Dodaj do ulubionych

Solidarność z mostami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:21
Mam nadzieje ze nie beda takie kruche jak Solidarnosc
Obserwuj wątek
    • Gość: stelo remont IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:43
      mogliby pomalowac barierki i pozalatac dziury a pozniej sie zabrac za nadawanie imion
      • Gość: roar tabliczki od kilku dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:51
        tabliczki z nową nazwa wisza od kilku dniu. kolejnośc sie pomyliła??
        • bart_lex Re: tabliczki od kilku dni 03.09.05, 15:27
          Parę dni?! O ile mnie pamięć(?) nie myli, to dyndają przyczepione do mostu od
          dobrych paru tygodni...
    • Gość: Emeryt Re: Solidarność z mostami IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.09.05, 21:09
      Posadzili dab Solidarnosci a gdzie jest zab Solidarnosci?Przeciez to tez
      zabytek.Co Pan na to p.Rulewski?
    • Gość: McBera Re: Solidarność ma focha!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:45
      Pomysl z nazwa mostów doskonaly i bardzo pasuje do obecnie demonstrowanych
      fochów przez prominentnych twórców solidarnosci. Jestem przekonany, ze
      Bydgoszczanie w potocznej nazwie mostów beda uzywali okreslenia "FOCHY
      SOLIDARNOSCI".
    • Gość: POPIS WPADAMY JAK ZWYKLE W SRAJNOŚCI IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.09.05, 17:54
      JUŻ TO PRZERABIALIŚMY ZA KOMUNY. WSZYSTKO NAZYWANO LENINEM, STALINEM A TERAZ
      SOLIDARNOŚCIĄ I JANEM PAWŁEM II. ROZUMIEM MOZNA NAZWAC JEDEN RAZ ALE NIE KILKA....
      BO WTEDY ALBO SIĘ ZA SOLIDARNOSCIUJEMY ALBO ZAJANUJEMY......
      • Gość: Exces Re: WPADAMY JAK ZWYKLE W SRAJNOŚCI IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:33
        Mielismy Polską Rzeczpospolitą Ludową proponuję po wyborach, utworzyć Polską
        Rzeczpospolitą SOLIDARNOŚCIOWĄ ! I nie będzie trzeba nazywać wszystkiego na
        nowo ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka