Dodaj do ulubionych

Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego spon...

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 22:21
Jeszcze Polonia nie umarła jak to niektórzy prorokowali.Trzeba podziękwać
osobom kóre postanowiły ratować klub w trudnych chwilach.Mam nadzieję że
Polonia utrzyma się w ekstralidze i w przyszłym roku pokaże całej Polsce co
jest warta.A narazie pomagajmy naszym zawodnikom dopingiem na każdym meczu i
pokazujmy że jesteśmy z nimi, tak jak podczas ostatnich zawodów w
Bydgoszczy.Możęmy być dumni z bydgoskich kibiców że są z drużyną na
stałe.Podziękowania dla firm kóre chcą wspomóc żużel.A tak na marginesie to
nie ma co żałować odejśćia Jacka.G. bo jego postawa to kompletne dno.Lepiej
jedzie Klecha i Cieślewicz.
Obserwuj wątek
    • Gość: lifoisa Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 01:51
      Forza Polonia!!! Nigdy nie spadnie, Polonia nigdy nie spadnie!!!!
    • Gość: Piziollo Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp IP: 212.122.214.* 27.04.04, 07:01
      Brawo dla działaczy za kolejnego sponsora. Mam tylko nadzieje, że te pasożyty z
      Torunia Kowalik i Krzyżaniak nie dostaną z tych pieniędzy ani grosza. Już mnie
      wku....wia ich gadanie o tym, że nie mają na czym jeździć. Obaj siedzą w żużlu
      po 15 lat i nie potrafią przestroić motocykli na przyczepny tor???? Kpina !!!!!
      Ostatni sezon w Bydzi panowie i na emeryturę, zresztą i tak chyba pieniądze
      zarobione na torze w BYDGOSZCZY inwestujecie już chyba w domowe ogródki!!!
      Sypać tą kasę młodym i Robakowi to jest przyszłość!!! Panom K&K już dziękujemy
      przynajmniej za mecze wyjazdowe, niech Jędrzejowski jedzie, a nie Ci
      amatorzy!!!
    • Gość: realista Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp IP: 212.160.204.* 27.04.04, 08:15
      znowu bedzie co krasc
      • michutor Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp 27.04.04, 11:35
        niestety firma ponoc pochodzi z torunia:-(
        to bedzie kolejny zastrzyg finansnowy z piernikowa dla bydzi
        szkoda bo wolabmy hokej na lepszym poziomie w toruniu

pozdro
        • Gość: maciej Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp IP: 213.77.40.* 27.04.04, 11:48
          Poważnie z Torunia, a co to za firma?Wydaje mi sie, ze hokej jest mniej
          reklamogenny i mniej popularny w Polsce.To chyba z tego tytułu firma wolala
          zainwestowac w zuzel w Bydgoszczy?A kto z Torunia jeszcze wspomaga bydgoski
          sport?
          • krotoss Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp 27.04.04, 11:51
            a Uni Tarnów swego czasu pomagało Krakowski Towarzystwo Żużlowe.. co za czasy -
            globalizacja ;) Jestem ciekawy tego nowego, co kiedy na ile za co..
            • ivica Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp 28.04.04, 11:26
              A pamietacie Kuntersztyna/Browary Bydgoskie Grudziądz ??

:)
              • radca Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp 28.04.04, 16:55
                ivica napisał:

> A pamietacie Kuntersztyna/Browary Bydgoskie Grudziądz ??
                >
                > :)
                >

- nie pal glupa IVICO
          • michutor Re: Żużlowcy Polonii będą mieli strategicznego sp 27.04.04, 13:16
            Macieju nie wiem
            dowiedzialem sie od kumpla z bydzi, zreszta nie ma mnie w kraju :-(
            a co do reklamy zuzla to jest on na poziomie hokeja:-( no ale w naszym regionie
            na pewno stoi lepiej... bydgoski sport wspomaga Karwan - siatkarki

pozdro
            • Gość: peh spokojnie IP: *.tvgawex.pl 27.04.04, 14:21
              nie napalajcie sie na tego nowego sponsora, lepiej niech najpierw podpisza z
              nim umowe a potem bedziemy dywagowac. przed sezonen tez mielismy miec glownego
              sponsora i guzik z tego wyszlo. mnie osobiscie nie obchodzi nazwa czy
              pochodzenie. wazne zeby byly pieniadze na splaty dlugow i moze nawet na
              przyszle trensfery.
              • Gość: znawca tematu Re: spokojnie IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 27.04.04, 17:04
                tą spółką będzie Apator SA;-))), natomiast paka z torunia będzie noisła nazwę
                Adriana toruń
                • krotoss Re: spokojnie 27.04.04, 19:34
                  lol Polonia/Apator Bydgoszcz ;D nie no lol.. no ale w końcu to spółka giełdowa,
                  nie taka zła.. może by i sie nadała ;D
                  • Gość: satkias Re: spokojnie IP: *.torun.mm.pl 28.04.04, 17:45
                    to będzie firma budowlana "budlex". kase mają.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka