Dodaj do ulubionych

Warunki pokoju wg kiblokradów

27.05.23, 15:43
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,29806018,wiceszef-msz-rosji-przedstawil-warunki-ws-pokoju-w-ukrainie.html#s=BoxOpImg3
A ja uważam, że warunkiem pokoju jest:

1. demilitarzacja denuklearyzacja i denazyfikacja frfr
2Wycofanie sie kiblokradów ze wszystkich okupowanych terytoriów w z Królewca.
3. Poddanie zasobów energetycznych pod miedzynarodowa kontrole
4 zakaz posiadania lotnictwa i floty przez kiblokradów redukcja armia ladowej do 100k
5 Reparacje dla Ukrainy i wszystkich krajów napadnietych i okupowanych prze kiblokradów
6 Refenda niepodległościowe we wszystkich chetnych obwodach.
Obserwuj wątek
    • rambaldi Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 17:49
      i jeszcze:
      7. wydanie wszystkich zbrodniarzy wojennych poczynajac od glownych nazistow z Kremla po nawet szeregowcow ktorzy popelniali zbrodnie na Ukrainie
      8. zakaz mieszania sie w konflikty w Afryce i zakaz eksportu broni
      9. powrot do domu i odszkodowania dla wszystkich Ukraincow wywiezionych przez te wojne do Rosji i sprawy karne dla urzednikow zajmujacych sie tym procederem
      10. Zakaz szerzenia wszelkich ideologii jakoby to Rosja miala byc swiatowym imperium, kontrola wszelkich ideologow i ciezkie kary za szerzenie jakichs zaklamanych "historycznych racji" co do posiadania jakichs terenow, dla wszelkich tego typu ideologow..... ale mozna im zrobic rezerwat - na Morzu Łaptiewów sa takie wyspy jak Bolszewik, Wyspa Rewolucji Październikowej to tam wszelcy komunisci i ideolodzy beda mieli swoj raj w ktorym beda zyli wolno i sami dla siebie wprowadzali swoje pomysly, niech pokaza swiatu jak im wyszlo
      • ignorant11 Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 21:27
        rambaldi napisał:

> i jeszcze:
        > 7. wydanie wszystkich zbrodniarzy wojennych poczynajac od glownych nazistow z K
        > remla po nawet szeregowcow ktorzy popelniali zbrodnie na Ukrainie
        > 8. zakaz mieszania sie w konflikty w Afryce i zakaz eksportu broni
        > 9. powrot do domu i odszkodowania dla wszystkich Ukraincow wywiezionych przez t
        > e wojne do Rosji i sprawy karne dla urzednikow zajmujacych sie tym procederem
        > 10. Zakaz szerzenia wszelkich ideologii jakoby to Rosja miala byc swiatowym imp
        > erium, kontrola wszelkich ideologow i ciezkie kary za szerzenie jakichs zaklama
        > nych "historycznych racji" co do posiadania jakichs terenow, dla wszelkich tego
        > typu ideologow..... ale mozna im zrobic rezerwat - na Morzu Łaptiewów sa taki
        > e wyspy jak Bolszewik, Wyspa Rewolucji Październikowej to tam wszelcy komunisci
        > i ideolodzy beda mieli swoj raj w ktorym beda zyli wolno i sami dla siebie wpr
        > owadzali swoje pomysly, niech pokaza swiatu jak im wyszlo

:))) Za komuny chcieliśmy zrobic bantustany dla komunistów
    • krzy-czy Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 19:03
      fajne zgrywusy z was chłopaki.
      • rambaldi Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 19:25
        Niemcy tez sie nie spodziewali placic odszkodowan za 1 i 2 wojne a zaplacic musieli
        iles tam zbrodniarzy hitlerowskich uniknelo szubienicy, bo pouciekali do Ameryli Poludniowej no ale czy ich tam zycie jakies bylo super? no ale ilus powiesili a jak umarli Goering, Himmler, Goebells?
        Zydzi sciagnneli Eichmana do Izraela i powiesili

a tak powiem Billy
        ze 20 lat temu jak mieszkalem w pewnym miejscu to Zydzi w tej okolicy wytropili pewnego kogos ktory sie "uwazal ze sie dobrze ukryl"l i mimo ze stary, trzesacy sie dziadek to byl odpowiedzialny za rozstrzeliwania Zydow w Polsce i na Ukrainie to go doszli go tam, i stali nad nim w szpitalu az umarl o milieli go na liscie ...zaginal im na kilkadziesiat lat ale doszli go, mimo ze zmienial nazwiska
        da sie dojsc za te zbrodnie, i to takiego dziadka po 90tce
        Zydzi dali rade
        myslisz Billi ze Ukraincy nie dadza rady?
        • krzy-czy Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 20:48
          tak jakoś smiesznie, niemcy se radzą.
          ruskie też se poradzą.
          • rambaldi Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 28.05.23, 14:18
            Czy Niemcom bylo smiesznie placic te odszkodowania za wojny to nie wiem, ale jak Niemcy dali rade posplacac odszkodowania za wojny to Ruscy tez dadza rade posplacac odszkodowania za wojne
            • ignorant11 Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 28.05.23, 14:43
              rambaldi napisał:

> Czy Niemcom bylo smiesznie placic te odszkodowania za wojny to nie wiem, ale ja
              > k Niemcy dali rade posplacac odszkodowania za wojny to Ruscy tez dadza rade pos
              > placac odszkodowania za wojne

To trzeba im pomóc czyli przycisnąc aby to zrobili:)))
    • marcowsky Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 20:20
      Rozmowy by przyspieszyla smierc putlera albo jego rezygnacja. Do puki on zyje i jego banda rzadzi do zadnych rozmów nie dojdzie.
      • ignorant11 Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 27.05.23, 21:29
        marcowsky napisała:

> Rozmowy by przyspieszyla smierc putlera albo jego rezygnacja. Do puki on zyje i
        > jego banda rzadzi do zadnych rozmów nie dojdzie.
        >

Były domysły, że juz nie zyje albo na ojomie i kamaryla pokazuje sobowtóry
      • rambaldi Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 28.05.23, 16:51
        marcowsky napisała:

> Rozmowy by przyspieszyla smierc putlera albo jego rezygnacja. Do puki on zyje i
        > jego banda rzadzi do zadnych rozmów nie dojdzie.
        >

ale jest ryzyko ze przyjdzie po nim jeszcze gorszy komuch

tam w Rosji nie ma z kim tak naprawde rozmiawac, tam nie ma za bardzo pozycji no chyba ze w lagrach
        • ignorant11 Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 28.05.23, 17:04
          rambaldi napisał:

> marcowsky napisała:
          >
          > > Rozmowy by przyspieszyla smierc putlera albo jego rezygnacja. Do puki on
          > zyje i
          > > jego banda rzadzi do zadnych rozmów nie dojdzie.
          > >
          >
          >
          > ale jest ryzyko ze przyjdzie po nim jeszcze gorszy komuch
          >
          > tam w Rosji nie ma z kim tak naprawde rozmiawac, tam nie ma za bardzo pozycji n
          > o chyba ze w lagrach

Ja chciałbym wojny domowej wśród kiblokradów i max osłabienia do rozpadu włacznie.
        • kaczkodan Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 29.05.23, 03:28
          No to zrobić im Szwajcarię na sterydach - na wszystko referendum elektroniczne. Prezydent wyłącznie reprezentacyjny.
          • ignorant11 Re: Warunki pokoju wg kiblokradów 29.05.23, 09:39
            kaczkodan napisał:

> No to zrobić im Szwajcarię na sterydach - na wszystko referendum elektroniczne.
            > Prezydent wyłącznie reprezentacyjny.

Mnarodowa kontrola rur terminali wydobycia ropy i gazu.

tak jak w Iraku było

Zakaz lotów 20nm od granic NATO
    • j-k i dodaj jescze niepodlegly Tybet 29.05.23, 16:17
      i niepodlegly Kraj Ujgorow - o ktore to Amerykanie walcza bez skutku od paru dekad.

a ja dorzuce jeszcze zwrot Kalifornii i Arizony Meksykowi - ktore to ziemie ukradli Amerykanie calkiem niedawno

- bo w roku 1848.
      • ignorant11 Re: i dodaj jescze niepodlegly Tybet 29.05.23, 16:38
        j-k napisał:

> i niepodlegly Kraj Ujgorow - o ktore to Amerykanie walcza bez skutku od paru de
        > kad.
        >
        > a ja dorzuce jeszcze zwrot Kalifornii i Arizony Meksykowi - ktore to ziemie ukr
        > adli Amerykanie calkiem niedawno

:))) Akto ich do tego przekona?

Kacapom sie snił zwrot Alaski:)))
        >
        > - bo w roku 1848.
        • rambaldi Re: i dodaj jescze niepodlegly Tybet 29.05.23, 18:10
          Japonia 2 razy kupila Kuryle od Rosjan

nalezy sie to zwrocic

no ale biznesy z miszami kacapami ciezko ida bo im ciezko idzie zrozomiec dzisiejsze zasady biznesowe, tyloko mafijne
          • ignorant11 Re: i dodaj jescze niepodlegly Tybet 29.05.23, 18:57
            rambaldi napisał:

> Japonia 2 razy kupila Kuryle od Rosjan

A tego nie wiem. Nawijaj!

>
            >
            > nalezy sie to zwrocic
            >
            > no ale biznesy z miszami kacapami ciezko ida bo im ciezko idzie zrozomiec dzisi
            > ejsze zasady biznesowe, tyloko mafijne

Oni nie wiedza czym jest własnośc:))) To dzikusy. Za cara tez nie było własnosci prywatnej car nadal i mogł zabrac w kazdej chwili.
            • rambaldi Re: i dodaj jescze niepodlegly Tybet 30.05.23, 19:59
              Dokladnych dat nie wspomne, ale czytalem w jakichs historycznych opracowaniach, ze za carskich czasow Japonia sie dogadala z carska Rosja i cos tam zaplacila bo ludnosc na Kurylach byla bardziej japonska, Ajnowie ktorzy mieszkaja na polnocy Japoni, to tam sa na tych Kurylach, potem pa 1905 zostali wyrzuceni z Kurylow ale znow cos zaplacili sie sie dogadali, ale po 1945 znow stracili Kuryle i tam stad do dzisiaj niesnaski miedzy Japonia a Rosja o te Kuryle
              Jeden z dawnych znajomych w swiecie, Polak ma zone Japonke, i ta mowila mi ze oni Japonczycy 2 razy zaplacili Rosji za te Kuryle a Rosja im zabrala, no niestety nie mam z nimi kontaktu po ponad 10 latach, a no taka wersja histori Kuryli jest po japonsku, ale czytalem to samo tez gdzies w Polsce, no moze nie byla to kasa jak za Alaske, ale Japonia upomina sie o te Kuryle
              • ignorant11 Re: i dodaj jescze niepodlegly Tybet 31.05.23, 00:10
                rambaldi napisał:

> Dokladnych dat nie wspomne, ale czytalem w jakichs historycznych opracowaniach,
                > ze za carskich czasow Japonia sie dogadala z carska Rosja i cos tam zaplacila
                > bo ludnosc na Kurylach byla bardziej japonska, Ajnowie ktorzy mieszkaja na poln
                > ocy Japoni, to tam sa na tych Kurylach, potem pa 1905 zostali wyrzuceni z Kury
                > low ale znow cos zaplacili sie sie dogadali, ale po 1945 znow stracili Kuryle i
                > tam stad do dzisiaj niesnaski miedzy Japonia a Rosja o te Kuryle
                > Jeden z dawnych znajomych w swiecie, Polak ma zone Japonke, i ta mowila mi ze o
                > ni Japonczycy 2 razy zaplacili Rosji za te Kuryle a Rosja im zabrala, no niest
                > ety nie mam z nimi kontaktu po ponad 10 latach, a no taka wersja histori Kuryli
                > jest po japonsku, ale czytalem to samo tez gdzies w Polsce, no moze nie byla t
                > o kasa jak za Alaske, ale Japonia upomina sie o te Kuryle
                pl.wikipedia.org/wiki/Wyspy_Kurylskie
                Burzliwa historia ale nic o kupieniu przez Japończyków
        • j-k Kacapom nie sni sie zwrot Alaski 30.05.23, 23:34
          Kacapom nie sni sie zwrot Alaski

oddali ja Amerykanom dobrowolnie w 1967 za owczesnie wielka sume 7 mln US $

oczywiscie, wiedzieli doskonale, ze Alaska jest nie do obrony

i gdyby jej nie oddali - Amerykanie wzeliby ja sobie z darmo.
          • ignorant11 Re: Kacapom nie sni sie zwrot Alaski 31.05.23, 00:04
            j-k napisał:

> Kacapom nie sni sie zwrot Alaski

Jak nie? Skoro Żyrinowski i wielu innych zadali zwrotu. Tu tez cos takiego twierdził niejaki misza.
            >
            > oddali ja Amerykanom dobrowolnie w 1967 za owczesnie wielka sume 7 mln US $
            >
            > oczywiscie, wiedzieli doskonale, ze Alaska jest nie do obrony
            >
            > i gdyby jej nie oddali - Amerykanie wzeliby ja sobie z darmo.

Wojna była kosztowniejsza niz te 7M$, co wiecej znalezione Auu bylo warte cos chyba 10M$

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka