Gość: xxl IP: *.elpos.net 22.04.04, 08:22 co lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOWALSKI JAN Re: sex po godzinach 3 -cia gratis IP: *.elpos.net 22.04.04, 11:27 Niech wróć do zerówki po białostocku się pisze,można też po warszawsku godzina 100zł 2 godziny 200 3 godzina gratis skożystaj bo agencji masz pełno do okoła to może ci ulży i przestaniesz pisać głupoty na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: sex po godzinach 3 -cia gratis 22.04.04, 12:12 Od czasu kiedy zawod prostytutki zdominowaly bezrobotne koronczarki z Bialegozmroku nikt juz w Warszawie do agencji nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.elpos.net 23.04.04, 08:44 a ja lubie i w godzinach i po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 10:25 seks w pracy... hm... niestety same kobitki u mnie w biurze :-( więc te osiem godzin spędzam na wspominaniu tego, co "przed" i planowniu tego, co "po"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.elpos.net 23.04.04, 11:45 A może twój biurowiec odwiedzają czasem alpiniści myjący okna.Najczęściej to przystojni wysportowani chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 11:50 taaaaa i jeszcze sobie ci alpinisci z wiadrem i scierka zimna puszke coli przed paniami otworza, a z takim loskotem , ze polowa biura tylko palce oblize i oczy maslane zrobi zakladajac noge na noge. Zapomniales o dostawcach pizzy i listonoszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.elpos.net 23.04.04, 11:57 No jasne!Taki listonosz też jest w dobrej kondycji,ale alpiniści są lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 12:29 ech, rozmarzyłam się :-))) mam ochotę urwać się z biura na godzinkę w celach wiadomych... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 21:36 ashton napisała: > ech, rozmarzyłam się :-))) > mam ochotę urwać się z biura na godzinkę w celach wiadomych... ????? znaczy , ze kawe do sklepu na rogu rzucili? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 21:33 Gość portalu: xxl napisał(a): > No jasne!Taki listonosz też jest w dobrej kondycji,ale alpiniści są lepsi. Ooooo, a o kondycji listonosza to wiesz z autopsji moze, ze tak zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 21:38 Listonosz to i list podnosi podniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Aaaaaaaaaaaa! 23.04.04, 21:39 Podnosi podniesc? O raju, on mi go chyba upuscil na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynia Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.chello.pl 27.04.04, 10:36 a ja myślę, że jesteście DEBILAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynia Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.acn.waw.pl 27.04.04, 10:57 Ratunku!!! Kto mi ukradł pestki!!! Moja biedna pusta głowa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.kijowska.waw.pl 27.04.04, 16:15 wiesz, to zależy z kim pracujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: sex po godzinach 24.04.04, 12:22 :)))))kurcze dlaczego kobiety maja byc tymi którymi bierzecie,ja poniewieram facetów ich też można kupić na godziny:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: sex po godzinach 24.04.04, 13:31 W moim przypadku wole kobiety. Wiem, wiem - u mezczyzny to zaskakujacy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: powiem prawde 27.04.04, 23:24 Sex jest ex. Glendy* sa trendy. *Glendy - gledzenie, balakanie, szemranie, mruczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: powiem prawde 28.04.04, 10:46 Sex z ex jest trendy, ze wzgledu na gledy? Aha. Pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
mezzoforte Re: powiem prawde 29.04.04, 15:48 Sex po godzinach to bzdura! Takie rzeczy wymyslaja krwiopijcy zerujacy na 25% bezrobociu. Sex trzeba uprawiac w przeznaczonych na to godzinach pracy a po godzinach to sie mozna piwa napic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy IP: *.elpos.net 29.04.04, 19:22 Odpowiadasz na : mezzoforte napisał: > Sex po godzinach to bzdura! Takie rzeczy wymyslaja krwiopijcy zerujacy na 25% > bezrobociu. Sex trzeba uprawiac w przeznaczonych na to godzinach pracy a po > godzinach to sie mozna piwa napic. Jesli mozna wedlug ciebie uprawiac sex w pracy .To tak samo mozna tam pic piwo zamiast herbaty.A twoja prace zrobia za ciebie kolezanki i koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy 29.04.04, 21:45 naleZy ci sie pala za ortografie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: czy sie stoi czy sie lezy 2 tys. sie nalezy IP: *.elpos.net 29.04.04, 21:53 Tacy sa nasi pracodawcy od kogos wymagaja a sami nic nie umieja Odpowiedz Link Zgłoś
mezzoforte Re: czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy 29.04.04, 23:34 Piwo? W pracy?! Rany, w jakim kraju ja zyje... Piwa to sie mozna napic po godzinach a w pracy nalezy ciezko uprawiac sex. Odpowiedz Link Zgłoś
mezzoforte Re: czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy 29.04.04, 23:35 A ponadto wybacz, ale kolezanki i koledzy nie beda za mnie uprawiali sexu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: czy sie stoi czy sie lezy 2 tys. sie nalezy IP: *.elpos.net 30.04.04, 08:43 Odpowiadasz na : mezzoforte napisał: > A ponadto wybacz, ale kolezanki i koledzy nie beda za mnie uprawiali sexu... to moze ty w agencji pracujesz a sex uprawiasz zawodowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: też kiedyś nie lubiłam seksu... IP: *.elpos.net 04.05.04, 18:32 Sex jest jak narkotyk to najlepsza urzywka wspaniala rozkosz zabawa i rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 04.05.04, 23:36 Gość portalu: xxl napisał(a): > Sex jest jak narkotyk to najlepsza urzywka wspaniala rozkosz zabawa i rozrywka. ►czytanie slownika ortograficznego. Na wlasny uZytek. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 04.05.04, 23:46 Obawiam sie ze ten debil dostal slownik ale nie wiedzial co z nim robic i uzywal go do jakis wymyslnych praktyk erotycznych. Obrzydzily mu one i seks i ortografie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Wiem co jest lepsze od sexu! IP: *.elpos.net 05.05.04, 08:40 buggi zamiast zajmowac sie ortografia lepiej zajmij sie seksem Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 05.05.04, 09:12 A ty nauka. Podobno nigdy na nia za pozno. Nie niszcz takich pieknych zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Wiem co jest lepsze od sexu! IP: *.elpos.net 05.05.04, 09:38 Odpowiadasz na : niech napisała: > A ty nauka. Podobno nigdy na nia za pozno. Nie niszcz takich pieknych zludzen. w zyciu jest tyle przyjemniejszych rzeczy niz nauka Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 05.05.04, 15:36 Gość portalu: xxl napisał(a): > buggi zamiast zajmowac sie ortografia lepiej zajmij sie seksem A lubisz sie kohac w lurzku, na podlodze w pszetpokoju, czy morze na pulpietsze klati shodowej? Ja ci jednak powiadam, ze na tszepaku jest najbardziej gitosko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl ZASKAKUJACE WYZNANIE BUGGI IP: *.elpos.net 05.05.04, 16:19 Odpowiadasz na : buggi napisała: > Gość portalu: xxl napisał(a): > > > buggi zamiast zajmowac sie ortografia lepiej zajmij sie seksem > > > A lubisz sie kohac w lurzku, na podlodze w pszetpokoju, czy morze na > pulpietsze klati shodowej? Ja ci jednak powiadam, ze na tszepaku jest > najbardziej gitosko. > Tu mnie zaskoczylas na trzepaku jeszcze nie probowalem .Musialas miec super orgazm wiszac na trzepaku do gory nogami.Nie wspomne o tym ze przy okazji mieszkancy blokow obok mieli super widowisko. DOBRA JESTES Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ZASKAKUJACE WYZNANIE BUGGI 05.05.04, 22:36 Jako, ze wychowalam sie na Starym Mokotowie i mieszkalam w kamienicy, a nie w bloku, totez donosze, ze mieszkancy odleglych ursynowskich "drapaczy chmur" raczeni byli innymi, niz moimi widokami. Trzepak na podwórku stal i wisialam na nim, a owszem, ubrana raczej w spodnie. Bylo to jednak dawno temu, bo w czasach podstawowkowych, kiedy znaczenie slowa 'orgazm' bylo dla mnie jednoznaczne ze znaczeniem slowa 'kyanjama', wiec zadnym. Zapewniam, ze sporo sie od tamych czasów zmienilo i ciesze sie, ze pomysl z trzepakiem przypadl Ci do gustu. Zawsze to jakies urozmaicenie monotonnego sexu w 'lurzku', nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
123core BUGGI to ty........ 05.05.04, 23:03 ........stara dupencja iesteź(pewnie po poloniztyce, bo ciągle się czepia jak tego trzepaka).F*** it all Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 05.05.04, 23:10 Ja sobie wypraszam te 'dupencje' - primo secundo- nie po polonistyce jestem. Czy trzeba byc kuzwa polonista, by pisac poprawnie po polsku???? Ja nie czuje w sobie idolencji wobec popelniania bledów otograficznych, ale przyznam sie, ze zdarzylo mi sie napisac 'hleb'. tertio - 30 w grudniu mi stuknie, wiec mozesz mnie nazywac 'stara', jesli taka wola TFoja. ale wiesz, jak ja na to? I F*** it. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS 05.05.04, 23:15 pozjadalam litery w tekscie, ale mi wolno, wszak polonistka nie jestem;) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
123core Stara to była............. 05.05.04, 23:18 ...........aluzja do nazwy dzielnicy-uno;dos-nie przywiązuję wagi do form nie tylko pisowni i razi mnie czepianie się do tego w sposób nachalny(nie jest to uwaga jakoś nakierowana na ciebie gdyż robisz to z "gracją"),tres-F*** it all Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Stara to była............. 05.05.04, 23:30 123core napisał: > ...........aluzja do nazwy dzielnicy-uno;dos-nie przywiązuję wagi do form nie > tylko pisowni i razi mnie czepianie się do tego w sposób nachalny(nie jest to > uwaga jakoś nakierowana na ciebie gdyż robisz to z "gracją"),tres-F*** it all ► Nachalnosc razi, równiez w realu - masz racje. A jak sie zapatrujesz na przeklinanie w obcym jezyku. Toz to snobizm jest, a tego nie cierpie. Odpowiedz Link Zgłoś
123core Re: Stara to była............. 07.05.04, 18:16 .....to nieprzeklinanie to "zwrot" oddający moje podejście do otaczającego "realu" co do głównego wątku bez metafor F*** it all........cha, cha, cha ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 07:41 Odpowiadasz na : 123core napisał: > ........stara dupencja iesteź(pewnie po poloniztyce, bo ciągle się czepia jak > tego trzepaka).F*** it all ja mysle ze buggi jest raczej po arabistyce .swiadcza o tym literki pod jej postami .ciekawe co to znaczy.moze jest 10 zona sultana z jakiegos arabskiego kraju.albo bojowniczka alkaidy.kto to wie w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 10:58 Gość portalu: xxl napisał(a): > Odpowiadasz na : > 123core napisał: > > > ........stara dupencja iesteź(pewnie po poloniztyce, bo ciągle się czepia > jak > > tego trzepaka).F*** it all > > > ja mysle ze buggi jest raczej po arabistyce .swiadcza o tym literki pod jej > postami .ciekawe co to znaczy.moze jest 10 zona sultana z jakiegos arabskiego > kraju.albo bojowniczka alkaidy.kto to wie w dzisiejszych czasach wszystko jest > mozliwe. ►znowu pudlo, nie jestem ani po po arabistyce. Sygnaturka jest jednak w j. perskim. Sa to slowa poety Zoraoshta a znacza tyle samo co: dobrze mówic, dobrze czynic i dobrze myslec. W dzisiejszych czasach niepraktyczne to jak diabli. Zona sultana tez nie jestem, szkoda, bo wolalabym lezes i pachniec, niz wstawac o 7 rano. PSz pewnoscia uczyles sie w szkole j. rosyjskiego. Umiesz czytac i troche pisac, to moze pracujesz dla KGB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 12:00 Ta syganaturka bardzo mnie ciekawila dziekuje za objasnienie.A rosyjskiego w latach 80 tych wszyscy sie uczyli ty pewnie tez .Z tym KGB to byl dobry zart naprawde mnie rozsmieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 12:06 z tym KGB to miala byc analogia do Al khaidy, taki zart. Ciesze sie, ze Cie rozsmieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 12:11 W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 13:34 Gość portalu: xxl napisał(a): > W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu Musisz byc naiwny, skoro dajesz wiare wszystkiemu, co sie na forum, i ogólnie w necie wypisuje.... Z tym nie lubieniem sexu to byla prowokacja przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 15:20 basia napisała: > titi, flilrciaro..;) Nie nazwalabym tego filtracja, tylko lekcja polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 19:47 buggi napisała: > > Nie nazwalabym tego filtracja, tylko lekcja polskiego filologia? no, to byłam blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 21:50 ale ja nie konczylam niczego co by sie na _ogia konczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 15:28 Odpowiadasz na : buggi napisała: > Gość portalu: xxl napisał(a): > > > W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu > > > Musisz byc naiwny, skoro dajesz wiare wszystkiemu, co sie na forum, i ogólnie > w necie wypisuje.... Z tym nie lubieniem sexu to byla prowokacja przeciez. > tak myslalem bo nie da sie nie lubic seksu. w necie jest 50 procent prawdy i tyle samo fałszu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 15:45 Gość portalu: xxl napisał(a): > Odpowiadasz na : > buggi napisała: > > > Gość portalu: xxl napisał(a): > > > > > W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu > > > > > > Musisz byc naiwny, skoro dajesz wiare wszystkiemu, co sie na forum, i ogól > nie > > w necie wypisuje.... Z tym nie lubieniem sexu to byla prowokacja przeciez. > > > > > > tak myslalem bo nie da sie nie lubic seksu. w necie jest 50 procent prawdy i > tyle samo fałszu. ►ale zapomnialam napisac, ze straszna klamczucha ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 15:49 > ►ale zapomnialam napisac, ze straszna klamczucha ze mnie. > Czyli dzis lubisz a jutro nie [sex] Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 15:57 Gość portalu: xxl napisał(a): > > ►ale zapomnialam napisac, ze straszna klamczucha ze mnie. > > > Czyli dzis lubisz a jutro nie [sex] ►nie napisze nic bez mojego Advoccata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 16:03 a po co ci adwokat do spraw erotycznych buggi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 16:08 Gość portalu: xxl napisał(a): > a po co ci adwokat do spraw erotycznych buggi. chachacha chodzilo o Advoccata na spirytusie. Taka gra slów. Znowu nic nie pojales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 16:19 Odpowiadasz na : buggi napisała: > Gość portalu: xxl napisał(a): > > > a po co ci adwokat do spraw erotycznych buggi. > > > chachacha chodzilo o Advoccata na spirytusie. Taka gra slów. Znowu nic nie > pojales. > a taki adwokat to moze byc. to znaczy ze tylko wtedy jak troche wypijesz a na trzezwo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sex is funny 06.05.04, 16:28 all the people fuck for money. If you think, that sex is funny, fuck yourself and keep the money. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Sex is funny IP: *.elpos.net 06.05.04, 16:50 napisz jeszcze raz po polsku a ładnie to tak pisac f..k? Odpowiedz Link Zgłoś