Dodaj do ulubionych

hutchinson, wawrzaszek jaka praca?

21.01.07, 16:45
Witam. Interesuje mnie praca w eathon, hutchinson, wawrzaszek. Jaka tam jest
praca, po ile godzin, jak płacą. Może ktoś tam pracuje, pracował, a może
słyszał od znajomych. Będę wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: tdrk Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 80.51.233.* 23.01.07, 08:17
      Hutchinson- 1000 netto na pcozatek, 1200 po jakims czasie. Znajomi sobie chwala
      prace tam.
      Podobnie z Wawrzaszkiem- bardzo dobrze platna (szczegolnie dla spawaczy), ale
      pracuje sie tam ostro.
      Eaton - za bardzo flirtuja z agencjami pracy tymczasowej- duzo osob jest
      zatrudnionych wlasnie w ten sposob. Osoby, ktore znam bardzo na to narzekaja i
      przejawiaja checi zmiany pracy, bo ile mozna pracowac tymczasowo bez pewnosci,
      ze w nastepnym miesiacu bez ostrezzenia ktos im nie podziekuje za wspolprace.
      • Gość: facetttt Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.07, 19:41
        może coś się zmieniło ale np. w tamtym roku w hutchinsonie pamietam ze czesto wiele ludzi przychodziło i odchodziło szybko, nie wytrzymywali tego tempa pracy i np. w przypadku niektorych brygad pracy po 12 godzin, mam na mysli pracownikow bezp. produkcyjnych, no i płace na marnym poziomie, i ciagle nastawienie na wyrabianie normy, praca do lekkich nie należy ale jak mowie moze cos sie zmieniło
      • Gość: nowy24 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 81.219.160.* 27.07.11, 22:10
        zapraszam na forum hutchinson hutch.cba.pl/forum/index.php
    • Gość: hutchinson Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bsb.vectranet.pl 26.01.07, 20:51
      Pracowałam w Hutchinsonie pół roku. Rzeczywiście kasowo jest tak, jak pisał mój
      poprzednik. Wypłata poniżej 1000 zł na rękę jest tam rzadkością. Praca w
      systemie 12-godzinnym w tym znaczeniu, że 15 dni jest roboczych, a 15 wolnych,
      np. pon, wt pracujesz, śr, czw wolne, pt, sob, niedz pracujesz, a w następnym
      tygodniu odwrotnie pon, wt wolny, śr, czw roboczy, pt, sob, niedz wolne. A więc
      w co drugim tygodniu masz wolny weekend. Praca jest nieskomplikowana, ale jest
      tam dyscyplina. Przerwy 20-minutowe co 4 godziny. Są 4 sekcje: B0, A7,
      formowanie i jakaś nowa (nazwy nie pamiętam). Na formowaniu jest najgorzej,
      ciężka praca, po 12 godzinach nie możesz się domyć z oleju. Na pozostałych
      sekcjach jest czyściutko. Jeśli chodzi o tempo pracy... trzeba się spieszyć.
      Wypłaty są regularne, nie ma z tym problemu. Ale problemem częstym jest tam
      urlop - nie zawsze kiedy chcesz, dostaniesz... Latem na hali jest bardzo
      ciepło, naprawdę nie do wytrzymania. Przeżyłam tam lato i drugiego już bym nie
      chciała za żadne pieniądze. Powiem tak: praca jest okej, ale dla wytrzymałych
      • h2o83 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 18.04.07, 13:55
        Dzis byłem na rozmowie za ustawiacza zaproponowali mi dobre warunki tzn ja im zaproponowałem ale sie negocjowali wiec trosze spusciłem ze stawki ale nie oto chce zapytac jak jest z powyrzkami w tym zakładzie dostal ktos po okresie prubnym i czt dostaje sie tez po roku jak mi to powiedziano prosze o odpowiedz
        P.S. ile zarabiaa ustawiacze w waszym zakladzie
        • Gość: neostrada dsl* Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.eranet.pl 28.04.07, 21:46
          Dziś przychodząc na rozmowe na ustawiacza mozesz wywalczyc nawet wiecej niż
          osiem złotych ,bo nie mają frajerów do roboty.
          NORMALNIE USTAWIACZE NA FORMOWANIU MAJą 8Zł NA GODZINE ,PO PODPISANIU UMOWY NA
          STAłE MASZ JUż 9 I TYLE----CHYBA ZE ZROBISZ JAK KEMPISTY:ON SIę ZWOLNIł BO
          ZNALAZł LEPSZą ROBOTę A PóżNIEJ SAMI DO NIEGO ZADZWONILI I DALI MU :UWAGA 15 Zł
          NA GODZINE!!!!!!!!! TO NIE ZART KEMPISTY MA 15 Zł NA GODZINE-NIE WIERZYCIE
          ????ZOBACZCIE JEGO UMOWE (MOżE SIę WAM POCHWALI.)
          tAK POZA TYM TO JEST TAM WIELKI SYF ,I WSZYSCY WSZYSTKICH
          SPRZEDAJą...pAMIęTAJCIE W ROBOCIE NIE MA KOLEGóW: TAM JEST TYLKO FRAJERSTWO...!!!
          pROCES NIC NIE ROBI I WSZYSTKO JEST NA TWOJEJ GłOWIE-POMIARY TO ZUPEłNA śCIEMA
          ZAKłAD PRACUJE WDłG NORM TYLKO PRZED AUDYTEM...W JAKOśCI JEST JEDNA LASKA (NIE
          MA SZANS DAC RADY...A ONI SIę śCIBIA Z ZATRUDNIENIEM JAKOśCIOWCA)
          tAK NA MARGINESIE mAM INFORMACJE żE DO ZWOLNIENIA IDZIE PIOTR NIEMIEC I łUKASZ
          LASZCZAK-JUż SA KANDYDACI NA WASZE MIEJSCA ha ha ha:) PIOTRUś LEPIEJ NIE WRACAJ
          Z L4.
          kIEROWNIK FORMOWANIA JEST FAJNY (JEDNA LASKA NIEDAWNO WRóCIłA Z PółROCZNEGO L4
          ,ALE ZAłATWIł JEJ PRZEDłUżENIE UMOWY...BO PIJE Z JEJ MężEM WóDKE he he,,,A ONA
          ZNóW SIę WYBIERA NA L4 BO SIę JUż PRZEPRACOWAłA ,TYLKO MUSZą JEJ PRZEDłUżYC.
          wSZYSCY NA ZAKłADZIE TO ZUPEłNI LAICY:sUWAłA TO KOMPLETNY CIEMNIAK JAK SIę COś
          ZEPSUJE TO PRZYCHODZą (SPECE Z VALEO) I MYśLą KILKA GODZIN CO SIę
          ZEPSUłO-POPROSTU KABARET-ZA NADGODZINY PłACą 150% BO-NIE CZARUJMY SIę ZAKłAD
          UPADA-PROJEKT T7 JEST PRAKTYCZNIE SKONCZONY...MUSISZ CHODZIC NA NADGODZINY
          PRZYNAJMNIEJ RAZ W TYGODNIU DO ODWOłANIA-----ALE NIE MOZESZ WPISYWAC SIę NA
          LISTE BO WSZYSCY JUż DAWNO PRZEKROCZYLI LIMIT ROCZNY(WYPłACą CI W PREMII)
          TOTALNY OBóż PRACY (CO JAKIś CZAS WIECE NAWOłUJąCE PRZEZ MEGAFON DO PRACY ,JAK
          ZA KOMUNY...KABARET.POZDRAWIAM I ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO HUTCHINSONA!!!!!hE HE HE.
          • Gość: a Tam Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 149.254.200.* 30.04.07, 17:10
            Koles co ty wiesz o tej robocie czemu tak ciulasz pedale jeden nie wiesz to nie
            gadaj ustawiacze itp guzik prawda kazdy bierze to co daja jak np ty piszesz
            piszesz a jak doszłes do tej funkcji po rodzince ale znajomosci i tyle w kazdej
            robocie sa znajosci i nie pisz o ludziach tylko pisz o sobie co to kepsitego to
            nie prawda ze mu dali tyle
            • Gość: Polonista Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.multimo.pl 09.05.10, 18:02
              Człowieku naucz się pisać po Polsku, bo tyle błędów robisz, że się tego nie da
              czytać
          • Gość: x Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:36
            ale bzdety wypisujesz!!! to kepisty przyleciał skomląc o powrót do pracy bo gdzie indziej sie okazalo ze do niczego sie nie nadaje!!!
            • Gość: Yzon Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 13:11
              Co do kempistego to skłaniam się bardziej do tego że wrócił sam z podkulonym
              ogonem bo do niczego się nie nadaje jego kariera w firmie opierała się na
              kapowaniu i donoszeniu na innych wiem bo pracowałem tam, zarobki jak się
              negocjowało to mogły być dobre ale trzeba było uważać bo banda frajerów zabiła
              by Was jeśli pracują choć o tydzień dłużej a mają mniejszą stawkę a co do
              kierownika formowania to FRAJER!!! JAKICH MAŁO ALE PRZY KORYCIE dba tylko o swój
              tyłek choć sprawia wrażenie że jest ok ale to tylko wrażenie nie lubi
              mądrzejszych od siebie,i poza tym że umie ustawić maszynę to jest kompletnie
              lewy ze wszystkiego.ludzie na formowaniu (produkcja)w większości są bardzo fajni
              i sympatyczni ale na niektórych trzeba uważać nikomu nie odradzam tam
              pracy!!trzeba się po prostu zająć sobą praca jest ciężka ale jak się ktoś nie
              boi pracy to poradzi sobie powodzenia!!!!
          • Gość: Inkognito Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 07:58
            u nas w valeo suwała był managerem produkcji ale na słabszej dywizji bo
            aftermarket(zamienniki), zrobił błąd zycia opuszczając powyzszą firmę z tymi
            frajerami z aftermarketu , My na OEM Europe wymiatamy aktualnie produkcje na
            maxa , nowe projekty , linie przyjeżdrzają nie tylko na OEM ale takż ena
            aftermarket , można powiedzieć firma kwitnie .Napewno Wojtek załuje że sie
            zwolnił ale to jego decyzja, nie moze być dyektorem aftermarketu burok
            buhahhhahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ktoś Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 19:37
              szanujcie pracownika swojego bo za chwilę nie będziecie mieli żadnego!!!!!!!!!! POZDROWIENIA DLA MG.
    • Gość: aaa Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tsi.tychy.pl 28.01.07, 23:13
      WITAM CIE PRACUJE W HUTCHINSON SZCZERZE ZALEZY GDZIE SIE DOSTANIESZ ZALEZY NA
      JAKI DZIAL JA AKURAT PRACUJE NA TYM NAJGORSZYM I JESTEM SREDNIO ZADAOWOLONA Z
      PLACY I Z PRACY JAKA WYKONUJE KIEROWNIK OK RESZTA TEZ
      • Gość: pracownik hutchins Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:52
      • Gość: prac.hutchinson'a Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:13
        Na wszystkich dzialach tak samo zapier..., a jesli chodzi o formowanie to
        kierownik tak wali w chu.. ze poezja. Rozkazuje ludziom przychodzic na
        nadgodziny bo mu sie dupa pali. Ludzi nie szanuje, no chyba ze ktos mu tylek
        lize. Jedna brygada na druga nadaje zeby tylko byc najlepsza. Zarobki sa marne
        dlatego przyjmowane sa tylko kobiety, bo normalny facet nie podejmie sie takiej
        pracy i za takie pieniadze. Pracownicy przyjmowani z Valeo otrzymuja stawke 7-8
        zl na godzine przez Suwale bo to jego ludzie. Ogolnie kierownictwo i dyrekcja
        nie ma szacunku do ludzi bo jak chodza pogloski mamy pracowac w swieta i co
        najlepsze mamy nie otrzymac bonow swiatecznych. Ludzie sa traktowani jak
        maszyny-zaprogramuj i rob. Takze zastanowcie sie co Wy tu piszecie.
        • Gość: pracow hutchinson Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.07, 19:39
          Ta firma to jest jedna wielki pomylka.Kierownik Suwala to jest jeden wielki h..
          on ma mniej inteligencji niz -0% jeden wielki wiesniak on mysli ze ma wladze a
          tak naprawde ma na..e w glowie. Ja tu jeszcze zajze
        • radziulovers Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 10.04.07, 22:18
          Tak naprawde to piszesz bzdury!!! Na żadnym dziale nie ma zapie.. jako
          takiego-poprostu trzeba pracowac...jeśli chodzi o formowanie to tam jest
          najcięzej , monotonia a do tego cały czas trzeba patrzec co się robi.Na
          nadgodziny trzeba przychodzic po pierwsze jeśli chcecie lepiej zarabiac a po
          drugie jeśli chcecie miec prace - i nie dlatego że was zwolnią tylko dlatego że
          zakład ma taką potrzebę bo się nie wyrabiamy , nie będzie realizacji zamówień
          nie będzie klientów którzy dają nam pracę!!!zarobki nie są najgorsze -jak się
          wykażesz to zarobisz i to sporo...
          wynagrodzenie w stosunku do wykonywanej pracy.
          Pracujemy w święta bo pracujemy w systemie czterobrygadowym i tak wynika z
          grafiku-a jak poszli wam na ręke i pozwolili odrobic to częsc poleciała w ch..a
          i wzięła unż-dlatego w majóweczkę grzecznie pójdziemy sobie do pracy za tych
          jełopów którzy nie zrozumieli co to znaczy odrobic...Bony otrzymaliśmy i na
          święta Bożego Narodzenia Oraz UWAGA: wszyscy (nawet świeżo przyjęci)na
          Wielkanoc.POZDRóWKA DLA CAłEGO FORMOWANIA -GłOWNIE DLA TYCH KTóRZY SZANUJą SWOJA
          PRACę: bRYGADA B I BRYGADA dC ORAZ KILKA OSóB Z BRYGADY Ł L 2 x->.POZDRÓWKA dls
          Nieobecnego ACHIMA i Dla zastępującego go Adama!!!!!!!
          • Gość: marton 83 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.07.08, 01:26
            ty h..u albo cipo ale zapie..sz w tym zakładzie jest oduz pracy mieszkam w Zywcu kiedys pracowałem w tej firmie
    • Gość: HHHHHHHHHH Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tsi.tychy.pl 28.01.07, 23:20
      HEJ JA TEZ PRACUJE W HUTCHINSON PRACA CIEZKA JESLI CHODZI O FORMOWANIE TAM
      PRACUJE STOISZ CALY CZAS 12 OPROCZ PRZERW NA NOGACH PRZY MASZYNACH KWESTIA
      PRZYZWYCZAJENIA PLACA MOI POPRZEDNICY NAPISALI RYGOR JEST ALE GDZIE GO NIE MA
      CI Z BIURA SPOKO BRYGADA SAMI MLODZI SA OK KIEROWNIK FORMOWANIA PONOC NARZEKAJA
      NA NIEGO JA OSOBISCIE NIE JEST SPOKO W KONCU MA POD SOBA LUDZI I MUSI DBAC O
      INTERESY NIEKTORZY TEGO NIE ROZUMIEJA BRYGADZISCI CUDOWNI POLECAM AHA KONTROLA
      JAKOSCI I PROCES Z FORMOWANIA NAJUKOCHANSZE ISTOTKI
      • Gość: barni Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.eranet.pl 05.02.07, 23:30
        ja pracuje w hutchinsonie od mniej więcej roku-praca wcale nie jest ciężka
        ,tylko jest monotonna, i do tego trzeba przywyknąc-ogólnie klimat w pracy jest
        ok-można się sporo nauczyc-ja pracuje na końcówkach i wiem że w porównaniu do
        niektórych zakładów w hutchinsonie jest Bajka-co wy ku.. myślicie
        ????//jesteście w robocie czy na wczasach??
        przykre jest to że nie ma tam indywidualnej oceny pracownika-jedni zapie..ją
        a inni pielgrzymują na palarnie i z powrotem, do kibla i z powrotem-ale to się
        zmieni mam nadzieje.
        Formowanie jeszcze nie zaczeło sprzątac a inne sekcje sa już w szatni...to
        żenada i niesprawiedliwośc tego zakładu.
        kadrowa OK.Szkoda że pewnych rzeczy nie widzi lub nie chce widziec.
        ogólnie fajny zakład jeśli chodzi o zdobycie jakiegoś stażu , ale na dłuższą
        mete nie widze perspektyw jesli zarobki sie nie zmienią.
        • Gość: Michał Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:23
          A wiecie może jak jest w żywieckim zakładzie ? Może tam jest lepiej.
          • Gość: pracownik110 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:49
            Szanujcie kierownika swego (formowania) bo mozecie miec ch..a owiele gorszego !!!
            pozdro dla Pekusiowej jako gosc AAAA i HHHHHHHH!!!!
    • kakaha Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 23.03.07, 12:54
      Jak wygląda praca w kontroli jakości w Hutchinsonie?
      • Gość: Karol Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.global.medtronic.COM 10.06.11, 13:17
        Wie ktos jak wyglada praca inzyniera w tej firmie?
        Dziekuje
    • Gość: witam Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 149.254.200.* 05.04.07, 07:59
      CO wy kurde wiedzie na temat roboty co do tej panienki i jej braciszka to sie
      odwalcie bo oni sa wporzo koles mial byc team liderem ale wyjechał a co do neij
      tej laluni to spoko laska całkiem ładana i jako jedyna daje rade na tych
      podupionych myjkach pozatym w tej robocie to kazdy ma cos i kazdy obgaduje wiec
      moje zdanie takie nie wiesz nie pisz
      • Gość: .................. Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 07:25
        Ja na temat tego zakładu wiem tyle że liczy się ilość a nie jakość.Zakład
        dostał ISO i już wszystko ma w dupie.W jednej z brygad na formowaniu to już
        nawet ludzie chowają braki do kieszeni żeby tylko nikt nie widział że się go
        zrobiło:)Śmiechu warte.Jeśli zaś chodzi o myjki to rozumiem bo zapie..ją tam
        dziewczyny ale i tak br.B wali w ciula bo swoje braki wyrzucają a innych
        podpie..ją żeby tylko im podłożyc świnię a tym samym być najlepszymi.W tym
        zakładzie mnie już nic nie zdziwi.Ponoć w zeszłym roku było zupełnie
        inaczej.Ludzie w końcu przejżeli na oczy i uciekają z tego daremnego zakładu bo
        tam i tak nie ma przyszłości a poza tym wstyd się komukolwiek przyznać że
        pracuje się w hutchinsonie:(Porażka.Oceńcie sami czy warto poświęcić życie w
        tym zakładzie czy lepiej znaleźć coś bardziej sensownego.
        • Gość: robol z hutchinson Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:13
          Ja sie natomiast mogę wypowiedzieć na temat Żywieckiego Hutchinsona przy ul.
          Leśnianka. Stawka początkowa dla gościa który formuje przewody paliwowe to 5,81
          brutto. Praca 5 dni w tygodniu. Co tydzień inna zmiana. Zmiany idę odwrotnie niż
          wskazówki zegara tzn. 3 potem 2 i 1. Przyjmują wszystkich jak leci. Ludzie są
          dość spoko, zależy gdzie się trafi. Na 1 hali jest prze..bany kierownik hali
          który daje norny z kosmosu. Natomiast na 2 hali jak się trafi na linie do fiata
          do jest za..b ale reszta hali mam spokój. Teraz na temat kierownictwa. Szefem
          jest Alan B ( chyba B nie chce mi sie sprawdzać)jest on kawałem sku...syna.
          Ostatnio gdy poszli ludzie do niego z postulatem podwyżki o 3 zł na godzinę
          odpowiedział że woli przenieś produkcje do Rumunii (niech spier..la !
          )Najbardziej boli jak ty zasuwasz przy wintec'u a kierownik od nie wiadomo czego
          przegląda internet lub gra w pasjansa. Acha jeszcze jedno z tymi brakami to tak
          jest że chowa sie do kieszeni.
          • tata_kazika Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 16.04.07, 20:55
            Co do Alaina B to potwierdzam.Na poczatku byl dyrektorem zakladu nr 2 na
            stolarskiej.Kawal wasacza. Sam wyglada jak rumun, zreszta jak wiekszosc
            francuzow.W pewnych kregach mial ksywke "cygano-mulato0waso-tatar". co do samej
            pracy to praca jak kazda inna, to sami ludzie robia sobie syf, ale z drugiej
            strony pracodawca wykorzystuje sytuacje na rynku pracy.
            • putka2 Re: bardzo dziekuję wszystkim ..... 17.04.07, 19:42
              którzy odpowiedzieli, grunt to się nie załamywać i szukać czegoś lepszego, taki
              nasunął mi się wniosek. dzięki pozdrawiam
        • Gość: Andrzej bb Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 149.254.200.* 30.04.07, 17:31
          CHLOPIE ALBO BABO NIE PLOTKUJ JUZ WIECEJ BO NA PEWNO TAM ROBIA INTELIGENTNI
          LUDZIE A NIE FRAJERZY A JESLI TY WYPISUJESZ TAKIE BZDURY TO TY SIE DOSTALES TAM
          PO RODZINIE BO TAKIEJ TEPEJ OSOBY BY NIE PRZYJELI A CO KRZYSKA TO MA 30 ZL ZA
          GODZINE I BEDZIE UCZONY NA NOWEJ HALI JAKO UTRZYMANIE RUCHU
        • Gość: Adam bb Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 149.254.200.* 30.04.07, 17:35
          KEPISTY MA 50 ZL NA GODZ HAHAHAHA ZASLUZYLBY NA TO JESLI BYLABY TO PRAWDA
    • Gość: h2o83 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.gk-kety.com.pl 19.04.07, 03:23
      zarabia tam ktos ok 1800zł netto??
      • kazik579 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 19.04.07, 18:38
        TAK ale musisz charować na to cały miesiąc łącznie z nadgodzinami.
        P.S. Ustawiacz dostaje stawkę 8zł ale nie na okresie próbnym.
    • h2o83 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 20.04.07, 06:37
      Mam takie pytanie po jakim czasie po rozmowie sie sie do was odezwali z Hutchinson bo ja juz czekam 3 dni
      • katiabb Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 20.04.07, 13:43
        h2o83 napisał:

> Mam takie pytanie po jakim czasie po rozmowie sie sie do was odezwali z Hutchin
        > son bo ja juz czekam 3 dni

Mi powiedzieli od razu na rozmowie kwalifikacyjnej że jestem przyjęta
    • h2o83 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 27.04.07, 00:04
      Widzę że Hutchinson nadal poszukuje ustawiacza a mnie nie chcieli przyjac bo wynegocjowalem 1700_1800zł netto maja dzwonic ale juz z mojim szefem doszlem do porozumienia ze jak mi da ile powiedzial to zotaje ludzie walczcie o swoje prawa nie dajcie sie zastraszac i zadawaolac 1200 zl bo teraz jest jest nie wiele rzy cigle rosnacych cen za jedzenie prąd gaz wode to. 1200 teraz to tak jak 800 2-3 lata temu bo ceny ida do góry wiec walczcie o swoje prawa :):)
    • Gość: Marek Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.04.07, 14:32
      Ile można zarobić w biurze?
      Znam dobrze niemiecki i angielski ?

PZDR
      Marcin
      • Gość: x Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:02
        musisz znać francuski nie niemiecki
        • Gość: gośc Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.c201.msk.pl 28.08.07, 16:13
          Musisz miec uklady by zarobic w tej firmie suwały
      • Gość: r Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 23:15
        na początek 1000 brutto. Starczy
    • Gość: wala Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.09.07, 09:06
      pracowalem tam i naprawde nie polecam chyba ze moim wrogom he he Bob jest
      fałuszywy nie nalezy mu wierzyc bo zawsze klamie byle by swój tyłek
      ochronic!Olka druga podobna Migdał miał romans ale ta panna juz tam nie pracuje
      pewnie teraz ma nastepna reszta wcale nie lepsza to jest śmietanka - mafia!!!!!!!
      • Gość: koleS Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:06
        wszystko jest fajne w tym zakładzie gdyby liczył się też człowiek
        tam trzeba w ludzi zainwestować i to przyniesie efekt. najlepszym
        kierownikiem jest Oskar ma trzy myjki i w ch..j problemów na nich
        raptem 20 osób pod sobą i z niczym sobie nie radzi.pozdrowienia dla
        bryg. D sekcji 119
        • Gość: zainter. Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:09
          Mam zamiar się przyjąć na jaką sekcje najlepiej iść pod względem
          pracy i kierownika?
          • Gość: ja Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.c196.msk.pl 29.09.07, 15:31
            na magazyn :D
            • dario1978 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 31.01.08, 17:51
              A jak jest na tym magazynie, wybieram sie na rozmowe czy wyciagne
              2.400 netto
        • Gość: KTOŚ Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:12
          Po pierwsze - mie ma sekcji 119 tylko jak już 118.
          Po drugie - Oskar jest największym z możliwych kretynów.
          • Gość: ściemniacz Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:41
            to znaczy że żaden z kierowników się nie nadaje?. Ja tam pracuje na
            sekcji 120 i podzielam to. a jak jest na innych sekcjach jak
            uważacie?
    • Gość: tulipan.4 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 16:40
      Ten zakład to jedna wielka pomyłka i nic więcej. Kierownictwo wzięło by się do
      roboty a nie tylko siedziało w swoich biurach przed komputerem. Jeden na
      drugiego donosi i zero współpracy, kierownik na kierownika, pracownik na
      pracownika itd.
      • Gość: formuś Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:37
        potwierdzam Oskar to jest jakieś nieprozumienie. Gość myśli że jak
        się już jest kierownikiem to już nic nie trzeba robić a tak to
        właśnie wygląda. Trzy maszyny ( myjki) nawet tego nie potrafi
        opanować. Z ludzmi nie ma problemów wystarczy przyłożyć sie trochę
        do pracy a i myjki by chodziły jak należy. Śmieszą mnie tacy ludzie.
        A Migdał to kawał lenia jak i inni kierownicy.
        • Gość: nim Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.chello.pl 11.11.07, 17:53
          kolego lub koleżanko ja też pracuję w hutchinsonie na sekcji 130 jeżli uważasz że tam nic sie nie robi to jesteś w błędzie Migdał goni załatwia żeby tylko było dobrze co ma zrobic ja brakuje rur na formowaniu i nie mów że nic nie robi jest kierownikiem super!
          • Gość: Achim Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.eranet.pl 15.11.07, 12:29
            Pozdrowienia do WIEZIENIA!!!! Czytam to forum i widze ze jeszcze gorsza tam padlina niz ja jeszcze dzialalem! Nie wiecie jaki jestem szczesliwy ze nie musze dla pana zabki pracowac. Pozdrawiam prawie wszystkie osoby bo przez niektorych podlizywaczy bylo naprawde podgorke!!! Operatora formowania i nie tylko zycze jak najlepiej ale rowniez pozdrawiam tych z ktorymi wspolpracowalem przedewszystkim Almonda, Lole, Basienke, Sznycelka ktory tez sie juz uwolnil z tego burdelu, Anetke, Milosza, Bartka K, Konana, Pilotke, Iwone - kogo nie pozdrawiam - szkoda czasu zeby pisac, te osoby to i tak to wiedza!
            • Gość: ja Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:44
              Trafne skojarzenie co do więzienia, podzielam to!!!!!bo tu z człowiekiem nikt
              się nie liczy, jeszcze te zmiany grafiku. jak go wprowadzą to na produkcji będą
              pracować tylko kierownicy i proces bo żaden normalny człowiek nie wytrzyma
              takiego tempa pracy. może w końcu to czegoś ich nauczy i zaczną liczyć się z
              ludźmi a nie robić z nimi co się im podoba. W tym zakładzie jest więcej lizusów
              i "kabli" niż normalnych pracowników!!!!!!!
              • kar-olcia Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 24.11.07, 20:26
                LUDZISKA zwolnijcie praca jak wszędzie gdzie trzeba robić .Fakt po zmianie
                grafiku będzie ciężko ale to tylko 1 tydzień będzie taki.piszecie że Oskar jest
                taki okropny nie wiem ,wiem tylko że po zmianie lidera na 150 dopiero jest
                h..owizna .WIEM pracuję na zmianie B kto zna tamtego "lidera" wie do czego piję
                .Pamiętacie JAKUBA TO BYł LIDER SZACUNECZEK.
                • Gość: anonim Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.186.jawnet.pl 01.06.08, 17:34
                  przeczytałem te posty i szlak mnie trafia jak ktos pisze że migdal
                  siedzi na logistyce itd. czy wy jestescie po..i? przecież on ma
                  zone i ja kocha!! znam go juz dośc troche i wiem co pisze. a wy sie
                  zamijcie swoimi dupami
            • Gość: mw Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:21
              Dzięki Achim powodzenia i do zobaczenia. Również pozdrawiam
            • Gość: formowanie Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 11:15
              Och Achim! teraz piszesz ze ten zakład to wiezienie a mi obiecywałeś (ze będzie
              lepiej:)DZIĘKI!!!!!Obiecanki cacanki!!!!!
              • Gość: Achim Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.crowley.pl 29.12.07, 17:43
                Hmmmm widzisz bo jak ja jeszcze pracowalem to co zle bylo. W wiekszosci wszystko dalo sie zalatwic! A tak macie teraz z ch..a przelozonych wiec nie do mnie pretensje. Pacza tylko swojej kieszeni.
            • Gość: ex pracownik Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:34
              Hutch jest jak dom, dyr jest jak ojciec, reszta to dzieci...kto, to
              zauwazy, komu sie to znudzi, szybko zauwazy,ze lepiej zmienic
              pracodawce. Kierownictwo daje sie traktowac jak gowniarze, nie ma
              tam planowania, brak narzedzi, wiele robi sie na pale, choc przeciez
              gora powie, ze wszystko jest...ale nasz francuzik traktuje to
              miejsce jak trampoline do wyzszego stolka w kraju tych pedalow.
              zawsze moze byc gorzej, ale trzeba sobie powiedziec wprost, tam nie
              ma profesjonalizmu i nie spotkalem nikogo, kto nie bylby zadowolony,
              ze zmiany. Porownuja place...nasz francuski "przyjaciel" wyzyskuje
              ludzi...
        • Gość: Rozczarowana Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 14:10
          Ta praca nie jest napewno marzeniem ale póki co to z kasą nam nawet
          poprawili:)oby tylko na dłużej!?Teraz przynajmniej wiem za jakie
          pieniadze mnie tak nogi bola!A co sie tyczy kierowników to ja nie
          narzekam raczej idą na rękę ze zmianą harmonogramu)i gdy trzeba
          załatwić pilnie jakiś papierek można na nich liczyc:)A co sie tyczy
          napraw myjek itp to ja jakoś nie pamietam żeby w tym zakładzie była
          jakaś 1 maszyna która by sie nie psuła?A skoro jesteś takim znawcą
          myjek to napraw jak potrafisz:)Moze Ci to wyjdzie lepiej niż Jemu?
          Zobaczymy?Pozdrawiam
          • Gość: xxx Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 03.12.07, 16:00
            yhy h.. nie robota
            • Gość: ryśiek R. Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsat.com.pl 04.01.08, 18:15
              od pewnego czasu zakład zajmuje się produkcją złomu...
              racja h.. nie robota
            • Gość: zołza Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:59
              i co powiecie na te nasze podwyżki? Dziś dostaliśmy je w końcu na aneksach. mi
              pozostało tylko śmiać się z nich bo przez debili nie będę płakać.
              • Gość: lisa Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 21:11
                Tyle,że z Was chyba zrobili debili.U nas w firmie,też mają być
                podwyżki.O rany,oby nam się to nie przytrafiło!!!
          • Gość: ona7 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:28
            jeśli chodzi o Wawrzaszka- praca dobrze płatna, ale wymagają pracować 10 godzin
            minimum dziennie, potem 12- jeśli nie zostajesz- zwalniają, czyli chcą ludzi
            silnych fizycznie i takich co chcą chcą bez przerwy robić, nie ma czasu na życie
            rodzinne.przeklinanie wśród pracowników to norma. z nikim się nie cackają.
            • Gość: fa Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.cust.tele2.pl 25.01.08, 18:48
              co to znaczy dobrze płatna, proszę o konkrety
              • Gość: ona7 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 11:05
                dwa tys.
                • dario1978 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 02.02.08, 20:51
                  a ile godzin z nadliczbówkami?
                  • Gość: borok Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:13
                    a Migdał w końcu wziął się do pracy czycały czas dziewczyny na
                    logistyce zagaduje. To jest podryw bo skurczybyk postawę ma i wygląd
                    to każda laska na niego leci. Jest tam jakiś porządny kierownik?
                  • Gość: jola Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 15:47

migdal-to-jest-gosc-w-porzo-tylko-za-duzo-pije

• Gość: ? Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:05
                  2ty. ale brutto chyba pracuje tam 2 lata na produkcji i 2000 netto nie dostałem !
                  • Gość: przedstawiciel 130 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:02
                    W porzo bo się nie czepia i ma wszystko w dupie. Pojawi się na lini
                    jak się dupa pali i wtedy musimy szybko wszystko nadrabiać a jak
                    znowu jest bez zagrożenia to tylko się przywita i pożegna. Jak to
                    jest że na jednej brygadzie da się zrobić swoje a na drugiej się nie
                    da. Panie Migdał traktuj pan wszystkich równo bo my też tracimy już
                    motywację.
                    • Gość: ???z 130 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 19:55
                      Migdał gości w porządku jak wy do niego tak on dowas ,a że jedna
                      brygada jest słaba a druga mocna to zalerzy od lidera i zgranej
                      załogi !!!.
    • Gość: byly pracownik Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 16:50
      od eatona lepiej trzymac sie z daleka gory obiecuja a potem to tylko
      patrza jak z czlowieka dojechac
      • Gość: Hutchinson Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 08:12
        Moj facet tam pracowal i sobie chwalil choc na poczatku bylo ciezko ale pasowaly
        mu w tamtym roku godziny 2 dni po 12godzin pracy, 2 dni wolnego potem 2 dni po
        12 i znow wolne 2 dni. Zadowolony byl ale zwolnil sie nie dlatego ze zla praca
        tylko ze mu cos pilnego wypadlo.Jakby nie to to dalej by tam robil. LUdzi sobie
        tam chwalil ze fajni.
        • Gość: Pracuś Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.chello.pl 03.06.08, 20:26
          Praca w porządku . Firma też nie byle jaka . Dbają o pracownika , atmosfera miła i życzliwa . W porównaniu z firmą w której poprzednio pracowałem to muszę powiedziec ze jestem zadowolony .
          • Gość: :) Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 17:25
            Pracusiu jak długo tam pracujesz?bo ja 2,5 roku:(co? tam dbają o
            pracownika?śmiechu warte!!!!chyba coś o tym wiem!!!!a zresztą sam sie przekonasz
            wcześniej czy później!
            • Gość: Zniechęcony Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 21:33
              Pracuję tam jakiś czas i widzę traktowanie ludzi w tym zakładzie.
              Młode kierownictwo które nie wie jak ma się obchodzić ze swoimi
              ludźmi. Mało tego nikt nie zdaje sobie sprawy że to MY robimy na
              nich. Nosidlak wlepia upomnienia za to że sekcja nie zrobiła planu
              pomimo tego że robili pierwszy raz na innych maszynach dzięki ich
              leaderowi. Formowanie się sypie bo nie umią zadbać o swoich ludzi -
              Adam - pilnuj ich bo jak odejdą to sam będziesz tyrał na maszynach,
              a pan S. będzie Twoim leaderem. Wystarczy że L.Ł.,C.Ł. i inni
              ustawiacze odejdą to zobaczysz co znaczy brak szacunku do innych.
              • Gość: ~Achim~ Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.crowley.pl 11.06.08, 11:28
                HEHE! Tak czytam i wnioskuje ze dalej sie tam nic nie poprawiło w tym obozie. Szczegolne pozdrowka dla Loli M, Almonda i Herbatki!!!
                • Gość: ??? Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 12.06.08, 20:49
                  Formowanie serdecznie pozdrawia Achima
                  • Gość: ~Achim~ Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.crowley.pl 14.06.08, 10:57
                    Serdeczne podziekowy dla formowania - juz myslalem ze zapomnieliscie o mnie! Rowniez Was wszystkich pozdrawiam i zycze powodzenia!
                    • Gość: ??? Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 14.06.08, 15:47
                      Hej Achim,dziękujemy za "powodzenia" bo napewno nam się
                      przyda,formowanie dziękuję Ci za pozdrowienia i też Ci życzy
                      powodzenia
                • Gość: antyachim Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 79.139.0.* 19.06.08, 07:44
                  poprawilo sie sporo - nie ma juz barteckiego.
                  • Gość: :( Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:47
                    ciekawe co się poprawiło ? za czasów ACHIMA było lepiej był super kierownikiem
                    zawsze było można na niego liczyć i był ok
                    • Gość: najlepszy pracowni Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:19
                      to nie brygadzista jest winien ze 130 tylko jego kiero ponieważ tak
                      się chłopak stara że nie potrafił nawet wstawić się za swoimi
                      pracownikami. Jest cieniutki prawie tak jak wygląda tak tak Sławku
                      M. My na 130 nie mamy żadnej motywacji ani atmosfery! Ciekawe jakie
                      podwyżki będą?????????
                      • Gość: pracownik 130 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 10:57
                        panie Migdał co się z panem stało taki pan był fajny najlepszy kierownik a teraz
                        nie mamy słów zmienił sie pan nie do poznania .Straci pan ludzi jak tak dalej
                        będzie, będzie pan tyrał na wszystkich maszynach sam ! no może zostana jakieś
                        lizodupy pozdrowienia
                        • Gość: gosc Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 79.139.0.* 22.06.08, 11:22
                          podwyzki beda znaczne....NORMY!
                        • hutch1 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 22.06.08, 11:24
                          Sławek nie jest niczemu winien. Całą winę ponosi Jarek Nosidlak -
                          Wasz kierownik produkcji. To on Sławka naciska pod względem
                          wydajności. Wlepia upomnienia na prawo i lewo - tak dla proformy.
                          Kadra nie zdaje sobie sprawy że 1/3 osób nie wróci po postoju do
                          pracy jak tak dalej będzie. Wszystko zależy od podwyżek. Za nie
                          długo ruszy nowy zakład więc niech zaczną myśleć czy warto tak NAS
                          traktować...
                          CDN...
                          • Gość: Operator21 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 78.8.105.* 22.06.08, 16:22
                            Jak to Sławek nie jest niczemu winny!Może i na niego naciskają ale to w jaki
                            sposób odnosi się do ludzi pozostawia wiele do życzenia,jako kierownik powinien
                            zdawać sobie sprawę że niejednokrotnie jego postępowanie wobec ludzi nadaje się
                            tylko i wyłącznie do sądu pracy.Wobec swoich podwładnych stosuje MOBBING i do
                            tej pory ma szczęście że jeszcze nie trafił się ktoś kto chciałby się włóczyć po
                            sądzie.Co do Jarka wiadomo że naciska na kierowników tak jak na niego
                            Dyrektor,tylko że nigdy rozmawiając z tobą nie użyje takich wyrazów jak Sławek.
                            • Gość: ??? Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 22.06.08, 23:33
                              niektórzy kierownicy będąc wcześniej na stanowiskach operatora bądz
                              brygadzisty-obrośli w piorka!niestety
                              • hutch1 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 25.06.08, 20:18
                                Dostaliśmy właśnie zajebiste podwyżki. Płakać się chce. Rysiu
                                powinien teraz ściągać swoich żabojadów aby ten zakład utrzymać bo
                                lada dzień nie będzie miał kto tam pracować. Max podwyżka 0.50 gr
                                brutto to żenada. Paliwo, gaz, prąd i woda idą w górę a razem z tym
                                żywność. A on ma Nas w dupie...
                                • Gość: ! Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 26.06.08, 10:14
                                  dostaliśmy także podwyzke na premi,ale co z tego bo gdy ktoś
                                  zachoruje i pójdzie na l4 to ta premia będzie dzielona na osoby z
                                  danej sekcji-to ma być zacheta do motywacji,niepowazni!za kogo nas
                                  maja?wogóle nie szanuja pracownika!dokładnie maja nas w dupie
                                • Gość: pokemon:) Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 28.06.08, 00:01
                                  To jakie mamy podwyżki(0.30-0.45gr) to w dużej mierze trzeba podziękować też
                                  naszej RADZIE PRACOWNICZEJ!!!!!!(UKŁONY!!!).DO obiecanego dużo się zmieści(a
                                  mieli walczyć o nas!) ha ha!Ale w zasadzie nie powinniśmy sie dziwić wszak co
                                  miesiąc robią nas w konia na wypłatach (Nikt się nie może doliczyć) A poza tym
                                  jak można wywalczyć lepszą kasę skoro w zakładzie przyjęto samych grotołazów
                                  ,którzy łażą i nic nie robią tylko non stop kursują na palarnie a pensje
                                  pewnie mają takie że lepiej nie wiedzieć!Może,w końcu ktoś się tym
                                  zainteresuje!Po co tyle ludzi w logistyce, procesie!przecież oni kompletnie nic
                                  nie robią!!!!Albo takie utrzymanie ruchu a raczej ZATRZYMANIE
                                  RUCHU!!!profesjonaliści!mechanicy z bożej łaski!(0,90 gr skandal!)No cóż
                                  biednemu zawsze wiatr w oczy.Pozdrowienia dla wszystkich pracowników fizycznych
                                  hutchinsona:)
                                  • Gość: X i Y Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 06:26
                                    co z tego ze dali podwyżke premi skoro i tak wiekszosc ludzi ludzi pracujacych w
                                    w hiuston jej nie dostaje , dyro sie z tego cieszy pewnie bo wiecej kasy zostaje
                                    dla nich samych!!!!a co do tej podwyzki lepsza juz niebedzie i tak pewnie za
                                    dużo żeśmy dostali. powinny być zwiazki zawodowe w tej firmie oni cos moga a nie
                                    tak jak ta smieszna rada
                                    • Gość: :) Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:12
                                      ciekawi mnie to czy proces i logistyka tez bedzie miała takie wielkie podwyżki
                                      jak my pracownicy hehe może by przyszli popracować 12 godzin przy maszynach a
                                      nie siedzieli w biurach i nic nie robili zajmuja sie pierdołami a nie tym co
                                      trzeba zeby pracownikowi robilo sie lepiej ale cóż maja to gdzies Po postoju
                                      pewnie przyjdą na linie pracować bo nie będzie miał kto .Zakład zainwestował by
                                      w pracowników a nie w imprezki dla wyższych stołkiem!!!!!!!!
                  • Gość: smerfuś Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.tktelekom.pl 27.06.08, 23:14
                    no właśnie
    • Gość: zniecierpliwiony Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 78.8.104.* 28.06.08, 17:40
      Kończcie ten wątek!!!!
      • Gość: pracownik Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:07
        Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
        • Gość: Rysiek Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:21
          i tak Was lubię!
    • Gość: !!!!!! Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 17:05
      dlaczego nic nie piszecie ludziska????????
      • Gość: zet Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.07.08, 18:33
        Ja tez spierd* po postoju, zabieram marne wczasy pod grusza i mnie
        nie ma. niech sami sobie pracuja na lini jak nas nie bedzie
        • hutch1 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 28.07.08, 20:40
          Co sądzicie o ostatniej wypowiedzi Ryśka podczas zebrania??
          Moim zdaniem sku..syn umie wybrnąć z każdej sytuacji.
          Ale dzięki niemu wiem jak mam pracować. Jaka podwyżka taka praca.
          • Gość: robol Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 11:10
            Drodzy robole hutchinsona nie ma co narzekać na tą firmę jedyne wyjście to
            szukać czegoś innego!Może są zwolennicy pracy 12 h, ale po 2 latach zmienią
            zdanie zwłaszcza w tym systemie!Sama długo nie mogłam się zdecydować na zmianę
            pracy dużo czasu mi to zajęło, ale odpowiednia motywacja zdziała cuda:). Jestem
            bardzo zadowolona z obecnej firmy!Po prostu nie ma porównania!Więc na swoim
            przykładzie powiem jedno czasem warto zaryzykować, a nie tylko
            narzekać!!!!Pozdrowienia dla wszystkich!!!!
            • Gość: ja Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 79.139.0.* 02.09.08, 15:39
              daj znac jaka to firma, moze tez pojdziemy ;)
              • operator27 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 04.09.08, 11:15
                Praca w Hutchinson nie jest taka zła,jedynym problemem są zmiany 12
                godzinne.Zarabia się około 1700 netto.Ci którzy narzekają niech sobie przypomną
                że jeszcze w zeszłym roku pracowaliśmy w niedziele i zakład szedł na
                okrągło.Wiadomo również że nie ma pracy idealnej w każdej są problemy i to
                prawda że ciągle ludzie odchodzą jak wszędzie,ale są i tacy którzy pracują od
                początku.Pracowałam już w kilku firmach i w żadnej nie było idealnie,ale jeżeli
                mam przejśc do firmy w której zarobie 1300 i pracowac po osiem godzin to wole
                zostac Więc jeżeli ktoś szuka pracy to polecam,a jeżeli się nie spodoba to
                przecież zawsze można odejśc.
                Pozdro dla wszystkich pracowników i pamiętajcie nie jest tak żle
                żeby nie mogło byc gorzej i nie jest tak dobrze żeby nie mogło byc lepiej.
                • Gość: bronia Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:35
                  Chyba robi się gorąco coś się chyba szykuje bo słyszałam że nie ma
                  zamówień i może nie być pracy dla wszystkich..
                  • misia-live Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 06.09.08, 21:33
                    nie powtarzajcie plotek. nie że nie ma zamówień tylko mamy dużą nadprodukcje w
                    stosunku do zamówień i dlatego nie pracujemy w soboty bo nie chcą nikogo
                    zwalniać na trzy miesiące i znów na nowo przyjmować. gdzieś w tym czasie
                    zaczniemy produkować dużo nowych referencji więc kto je będzie robił?????????I
                    zgadzam się z poprzednikiem że nie ma u nas zle, kto twierdzi że u nas jest
                    ciężka praca to widocznie ciężko i za grosze jeszcze nie pracował!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Zawiedziony Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 78.8.106.* 24.01.09, 10:58
                      Ci co głosowali za zwolnieniami powinni byli sami podpisać się imiennie
                      polecieli ci co niemieli L4. trzeba dobrze robic kierownictwu zeby sie utrzymać .
                      • Gość: THOR for. Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 82.177.123.* 24.01.09, 18:27
                        Branza upada. To poczatek konca- jak spiewał kazik. Czekajmy na
                        nastepnych, cały ten rok jest zje... Kto twierdzi inaczej to was w
                        balona robi. Rysio wie co robi, chce zaoszczedzic-na postojowe go
                        nie stac, by płacic załodze, która dla niego nie robi. Zwolnienia
                        musza byc. Dziwisz sie, ze ludzie głosowali za zwolnieniami? Jak mam
                        zarabiac tyle co dwa lata temu ,to sie nie godzi wogóle pracowac w
                        Hutch...- zycie drogie ,ludzi szkoda ale to jedyne rozsadne
                        rozwiazanie Było inaczej Rysio za miesiac, dwa i tak by nas
                        wyrolował. Zakłamane to wszystko jest, zwolnili złych ludzi, bo nie
                        wiadomo z jakich powodów, zebrania zero By przynajmniej mieli
                        odwage ludzia w oczy spojrzec, powiedziec prawde, pajace i jak to
                        sie ma ze jedna brygada leci w połowie a druga sie trzyma? jak
                        pieknie to sie dzieje- nie wiem. Przy poprzednich zwolnieniach tak
                        samo było to wszystko h...... i niesprawiedliwe ale czego mozna
                        oczekiwac .pier...system ,hu.. to wszystko warte MANIEK trzymaj sie
                        bedzie dobrze masz szczescie ze juz na nich patrzec nie musisz Jedno
                        ludzie mówia -drugie mysla Od góry do dołu fałsz obłuda kur... nie
                        pozjadajcie sie o stanowiska i o stawki. Moze oni patrza na umowy ,
                        staz, ja sie pogubiłem co było kluczem do zwolnienia moze ktos mi
                        podpowie wtajemniczony?Układy?...
                        Z Powazaniem Łuk...
              • Gość: refermotar Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:35
                Gdzie te cwaniaki teraz? co mieli opóścić zakład strach zagląda w
                oczy?
              • Gość: mercedes Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 10:57
                Moi Drodzy! Nie ma firmy w ktorej sa szczesliwi pracownicy..LECZ sa
                firmy gdzie czlowiek moze spotkac kulturalnych, rzeczowych szefow,
                znajacych sie na tym co robia, pelnych profesjonalistow. I w tym
                uwazam tkwi szkopul. Ludzi trzeba szanowac. Ta firma nie ma zadnej
                polityki jakosciowej gdzie liczy sie pracownik, a to wlasnie od
                pracownikow hali produkcyjnej zalezy najwiecej!
                Pozdrawiam Wszystkich bylych i obecnych pracownikow, zycze
                powodzenia (takze w dogadywaniu sie z "przytępymi" żabojadami)!
                • Gość: Bolek Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:28
                  Mądrze gada, polać mu(jej) :]
                  A tak poważnie to ma rację, niestety... W całej administracji(która w pewnym
                  momencie przewyższała ilością pracowników produkcji, co jest ewenementem :P)
                  znajdziesz może dwie, trzy osoby które mają zdrowe podejście do pracowników.
                  Reszta to dosłowne kmioty. Chodzą sobie dumnie po hali i nawet nie odburkną na
                  "dzień dobry" Zwróćcie uwagę podczas swoich dumnych przejść, ilu pracowników
                  patrzy na was z wymownym spojrzeniem "obyś się zes*rał szkłem" lub coś w tym
                  stylu, mniej lub bardziej wulgarnie :P w każdym razie pogardliwie. Ilu? myślę że
                  jakieś 95% a pozostałe 5% to brygadziści i inni z grupy odbytowłazów :]
                  Z wyrazem głębokiego współczucia dla całej administracji
                  • Gość: biurowy (a) Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:38
                    Panie Bolek. Przemawia przez Pana niezwykła zazdrość. Może gdyby się Pan uczył,
                    może gdyby Pan mówił językami obcymi , być może szansa byłaby i dla Pana w
                    administracji. Poza tym jeżeli nie odpowiada Panu praca na produkcji- proszę
                    złożyć dokumenty do jakiejkolwiek firmy na stanowisko biurowe. A jeżeli widok
                    ludzi z "biur" się Panu nie podoba- proszę zmienić pracę. Z pewnością sobie
                    poradzimy:-)

pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: biurowy (a) Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:21
                      jeszcze gwoli sprostowania: Nie uważam, aby ludzie pracujący na produkcji byli
                      ludzmi nieuczącymi się, czy nieznającymi języków obcych.Wiem, że tak nie jest.
                      Również historia tego zakładu pokazuje, że ludzie będący operatorami mogą
                      przejść do administracji- i to bez znajomości i "smarowania". Także Panie Bolek-
                      wierzymy w Pana. Gardzi Pan żabojadami? Pogardza Pan administracją? Prawda jest
                      taka, że ta firma daje Panu w tym momencie zarobić na chleb a i na internet
                      również:-) Najbardziej żałosnym jest psioczenie i nadawanie na pracodawcę, gdy
                      samemu nie robi się nic aby tą pracę zmienić. Powtórzę się- myślę, że damy sobie
                      radę beż Pana a i Panu będzie z pewnością lepiej w innej firmie.
              • 7.ja Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 02.09.09, 00:04
                nic mi o tym nie wiadomo aby placili szkodliwe a przydało by sie bo niektórzy to
                prawdziwe swiry ale ogolnie to jest fajnie :D
                • Gość: tooo jooo! Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 88.220.93.* 23.11.09, 19:26
                  za pracę z Tobą szkodliwe powinno być płacone;)
            • grazkabest Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 09.10.08, 22:03
              a mi jest dobrze tak jak mi jest dobrze
              • grazkabest Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 11.10.08, 19:19
                Nie ma to jak w hutchinsonie rankie jebie olejem czy rumiankiem?
                Darek z rana Maje opie... bo ta normy niewyrabia.Piotrek z Dorotą
                koty drze i z tego powodu jest mu zle .Gaszczykowa oponki Łukasza
                maca, czy ja kiedys będę taka??? Jola Zygmunt się zwie i koleżanke
                też dorwie:nie wkur... bo ci wpier...Agatka spokojna była ale na tym
                formowaniu zboczona sie zrobiła.Sylwia też nie ustepuje i po kontach
                upłakuje. To była 115stka a 112stka??? Przemuś młode mięso wypina
                sie a jeden z narzędziowny łasi sie.Dana od urodzenia ADHD ma i przy
                rewolwerach popie.... Krzusiu transferów pilnuje a przy okazji do
                żony CHYBA esemesuje.Grarzynka przy bemach na nockach uwija się a
                Beata na 150tce wcale tez nieobija sie.Tomek wszystkiego pilnuje i
                niezle rapuje ale i tak se dupe drutuje. A co na myjkach
                słychać????? Lepiej nie pytać!!!!! Dorota nadgania ale Aśka nie
                wyrabia. Marcela stara sie jak może i dobże bo Basia jej pomoże.
                Dwie siosterki spółke mają i wszystkich wykiwają. Zbyszek rury
                niezle tnie i jak trzeba to podwładne też zjebie!!! A kto formowanie
                nie szanuje niech go w DUPE POCAŁUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Opowieść
                ta nie długa nie krutka tak w sam raz przeczytajcie ludziska jeszcze
                raz!!!
                • Gość: 28latek Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.08, 14:16
                  Opowieść ta nie długa nie krótka tak w sam raz, nauczyć się polszczyzny najwyższy czas
                • Gość: obserwator Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 12.10.08, 17:04
                  Żmija, która to nabazgroliła chyba ledwie szkoły skończyła.Pisownia w oczy kole
                  jak i to co znaczą te niecne bazgrole.Ten kto na tej brygadzie pracuje w mig się
                  zorientuje, kto tak nieudolnie rymuje.Zdradziłaś się w pewnym wersie nie wiedząc
                  o tym i wiedz o tym, że już wkrótce ktoś Cię zmiesza z błotem!Dziwnym to dla
                  mnie co wypisujesz,gdyż palarnia Cię często obgaduje ściemniaczem i nierobem
                  kwituje!!!Więc żeby nie być jadem przepełniona i nieróbstwem zmęczona, weź się
                  lepiej do uczciwej roboty a nie wypisuj będąc pewnie w alkoholowym amoku
                  głupoty!!!!!
                  • Gość: :) Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 11:57
                    KOń BY SIę UśMIAł HE HE HE
                  • grazkabest Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 13.10.08, 20:26
                    na palarni obgadują na jadalni obgadują na szatni obgadują a
                    szczegulnie ciebie obserwatorze h... z tobą
                    • Gość: formowanie Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.gprs.plus.pl 06.11.08, 12:15
                      hej ludziska to nie była plota z tymi zwolnieniami,wczoraj zwolnili
                      15 osób-;bo firma nie ma klientów; ale podobno od stycznia ma byc
                      lepiej.mimo wszystko życze wszystkim powodzenia.aha ciekawe czy
                      dostaniecie bony?????
                      • Gość: ja Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 79.139.0.* 18.01.09, 00:00
                        od stycznia ma byc lepiej? jest polowa stycznia i gowno jest a nie lepiej. zapowiadaja sie kolejne zwolnienia. chyba ze zgodzimy sie na Rysiowa 'propozycje'. pffff.... :/
                        • Gość: zuza Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 94.254.173.* 01.06.09, 16:26
                          a ja wlasnie szukam pracy, czyi lepiej do takich firm trudno sie
                          dostac :( porażka
                • Gość: tooo jooo! Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 88.220.93.* 23.11.09, 19:30
                  fajna bajka tylko co za analfabeta ją pisał!!!
                  • Gość: ktoś Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:27
                    A gdzie ty jakieś błędy językowe dostrzegasz?
            • Gość: xx Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 20:56
              no, a ten post to juz lekka przesada. Kadra kierownicza hutchinsona
              chyba sobie tutaj darmowe reklamy urządza! Jakos dziwnie, ze takich
              wspanialych rzeczy o hutchinsonie nie slysze od znajomych, ktorzy
              faktycznie tam pracuja....

Te blogi nie maja sensu!
          • Gość: xyz Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:48
            w Hutchinsonie były są i zawsze będą wałki na podwyżkach...
        • Gość: Z innej beczki Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 14:53
          Praca pracą, a jest tam przynajmniej na kim oko zawiescic pracujac po te 12h?
      • Gość: MP Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 08:43
        Utrzymanie Ruchu w Bielsku- Białej dostaje 4000 zł na rękę he he
        reszta możne tylko pomarzyć o takiej kasie - idioci
    • Gość: t.m Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 12:12
      Eaton-redukcja zatrudnia,praca tylko na 2 zmiany,wysokie zarobki ale
      wykańczalnia.Hutchinson,redukcja zatrudnienia,też tylko 2 zmiany,dniówka
      12g,zarobki ok14oozł netto-B-B.Żywiec podobno też wykańczalnia.Wawrzaszek
      niewiem.
      • misia-live Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? 31.05.09, 20:26
        1400 netto???????????chyba że z wszystkimi premiami.A wiadomo jak z premią jest
        lub jej nie ma.
        • Gość: czaki Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 13:01
          Witam! Proszę napiszcie mi jak aktualnie wygląda praca w hutchinson na produkcji
          ,ile zarabia osoba nowo przyjęta i czy po okresie próbnym przedłużają umowe
    • Gość: ktosia Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 91.193.160.* 17.07.09, 17:38
      Czesc Mam pytanie czy w ktos ma na jakims dziale w tym bajzlu placona szkodliwosc
    • Gość: xxxxx Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 03.09.09, 14:12
      Aktualnie jest nowy nabór pracowników do Hatchinsona przez
      Adecco.Coś się ruszyło po wakacjach.Ale zasuwać po dwanaście godzin
      i to w czterobrygadówce to naprawdę charówa.Trochę tam przesadzają.
      • Gość: operator Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: 62.87.237.* 13.09.09, 16:18
        Wszystko byłoby dobrze gdyby dali szanse pracownikom, których zwolnili
        na początku roku kalendarzowego.Obiecywali ponowne zatrudnienie, a teraz umywają
        ręce. Wolą zatrudnic przez firmę nowych ludzi zamiast
        przeszkolonych i naprawdę dobrych fachowców,którzy znają się na robocie i nie
        było trzeba im mówic co i jak.
        • Gość: xxx Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:09
          Jakich fachowców to byli ludzie którzy w większości mieli umowy na stałe i tylko
          to ich trzymało. Przynajmniej przy zwolnieniach polecieli najsłabsi.
          • Gość: 1234 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 14:56
            Oj ostatnio niezły bajzel!
            • Gość: 1234 Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:30
              Monika K to że dajesz dupy liderowi nie znaczy że też jesteś liderem zejdz na
              ziemię jesteś zwykłym robolem i zacznij się tak zachowywać! Nie jesteś lepsza od
              innych
              • Gość: Monika K, Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 18.10.09, 17:41
                Nastepnym razem miej wiecej odwagi i sie podpisz:):):)Robolu
                • Gość: Do Moniki K Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.multimo.pl 01.11.09, 19:42
                  Praca w Hutchinsonie tylko dla desperatów. Pracowałem tam pół roku, ale tylko
                  dlatego, że nie mogłem znaleźć żadnej innej pracy. Zarobki w porównaniu z innymi
                  bielskimi firmami to porażka. Premie są zabierane za byle głupotę.
                  • Gość: Święty Re: hutchinson, wawrzaszek jaka praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 21:04
                    Nie wszędzie odbierają premie i nie zawsze. Ja tam nie narzekam bo mam ją prawie
                    zawsze.