wróżby i jestem bardzo zadowolona
    • magda701701 Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 26.08.20, 11:51
      lastomine.com
    • beata.celina Re: Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie w 06.01.23, 12:53
      Ciekawy wątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka