Gość: Yaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 20:41 Bydgoszcz-Biale Błota nie bądz smieszny panie wice wojcie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: Bydgoszcz chce nadgryźć Białe Błota IP: *.petrus.com.pl 30.07.04, 21:40 Pora na Solec Kuj. - Bydgoszcz metropolią na miarę europejską!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK JK MY PRZYNAJMNIEJ PROBUJEMY COS W TYM.. IP: *.hipernet.ras.pl 31.07.04, 10:19 KIERUNKU ROBIC..A WY...BEZ KOMENTARZA DROGI JK, A Z SOLCEM TO DOBRA MYSL.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK JUZ NIEDLUGO I WAS WCHLONIEMY DRODZY TORUNCZYCY .. IP: *.hipernet.ras.pl 31.07.04, 10:25 Z JK NA CZELE...COZ WIES BO WIES, ALE TAKA JEST KOLEJ RZECZY- PRZYKRO MI JK.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: JUZ NIEDLUGO I WAS WCHLONIEMY DRODZY TORUNCZY IP: *.petrus.com.pl 01.08.04, 00:39 No fakt, Puszcza Bydgoska dochodzi do Torunia. Tylko że Dyrekcja Lasów Państowych w Toruniu ha ha. I nici z planów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centy Taki burak a podskakuje. IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 30.07.04, 23:45 Duże miasta rozwijają się wchłaniając czasem mniejsze miejscowości i jest to naturalna kolej rzeczy. Ja wolałbym mieszkać w Bydgoszczy niż w Białych Błotach jak pewnie większość mieszkańców Białych Błót. Tylko takie buraki, które mają coś do stracenia (czyt: posadę) będa się burzyc i mącić jak ten cały wójt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: Taki burak a podskakuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:50 cieszy mnie taki fakt! Powiększajmy nasze miasto i stolice województwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Taki burak a podskakuje. IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.07.04, 14:41 ehhh tu nie chodzi ludzie o wchłonięcie Białych Błót! Bo to sensu nie ma! Bydgoszcz za te kilka tysięcy ludzi dostanie do budżetu grosze a Białe Błota jako same w sobie sporo więcej! Jednak jak ma funkcjonować sprawnie port gdy decyzje będą musiały być zatwierdzane przez 2 urzędy... zresztą to Bydgoszcz budowała port nie Białe Błota... nie widze problemu. Jednak trzeba być uczciwym i pieniądze za grunt powinny być przekazywane miejszemu miastu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:42 Przeciez nasza "ukochana" bydgoszcz to wiocha. Po co nam kolejne wiochy takie jak solec ? Co do lotniska to moim zdaniem tez nie ma znaczenia gdzie ono lezy. Istotne zeby bylo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Koszmar IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.07.04, 20:25 ZONK ma znaczenie... przy kazdej najmniejszej inwestycji będą problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Powiekszenie Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 11:07 Z tego co wiem to toruńska młodzieżówka Prawa I Sprawiedliwości opracowuje projekty powiększenia Torunia o pobliskie gminy m.in.Lubicz,więc jeśli my nie chcemy zostawac z tyłu to musimy działać.Bardzo podoba mi się komentarz red.Kunacha.A co do reg.Glugli akurat na tych dzielnicach drogi na pewno powstaną bo te dzielnice dopiero teraz przeżywają swój boom.PS.Sam jestem mieszkancem Czyżkówka:) Odpowiedz Link Zgłoś