Dodaj do ulubionych

Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:)))

05.03.23, 16:42
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,29528528,wladimir-putin-liczyl-na-rozpad-nato-the-sun-o-tajnych-dokumentach.html#do_w=77&do_v=824&do_st=RS&do_sid=1073&do_a=1073&e=RelRecImg3&do_upid=824_ti&do_utid=29528528&do_uvid=1678024031517

Jak widać wszystko opierało sie na bezbożnych zyczeniach i całość gorsza od kiepskiego niskobudzetowego filmu napisanego przez słabego i na dodatek poczatkujacego scenarzysty:)))
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 18:44
      No to ja zaraz zaplanuje kontrofenzywe:)))

Atakujemy Królewiec i po jego zajeciu zostawiamy małe siły okupacyjne i natycmiast uderzenie na Białorus, które wsparte powstaniem w ciagu 3 dni zakończy sie zajeciem całego kraju. PO utanowieniu Cichanouskiej jako prawowitego prezydenta i latuszki jako premiera idziemy dalej...

Ukraińcy wolny od zagrozenia od N udezraja zajmuja Krym i mostem przeprawiaja sie na Kubań, po czym dochodza do Kaukazu.

Fłóta czarnomorska odcieta od portow poddaje sie sprzymierzonym

Aby odwrócić uwage i siły kacapii namawiam na atak ze strony Kazachstanu a Chińczyków na koncentracje na DW.

Wtedy z Estonii i Finlandii oskrzydlam Leningrad i pomagam dojsc do włądzy sescesjonistom.

A dalej juz samo pojdzie...
      • marcowsky Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 20:20
        ignorant11 napisał:

> No to ja zaraz zaplanuje kontrofenzywe:)))
        >
        > Atakujemy Królewiec i po jego zajeciu zostawiamy małe siły okupacyjne i natycmi
        > ast uderzenie na Białorus, które wsparte powstaniem w ciagu 3 dni zakończy sie
        > zajeciem całego kraju. PO utanowieniu Cichanouskiej jako prawowitego prezydenta
        > i latuszki jako premiera idziemy dalej...
        >
        > Ukraińcy wolny od zagrozenia od N udezraja zajmuja Krym i mostem przeprawiaja s
        > ie na Kubań, po czym dochodza do Kaukazu.
        >
        > Fłóta czarnomorska odcieta od portow poddaje sie sprzymierzonym
        >
        > Aby odwrócić uwage i siły kacapii namawiam na atak ze strony Kazachstanu a Chiń
        > czyków na koncentracje na DW.
        >
        > Wtedy z Estonii i Finlandii oskrzydlam Leningrad i pomagam dojsc do włądzy sesc
        > esjonistom.
        >
        > A dalej juz samo pojdzie...
        Łomatko, to Ty Barbarrosę II proponujesz!Pamietaj że tu chyba putler by się nie zawahał i zardzewiałe atomówki by leciały.
        • ignorant11 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 21:41
          marcowsky napisała:

> > A dalej juz samo pojdzie...
          > Łomatko, to Ty Barbarrosę II proponujesz!Pamietaj że tu chyba putler by się nie
          > zawahał i zardzewiałe atomówki by leciały.
          >
          >
          >
          Rzecz w tym aby zabe gotowac nie za sybko aby nie wyskoczyła i na tyle wolno aby te niuki zdążyły całkiem zardzewiec.

Mozna je kupic od ginierałow:))) Jak sie dobrze zapłaci to dadza:)))
    • maxikasek Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 21:07
      The SUn to taki nasz Fakt ;-)
      • ignorant11 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 21:41
        maxikasek napisał:

> The SUn to taki nasz Fakt ;-)

To i tak poziom wyższy niż gw:)))
    • kstmrv Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 21:15
      Komuchy za co się nie wezmą to sp******ą. Stalinowi się marzyło, że jak III Rzesza z Zachodem wezmą się za łby to on na nich napadnie gdy osłabną. A potem tylko dzięki zachodniej pomocy przetrwał atak Hitlera, choć i tak miał straty wielokrotnie większe od Hitlera. Mao wprowadzał tak "genialne" pomysły gospodarcze, że w ich wyniku dziesiątki milionów Chińczyków zmarły z głodu. I tak samo CCCP i demoludy to były gospodarcza i militarna bida z nędzą.
      • ignorant11 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 05.03.23, 21:43
        kstmrv napisał:

> Komuchy za co się nie wezmą to sp******ą. Stalinowi się marzyło, że jak III Rze
        > sza z Zachodem wezmą się za łby to on na nich napadnie gdy osłabną. A potem tyl
        > ko dzięki zachodniej pomocy przetrwał atak Hitlera, choć i tak miał straty wiel
        > okrotnie większe od Hitlera. Mao wprowadzał tak "genialne" pomysły gospodarcze,
        > że w ich wyniku dziesiątki milionów Chińczyków zmarły z głodu. I tak samo CCCP
        > i demoludy to były gospodarcza i militarna bida z nędzą.
        >

Wiadomo, że jak sie wprowadzi socjalizm na Saharze to po 1szej piatilietce zabraknie piasku...

A kacapom juz zabrakło kawioru ropa sie kończy a gaz poxniej...
    • ignorant11 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 06.03.23, 02:17
      Co by nie powiedziec o tym tekscie, to jednak nosi on znamiona prawdopodobieństwa.

Jełop liliputana wysuwał bardzo zblizone żadania, że ANTO ma sie wycofac z flanki wschodnej a kraje ESW maja wystapic z NATO, które ma sie rozbroic itp...

Gdyby udal mu sie blitz na Ukrainie, gdyby udalo sie zamordowac Zełeńskiego zając Kijów obstawić swoja marionetka przyjac Ukraine do zbira....

To w znacznej mierzezrealizowałby podobny plan, zreszta zwiastowany przez Prezydenta lecha Kaczyńskiego: najpierw Gruzja, potem Ukraina, Kraje Baltyckie, Polska...

On marzył nie tylko o odbudowaniu osławionego cccp ale i granic frfr z 1914.
      • stasi1 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 06.03.23, 10:27
        Szkoda tylko że nasze obecne władze w tego zwiastowane go przez Lecha planu nie wierzyli i układali się z przyjaciółmi putina. I grali na rozpad UE
        • ignorant11 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 06.03.23, 10:33
          stasi1 napisał:

> Szkoda tylko że nasze obecne władze w tego zwiastowane go przez Lecha planu nie
          > wierzyli i układali się z przyjaciółmi putina. I grali na rozpad UE

Ja tez gram na rozpad łea co najmniej w obecnej postaci, bo jednak optuje za wspołpraca kontynetalna szczególnie mniejszych państw aby łaczyc potencjały. Ostatecznie USA tez jest federacja niewielkich na ogól krajów/państw.

Chce rozpadu 3 federacji moskiewskiej, berlińskiej i pruxelskiej.

ten 3kat jest dla nas zabójczy i zabójczy dla smaego kontynentu.

W ESW widze RZplita rozumiana nie jako federacja ale blok wspołpracujacych państw niepodległych.

Szczególnie w dziedzinach: transportu, bezpieczeństwa w tym energetycznego.

W takim świecie w takiej Europie nie ma miejsca dla żadnej z 3 federacji i ich rozbicie bedzie zbawienne.
          • stasi1 Re: Ja k jelop zaplanował blitzkrieg:))) 16.03.23, 20:37
            Więc jednym słowem masz coś wspólnego z Putinem, on też nie pogniewał by się gdyby UE rozpadła się. Nic dziwnego że łożył pieniądze dla przyjaciół kaczyńskiego, mieli wspólny cel.
            Ogólnie jak wiesz większości Polaków ta UE nie przeszkadza, nawet twierdzą że mamy z tego korzyści

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka