Dodaj do ulubionych

uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokompleks

IP: *.centertel.pl 08.09.10, 22:16
W związku z wieloma poszkodowanymi osobami które wpłaciły zaliczki Arielowi Wyrzychowskiemu który nie wywiązał się z umów jak i pobranych zaliczek. poszukujemy majątku ruchomego lub też nieruchomości mogącymi być w posiadaniu tego człowieka. Mając na uwadze przebiegłość tego pana i zaczynające się toczyć przeciwko niemu postępowania usilnie proszę wszystkich mających jakiekolwiek informacje na jego temat mogące przyczynić się do wyjawienia jego majątku który zostanie zabezpieczony na poczet strat wyrządzonych klientom i firmom których oszukał na bardzo duże sumy. Wszelkie informacje mile widziane.

szukajoszusta@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Grześ Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 08:51
      Ariel to proszek do prania.... Bez jaj - to można tak mieć na imię?
      • Gość: aaa Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 09:20
        można można, mój kolega tak ma na imię :P
    • Gość: poszkodowany Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.10, 18:20
      Ten pan oszukał wielu ludzi. Popieram takie pomysły. DDDUŻŻŻOO ludzi jest oszukanych w całej Polsce.
      • Gość: obserwator Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 12:54
        wygląda mi to na typowa akcje oczernienia, beznadziejne sa te fora, skoro bez zadnych dowodow mozna zniszczyc czlowieka, takze niewinnego. Czyzby nieuczciwe praktyki konkurencji z branzy?
        • Gość: Adaś Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: 81.219.220.* 28.09.10, 13:59
          Jakbyś mądrze poszukał w internecie, to byś zrozumiał, że w przypadku Wyrzychowskiego to nie jest oczernianie. Jest to oszust jakich mało!

Także zanim się wypowiesz, to poszukaj sobie w internecie informacji o nim, a potem wypisuj swoje uwagi!
          • Gość: W.H. Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 14:44
            Jakbyś był mądrym człowiekiem, to byś zauważył, że większość z tych bzdur wypisuje jedna osoba z różnych komputerów, a do tego jest na tyle bezczelna, że oczernia już trzy osoby. Pszedlem za twoją radą i poszukałem: komentarze tego typu zauważyłem na tylko jednym forum, poza tym na gazeta.pl, ale na tym drugim sprawniej działają moderatorzy i usuwają pomówienia. A swoje uwagi mogę wypisywać tak samo jak Ci, którzy wymyślają niestworzone rzeczy pod adresem niewinnych zupełnie ludzi.
            • Gość: Wojtek Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.centertel.pl 29.09.10, 12:50
              Panie W.H dlaczego piszesz takie bzdury wiedząc jak sprawa wygląda. Starasz się wybielić poczynania Aureliusza W. jakimiś idiotycznymi stwierdzeniami iż jedna i ta sama osoba pisze posty wymyśl coś mniej banalnego. Idz po rozum do głowy i najlepiej odwiedz Prokuraturę Rejonową Południe w Bielsku Białej prokurator Alicja Zdanowska a wtedy może coś Ci zaświta w głowie. Sprawa jest na tyle poważna że prowadzone jest śledztwo a skala oszustwa mierzona jest ilością poszkodowanych i sumami jakie stracili.
              • Gość: oszukany Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: 178.218.225.* 29.09.10, 14:40
                To nie tylko sprawy Geokompleks - tylko tez kolejne osoby poszkodowane przez AW !!!
              • Gość: anonim Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 18:22
                Winny, czy niewinny, na pewno latwiej oddac pieniadze bedac na wolnosci, niz siedzac za kratkami. Choc mam wrazenie, ze ktos tu skutecznie faktycznie probuje kogos zniszczyc, co w internecie jest dosc proste i nie wymaga duzego nakladu. Dla przykladu wezmy nielubiana tu chyba przez nikogo firme Budkompleks - mysle, ze 2tyg. i nikt nie zrobi tam zakupow, jesli sie dobrze postarac. Ale po co robic takie rzeczy?? Wydaje mi sie, ze zeby sie wypowiadac o winie kogokolwiek, trzeba przedstawic dowody.
                • Gość: oszukany Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: 178.218.225.* 01.10.10, 21:28
                  nikt bez powodu nikogo nie opluwa ... warto sie nad tym zastanowic !!!
    • Gość: Gosc Re: uwaga na prezesa Ariel Wyrzychowski geokomple IP: *.ri.ri.cox.net 22.11.22, 02:30
      Tak to oszust jakich malo w Stanacg Zjednoczonych gdzie mieszka obecnie oszukal rowniez wielu ludzi oszust klamca i kryminalista!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka