michalgajzler 24.09.02, 13:45 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3036723&a=3068183 Pod adresem podanym wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatek Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... 24.09.02, 13:50 Heh , nie rozumiem za dobrze ,o co mu chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Poradźcie jak zareagować 24.09.02, 14:17 Lepsze byłoby na pewno forum normalne a nie prywatne. Obstawać ? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Poradźcie jak zareagować 24.09.02, 15:15 Sam się zastanawiam:/. Nie bardzo wiem o co im chodzi dokładnie z tymi forami prywatnymi. Chyba przeczytam wątek temu poswięcony. Może się zapytac admina o co dokładnie chodzi z tym forum prywatnym otwartym? Jak na mój gust to chca sobie zaoszczędzić roboty przy kreowaniu nowego forum, a brać je pod swoje skrzydła;) dopiero podchowane. To teraz udaję się poczytać ... Zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Słoju Re: Poradźcie jak zareagować IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 15:22 Nie rozumiem dlaczego przymiotnik prywatne. Moja opinia wchodzić, ja rozumiem źródło ich obiekcji, nie wiedzą w jakim kierunku pójdzie forum militarne. Panowie, w końcu poza nami nie ma tak zbyt wielu chętnych do jego odwiedzin, bedziemy mieli swoje forum, zobaczymy co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Poradźcie jak zareagować 24.09.02, 15:30 W sumie to chyba tak, tylko ja bym jednak pare pytań adminowi zadał. Patrz nizej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Chyba trzeba Adminowi zadać serię pytań... 24.09.02, 15:28 ... 1. Od kiedy fora prywatne zaczną działać. 2. Jak to bedzie z administratorami? Pisze tam że jmoże byc główny i pomocniczy (kilku - co chyba nie jest głupie, bo admin Gazet czas powinien do administrowania cały czas a prywatni nie koniecznie:( - jeśli moga byc pomocniczy to chyba ma to sens) 3. Z tym że moga pisać tylko zalogowani to może byc pewien problem, są dząc po tym że sporo osób pisze bez logowania (chociaż po IP widać skąd piszą - ktoś ma adres wyglądający na rządowy: gov.pl;). Niby nie problem założyć konto pocztowe tylko czy redakcja przewiduje pisanie tylko z kąt Gazety czy z innych też? Teraz udaję sie poczytac wątek o forach dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Chyba trzeba Adminowi zadać serię pytań... 24.09.02, 16:14 ... 4 ... Dlaczego MILITARIA maja być poligonem fora prywatnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
atob 5 ...militaria do boju :) w rece bron:) admina gon 24.09.02, 22:48 5 to dlaczego sa inne fora gdzie aktywnosc jest co majniej dyskusyjna...bo byly pierwsze? Dobrze ze chociaz zupa nie byla za slona.... St szer[ rez:) na szczescie juz ] AtoB Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... 24.09.02, 23:33 Moim zdaniem trzeba sie upierac się przy forum zwykłym tak długo, jak tylko się da. W końcu forum prywatne można założyc w każdej chwili. Obawiam się, ze forów prywatnych w pierwszym momencie bedzie bardzo duzo, z marnym poziomem i nielicznymi odwiedzajacymi. Militarne po prostu zginie w tłoku. Komu tam bedzie sie chciało szukac jakichs militarii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... IP: *.telia.com 25.09.02, 02:01 Panowie nie rozpaczac,bedziemy sobie pisac na auto moto o wszystkim tym co jezdzi i strzela ,przeciez wiekszosc pochodzi z tego portalu.Sprawa jest delikatna. Pzdr.Michal Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... 25.09.02, 15:18 To też jest pomysł. Ja sugerowałem militaryzację "Samolotów", bo przeciez grupy dyskutantów się pokrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Teraz Admin chyba stracił głos... 26.09.02, 16:25 ...bo siedzi na forum o forum ale wiadomy wątek omija szerokim łukiem. Może znowu trzeba akcje reklamową przeprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Teraz Admin chyba stracił głos... 26.09.02, 16:35 Koniecznie ! Ale "Samoloty" stają się forum ogólnomilitarnym. Sami tego chcieli. A może pomilitaryzować im jeszcze inne subfora, żeby doprowadzić ich do rozpaczy i zgody na pierwszą propozycję ? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Teraz Admin chyba stracił głos... 26.09.02, 16:48 dreaded88 napisał: > Koniecznie ! Dobra. kolejna akcja reklamowa zaraz ruszy (khe, khe własnie War pigs w wersji FNM słucham;) tylko poprawie pare zdjeć i odpalę skaner. > Ale "Samoloty" stają się forum ogólnomilitarnym. Sami tego chcieli. > A może pomilitaryzować im jeszcze inne subfora, żeby doprowadzić ich do > rozpaczy i zgody na pierwszą propozycję ? Propozycje: Architektura/Dom/Nieruchomosci - walnac im wątek o twierdzach, bunkrach itp;) Zdrowie - kategorie wojskowe i komisje wojskowe;) forum na plażę - przeloty Su-22 z poligonu w ustce na lotnisko macierzyste (często zachaczali o różne nadmorskie miejscowości;) turystyka - muzea: WP, lotnictwa itp.;) Uroda - mundury, siatki maskujące, "makijaz" jednostek specjalnych, malowanie samolotów;)). ciekawe co by admin na to powiedział;). Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 16:55 ..ale zboczył trochę z tematu.. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 17:00 Ehh, uparty admin nie ma co;). Czy on chociaz powiedział gdzieś kiedy te fora prywatne zaczną działać? A z tą iloscią "prywatnych" to faktycznie moze byc problem, co my mamy niby zrobi c żeby nasze zareklamować? Spam puszczać wszędzie?! pozdr. MG Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 17:06 No własnie, pewnie tak, puszczac spam, to nas zabanują i będa mieli kłopot i nas z głowy :-)). Mysle, ze trzeba Admina trochę naciskać, może się załamie. Ale trzeba to robic systematycznie 2 razy dziennie. Tak było z Samolotami. Pierwsza opcja tez była taka jak teraz: forum prywatne. Samoloty potem Admini reklamowani na głównej stronie portalu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 17:13 eela napisała: > No własnie, pewnie tak, puszczac spam, to nas zabanują i będa mieli kłopot i > nas z głowy :-)). Mysle, ze trzeba Admina trochę naciskać, może się załamie. > Ale trzeba to robic systematycznie 2 razy dziennie. Tak było z Samolotami. > Pierwsza opcja tez była taka jak teraz: forum prywatne. Samoloty potem Admini > reklamowani na głównej stronie portalu. No ostatnio to nawet wątek Dreaded88 reklamowali na głównej stronie. Ja ich logiki nie rozumiem - robią fora na których wpisów nie ma przez kilka dni albo i dłużej a jak mogłoby powstac jakieś aktywne;) (ale nie radioaktywne;) to nie chcą. No chyba znowu podbiję apele na miejskich. pozdr. > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 17:19 michalgajzler napisał: > No ostatnio to nawet wątek Dreaded88 reklamowali na > głównej stronie Który - bo chyba przeoczyłem ? Kurczę, wpadnę w jeszcze większy narcyzm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 17:28 dreaded88 napisał: > michalgajzler napisał: > > > No ostatnio to nawet wątek Dreaded88 reklamowali na > > głównej stronie > > Który - bo chyba przeoczyłem ? Służę informacją: ten o wrześniu 1939. Wycofali go z pierwszej strony chyba w poniedziałek. > Kurczę, wpadnę w jeszcze większy narcyzm :-) He, he;). Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Teraz Admin odzyskał głos.. 26.09.02, 19:58 michalgajzler napisał: > No ostatnio to nawet wątek Dreaded88 reklamowali na > głównej stronie. Ja ich logiki nie rozumiem - robią fora > na których wpisów nie ma przez kilka dni albo i dłużej a > jak mogłoby powstac jakieś aktywne;) (ale nie > radioaktywne;) to nie chcą. > No chyba znowu podbiję apele na miejskich. Ja tez tej logiki nie rozumiem. Myśle, ze oni się nie znają na tematyce i na wszelki wypadek mówią nie. Przy Samolotach tez był argument, ze to "za wąskie" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Ten piorun;) się jednak odezwał... 26.09.02, 16:55 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3036723&a=3092448 I dalej obstaje przy swoim. Arghhh... Newet chyba nie powiedział nigdzie kiedy te fora prywatne ruszą... Chyba go pogryzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ten piorun;) się jednak odezwał... 26.09.02, 17:08 Mają byc niedługo. Trzeba go trochę podgryzać, ale delikatnie, żeby nie uszkodzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Ten piorun;) się jednak odezwał... 26.09.02, 17:18 eela napisała: > Mają byc niedługo. khe, khe przetargi na uzbrojenie dla WP/WLiOP itp też maja sie niedługo rozstrzygnąć i są tak blisko rozstrzygnięcia od dość dawna;)) >Trzeba go trochę podgryzać, ale delikatnie, żeby nie > uszkodzić :-) To chyba musiałbym podesłać tebe labradora mojej siostry - sztukę podgrysania/podlizywania ma opanowana do perfekcji;)). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ten piorun;) się jednak odezwał... 26.09.02, 20:00 Trzeba się upierać, DJ może trochę pomoże, bo zrobił wyłom pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Oj uparty ten Admin, uparty... 26.09.02, 17:56 ... i obstaje przy swoim. Pomocy w argumentacji i reklamie! (parę apeli o poparcie odświerzyłem). Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Oj uparty ten Admin, uparty... 26.09.02, 18:06 Próbę argumentacji właśnie wysmażyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Oj uparty ten Admin, uparty... 26.09.02, 18:11 Wiem, widziałem, dzięki.:) No pojawił sie jeszcze jakiś jeden obcy głos za. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Oj uparty ten Admin, uparty... 26.09.02, 18:29 Dalej obstają za prywatnym, ale już mówią że "pomyślą". Musimy kontynuować, jak słusznie stwierdził towarzysz Mao "Milion ukłuć szpilką zabije i słonia". Mam nadzieję, że miliona wpisów nie będzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Oj uparty ten Admin, uparty... 26.09.02, 18:39 dreaded88 napisał: > Dalej obstają za prywatnym, ale już mówią że "pomyślą". Musimy kontynuować, jak Parę dni luzu jeszcze mam więc nie ma sprawy. > > słusznie stwierdził towarzysz Mao "Milion ukłuć szpilką zabije i słonia". Mam > nadzieję, że miliona wpisów nie będzie trzeba. Khe, khe, co prawda "Czerwonej książeczki" tow. Mao nie mam ale manifest komunistyczny gdzies sie po domu wala. W akcie desperacji można ich tym zakatować;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Słoju Re: Oj uparty ten Admin, uparty... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 18:41 To trzeba katować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Topus Re: Oj uparty ten Admin, uparty... IP: *.telia.com 26.09.02, 21:28 Moze to zabrzmi dziwnie,ale rozumiem Admina.Poprostu Oni tego niechca pod zadnym pozorem firmowac.Przeciez nie jeden z Was hobbysta moze wiecej wiedziec i powiedziec niz ktos kto to firmuje.Znacie sily jakie w tym kraju jeszcze dzialaja i inne ktore zaczynaja dzialac.Zrobcie doswiadczenie dolozcie do watka cos o ciasteczkach takich jak pieguski ,teguski i cyfr dziwnych roznice pare, ktorych wynik np od jedenastu odejmiecie szesc i od jedenastu odejmiecie dziesiec i napiszczie zobaczycie serverek nic nie przyjmie,ale bedzie to na innym bez problemu.Po prostu niechca aby pewnych tematow fruwajacych tutaj nie omawiac.Ci co sa dobrze oblatani w sprawach powietrza beda wiedziec co mialem na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Oj uparty ten Admin, uparty... 26.09.02, 22:49 Ja mysle, ze nie jest tak. Oni na ogół zawsze na początku protestują. Chyba mają węża w kieszeni i szkoda im miejsca na serwerze. Potem ustępuja na ogól, ale to "potem" trwa około dwóch tygodni. Tak było z Samolotami, o Napoje była bitwa jeszcze dłuzej. Trzeba codziennie upominac sie. Tebe na pewno zmięknie. Byc może, ze oni chca sobie zrobic z militarnych królika doświadczalnego, bo temat pewny i bedzie odwiedzany czesto. Dlatego tak wabia administrowaniem. Ale nie ma się co dawac na to łapac, bo na każdym forum prywatnym bedzie admin. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... 01.10.02, 09:00 Popchnijcie troche wątek na FoF. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... 01.10.02, 12:30 eela napisała: > Popchnijcie troche wątek na FoF. > pozdrawiam Popchnąć troche popchnąłem rano ale jakos nikt sie więcej nie zainteresował (z Adminami na czele:(, mogli by dac głos bo to sie robi już nudne). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Admin odzyskał głos i złożył propozycję... 02.10.02, 11:21 Mnie tez to się znudziło trochę. Rozumiem, ze forum prywatne, itd, itp, ale z milczeniem to chyba przesada. To chyba celowo, zeby sobie odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaduła Re: gdzie to forum militarne ? IP: *.IOd.krakow.pl 02.10.02, 12:09 mnie interesuje gdzie jest to forum militarne ? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: gdzie to forum militarne ? 02.10.02, 12:40 niiiiii ma, admin zaniemówił na dobre :-\, pewnie chce wziąć na przetrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś