m.d.komplex 30.01.06, 21:26 www.allegro.pl/show_item.php?item=84034026 czy ktoś z was stosował ten specyfik? Kurcze test wygląda wyśmienice pusznacy w tvn więc to chyba wiarygodne jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blasphemy Re: 500 km bez oleju same dobre opinie... 30.01.06, 21:42 zwłaszcza mi się podoba ten tekst o czterosuwowych silnikach zasilanych olejem napędowym. Daje dużo informacji o fachowości tekstu :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.d.komplex Re: 500 km bez oleju same dobre opinie... 30.01.06, 21:53 ale diesel to nei czterosów? ssanie praca wydech praca ??? to nie tak ma być ? przecież to czterosów . Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: 500 km bez oleju same dobre opinie... 30.01.06, 22:07 m.d.komplex napisał: > ale diesel to nei czterosów? ssanie praca wydech praca ??? to nie tak ma być ? > przecież to czterosów . Jeden wart drugiego. Samochodowe silniki wysokoprezne sa jak najbardziej czterosuwowe. Ale obieg czterosuwowy pracuje tak: ssanie-sprezanie-praca-wydech. BTW opis produktu w ogloszeniu to polaczenie Star Trek i voodo. Innymi slowy czysta fantazja. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
m.d.komplex Re: 500 km bez oleju same dobre opinie... 30.01.06, 22:14 no tak tylko poczytaj opinie z tego forum co jest w opisie nie wygląda to na naciąganie... bo forumowicze nic z tego nie mają. a nie znalazłęm tam wypowiedzi żeby coś ten środek zniszczył. wręcz same pochlebne .wole jeszcze wrzuciś na jakieś forum zapytanie o opinie :) ale ja chyba jestem za :) w końcu kiedyś syntetyczny olej też był czymś kosmicznym :) tak jak patelnie teflonowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: 500 km bez oleju same dobre opinie... 31.01.06, 10:51 m.d.komplex napisał: > ale diesel to nei czterosów? ssanie praca wydech praca ??? to nie tak ma być ? > przecież to czterosów . No cóż, pomyliłem się rzeczywiście. Ale na pewno diesel to nie "czterosów". To czterosuw. Odpowiedz Link Zgłoś