Gość: Iron IP: *.chello.pl 27.08.05, 20:31 Trwają prace gruntowe przy cegielni w Starym Fordonie. CO TAM MA BYĆ????KTOŚ COŚ WIE???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIT Re: Coś przy cegielni!! IP: 83.238.70.* 27.08.05, 23:21 Na terenie cegielni, czy po przeciwnej stronie Fordońskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Chodzi pewnie o Vaupe... 28.08.05, 18:37 Gdzieś to czytałem - remontują itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Chodzi pewnie o Vaupe... IP: *.chello.pl 29.08.05, 15:47 Vaupe jest po przeciwnej stronie. Nic przy Vaupe się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Chodzi pewnie o Vaupe... 29.08.05, 15:51 Ale podobno Vaupe przenosi się do nowej siedziby - odnawiają cegielnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Chodzi pewnie o Vaupe... IP: *.chello.pl 29.08.05, 15:57 Serio??? ale skąd masz info?? bo to dobra wiadomość :) Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Chodzi pewnie o Vaupe... 29.08.05, 16:00 No właśnie nie pamiętam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Chodzi pewnie o Vaupe... IP: *.chello.pl 29.08.05, 16:03 Ale jakieś wiarygodne źródła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiko Re: Chodzi pewnie o Vaupe... IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:27 kilka dni temu pisali o tym w Expresie bydgskim to Vaupe chce tam zrobic swoja nowa siedzibe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanie Re: moze nowa hala? IP: 212.122.214.* 29.08.05, 12:46 współczuje firmie VAUPE z powodu sąsiedztwa! ech byłoby tam dobrze gdyby nie ten pieprzony pekin - zainteresownai wiedza o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: moze nowa hala? 29.08.05, 15:38 Gość portalu: bydgoszczanie napisał(a): > współczuje firmie VAUPE z powodu sąsiedztwa! ech byłoby tam dobrze gdyby nie > ten pieprzony pekin - zainteresownai wiedza o co chodzi - ja nie wiem, a chetnie bym chcial cos uslyszec radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Jaka hala???!!! IP: *.chello.pl 29.08.05, 15:50 równają teren na terenie cegielni!!! nie przy żadnym Vaupe!!! przecież vaupe jest po drugiej stronie ludziska!! i nie jest to żaden remont to mi raczej wygląda na przygotowanie terenu pod inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evbg Re: Jaka hala???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:59 Gość portalu: Iron napisał(a): > równają teren na terenie cegielni!!! nie przy żadnym Vaupe!!! przecież vaupe > jest po drugiej stronie ludziska!! no właśnie przenoszą się do nowej, większej siedziby. pisali w gazecie o tym. podobno maja tyle zamóień, że muszą kupić nowy park maszynowy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny_krzyzak Re: To wszystko sciema ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:42 wiadomo co tam kopia - row na zbiorowa mogile dla mnie, babbika, wilmana i jeszcze kilku :-((((, doigralismy sie :-(( Odpowiedz Link Zgłoś