GoĹÄ: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:08 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliveinchains Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 10.03.06, 22:23 Restauracja Partria na rogu 3 maja i Stojałowskiego obok placu Chrobrego...w pięknej eklektycznej kamienicy..wykwintnie i na kieszeń przeciętnie zarabiającej osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 10.03.06, 22:32 Bar wegetarianski na ul. Cechowej, nazywa sie to chyba Green Point czy jakos tak - smaczne i niedrogie jedzenie, sympatyczna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ddd Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.06, 23:00 Znajomi także polecają bar wegetariański na Cechowej (ten naprzeciw Margherity) - ja się wciąż wybieram. A jak nie ma mi kto gotować obiadków i nie grzeszę kasą, to odwiedzam jadłodajnie na 1 Maja obok Poczty - i polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 10.03.06, 23:08 Relax na Cieszyńskiej, w cenie ok. 10 zł zjesz dobrą zupę i porządne 2-gie danie. Nie nalezy tylko przychodzic zbyt późno po południu, bo wtedy sie tam pojawiaja różne smetne typy na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marecki_ Ratuszowa - najlepsza ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:41 Polecam Restaurację Ratuszową, Plac Ratuszowy 1 :) W budynku Urzędu Miasta. Po prostu rewelacja, kuchnia Lucjana jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
strasznysknerus Jasne, najlepsza... 11.03.06, 00:38 Wystrój nie zmieniony od 5 lat (najmniej...) Lucek tam nie gotuje, a jego kucharze przesalają! Płaci śmiesnie niski czynsz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marecki_ Re: Jasne, najlepsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:06 > Wystrój nie zmieniony od 5 lat (najmniej...) Lucek tam nie gotuje, a jego > kucharze przesalają! Płaci śmiesnie niski czynsz! Strasznysnkerusie, zmień nick na strasznie_niezadowolony_ze_wszystkiego_sknerus Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lukas Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.devs.futuro.pl 12.03.06, 20:43 A skoro o jedzeniu mowa... Jest jeszcze ten kultowy i słynny chyba na całą Polske południową Bar Pierożek?? kIedyś bedąc w BB byłem tak i po prostu zwariowałem na punktcie tego miejsca.. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ddd Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.06, 22:33 Jest... Ale czy jest powód by wariować na jego punkcie...? Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 12.03.06, 22:50 Gość portalu: ddd napisał(a): > Jest... Ale czy jest powód by wariować na jego punkcie...? Noooo, kluski na parze z polewą czekoladową mogą uzależnić nawet duuuuużego chłopa :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ddd Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.06, 23:13 Ja niestety nie przepadam za kluchami :) A inne dania mnie nie zachwycają... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lukas Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.devs.futuro.pl 17.03.06, 10:45 faktycznie...żle ująłem.. zwariowałem na punkcie klusek na parze z truskawkami i tego kompociku w kultowym kubku... Aż sie teraz godny zrobiłem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dominos Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:53 Musze sie tam na ruskie wybrać... znaczy sie pierogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
justynapo87 Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 26.03.19, 08:54 Pan Pierożek. Uwielbiam jedzenie od nich. Tradycyjnie, ale w nowoczesnym wydaniu. Smacznie i świeżo. . Dostarczają obiady do biur, firm itp. Tu www.panpierozek-catering.pl masz więcej info o nich. Mają też świetny catering - nigdy się "nie sparzyłam" i przyjęcia zawsze wypadały ok z jedzeniem od nic. Odpowiedz Link Zgłoś
gabolex Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 22.08.23, 17:11 Ostatnio byłam w Magenta Colorfood & Liquids w Bielsku-Białej. Jak piszą na swojej stronie: www.magentabb.pl/ "Restauracja Magenta Colorfood & Liquids w Bielsku-Białej to wyjątkowe miejsce, które łączy w sobie funkcje restauracji, koktajl baru, kawiarni oraz miejsca spotkań biznesowych. Lokal promuje kultywowanie przyjemności płynącej z łączenia jedzenia i picia oraz celebrowanie chwil w gronie przyjaciół i rodziny. Magenta zachęca do otwartości umysłu i serca, oferując swoim gościom niezobowiązujące lunch'e, wieczory przy tapas z przyjaciółmi czy koktajlowe weekendowe eskapady. Restauracja nie ogranicza się konwenansami, a muzyka odgrywa ważną rolę w jej przestrzeni, często organizując koncerty na żywo. Bliska jest im idea dzielenia się, co przejawia się w miłości do tapas i kultury aperitivo. Magenta to miejsce, które oferuje odrobinę luzu w napiętym grafiku, wakacje od codzienności i nową energię." Muszę przyznać, że trudno się z nimi nie zgodzić. Miejsce jest wyjątkowe pod każdym względem. To lokal, który zachwyca mnie wystrojem, a serwowane w nim jedzenie, o szybsze bicie serca... Z RADOŚCI! Szczególnie polecam spróbować tapasów - z tego słynie restauracja oraz poprosić o sezonowy koktajl. Robią robotę! Odpowiedz Link Zgłoś