kamehamehaaa 11.09.04, 13:28 polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1183108&MP=1 akceptujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milongaa Re: Kiedy kobieta kocha kobietę 11.09.04, 13:33 tu nie ma co akceptowac cy tolerowac to jest naturalne i nalezy sie z tym pogodzic. jakakolwiek alienacja ludzi kochajacych inaczej jest nie na miejscu... to po prostu nie jest nietolerancja tylko glupota. pozdro @ll zakochanym Odpowiedz Link Zgłoś
kamehamehaaa Re: Kiedy kobieta kocha kobietę 11.09.04, 17:45 noo, naturalne to tak do konca nie jest. interesuje mnie jednak wasze zdanie na ten temat. jak zauwazyl autor artykulu, do ktorego link tu wkleilam, geje sa bardzo medialni, podczas gdy lesbijki kryja sie w cieniu lekcewazenia (zawsze mozna przeciez 'taka' 'wyleczyc') wielokrotnie na tym forum poruszane byly tematy homoseksualizmy, dyskusje skupialy sie jednak glownie na mezczyznach pozostajacych w takich zwiazkach tak wiec pytam ponownie: co sadzicie nt zwiazkow damsko-damskich? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Kiedy kobieta kocha kobietę 11.09.04, 17:51 kamehamehaaa napisała: > noo, naturalne to tak do konca nie jest. > interesuje mnie jednak wasze zdanie na ten temat. jak zauwazyl autor artykulu, > do ktorego link tu wkleilam, geje sa bardzo medialni, podczas gdy lesbijki kryj > a > sie w cieniu lekcewazenia (zawsze mozna przeciez 'taka' 'wyleczyc') > > wielokrotnie na tym forum poruszane byly tematy homoseksualizmy, dyskusje > skupialy sie jednak glownie na mezczyznach pozostajacych w takich zwiazkach > > tak wiec pytam ponownie: co sadzicie nt zwiazkow damsko-damskich? kosmos jest wielki.jestem jednak z innej galaktyki.tak bym to ujął.p.s.lodowate popołudnie wspomnień 11.09-zauważyła/eś? Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kiedy kobieta kocha kobietę 11.09.04, 18:20 naturalne, naturalne. i nie uwazam zeby zwiazki damsko damskie byly w cieniu lekcewazenia. sa szybciej akceptowane niz zwiazki mesko meskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodki penisek Re: Kiedy kobieta kocha kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:35 ja akceptuje nawet ja bedzie sie taka laseczka całowała tylko ze mna.cccccccccmok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Kiedy kobieta kocha kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:20 dla mnie to nawet miłość pomiędzy kobietą i szympansem jest jednakowo piękna. Odpowiedz Link Zgłoś