Dodaj do ulubionych

Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzystów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 00:18
Zapomniano dodać, iż Czantoria zauważyła potrzeby rowerzystów w momencie gdy na początku sezonu powstała trasa zjazdowa na Palenicy (3 km od czantorii) gdzie kolej wywozi bez problemów downhilowców. A wcześniej się nie dało.
Obserwuj wątek
    • Gość: power Dyr, Tempacki tego zakazal IP: *.ustronet.net 17.06.11, 06:02
      teraz niby haki sa, wczesniej przed zakazem dawalem rade bez haka,kasa nagle im potrzebna barany ekonomiczne.
    • Gość: maro Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzystów IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.06.11, 07:52
      A co to hanysy nie potrafią trochę popedałować pod czantorię ? A może będą chcieli jeszcze połączyć wszystkie góry mostami co by nie jeździć w górę i w dół ?
      • Gość: Hanys Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst IP: 62.8.134.* 17.06.11, 10:39
        Hanysy biedaczku potrafia, ale polska rozpijaczona nowobogacka "elita" juz nie. Nie martw sie wiec o Hanysow, lecz o Twoich polskich pobratyncow. I pamietaj: zanim zaczniesz wypisywac jakies glupoty na forum, zastanow sie nad tym dwa razy. Bo coz mam teraz myslec o poecie z forum ukrywajacym sie pod pseudonimem "maro"? Maly polski tepak nienawidzacy Slaska i Slazakow (o Niemcach juz nie wspomne) i krytykujacy wszystko co nie-polskie, ktorego jednakze marzeniem jest mercedes, bmw lub porsche, a nie rodzima syrenka, fiat, warszawa czy polonez. Uspokoj sie MARO i odprez, przyjda znow czasy kiedy rusko-polska cholota bedzie decydowala o Twym marnym losie. Mam nadzieje ze wtedy Slask nie bedzie z Polska mial juz nic wspolnego. I tym optymistycznym akcentem koncze ten list do Ciebie, zyczac Ci milego weekendu wlacznie z masza katolicka o charakterze polityczno-ekonomicznym, majaca na celu utrzymywanie ciemnego ludu w ciemnocie i wludzanie od niego ostatniego grosza. I Ty tez do tych oglupialych barankow pewnie nalezysz.
        • Gość: antyhanys Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 10:49
          Hanyski bełkot:/
        • Gość: maro Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 12:23
          Aleś ty tępy, hanys to mieszkaniec górnego śląska a nie całego śląska. Ślązakiem sam jestem i mieszkam na śląsku ale Cieszyńskim. Msze katolickie to Wy prusacy macie, u nas cysaroków całkiem sporo protestantów jest :P I hanysy biedaczku nie potrafią. Jak ich na grubie szola zwiezie to i wyciąg na Czantorii musi wywieźć, takie to śluńskie chopy ;P

P.S.
          Ale jak tego nie rozumiesz i piszesz coś o polskości i zakamuflowanej opcji niemieckiej to musisz być z raśiu i ukrywać swoje gorolskie pochodzenie :)
      • settembrini Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst 17.06.11, 12:25
        Gość portalu: maro napisał(a):

> A co to hanysy nie potrafią trochę popedałować pod czantorię ? A może będą chci
        > eli jeszcze połączyć wszystkie góry mostami co by nie jeździć w górę i w dół ?

Pod Czantorią jest jakiś tunel?
    • Gość: ewe Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzystów IP: *.rdns.sun-net.pl 17.06.11, 08:19
      15zł za wjazd z rowerem?
      szok
    • Gość: trek Cena z kosmosu,a ile z nartami wyjaz kosztuje? IP: *.polineo.pl 17.06.11, 12:39
      ktos tam ma nie rowno pod czantoria.
    • Gość: aaa Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 13:04
      Czyli epidemia debili pędzących na złamanie karku na swoich rowerkach po szlakach turystycznych między turystami rozprzestrzeni się z Żaru, Skrzycznego i Szyndzielni również na Czantorię. Wspaniale!
      • Gość: apsik Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst IP: *.polineo.pl 17.06.11, 16:01
        czy epidemia pieszych w szpilkach na szlaku bedzie nadal trwala?ja chce wjecha i pomalu szlakiem do Nydka zjechac,napewno to nie jest downhill.
      • Gość: PiaseQ Re: Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 22:56
        Jeśli tak wygląda debilizm to tak, jestem skończonym, beznadziejnym przypadkiem skrajnego debilstwa. I dobrze mi z tym! Jestem debilem! Debile łączmy się!
    • Gość: Wiktor Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzystów IP: *.146.248.71.ip.abpl.pl 17.06.11, 21:29
      Tak jesteśmy debilami pędzącymi na złamanie karku, nie rzadko lecząc twoje dzieci, czy reprezentując twoje sprawy w sądzie, w innych przypadkach projektując twój dom, czy tworząc reklamę twojego ulubionego piwa. Człowiek ty siedzisz przed TV pijąc piwo z biedronki a my cieszymy się życiem właśnie pędząc z góry w dół, a czy będzie to pomiędzy turystami to już zależy od właścicieli kolejki czy utworzą trasy dla takich debili jak my.
    • Gość: Endurorider Czantoria od weekendu przyjazna dla rowerzystów IP: *.bielsat.com.pl 17.06.11, 23:02
      No brawo ,może właściciele innych wyciągów też pójdą po rozum do głowy.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka