Dodaj do ulubionych

Firma sprzątająca w Krakowie

05.12.18, 14:54
Ostatnio szukałam w internecie porządnej firmy sprzątającej w Krakowie. Natrafiłam na ogłoszenie w OLX - ogłoszenie pod tytułem : Kompleksowe usługi sprzątające - Usługi Sprzątające KRAKÓW GRANT-PARTNER- KRAKÓW . Z całym sercem polecam tą firmę doskonała kadra , profesjonalne narzędzia do sprzątania , Ceny sprzątania lokalu są najtańsze na rynku. Sprawdziłam na terenie małopolski. POLECAM GRANT PARTNER SERVICE

Usługi sprzątające

sprzątanie kraków
Obserwuj wątek
    • rnowak5 Re: Firma sprzątająca w Krakowie 05.12.18, 14:54
      www.facebook.com/2146674528715703/videos/2033545446733689/?modal=admin_todo_tour
    • wikin86 Re: Firma sprzątająca w Krakowie 27.02.19, 03:26
      Ja mam umowę z Anilop z Krakowa właśnie i też jestem mega zadowolona z efektów ich pracy. Współpracujemy już długo i jedno mogę powiedzieć, że nie o to chodzi aby firma była najtańsza, ale żeby jakość usług i cena szły w parze. Jeśli jest satysfakcjonujący stosunek ceny do jakości to wtedy można powiedzieć że jest tanio.
    • Gość: Kasiaaa Re: Firma sprzątająca w Krakowie IP: *.noc.fibertech.net.pl 28.02.19, 16:08
      Ja korzystam z usług DDD Czystość i w sumie nie mogę nic złego o nich powiedzieć... jak wychodzą to jest czyściutko. Jedyne co, to z terminami ciężko, czasem trzeba poczekać na wolny termin. U nas w bloku to w ogóle deratyzację robili i też już szczurów nie było. www.dddczystosc.pl/ telefon, jakby ktoś potrzebował: 660 461 428
    • Gość: Ana1234 Re: Firma sprzątająca w Krakowie IP: *.76.36.123.ipv4.supernova.orange.pl 12.05.20, 09:19
      Ja korzystam z usług firmy A&A Cleaning która polecili mi znajomi.Zaczeli z nimi wspolprace od sprzatania biura a potem poszerzyli usługę o sprzatanie domu.A&A Cleaning są małą firmą i ma sie poczucie ze zalezy im na kliencie .Bardzo ciepli i pozytywni ludzie.Ceny mają umiarkowane ale zapłacilibyśmy i wiecej bo z nimi nie czujemy sie jak klienci tylko jak przyjaciele . Oni naprawdę lubia swoją pracę. aacleaning.org/
    • Gość: Agniecha56 Re: Firma sprzątająca w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.20, 15:54
      Polecam firmę sprzątajacą Czyścioszek: czyscioszek.eu. Działają na terenie całego Krakowa. Korzystam z ich usług zarówno przy sprzątaniu biura jak i mieszkania. Nigdy mnie nie zawiedli.
    • Gość: Jaworek Re: Firma sprzątająca w Krakowie IP: *.home-net.pl 06.08.20, 22:48
      Sorki, ze nie na temat ale to pilne. Mam na imie Samanta i 30 lat, na juz potrzebuje zapoznac sie z mezczyzna, ogarnietym. Chetnych zapraszam do kontaktu 572280614

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka