Gość: Ojciec Borowik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:21 Mam nadzieje ze nie beda takie kruche jak Solidarnosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stelo remont IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:43 mogliby pomalowac barierki i pozalatac dziury a pozniej sie zabrac za nadawanie imion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roar tabliczki od kilku dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:51 tabliczki z nową nazwa wisza od kilku dniu. kolejnośc sie pomyliła?? Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: tabliczki od kilku dni 03.09.05, 15:27 Parę dni?! O ile mnie pamięć(?) nie myli, to dyndają przyczepione do mostu od dobrych paru tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Solidarność z mostami IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.09.05, 21:09 Posadzili dab Solidarnosci a gdzie jest zab Solidarnosci?Przeciez to tez zabytek.Co Pan na to p.Rulewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBera Re: Solidarność ma focha!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:45 Pomysl z nazwa mostów doskonaly i bardzo pasuje do obecnie demonstrowanych fochów przez prominentnych twórców solidarnosci. Jestem przekonany, ze Bydgoszczanie w potocznej nazwie mostów beda uzywali okreslenia "FOCHY SOLIDARNOSCI". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIS WPADAMY JAK ZWYKLE W SRAJNOŚCI IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.09.05, 17:54 JUŻ TO PRZERABIALIŚMY ZA KOMUNY. WSZYSTKO NAZYWANO LENINEM, STALINEM A TERAZ SOLIDARNOŚCIĄ I JANEM PAWŁEM II. ROZUMIEM MOZNA NAZWAC JEDEN RAZ ALE NIE KILKA.... BO WTEDY ALBO SIĘ ZA SOLIDARNOSCIUJEMY ALBO ZAJANUJEMY...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exces Re: WPADAMY JAK ZWYKLE W SRAJNOŚCI IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:33 Mielismy Polską Rzeczpospolitą Ludową proponuję po wyborach, utworzyć Polską Rzeczpospolitą SOLIDARNOŚCIOWĄ ! I nie będzie trzeba nazywać wszystkiego na nowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś