Dodaj do ulubionych

remont skateparku na błoniach

IP: *.bielsko.msk.pl 24.08.04, 10:57
Do sklepów sportowych trafił projekt remontu skateparku na bielskich błoniach
I dobrze bo skatepark jest malutki a i tak będzie troche mało miejsca. do
projektu można dodać własne propozycje! (mam nadzieje że zrobia mini halfpipe)
Obserwuj wątek
    • Gość: Max_prong Re: remont skateparku na błoniach IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 23:53
      Tak! Zdecydowanie potrzebna jest rozbudowa skateparku na błoniach. Brakuje
      Minirampy (o wys ~1,7m), grindboxów, rurek itp. W godzinach popołudniowych,
      kiedy do skateparku przyjezdza najwieksza ilosc osób, robi sie naprawde
      CIAAASNO! Łatwo o wypadek! Minirampka napewno rozładowała by tłok! Uważam że
      przeszkody firmy Beton Bytom spełniają wymagania co do przyczepnosci
      stabilnosci itp. .. jednak ich ułozenie pozostawia wiele do życzenia.
      • Gość: Griffin Re: remont skateparku na błoniach IP: *.chello.pl 17.09.04, 20:11
        Rozubdowywac ten skate park bo nie ma gdzie jezdzic w Polsce!! to moze chociaz
        tam bedzie cos spoko.... pozdrawiam
        • Gość: Maaati Re: remont skateparku na błoniach IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 20:29
          odbudujcie ten skatepark! pliska! w polsce nie ma gdazie jezdzic :(
      • Gość: dub Re: remont skateparku na błoniach IP: 62.233.231.* 18.09.04, 10:16
        Skatepark jest zdecydowanie za maly, kornery, rampy, rurki, quotery, funboxy
        zdecydowanie mile widziane.
        • Gość: azjata Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:29
          modernizacja niezbedna... malo figur, za male figury i powiekszyc caly
          skatepark by sie przydalo!!!!
      • Gość: Jarecki Biczys Re: remont skateparku na błoniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:36
        jestem za! nie raz jezdzimy tam z kolegami, lecz bardzo szybko robi sie tam tloczno! wtedy jestesmy zmuszeni do opuszczenia :( nie chce kogos zabic!
      • Gość: tleniony00 Re: remont skateparku na błoniach IP: *.record.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:33
      • Gość: Syndrom Re: remont skateparku na błoniach IP: *.f11.com.pl / *.crowley.pl 27.10.04, 21:18
        oj tak..... przydalo by sie troszke modernizacji w tym skateparku ;]
    • Gość: kołcza_psycho_fan_ Re: remont skateparku na błoniach IP: *.compuless.pl 14.09.04, 00:14
      no!_
      rozbudowa jest konieczna!_
      najlepiej jakby zrezygnowano z boisk do koszykóffki i zaadaptowano teren pod
      skatepark! w sumie dobrym pomysłem byłaby także rozbudowa parku w dół (w stronę
      ath) mozna by tam zrobić jakieś schodki czy jakis gepik dobry! teren jest
      znakomity pod budowę spotu z prawdziwego zdażenia!
    • Gość: Krzysiek Re: remont skateparku na błoniach IP: 62.233.171.* 14.09.04, 00:15
      Na rolkowisku jest stanowczo zamało miejsca. Stwarza to niebezpieczne sytuacje
      podczas jazdy, zwłaszcza gdy jeździ mnustwo dzieciaków.Na prawdziwym skejtparku
      powinno być o wiele więcej miejsca. Obecne przeszkody są niepraktyczne.Brakuje
      funbox'u z prawdziwego zdarzenia z nieprofilowanymi podjazdami, kontem i
      murkiem.Ale to i tak jest przedewszystkim kwestia przestrzeni. Jest tam tak
      ciasno,że niemożna jeździć!
    • Gość: ziggystardust Re: remont skateparku na błoniach IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 00:19
      moim zdaniem...skromnym....nasz skatrepark ma zbyt malo miejsca dla
      rozwijajacych ssie dynamicznie ambicji moich i kumpli...
      chcielibysmy zadzialac jakos....prosimy o wiecej zrozumienia...
      coraz wiecej mlodych kolegow moich chce sobie pojezdzic....nie bardzo jest
      mozliwosc....krecimy filmy...prosze o jakis odzew....dziekuje
    • Gość: maro_deska-bb Re: remont skateparku na błoniach IP: 81.219.112.* 14.09.04, 00:20
      witam, rzeczywiscie sk8park jest troche nie taki jak powinien-bardzo mi sie
      podoba ze jest miejscem spotkan porzadnej mlodziezy ktora proboje wolne chwile
      zamienic w cos pozytecznego i rozwinac malo poularne sporty w Polsce-uwazam tak
      nie tylko ja- jednak wymaga on gruntownej przebudowy jesli chcemy sie liczyc w
      europie pozdrawiam
    • Gość: Sigh Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:25
      A ja chcę, żeby większy był! :P
      • Gość: Zack Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:31
        Przy tej ilosci zainteresowanych skatepark na Bloniach staje sie az
        niebezpieczny. Za duzo osob na tak malej powierzchni. Mysle, ze trzeba
        sprobowac go rozbudowac!!! Pozdrawiam!
    • Gość: przem Re: remont skateparku na błoniach IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.09.04, 00:29
      Zgadzam sie, ten skatepark jest za mały, za malo tu miejsca przez co staje sie
      tu niebespiecznie!!! Jest stanowczo za mało przeszkód. Potrzebna jest
      rozbudowa!!!
      • Gość: szymon14 Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:32
        mama nie pozwala mi tam chodzic bo mowi, ze jest zbyt duzy tlok! a w nocy sie
        boje sk8park powinien byc wiekszy pozdrawiam
    • Gość: deskorolka Re: remont skateparku na błoniach IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:08
      stanowczo jest za malo miejsca, wielokrotnie gdy odwiedzalem to wspaniale
      miejsce w ktorym mozna sie i zrelaksowac i odpoczac od codziennej
      pracy,pojawialy sie spore problemy w czasie jazdy na desce ze wzgledu na bardzo
      mala ilosc miejsca naprawde bywa tam ciasno
    • Gość: lobo Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:36
      Zgadzam sie z przedmowcami co do ilosci miejsca - jest go stanowczo za malllooo!!!Bardzo dobrym pomyslem bylby konkurs na najlepszy projekt sk8parku.Osoby ktore tam uczeszczaj wiedza czego chca i co byloby dla nich najlepsze.Wedlug mnie zlecanie projektow takich miejsc "szpecom" ktorzy nigdy nie beda tam jezdzic mija sie z celem...
      jestem Ciekawy czy te "wlasne propozycje" ktore zostana dodane ktos wezmie pod uwage...bo zazwyczaj jest tak ze projekt juz jest zatwierdzony i takie mowienie ze dodawanie, (zmienianie go) jest po to zeby ludzie sie nie "czepiali".Wkoncu ktos powinien wziac pod uwage ze to nie jest miejsce ktore ma ladnie wygladac(chociaz nie powinno szpecic) ale miejsce gdzie rozwijaja sie talenty :)
      pozdrowienia dla wszystkich
      • Gość: błażej Re: remont skateparku na błoniach IP: 83.16.133.* 14.09.04, 09:19
        Ten skatepark jest zupełnie nieprzystosowany do naszych realiów ! Niech
        świadczy o tym fakt że w dniu dzisiejszym (dwa lata po powstaniu tego dzieła)
        bielscy skaterzy wykorzystują ok. 10 procent możliwości oferowanych im przez
        zbyt duże i niepraktyczne betonowe przeszkody.
        W najwiekszym skrócie można stwierdzić, że akceptowalne są dwa rozwiązania
        zaistaniałej sytuacji: rozbudowa skateparku na przylegających terenach lub
        przebudowa istniejących przeszkód w taki sposób aby nie przypominały
        amerykańskich skateparków z lat 70dziesiątych.
        • Gość: mx Re: remont skateparku na błoniach IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 12:19
          !!! nie przebudowa! tylko rozbudowa! co da przebudowa ... i tak bedzie
          ciasno! wiecej miejsca wiecej przeszkód. Mi osobiscie przeszkody bardzo pasują
          i wielu sie one podobają lecz ich ustawienie na tak małej powierzchni powoduje
          ciaaaasnote! tak jak powiedział pablo.... dlaczego mamy jezdzic do opola ligoty
          czy tez ostrawy?? dlaczego bielsko nie ma skateparku ktorym moglibysmy sie
          pochwalic?? dla miasta nie jest to duzy wydatek!
    • Gość: syla Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:23
      jest za mały i musi być większy żeby się ludzie nie pozabijali. Jest Ciasno i
      przydałaby się rozbudowa. Poza tym WIECEJ PRZESZKOD! rurki, grindbox, rampa...
      • Gość: Pablo Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:14
        Skatepark powinien być znacznie większy. Mi się wydaję, że miasto powinno się
        wstydzyć, że młodzi ludzie z Bielska chcący się wyszaleć na deskorolkach,
        rolkach czy BMXach musi jeździć do Ostravy czy Opole.
        Mądre rozbudowanie skateparku mogłoby również ściągnąć do Bielska
        ludzi,chcących pojeździć na dobrej miejscówce. Poza tym miasta, w których są
        dobre skateparki chętnie odwiedzane są przez najlepszych polskich zawodników.
    • Gość: mat Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:32
      jestem z poznania i bylem w waszym skateparku. calkiem fajny park ale brakuje
      jeszcze jakis troche wiekszych przeszkod (quatrow albo jak pisal kolega
      wcxzesniej minirampy).
      pozdrawiam bielska ekipe!
    • Gość: henry altBMX Re: remont skateparku na błoniach IP: 62.116.67.* 17.09.04, 18:21
      Popieram pomysl na maxa. Taki maly park na tak mocno rozwijajace sie miasto to
      cholernie za malo!!! Odwiedzilem wasz park - widac od razu, ze mozna by z tego
      stworzyc super spot, potrzeba mini na pewno, a takze pare dodatakowych
      przeszkod, np spine. Pozdrawiam ekipe bb i czlonow z alternatywy
      (alternatywabmx.pl jejeje), ktorzy ladnie popieraja projekt rozbudawy parku w
      bb. jeszcze raz´- rozbudowa skateparku na bloniach jest konieczna!.usciski z
      wiednia, gdzie skateparki sa nieodzowna czescia kazdej dzielnicy i kazdego
      nawet mniejszego parku. sakteparki sa potrzebne na maxa. henry
    • Gość: Robo-bmx Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:57
      Skatepark jest zdecydowanie za mały . Brakuje minirampy, grindboxow, rurek oraz
      murkow. Rozmieszczenie przeszkod jest wogole do bani.
    • Gość: T Re: remont skateparku na błoniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:00
      brak dobrego skejtparku = stop dla rozwoju deskorolki w Bielsku
    • Gość: maniek Re: remont skateparku na błoniach IP: *.icpnet.pl 17.09.04, 20:22
      skate park zawsze ma być w dobrym stanie - popieram
      • Gość: tomeczek Re: remont skateparku na błoniach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 10:29
        jestem za
    • Gość: ja Re: remont skateparku na błoniach IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 20:36
      Jestem za rozbudowaniem, poniewarz w Polsce z miejscami do jazdy jest naprawdę
      cienko... Musi się to w końcu zmienić!
    • Gość: Wujek Zdzich Re: remont skateparku na błoniach IP: *.idd.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:58
      Nie blokujcie rozwoju bmxsiarzy i sktebordzistow!! Potrzebna jest rozbudowa!!
      • Gość: wislak Re: remont skateparku na błoniach IP: *.klucze.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:08
        potrzebna jest rozbudowa bo jest może byc naprawde spoko.
    • Gość: Dragon Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:26
    • Gość: ja Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:35
      trzeba go powiekszyc bo nie da sie jezdzic jak jest wiecej ludzi
    • Gość: dredowaty ziomek Re: remont skateparku na błoniach IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 22:38
      :):) ! REMONT ! JESTEM ZA !
    • Gość: Matik Re: remont skateparku na błoniach IP: *.bater.net.pl / *.bater5.zabrze.pik-net.pl 17.09.04, 22:47
      No zdalo by sie troszke zmodernizowac ten skate park,mam nadzieje ze wszystko
      zacznie sie jakims dobrym tepem rozwijac
    • Gość: facol Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:54
      Popieram! Skoro sa osoby, ktore chce tam jezdzic to trzeba im to umozliwic, a o
      skate park trzeba dbac i go rozbudowywac bo po paru latach sie rozsypie i nikt
      nie bedzie na nim jezdzil... bo nie bedzie na czym.
    • Gość: radzio Re: remont skateparku na błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:11
      wlasnie trzeba w koncu rozbudowac ta miejscowke bo juz jazda tam staje sie
      monotonna, a zawsze lepiej w miejscu gdzie jest bezpiecznie niz gdzies po
      ulicach
    • Gość: beton Re: remont skateparku na błoniach IP: 81.210.100.* 17.09.04, 23:46
      pozdro pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka