Dodaj do ulubionych

gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:08
j.w.
Obserwuj wątek
    • aliveinchains Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 10.03.06, 22:23
      Restauracja Partria na rogu 3 maja i Stojałowskiego obok placu Chrobrego...w
      pięknej eklektycznej kamienicy..wykwintnie i na kieszeń przeciętnie
      zarabiającej osoby:)
    • vobi Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 10.03.06, 22:32
      Bar wegetarianski na ul. Cechowej, nazywa sie to chyba Green Point czy jakos tak - smaczne i niedrogie jedzenie, sympatyczna atmosfera.
      • Gość: ddd Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.06, 23:00
        Znajomi także polecają bar wegetariański na Cechowej (ten naprzeciw
        Margherity) - ja się wciąż wybieram. A jak nie ma mi kto gotować obiadków i nie
        grzeszę kasą, to odwiedzam jadłodajnie na 1 Maja obok Poczty - i polecam :)
    • jorg_z_bielitz Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 10.03.06, 23:08
      Relax na Cieszyńskiej, w cenie ok. 10 zł zjesz dobrą zupę i porządne 2-gie
      danie.

Nie nalezy tylko przychodzic zbyt późno po południu, bo wtedy sie tam pojawiaja
      różne smetne typy na piwo
    • Gość: marecki_ Ratuszowa - najlepsza ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:41
      Polecam Restaurację Ratuszową, Plac Ratuszowy 1 :) W budynku Urzędu Miasta.

Po prostu rewelacja, kuchnia Lucjana jest the best!
      • strasznysknerus Jasne, najlepsza... 11.03.06, 00:38
        Wystrój nie zmieniony od 5 lat (najmniej...) Lucek tam nie gotuje, a jego
        kucharze przesalają! Płaci śmiesnie niski czynsz!
        • Gość: marecki_ Re: Jasne, najlepsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:06
          > Wystrój nie zmieniony od 5 lat (najmniej...) Lucek tam nie gotuje, a jego
          > kucharze przesalają! Płaci śmiesnie niski czynsz!

Strasznysnkerusie, zmień nick na strasznie_niezadowolony_ze_wszystkiego_sknerus
    • Gość: Lukas Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.devs.futuro.pl 12.03.06, 20:43
      A skoro o jedzeniu mowa...
      Jest jeszcze ten kultowy i słynny chyba na całą Polske południową Bar Pierożek??
      kIedyś bedąc w BB byłem tak i po prostu zwariowałem na punktcie tego miejsca..
      Pozdrawiam..
      • Gość: ddd Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.06, 22:33
        Jest... Ale czy jest powód by wariować na jego punkcie...?
        • jorg_z_bielitz Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 12.03.06, 22:50
          Gość portalu: ddd napisał(a):

> Jest... Ale czy jest powód by wariować na jego punkcie...?

Noooo, kluski na parze z polewą czekoladową mogą uzależnić nawet duuuuużego
          chłopa :):):)
          • Gość: ddd Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.06, 23:13
            Ja niestety nie przepadam za kluchami :) A inne dania mnie nie zachwycają...
    • Gość: Lukas Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.devs.futuro.pl 17.03.06, 10:45
      faktycznie...żle ująłem.. zwariowałem na punkcie klusek na parze z truskawkami
      i tego kompociku w kultowym kubku...
      Aż sie teraz godny zrobiłem...
      pozdrawiam
      • Gość: dominos Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:53
        Musze sie tam na ruskie wybrać... znaczy sie pierogi :)
    • justynapo87 Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 26.03.19, 08:54
      Pan Pierożek. Uwielbiam jedzenie od nich. Tradycyjnie, ale w nowoczesnym wydaniu. Smacznie i świeżo. . Dostarczają obiady do biur, firm itp. Tu www.panpierozek-catering.pl masz więcej info o nich. Mają też świetny catering - nigdy się "nie sparzyłam" i przyjęcia zawsze wypadały ok z jedzeniem od nic.
    • gabolex Re: gdzie można dobrze zjeść i tanio w b-b? 22.08.23, 17:11
      Ostatnio byłam w Magenta Colorfood & Liquids w Bielsku-Białej. Jak piszą na swojej stronie: www.magentabb.pl/ "Restauracja Magenta Colorfood & Liquids w Bielsku-Białej to wyjątkowe miejsce, które łączy w sobie funkcje restauracji, koktajl baru, kawiarni oraz miejsca spotkań biznesowych. Lokal promuje kultywowanie przyjemności płynącej z łączenia jedzenia i picia oraz celebrowanie chwil w gronie przyjaciół i rodziny. Magenta zachęca do otwartości umysłu i serca, oferując swoim gościom niezobowiązujące lunch'e, wieczory przy tapas z przyjaciółmi czy koktajlowe weekendowe eskapady. Restauracja nie ogranicza się konwenansami, a muzyka odgrywa ważną rolę w jej przestrzeni, często organizując koncerty na żywo. Bliska jest im idea dzielenia się, co przejawia się w miłości do tapas i kultury aperitivo. Magenta to miejsce, które oferuje odrobinę luzu w napiętym grafiku, wakacje od codzienności i nową energię."

Muszę przyznać, że trudno się z nimi nie zgodzić. Miejsce jest wyjątkowe pod każdym względem. To lokal, który zachwyca mnie wystrojem, a serwowane w nim jedzenie, o szybsze bicie serca... Z RADOŚCI! Szczególnie polecam spróbować tapasów - z tego słynie restauracja oraz poprosić o sezonowy koktajl. Robią robotę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka