Dodaj do ulubionych

Sex w naszym mieście!

08.11.05, 12:41
Nasze miasteczko nie jest za duże ale potrzeby są. Kiedyś można je było
załatwiać w Chełmcach albo przez chwilę obok sklepu "Bukat". nie powiem
obsługa była wporzo. Teraz nic nie ma albo ja nic o tym nie wiem. Przydałby
sie jakiś przybytek bo co zrobić może mężczyzna jeśli nie ma kobiety albo
jest z nią skłócony. Ma pare złotych i co ma dymać do Ina albo do Włocławka
względnie do Byczyny? To jest jak najbardziej naturalne i potrzebne, żeby
przybytek uciech był także w radziejowie. zapotrzebowanie napewno jest. nie
pozwólmy aby skazano nas na.... wiadomo co albo uporczywe poszukiwanie tzw
cichodajek. Co sądzicie o poruszonym przeze mnie problemie?
Obserwuj wątek
    • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 08.11.05, 13:06
      Z......ć to każdy chyba lubi, ale żeby zaraz za to płacić? Toż mówimy o
      kurestwie!
      • bingokoala Re: Sex w naszym mieście! 18.01.06, 17:54
        daj telef do byczyn
        • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 11:01
          Nie mam kurna telefonu. Ja tam biore z łapanki w tej remizie. Pozdro.
          • bingokoala Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 12:00
            jestem cienki w logowaniu ale zgryz mam dobry.czekam na świeże wiadomości.pozdr.
    • andreas777 Re: Sex w naszym mieście! 08.11.05, 19:24
      Ziutas poruszyłeś bardzo ważną kwestję, a tu się słyszy narzekania - brak
      pracy a taki przybytek jak kościół w każdym miasteczku jest potrzebny i
      kobitki czyste, sam kiedyś mówiłeś że od jednej cichodajki tylko mendów
      nałapałeś i tu właśnie za takim przybytkiem trzeba postulować, bedzie nas
      wiecej to jakieś stowarzyszenie powołamy i może z urzędu w końcu jakiś lokal
      przydzielą tyle pustostanów a potrzeby wielkie i ruch w interesie będzie albo
      odwrotnie i właśnie o to chodzi. Tak trzymać i do przodu!!! Ziutas zawsze
      możesz na mnie liczyć i nie tylko - myślę
      • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 09.11.05, 07:48
        Ziutas poruszyłeś bardzo ważną kwestję, a tu się słyszy narzekania - brak
        > pracy a taki przybytek jak kościół w każdym miasteczku jest potrzebny i
        > kobitki czyste, sam kiedyś mówiłeś że od jednej cichodajki tylko mendów
        > nałapałeś i tu właśnie za takim przybytkiem trzeba postulować, bedzie nas
        > wiecej to jakieś stowarzyszenie powołamy i może z urzędu w końcu jakiś lokal
        > przydzielą tyle pustostanów a potrzeby wielkie i ruch w interesie będzie albo
        > odwrotnie i właśnie o to chodzi. Tak trzymać i do przodu!!! Ziutas zawsze
        > możesz na mnie liczyć i nie tylko - myślę

O kurna Andreas dzięki! Wiem, że jest problem to piszę i już! Ja i wielu
        chłopaków chciałoby zakisić ogura na miejscu i ani rusz. Bo co do Asa pójde
        poszukać albo do tej tam Piwnicy??? Musi być takie profesjonalne miejsce, żeby
        się bez krępacji wchodziło najpierw drink, piwko jakieś i te sprawy a następnie
        małe albo większe bzykanko. To mi sie marzy a nie tam żeby miasto powiatowe i
        bez puffu. Pozdrawiam!
        • andreas777 Re: Sex w naszym mieście! 09.11.05, 19:35
          Widzisz ziutas jak to dobrze wędrować po świecie i do puffu wskoczysz
          rozerwiesz się co nieco i w ojczystym języku pogadasz jak ci ulży w krojcu a
          tu u siebie wstyd wielki, dwa światy i komu to potrzebne ze tak jakoś dziwnie
          jeszcze nie europejsko jest. Choć obecnie takie dobre przyszpieszenie to
          poczekać warto a zmienić się musi.
          • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 10.11.05, 10:01
            Kurna widzę, żeś łebski jest gość i też lubisz ptaszkiem popracować. Właśnie
            utkneliśmy gdzieś na zadupiu świata. Ani SexEuropy u nas niet ani ruskiego
            seksu przydrożnego! Do bani z takim życiem!
            Ale pociesza mnie to, że są tak samo dobrze myślący jak ja!
            • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 10.11.05, 10:21
              Panie Ziutku. To,że rosyjskie prostytutki pojawiły się w Polsce to
              także "zasługa" kapitalizmu który się w Rosji także nie sprawdził. Zanim
              zmienił się ustrój Rosjankom wcale nie spieszyło się by sprzedawac swe wdzięki
              w Polsce albo dajmy na to w NRD. Jak oficjalnie mówiono w ZSRR prostytucji nie
              było!
              • andreas777 Re: Sex w naszym mieście! 12.11.05, 00:45
                Panie zdzichu nie jest pan już młodzieniaszkiem i zapewne pamieta pan takie
                historyczne wydarzenie jak most intevision między moskwą a new york z przed
                kilku dziesieciu laty i taką specyficzną scenę dlas ludzi pewnej kultury, a my
                nie kulturnyj narod, gdzie młodzież amerykańska zapytała
                sześciesięcioparoletniej przewodniczącej konsomołu jak się maja sprawy seksu w
                śród młodzieży ich kraju i ta szybko odpowiedziała u nas seksu niet i wszystko
                na temat nie tam szukać nam wzorców do naśladowania w druga strona smatri!!!
          • miss_sioux Re: Sex w naszym mieście! 10.11.05, 15:16
            Nie jestem pruderyjna, ale dziwię się panowie. Czy tylko to wam w głowie?
            • andreas777 Re: Sex w naszym mieście! 10.11.05, 23:59
              Między innymi
              • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 12.11.05, 12:14
                Jako prawdziwi ogierzy musimy myśleć o kopulacji bo bez tego byłby marazm i
                bark rozwoju społeczeństwa. Dla mnie to nic dziwnego. Jak ktoś nie mówi o
                seksie to jest dla mnie dopiero dziwny gość. Musi jakiś w gruche walący.
    • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 12.11.05, 12:22
      Była jedna fajna laska w ostatnich latach w Radziejowie. taki cukierek dla
      żądnych wrażeń Radziejowian. Miała na imię Kamila. Gdzieś znikła. Może ktoś ją
      widził co???
    • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 12.11.05, 13:03
      Takich lasek jak Kamilka było pare sztuk co najmniej w Razdiejowie. W laatch
      osiemdziesiątych z uwagi na budowę Proszkowni w Piotrkowie proceder kwitł.
      Bzykały sie słowianki z Włochami itp. Nastąpiło mięszanie krwi południowej z
      naszą. Zjawisko było tego typu, że jeden z naukowców Uniwerku w Toruniu
      umieścił statystyki o "kurestwie" miejscowym w swojej pracy naukowej. Podaje
      tam, że w R. było tylenotowanych Pań, a w Piotrkowie dajmy na to tyle... te
      dobre czasy się jk pisze Ziutek skopńczyły. Chociaż w międzyczasie były różne
      Żanetty i inne. teraz to jedynie cichodajstwo sie szezrzy mam wrażenie. A
      Kamila wporzo dziewczyna przytuliła niejednego. Lubiła chędożenie! szkoad, że
      gdzieś wyparowała. Może jednak wróci!
      • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 14.11.05, 08:43
        Stary ty aż za dużo wiesz!!! Musimy się koniecznie spotkać ale tak na żywo!
        Zaimponowałeś mi swą wiedzą na wiadome tematy. Gorące pozdrowienia!
      • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 15.11.05, 12:23
        gwinter napisał:

> Takich lasek jak Kamilka było pare sztuk co najmniej w Razdiejowie. W laatch
        > osiemdziesiątych z uwagi na budowę Proszkowni w Piotrkowie proceder kwitł.
        > Bzykały sie słowianki z Włochami itp. Nastąpiło mięszanie krwi południowej z
        > naszą. Zjawisko było tego typu, że jeden z naukowców Uniwerku w Toruniu
        > umieścił statystyki o "kurestwie" miejscowym w swojej pracy naukowej. Podaje
        > tam, że w R. było tylenotowanych Pań, a w Piotrkowie dajmy na to tyle... te
        > dobre czasy się jk pisze Ziutek skopńczyły. Chociaż w międzyczasie były różne
        > Żanetty i inne. teraz to jedynie cichodajstwo sie szezrzy mam wrażenie. A
        > Kamila wporzo dziewczyna przytuliła niejednego. Lubiła chędożenie! szkoad, że
        > gdzieś wyparowała. Może jednak wróci!

Ależ niech się Pan uspokoi. Jeżeli nawet któreś z zacnych
        Radziejowianek "zbliżyły" się do egzotycznych Włochów to nic w tym złego. Żeby
        zaraz takie insynuacje!
        Panna Kamilka to bardzo miła dziewczyna. Kulturalna. Zawsze się uśmiechnie,
        odpowie dzień dobry. Widziałem ją niedawno z chłopakiem na mieście.
        przechadzali się.
    • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 22.11.05, 02:48
      Nie uwierzycie mi Ziutas i inni, ale przed chwileczką nie udało się. Taka,
      zaje.... d... uciekła mi z mieszkania. Rzekłem "wejdź do mej chaty i cnote
      spisz na straty" i... kurna czar prysł. powiedziała, że sie nie nadaje i w
      ogule to jestem rzadki w jajach. O kurna! A podobna była do tej Andżeliny albo
      Beluczczi. Do chuja wafla! Chyb sie potne!
      • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 22.11.05, 08:45
        No poczekaj nie tnij sie jeszcze jak nie ta to inna chociaż ja też bym sie z
        żalu pocioł.
        • andreas777 Re: Sex w naszym mieście! 27.11.05, 03:23
          ziutas_ole napisał:

> No poczekaj nie tnij sie jeszcze jak nie ta to inna chociaż ja też bym sie z
          > żalu pocioł.
          To dobra rada niech sie nie tnie, niech się zbrandzluje i spróbuje ponownie,
          trafi napewno byle by nafty kupować nie musiał.
          • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 06.12.05, 14:04
            Mam dobrą wiadomość! Podobno w Wąsewie ma już niebawem ruszyć jakaś agencyjka z
            dyskoteką! Toć do Wąsewa niedaleko! Damy radę!
            • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 07.12.05, 15:50
              E tam. Pewno ktoś cie zbajerował. W Wąsewie? Gzdie by tam zrobili takie coś.
              Chyba, że w jakiejś pientrówce. Chociaż jak w Byczynie są kąpiele w pianie to
              dlaczego nie w Wąsewie. Ale znowu nas wiochy w takim razie wyprzedzają.
    • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 08.12.05, 08:43
      Na dyskotekę albo dansing to bym się chętnie wybrał ale do agencji nie!
      • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 11.12.05, 21:57
        zdzichu333 napisał:

> Na dyskotekę albo dansing to bym się chętnie wybrał ale do agencji nie!

Zdzichu a co to za różnica dyskoteka, dancing czy agencja to tak jak wsiąść do
        tranwaju wystarczy mieć na bilet.
        • black_adder5 Re: Sex w naszym mieście! 22.12.05, 11:31
          Tak. Dziwna sprawa, że w takim słynnym powiatowym mieście brak takiej oferty. A
          amatorzy muszą odbyć podróż by zaspokoić swe żądze.
    • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 22.12.05, 14:36
      Toć o tym właśnie pisałem! Kurna w dalszym ciągu pojąć nie mogę. Ci co mają
      kobity to jakoś se żyją czy to mają żony cy laski. A co z resztą??? Przecież
      muszą się gdzieś rozładować i co mają albo gruchę trzepć albo gdzieś tam
      jeździć? Po jakiego czorta przecież u nas jest wszystko więc mogłoby coś
      takiego ku uciesze prawdziwego mężczyzny i dla jego zdrowia być. A tak to jakoś
      nijak jest!
    • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 24.12.05, 10:51
      Wszytkim interesującym się tym wątkiem życzę zdrowych wesołych Rodzinnych Świąt
      Bożego Narodzenia, tym nagrzanym szczegolnie
      • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 27.12.05, 09:10
        Oby nam sie armacialo w dzien lezalo w nocy stalo! ) autor ZuluGula
        • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 27.12.05, 09:15
          i oby mezczyzni Radziejowa mieli gdzie zalatwiac swe najpilniejsze potrzeby!
    • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 27.12.05, 10:18
      No by mogło sie coś pojawić wreszcie. Racja.
      • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 29.12.05, 01:52
        A może jest tylko o tym nie wiemy jeszcze?
        • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 29.12.05, 10:24
          A może jest tylko o tym nie wiemy jeszcze?

Ty coś kurna wiesz 50v7 !
          Podziel się tym info z kolegami!
          Pozdro!
          • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 29.12.05, 10:56
            50v7 jak coś jest do gadaj zaraz nie ścienmniaj.
            • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 30.12.05, 00:56
              Picuś glajcuś, a głupiemu stoi. Ale tym to Wy się państwo nie przejmójce w noc
              sylwestrową wiele sie wyjaśni jak sobie z gwinta walniemy moze być ruski
              szampan (tzn. wino musujące). Nawet niemożliwe staje się możliwe i na odwrót.Do
              miłego, grajdoł mały to i się odnajdziemy w/g hasła. Chętnych pod fontanną
              widzę i coby mnie nie było eeeetam. NO !!!
          • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 03.01.06, 03:21
            ziutas_ole napisał:

> A może jest tylko o tym nie wiemy jeszcze?
            >
            > Ty coś kurna wiesz 50v7 !
            > Podziel się tym info z kolegami!
            > Pozdro!
            Ziutas ty jesteś w sexe fachowcem to mnie odpowiedż cy jak zgodnie z prawem
            ktoś Cię wypierdoli TO TEZ JEST SEKS CZY TYLKO CZYSTE FRAJERSTWO?
            • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 03.01.06, 12:35
              Seksu u nas jest troche. Byłem w Sylwka tu i ówdzie no i owszem. Były fajne
              laski ale głównie zajete. W Piwnicy pojawiła się Eleni ta co o niej pisałem
              kiedyś, że pracowała w byłym Maktroniku. Ale też z chłopem przyszła. W sumie
              jednak dobrze sie bawiłem. Mignoł mi gdzieś tm ZuluGula i paru innych
              znajomych.I tak w końcu zostałem bez baby w te niepowtarzalną noc.Już w nowym
              roku kłania sie Gwinter.
              • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 07.01.06, 22:13
                gwinter napisał:
                I tak w końcu zostałem bez baby w te niepowtarzalną noc.
                I to taki kolejny "Dzień świstaka" lub "Dzień świra" na radykalne zmiany i
                cuda nie ma co liczyć bez większego zaangażowania trzeba coś zrobić ze sobą,
                samo nic się nie zmieni, do dzieła. Też pozdrawiam w tym Nowym 2006 Roku pełnym
                nadziei i nadchodzących zmian.
                • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 09.01.06, 09:44
                  No to dałeś mi chłopcyku kupe nadziei! pozdro
                  • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 09.01.06, 13:11
                    gwinter napisał:

> No to dałeś mi chłopcyku kupe nadziei! pozdro

Ale jesteś miły wyobraź sobie że wczoraj w "Asie" zamawiając kolejkę piwa taka
                    ładna panienka z zabaru dowód proszę i gały oj bardzo ładne zresztą o mało jej
                    nie wyskoczyły maaaam już wreszcie i teraz już mi wiele można nie tylko tu
                    pisać, to taki pierwszy raz. Pozdro
                    • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 09.01.06, 15:31
                      Tam w Asie jest taka spoko ładna dupencja blondyneczka! Podoba mi się. Zresztą
                      są też inne fajne lasie ale mają jakichś swych chopaków zdecydowanie buraków.
                      Ach te oczy i szkoda, że za późno. Pozdro!
    • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 09.01.06, 16:09
      W Asie są najładniejsze dziewczyny w mieście łącznie z właścicielką Panią
      Aliną. Jaki Pan taki Kram można rzec. Ach te piękne oczy. Piękne zaiste!
    • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 09.01.06, 16:52
      W Asiku to sum miut kobitki, tylko dobrać sie do nich jkoś jest człowiekowi
      ciężko. Ta ślicznooka to jast ślicznota n maksa ale fakt, że jakiś chłopina tam
      do niej chodzi więc sie człek nie będzie wpiepszał między wódzie a zakąske choć
      z chęcią by skonsumował.
      • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 10.01.06, 09:16
        Skinsumowałby, skonsumowałby jeszcze jak! A jak!
    • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 10.01.06, 13:15
      Ale fajoskie rzeczy sie tu wypisuje weszłem przypadkiem i sie tak uśmiałem po
      pachy aż sie spociły okropnie Cha cha cha. Samiutką prawdę panowie piszeta toż
      nie mamy gdzie sie rozerwac w tym naszym kochanym grajdole, a laski
      najładniejsze u pani Czynszakowej w Asie pracują. Bede tu wchodził często bo mi
      sie bardzo podoba.
      • 50v7 Re: Sex w naszym mieście! 10.01.06, 23:07
        big-cock-tajl napisał:

> Ale fajoskie rzeczy sie tu wypisuje weszłem przypadkiem i sie tak uśmiałem po
        > pachy aż sie spociły okropnie Cha cha cha. Samiutką prawdę panowie piszeta
        toż
        > nie mamy gdzie sie rozerwac w tym naszym kochanym grajdole, a laski
        > najładniejsze u pani Czynszakowej w Asie pracują. Bede tu wchodził często bo
        mi
        >
        > sie bardzo podoba.
        I widzisz młody człowieku jak warto się uczyć i jak nie wiele do szczęścia
        potrzeba, bylebyś się z tego oczarowania nie rozpił. Pozro. a dziewczyny są
        ładne to fakt tylko żeby nam nie zarzucono reklamy bo pani Ala nam w tym piwie
        się nie wypłaci jak kolejki będą stały aż od rynku.
        • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 11.01.06, 08:13
          Mosz racje. Mogłoby jej zbraknąć tego browara jakbym zaczeli pić w ramach
          reklamy. Ale laski musima pochwalić bo sum bardzo ładne. Ech! chciałoby sie co
          nie? W alkoholizm może ja jusz wpadłem więc sie nie boje a nha piwko tam lubie
          se wdepnąć i tym bardziej popatrzeć poza tym to gzdie mam chodzić jak nie ma
          gzdie?
          • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 18.01.06, 10:20
            Parenaście dni 2006 roku już za nami a tu żadnej poprawy nie ma. Co będzie z
            tym seksem w naszym mieście? Czy w dalszym ciągu my ogierzy Radziejowa mamy być
            skazani na wycieczki?
            • captain.picard Re: Sex w naszym mieście! 18.01.06, 18:58
              Eeee Ziutas. Chyba jestes jakis niedodzialany :-P Mi sie ostatnio nudzilo,
              wszedlem na randki.interia.pl i co widze? Pod nickiem SUPERKAMA jest
              ekstralala co lubi spotkania towarzyskie ;-) Preferuje nawet pary =D Niezla z
              niej suczka! Jest i nawet foto (ale twarzy nie ma), ktore wyglada bardzo
              zachecajaco. Ja akurat takiej potrzeby nie mam, ale sadzac po Tobie - oferta w
              sam raz.
              Moze pozniej opiszesz jak bylo? Chyba, ze Cie nie stac, hihi ;-)
              • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 08:11
                Kapitanie, Ziutas już na tej stronicy był. Umówił sie z jakąś co extra foto
                wystawiła a w realu to była brzydsza od brzydkiego chłopa. Jakaś zajebiście
                męska i w ogóle chciała. Ale kto by z taką chciał? Pozdro!
    • edytap1977 Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 10:21
      A ja z innej beczki :) czy może ktoś stosował "Hiszpańską Muchę"? czytałam o
      tym specyfiku i się zastanawiam czy to rzeczywiście działa.
      • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 10:50
        Działa! Ja widziałem jak ZuluGula kiedyś w Pegazie zastosował - wlewając ją
        Rafińskiemu do piwka kiedy ten był w klopie. Ale były jaja! Bambolak (rafińsiu)
        podjarał sie na Piotrusia i zaczoł gop zapraszac do domu do siebie twierdzac że
        coś tam jeszcze ma do wypicia i pare płyt Niemena oraz Bony M. Zula sie
        przestraszył i poszedł na chate chyba byleby jak njdalej od Bambolaka!
      • h_d_w_p_50 Re: Sex w naszym mieście! 22.01.06, 17:12
        Edytka a ja myślałem że Ty jesteś tak gorąca że nie potzrebujesz dopalaczy:-)
        pozdr
        • edytap1977 Re: Sex w naszym mieście! 23.01.06, 07:06
          Jeszcze nie potrzebuję, ale nie wiem co będzie za parę lat hihihi A posiadanie
          zbyt dużej wiedzy na te tematy chyba nie zaszkodzi :)
      • tomi694 Re: Sex w naszym mieście! 21.02.06, 23:26
        edytap1977 napisała:

> A ja z innej beczki :) czy może ktoś stosował "Hiszpańską Muchę"? czytałam o
        > tym specyfiku i się zastanawiam czy to rzeczywiście działa.
        i to jeszcze jak :-) warto spróbować :-) Napisz jak spróbujesz :-)
    • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 11:45
      Pani Edytko, Panie Cock-tajlu to jest prawda. Szczera prawda. Ja byłem wtedy w
      kwiarni Pegaz. Zulu Gula otrzymał jakąś premię wtedy i zakupił w Inowrocławskim
      seks szopie flakonik "Hiszpańskiej Muchy". Nie miał akurat na uwadze żadnej
      niewiasty, której mógłby toto zaaplikować więc postanowił sprawdzić jak to
      działa na koledze z pracy Andrzeju Rafińskim zwanym Bambo-lak. Bambolak po
      wypiciu piwa z zawartością muchy był podniecony. Ukierunkował swój popęd w
      stronę dawcy Muchy - czyli Piotrusia. To działa!
    • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 14:32
      Edyta z ciebie to jest kobita! Mówi to Ziutas - moc seksu i rozrywki. Ja też
      popróbowałem jak "Mucha" działa kiedyś tam. Ale wstydze sie dzielić wrażeniami.
      • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 16:10
        No nie wstydź sie Ziutek powidz!
        • captain.picard Re: Sex w naszym mieście! 19.01.06, 17:36
          Hehe, to jak sie zrobi cieplo i sie Rafiniego gdzies spotka, musze go na piwko
          zaprosic i popytac sie o czasy Pegaza ;-)

Nawiazujac do tej "brzyduli", dokladny adres jej stronki jest tu:
          randkib.interia.pl/osoba/wizytowka.html?ido=2158242
          A jej foto: randkiz.interia.pl/uimg/051125/b/up4386d79ca3ccb.jpg

Ziutas podzialaj ;-)
          • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 20.01.06, 09:38
            O Kurna z Radziejowa jest ale co to za superkama? Nie wiedziałem że takie mamy
            Panieny tutaj. Ziutas działaj albo ty Gwinterze jak bedzie dobrze to może i ja!
            A ty Kapitanie masz łeb na karku i dobra orientacje w terenie. Thanx i pozdro!
            Wiecej takich informacji!
            No i paczcie Państwo: Wiele fajnych osób na tym forum spotkałem: Pani Edyta,
            Pan Kapitan, Ziutas, Gwinter, Bekon. Żyć nie umierać!
            • edytap1977 Re: Sex w naszym mieście! 20.01.06, 10:35
              Jaka tam znowu "Pani" po prostu - Edyta :)
              • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 20.01.06, 10:53
                Z tym linkiem to mnie zaskoczyliście. Badałem sprawy i wyszło, że nic nie ma.
                Albom jest kiep albo po prostu przeoczyłem i cos jednak jest. Zbadam to.
                Obawiam się tylko, że załączona do oferty fotografia nie jest prawdziwa.
                • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 23.01.06, 01:04
                  ziutas_ole napisał:

> Z tym linkiem to mnie zaskoczyliście. Badałem sprawy i wyszło, że nic nie ma.
                  > Albom jest kiep albo po prostu przeoczyłem i cos jednak jest. Zbadam to.
                  > Obawiam się tylko, że załączona do oferty fotografia nie jest prawdziwa.

,motto -( to T. pewnie nową brykę sobie fundnie i nie tylko??? jak złoty pomysł
                  wypali?)
                  Ziutas specjalnie dla Ciebie coś dla rozluźnienia w tym mroźnym dniu
                  "Rozmawia dwoch znajomych na duzym kacu:
                  - No i co tam stary, jakies postanowienia na ten Nowy Roczek?
                  - Nooooo, wiesz, samochod ma juz rok, zaczyna sie sypac, trzeba by kupic jakas
                  nowke... Baby ciagle te same, dobrze by bylo je zmienic na inne, ile mozna te
                  sama bzykac Jeszcze bym wyjechal na jakies dwa tygodnie na Seszele, bo mi sie
                  tu nudzi u nas. A i przydaoby sie skonczyc z trawka i koksem bo za bardzo sie
                  maci w glowie.
                  - Noooo to musisz sie wziac ostro do roboty... Aaaaaaaaa.... a co basenem,
                  wspominales kiedys, ze sobie wybudujesz taki pietrowy ze zjezdzalnia i sauna, i
                  wszystko pod eleganckim dachem.
                  - No nie. Byli panowie z gminy i nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na plebanii
                  jest teren podmokly wiec dupa z tego..."
            • captain.picard Re: Sex w naszym mieście! 20.01.06, 22:14
              Heh, dzieki. ;-) Czasem jak sie nudzi to wpisuje slowo "Radziejów" tu i owdzie
              do wyszukania i nieraz cos fajnego mozna znalezc. Tak poza tym, to tez nie
              jestem zaden "pan" :-P Wystarczy kapitan. No i teaz zauwazylem ze z Was fajne
              ludzie. :-)
              Ale malo nas tu jakos :-( Praktycznie tylko my piszemy. A jak ktos inny napisze
              to na maksa ze dwa posty i tyle go bylo widac... :-/ Przydaloby sie jakos
              powiadomic znajomych internautow (szczegolnie tych z Radziejowa), ze takie forum
              istnieje. Moze byloby tu nas wiecej i lepsza dyskusja, bo cos cienko widze nasza
              przyszlosc... :-( Podzialamy? Wyslemy linki znajomym?
              • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 21.01.06, 17:23
                captain.picard napisał:

> Heh, dzieki. ;-) Czasem jak sie nudzi to wpisuje slowo "Radziejów" tu i owdzie
                > do wyszukania i nieraz cos fajnego mozna znalezc. Tak poza tym, to tez nie
                > jestem zaden "pan" :-P Wystarczy kapitan. No i teaz zauwazylem ze z Was fajne
                > ludzie. :-)
                > Ale malo nas tu jakos :-( Praktycznie tylko my piszemy. A jak ktos inny
                napisze
                > to na maksa ze dwa posty i tyle go bylo widac... :-/ Przydaloby sie jakos
                > powiadomic znajomych internautow (szczegolnie tych z Radziejowa), ze takie
                foru
                > m
                > istnieje. Moze byloby tu nas wiecej i lepsza dyskusja, bo cos cienko widze
                nasz
                > a
                > przyszlosc... :-( Podzialamy? Wyslemy linki znajomym?

I to mi się najbrdziej spodobało tak należy czynić w szerszym gronie, a świat
                taki duży i wszędzia nas Polaków i tych z Radziejowa też nie brakuje.Pozdrawiam.
    • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 20.01.06, 11:56
      O kurna trzeba będzie to dogłębnie zgłębić! dawaj Ziutasie!
    • beztabu.com Re: Sex w naszym mieście! 23.01.06, 15:27
      Heh na moje oko to prowokacja :)
    • bingokoala Re: Sex w naszym mieście! 23.01.06, 18:03
      CO to za superkama,jak to ugryść.ZdjEcie niezłe.
      • captain.picard Re: Sex w naszym mieście! 23.01.06, 23:25
        Wydaje mi sie ze tez musisz miec konto w tym serwisie randkowym i przez Interie
        trzeba sie najpierw skontaktowac z pania. Pozniej ona Ci powinna podac nr tel i
        umowic sie na spotkanie ;)
        A jak cos wyjdzie to podziel sie wrazeniami. Czekamy z niecierpliwoscia :)
        • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 09:03
          No, niech ktoś odnajdzie kontakt z Superkamą to będziem działać. Ja będę gryzł
          z rozkoszą. Z dziką rozkoszą.
          • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 11:03
            Też bym sobie pogryzł ale wątpię czy ta Superkama to real. To może być czysta
            iluzja, fikcja. Ale wolałbym żeby to był real. No mogę być stałym klientem
            jeśli to co na foto będzie realne. Jakby ktoś coś już wiedział niech da znać na
            forum. Pozdro!
            • captain.picard Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 12:00
              Widze, ze nie ma wsrod was "Krzysztofa Kolumba" i kazdy boi sie przetrzec szlak,
              nawiazac kontakt. Buuu! :( A pobzykac by chcieli... ;) A ja bym chcial
              przeczytac jak bylo... ;-D Widocznie nie jestescie na tyle spragnieni, bo dla
              chcacego nic trudnego. Gdyby nie fakt, ze mam juz ulozone zycie i nie bede
              niszczyl tego wspanialego zwiazku jaki zbudowalem, jakimis glupimi skokami w
              bok, to bym sprobowal. A co do fikcji ogloszenia uwazam, ze sa nikle szanse na
              to. Kiedy popatrzymy na date ostatniego logowania wlascicielki konta
              "superkama", to zazwyczaj jest to albo aktualny dzien, albo dzien wstecz -
              uwazam wiec, ze jest to oferta jak najbardziej aktualna. =D
              • zdzichu333 Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 12:20
                Kapitanie co Pan narobił najlepszego? He,he. Członkom naszego forum drgnęły
                członki ale boją się zaryzykować czy temat istnieje naprawdę czy jest tylko
                psikusem. Przypomina to sytuację z powieści Edwarda Redlińskiego "Konopielka"
                gdzie ludność wsi Taplary wierzyła w to, że na górze zakopany jest złoty koń -
                "cały ze złota tylko grzywa i kopyta śrebrne" jak mawiał jeden z bohaterów
                Filip Pierdun, ale z drugiej strony obawiała się sprawdzić czy to prawda. W
                końcu znalazł się odważny - Kaziuk Bartoszko, który spróbował... także
                nieznanej w Taplarach pozycji "na jeźdźca". Myślę, że któryś z naszych
                forumowiczów w końcu sprawdzi, czy Superkama istnieje i jeśli uda mu się
                nawiązać kontakt "zabzyka" i podzieli się z nami swymi wrażeniami. Choć jestem
                w gruncie rzeczy przeciwny zjawisku "płatnej miłości" z zainteresowaniem
                śledzę rozwój wydarzeń także jako domorosły antropolog społeczny i socjolog
                społeczny. Panowie (i Panie - do Was też oferta Superkamy jest skierowana)
                próbujcie i dzielcie się z nami wrażeniami "jak było".
    • ziutas_ole Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 13:32
      Wiedziałem co robię zakładając tego topika. Golizna i seks interesują
      wszystkich. Nawet Zdzichu - przeciwnik tego co najlepsze zainteresował się. Ale
      Kapitan okazał się bystrzejszy bo wytropił taką lalę! Punkt dla ciebie
      Kapitanie zresztą co ja gadam jaki punkt, przecież nie rywalizujemy a wręcz
      przeciwnie współpracujemy - dla dobra mężczyzn i kobiet naszego miasta i okolic.
      • bingokoala Re: Sex w naszym mieście! 24.01.06, 19:20
        CZeść Panowie zamiast gadać ,dajcie numer ,wszystko wam opowiem!
        • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 25.01.06, 09:28

A jej foto: randkiz.interia.pl/uimg/051125/b/up4386d79ca3ccb.jpg

Musisz Kolego jakoś sie dostać przez te linki do tej Superkamy. pozdro
          • bingokoala Re: Sex w naszym mieście! 25.01.06, 12:55
            co to jest .htm i 1234 .nie radze sobie. dzięki.pozdr
            • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 25.01.06, 14:24
              Kliknij se w totuj poniżej i powinna pojawić ci sie oferta tej lasi> Pozdro

• sonia6661 Re: Sex w naszym mieście! 26.01.06, 11:16
                jak z was takie cwaniaki to dajcie nr.telef.tej laski. tylko wy go nie umiecie
                wyniuchać.narka .pozdr.
            • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 25.01.06, 14:26
              Kapitanie pomocy mamy chętnego do przebadania tej Superkamy czyli tej sprawy.
              Wytłumacz BingoKoali co ma robić aby mógł sie z nią skomunikować. Dzia!
              • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 25.01.06, 15:44
                Jak sprawdzicie i będzie warto to wchodzę. Kasa na ten cel jest!
          • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 25.01.06, 17:24
            big-cock-tajl napisał:

> randkib.interia.pl/osoba/wizytowka.html?ido=2158242
            >
            > A jej foto: randkiz.interia.pl/uimg/051125/b/up4386d79ca3ccb.jpg
            >
            > Musisz Kolego jakoś sie dostać przez te linki do tej Superkamy. pozdro
            Zdjęcie nie jest wysokiej jakości, ale te meble i sprzęt jest mi bardzo znajomy?
            • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 26.01.06, 09:10
              Zdjęcie nie jest wysokiej jakości, ale te meble i sprzęt jest mi bardzo znajomy?

Jak to??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 08:19
      No i wychodzi na to, że jednak Ziutas miał rację, że nul czyli zero
      rozrywkowego seksu w radziejowie. Ta Superkama to Superściema! Niestety
      prawdopodobnie nie istnieje w realu. A szkoda. Pozdro dla wszystkich ngrzanych
      amatorów kobiecych wdzięków.
    • edytap1977 Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 08:35
      Ach ci mężczyźni! Rozpaczacie, że nie możecie namierzyć tej Superkamy, albo że
      to tylko ściema. Rozejrzyjcie się wokoło, w naszym miasteczku jest wiele
      pięknych kobiet i dziewczyn. Zresztą w każdej z nas można odnaleźć jakieś
      piękno :) Ale trzeba troszkę się postarać, ale wy wolicie iść na łatwiznę. Ale
      pewnie jestem starej daty hihihiihi i do tego głupia romantyczka ze mnie ,
      pozdrawiam!
      • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 10:24
        Edyta wszystko to pewnie prawda ale one nas jakoś nie chcą. Przystojne jesteśmy
        chłopaki i wszystko mamy na miejscu, sami ogierzy szlachetnej krwi. I nijak nie
        idzie. Pewnie, że mnóstwo jest pięknych dziewcząt w Radziejowie, ale jeden w
        tym wszystkim defekt; albo zajęte albo takie niedostępne. Te dostępne albo się
        wyprowadziły od nas albo po prostu nam się znudziły. I taki to ambaras.
        • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 13:24
          gwinter napisał:

albo po prostu nam się znudziły
          Czegoś tu nie rozumię jak mogą się kobiety znudzić, a może nie jesteśmy w
          stanie zaspokoić ich pragnień i potrzeb, tyle różnych filmów się naoglądają?
          • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 16:08
            Właśnie kolego! Dużo złego przez te filmy. Napatrzą się i potem wymogi rosną a
            w zamian nie dają tyle ile te damy z seriali. Pozdro Trzym się V50!
    • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 16:37
      ziutas_ole napisał:

> Nasze miasteczko nie jest za duże ale potrzeby są...Przydałby
      > sie jakiś przybytek....To jest jak najbardziej naturalne i potrzebne,........
      zapotrzebowanie napewno jest....Co sądzicie o poruszonym przeze mnie problemie?

I to się nazywa trafienie w problem temat wyprzedził wszystkie inne na forum
      ziutas miał nocha, co najbardziej ludzi boli, popatrz Ziutas niby nikogo nic
      nie obchodzi, rzucasz temat i proszę bardzo , nawet kobitki skarżą się na braki
      i co ty na to, czy Ty widzisz jaka cieniutka niewidoczna niteczka to dzieli aby
      było smacznie i wesoło?
    • remi17 Re: Sex w naszym mieście! 27.01.06, 18:44
      Ziutas jak myslisz, ze moze ci burmistrz załatwi taki przybytek,z rozowa
      latarnia?mysl głowa nie rozporkiem ,moze ty bys otworzył burdel w Radziejowie
      chetnych by niebrakowało,masz problem z kobietami zawsze mozesz sie przełaczyc
      na hamulec reczny przynajmniej nie załapiesz syfa powodzenia
      • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 28.01.06, 18:37
        remi17 napisał: Ziutas mysl głowa nie rozporkiem przełacz na hamulec reczny z
        rozową latarnia?
        Jednak osobiście uważam Ziutas ma rację później czy prędzej i tak się tego
        przybytku z czerwoną latarnią doczekamy, może za 50 lat ale doczekamy się, a i
        inni przy okazji z tego zkorzystają, Ziutas musisz zastrzec sobie chociaż
        literkę "Z" w logo tej firmy to za wielkie zaangażowanie i twórczy wkład.
        • miss_sioux Re: Sex w naszym mieście! 31.01.06, 10:14
          Takie coś jak "burdel" pewnie w końcu powstanie w naszym miescie ale czy
          naprawdę warto tracić czas na dywagacje na tak nieistotny temat?
          • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 31.01.06, 23:15
            miss_sioux napisała:

czy naprawdę warto tracić czas na dywagacje na tak nieistotny temat?

Jak można to nieistotnym tematem nazwać skoro san w tak krótkim czasie
            wylansował się na pierwsze miejsce, przebił wszystkie małoistotne problemy,
            dywagacje? - czy tylko o same przyjemności chodzi, a redukcja bezrobocia? Co
            ludzkie nie jest nam obce - prawda ziutas? i tak niespodziewanie skończył nam
            się kolejny styczeń
    • big-cock-tajl Re: Sex w naszym mieście! 31.01.06, 12:38
      Wiadomo to nie są sprawy najwyższej wagi ale dla mężczyzny jednak ważne! A
      swoją drogą to Ziutasowy lokal nazywałby się zajebiście: "Ziutas Ole!
      Burdel'llo Boom Boom!" He, he!
      • miss_sioux Re: Sex w naszym mieście! 01.02.06, 12:45
        Poeta tylko głowa nie ta. No nie tak do końca. Rzeczywiście zabawna ta nazwa
        Ziutkowego interesu.
        • 50v1 Re: Sex w naszym mieście! 01.02.06, 17:44
          miss_sioux napisała:

> Poeta tylko głowa nie ta. No nie tak do końca. Rzeczywiście zabawna ta nazwa
          > Ziutkowego interesu.
          Trzeba przyznać Ziutas ma łep na karku, bardzo cieniutko zaczął temat a tu tylko
          patrzeć jak się zacznie licytacja. Ten się szanuje kto się ceni, tak trzymaj
          Ziutas miej atrybut w ręku abo w pogotowiu idą dobre czasy.
          • gwinter Re: Sex w naszym mieście! 02.02.06, 10:49
            50v dobrze gada. Tak trzymać Ziutencjo. Wielu nas jest z tobą i twymi
            szlachetnymi planami. Bedziem je realizować pomalutku aż do skutku. Pamiętaj
            chłopie. A ten wymarzony puffik na pewno powstanie. prędzej czy później. I
            będziem mogli cieszyć się pięknem jak to napisała Miss "płatnej miłości" albo
            też czasami "bezpłatnej". Bonusy jakie muszą być! A jak!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka