tanebo001 02.07.23, 17:13 Wojna Rosyjsko Japońska cz 2.1 Droga Przez Piekło ...ciąg dalszy! jak widać tradycja trwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 02.07.23, 22:37 Ja się zastanawiam, czy doczekam czasów kiedy zaczniesz się komunikować werbalnie a nie za pomocą kolejnych filmików. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 00:26 profes79 napisał: > Ja się zastanawiam, czy doczekam czasów kiedy zaczniesz się komunikować werbaln > ie a nie za pomocą kolejnych filmików. > A czemu? Jak kto ma ciekawy filmik, to czemu nie wrzucic? Jak materiał poznawczy i do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 05:50 ignorant11 napisał: > profes79 napisał: > > > Ja się zastanawiam, czy doczekam czasów kiedy zaczniesz się komunikować w > erbaln > > ie a nie za pomocą kolejnych filmików. > > > > A czemu? Jak kto ma ciekawy filmik, to czemu nie wrzucic? Jak materiał poznawcz > y i do dyskusji. Już ci to kilka osób tłumaczyło, wygląda na to że wciąż nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 06:08 Ano nie wiem. Ale on na każdym forum posługuje się pismem obrazkowym, niezależnie co ma do przekazania. Oczywiście kopiuj-wklej jest uskutecznić łatwiej niż dołożyć choćby garść własnych przemyśleń. A ja nie będę tracił czasu na oglądanie kolejnego kilkudziesięciominutowego filmiku o czymśtam. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 08:14 profes79 napisał: > Ano nie wiem. Ale on na każdym forum posługuje się pismem obrazkowym, niezależn > ie co ma do przekazania. Oczywiście kopiuj-wklej jest uskutecznić łatwiej niż d > ołożyć choćby garść własnych przemyśleń. A ja nie będę tracił czasu na oglądani > e kolejnego kilkudziesięciominutowego filmiku o czymśtam. > Nie musisz, a ja uwazam, ze to wartosciowy post. Jak ktoś nie chce to nie musi ogladac ale spamowanie watku, którego nie rozumieja wpisujacy sie powyzej nie jest na miejscu. Przeciwnie PT Autor wkleił bardzo ciekawy film historyczny i zamiast samemu pchac sie z komentarzami, to uprzejmie zaczekał na komentarze innych. Ale ci, co sie wpisali nie mieli nic do powiedzenia, co widac po tresciach. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 11:04 A konkretnie na czym ten wartościowy post polegał? Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 08:26 Racja Temat ciekawy, ale to tak, jak gdyby kopiuj wklej było sposobem na istnienie na forum. Ja pas. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 12:59 odyn06 napisał: > Racja > Temat ciekawy, ale to tak, jak gdyby kopiuj wklej było sposobem na istnienie na > forum. > Ja pas. :))) No włąsnie ale dlaczego pas? Jakies wnioski impiracje, pytannia po obejrzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wojna 1905 - to jedyna - ktora Rosja przegrala. 02.07.23, 23:00 radzilbym miec to na uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: wojna 1905 - to jedyna - ktora Rosja przegral 03.07.23, 11:05 Pierwsza wojna światowa też nie była ich wygraną. pl.m.wikipedia.org/wiki/Wojna_krymska Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: wojna 1905 - to jedyna - ktora Rosja przegral 03.07.23, 13:01 stasi1 napisał: > Pierwsza wojna światowa też nie była ich wygraną. > pl.m.wikipedia.org/wiki/Wojna_krymska No włąsnie! Jak widać czuconuca o niezwyciezonej armii kacapskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Moskiewska tradycja prowadzenia wojny 03.07.23, 13:39 No cuuudo:))) Piekne! Jak wojna na Ukrainie albo z innej beczki jak rejs Titana:))) Odpowiedz Link Zgłoś