Dodaj do ulubionych

sex po godzinach

IP: *.elpos.net 22.04.04, 08:22
co lubicie?
Obserwuj wątek
    • niech Re: sex po godzinach 22.04.04, 10:00
      Po bialoszczansku.
      • Gość: KOWALSKI JAN Re: sex po godzinach 3 -cia gratis IP: *.elpos.net 22.04.04, 11:27
        Niech wróć do zerówki po białostocku się pisze,można też po warszawsku godzina
        100zł 2 godziny 200 3 godzina gratis skożystaj bo agencji masz pełno do okoła
        to może ci ulży i przestaniesz pisać głupoty na forum.
        • niech Re: sex po godzinach 3 -cia gratis 22.04.04, 12:12
          Od czasu kiedy zawod prostytutki zdominowaly bezrobotne koronczarki z
          Bialegozmroku nikt juz w Warszawie do agencji nie chodzi.
    • ashton Re: sex po godzinach 23.04.04, 08:29
      a ja wolałabym "w godzinach" :-)))
      • Gość: xxl Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.elpos.net 23.04.04, 08:44
        a ja lubie i w godzinach i po pracy
        • ashton Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 10:25
          seks w pracy... hm... niestety same kobitki u mnie w biurze :-( więc te osiem
          godzin spędzam na wspominaniu tego, co "przed" i planowniu tego, co "po"...
          • Gość: xxl Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.elpos.net 23.04.04, 11:45
            A może twój biurowiec odwiedzają czasem alpiniści myjący okna.Najczęściej to
            przystojni wysportowani chłopcy.
            • buggi Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 11:50
              taaaaa i jeszcze sobie ci alpinisci z wiadrem i scierka zimna puszke coli przed
              paniami otworza, a z takim loskotem , ze polowa biura tylko palce oblize i oczy
              maslane zrobi zakladajac noge na noge. Zapomniales o dostawcach pizzy i
              listonoszach.
              • Gość: xxl Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.elpos.net 23.04.04, 11:57
                No jasne!Taki listonosz też jest w dobrej kondycji,ale alpiniści są lepsi.
                • ashton Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 12:29
                  ech, rozmarzyłam się :-)))
                  mam ochotę urwać się z biura na godzinkę w celach wiadomych...
                  • buggi Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 21:36
                    ashton napisała:

> ech, rozmarzyłam się :-)))
                    > mam ochotę urwać się z biura na godzinkę w celach wiadomych...

????? znaczy , ze kawe do sklepu na rogu rzucili? ;)
                • buggi Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 21:33
                  Gość portalu: xxl napisał(a):

> No jasne!Taki listonosz też jest w dobrej kondycji,ale alpiniści są lepsi.

Ooooo, a o kondycji listonosza to wiesz z autopsji moze, ze tak zapytam?
                  • niech Re: sex po godzinach i w godzinach 23.04.04, 21:38
                    Listonosz to i list podnosi podniesc.
                    • niech Aaaaaaaaaaaa! 23.04.04, 21:39
                      Podnosi podniesc? O raju, on mi go chyba upuscil na glowe!
        • Gość: Dynia Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.chello.pl 27.04.04, 10:36
          a ja myślę, że jesteście DEBILAMI
          • niech Lepiej nie mysl... 27.04.04, 10:39
            ...to ci szkodzi.
          • Gość: Dynia Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.acn.waw.pl 27.04.04, 10:57
            Ratunku!!!
            Kto mi ukradł pestki!!!
            Moja biedna pusta głowa:(
        • Gość: Gośka Re: sex po godzinach i w godzinach IP: *.kijowska.waw.pl 27.04.04, 16:15
          wiesz, to zależy z kim pracujesz...
    • malinka48 Re: sex po godzinach 24.04.04, 12:22
      :)))))kurcze dlaczego kobiety maja byc tymi którymi bierzecie,ja poniewieram
      facetów ich też można kupić na godziny:)))))))
      • niech Re: sex po godzinach 24.04.04, 13:31
        W moim przypadku wole kobiety. Wiem, wiem - u mezczyzny to zaskakujacy wybor.
    • buggi Re: powiem prawde 27.04.04, 23:10
      nie lubie sexu
      • niech Re: powiem prawde 27.04.04, 23:24
        Sex jest ex. Glendy* sa trendy.
        *Glendy - gledzenie, balakanie, szemranie, mruczenie...
        • buggi Re: powiem prawde 28.04.04, 10:46
          Sex z ex jest trendy, ze wzgledu na gledy? Aha. Pomysle
          • mezzoforte Re: powiem prawde 29.04.04, 15:48
            Sex po godzinach to bzdura! Takie rzeczy wymyslaja krwiopijcy zerujacy na 25%
            bezrobociu. Sex trzeba uprawiac w przeznaczonych na to godzinach pracy a po
            godzinach to sie mozna piwa napic.
            • Gość: pracodawca czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy IP: *.elpos.net 29.04.04, 19:22
              Odpowiadasz na :
              mezzoforte napisał:

> Sex po godzinach to bzdura! Takie rzeczy wymyslaja krwiopijcy zerujacy na 25%
              > bezrobociu. Sex trzeba uprawiac w przeznaczonych na to godzinach pracy a po
              > godzinach to sie mozna piwa napic.

Jesli mozna wedlug ciebie uprawiac sex w pracy .To tak samo mozna tam pic piwo
              zamiast herbaty.A twoja prace zrobia za ciebie kolezanki i koledzy.
              • buggi Re: czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy 29.04.04, 21:45
                naleZy ci sie pala za ortografie.
              • Gość: robol Re: czy sie stoi czy sie lezy 2 tys. sie nalezy IP: *.elpos.net 29.04.04, 21:53
                Tacy sa nasi pracodawcy od kogos wymagaja a sami nic nie
                umieja
              • mezzoforte Re: czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy 29.04.04, 23:34
                Piwo? W pracy?! Rany, w jakim kraju ja zyje... Piwa to sie mozna napic po
                godzinach a w pracy nalezy ciezko uprawiac sex.
                • mezzoforte Re: czy sie stoi czy sie lerzy 2 tys. sie nalerzy 29.04.04, 23:35
                  A ponadto wybacz, ale kolezanki i koledzy nie beda za mnie uprawiali sexu...
                  • Gość: pracodawca Re: czy sie stoi czy sie lezy 2 tys. sie nalezy IP: *.elpos.net 30.04.04, 08:43
                    Odpowiadasz na :
                    mezzoforte napisał:

> A ponadto wybacz, ale kolezanki i koledzy nie beda za mnie uprawiali sexu...

to moze ty w agencji pracujesz a sex uprawiasz zawodowo?
    • ashton też kiedyś nie lubiłam seksu... 04.05.04, 13:07
      ...stare czasy :-)
      • Gość: xxl Re: też kiedyś nie lubiłam seksu... IP: *.elpos.net 04.05.04, 18:32
        Sex jest jak narkotyk to najlepsza urzywka wspaniala rozkosz zabawa i rozrywka.
        • buggi Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 04.05.04, 23:36

> Sex jest jak narkotyk to najlepsza urzywka wspaniala rozkosz zabawa i
          rozrywka.

►czytanie slownika ortograficznego. Na wlasny uZytek.
          • niech Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 04.05.04, 23:46
            Obawiam sie ze ten debil dostal slownik ale nie wiedzial co z nim robic i
            uzywal go do jakis wymyslnych praktyk erotycznych. Obrzydzily mu one i seks i
            ortografie.
            • buggi Re:Sex ze slownikiem??? 05.05.04, 00:01
              Librofilia. Koniec swiata!!!!
          • Gość: xxl Re: Wiem co jest lepsze od sexu! IP: *.elpos.net 05.05.04, 08:40
            buggi zamiast zajmowac sie ortografia lepiej zajmij sie seksem
            • niech Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 05.05.04, 09:12
              A ty nauka. Podobno nigdy na nia za pozno. Nie niszcz takich pieknych zludzen.
              • Gość: xxl Re: Wiem co jest lepsze od sexu! IP: *.elpos.net 05.05.04, 09:38
                Odpowiadasz na :
                niech napisała:

> A ty nauka. Podobno nigdy na nia za pozno. Nie niszcz takich pieknych zludzen.

w zyciu jest tyle przyjemniejszych rzeczy niz nauka
                • niech Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 05.05.04, 09:43
                  Twoj wybor juz znamy.
            • buggi Re: Wiem co jest lepsze od sexu! 05.05.04, 15:36

> buggi zamiast zajmowac sie ortografia lepiej zajmij sie seksem

A lubisz sie kohac w lurzku, na podlodze w pszetpokoju, czy morze na
              pulpietsze klati shodowej? Ja ci jednak powiadam, ze na tszepaku jest
              najbardziej gitosko.
              • Gość: xxl ZASKAKUJACE WYZNANIE BUGGI IP: *.elpos.net 05.05.04, 16:19
                Odpowiadasz na :
                buggi napisała:

> Gość portalu: xxl napisał(a):
                >
                > > buggi zamiast zajmowac sie ortografia lepiej zajmij sie seksem
                >
                >
                > A lubisz sie kohac w lurzku, na podlodze w pszetpokoju, czy morze na
                > pulpietsze klati shodowej? Ja ci jednak powiadam, ze na tszepaku jest
                > najbardziej gitosko.
                >

Tu mnie zaskoczylas na trzepaku jeszcze nie probowalem .Musialas miec super
                orgazm wiszac na trzepaku do gory nogami.Nie wspomne o tym ze przy okazji
                mieszkancy blokow obok mieli super
                widowisko.
                DOBRA JESTES
                • buggi Re: ZASKAKUJACE WYZNANIE BUGGI 05.05.04, 22:36
                  Jako, ze wychowalam sie na Starym Mokotowie i mieszkalam w kamienicy, a nie w
                  bloku, totez donosze, ze mieszkancy odleglych ursynowskich "drapaczy chmur"
                  raczeni byli innymi, niz moimi widokami. Trzepak na podwórku stal i wisialam na
                  nim, a owszem, ubrana raczej w spodnie. Bylo to jednak dawno temu, bo w czasach
                  podstawowkowych, kiedy znaczenie slowa 'orgazm' bylo dla mnie jednoznaczne ze
                  znaczeniem slowa 'kyanjama', wiec zadnym. Zapewniam, ze sporo sie od tamych
                  czasów zmienilo i ciesze sie, ze pomysl z trzepakiem przypadl Ci do gustu.
                  Zawsze to jakies urozmaicenie monotonnego sexu w 'lurzku', nie;)
                  • 123core BUGGI to ty........ 05.05.04, 23:03
                    ........stara dupencja iesteź(pewnie po poloniztyce, bo ciągle się czepia jak
                    tego trzepaka).F*** it all
                    • buggi Re: BUGGI to ty........ 05.05.04, 23:10
                      Ja sobie wypraszam te 'dupencje' - primo
                      secundo- nie po polonistyce jestem. Czy trzeba byc kuzwa polonista, by pisac
                      poprawnie po polsku???? Ja nie czuje w sobie idolencji wobec popelniania bledów
                      otograficznych, ale przyznam sie, ze zdarzylo mi sie napisac 'hleb'.
                      tertio - 30 w grudniu mi stuknie, wiec mozesz mnie nazywac 'stara', jesli taka
                      wola TFoja. ale wiesz, jak ja na to? I F*** it.
                      • buggi Re: PS 05.05.04, 23:15
                        pozjadalam litery w tekscie, ale mi wolno, wszak polonistka nie jestem;)
                        Dobranoc.
                      • 123core Stara to była............. 05.05.04, 23:18
                        ...........aluzja do nazwy dzielnicy-uno;dos-nie przywiązuję wagi do form nie
                        tylko pisowni i razi mnie czepianie się do tego w sposób nachalny(nie jest to
                        uwaga jakoś nakierowana na ciebie gdyż robisz to z "gracją"),tres-F*** it all
                        • buggi Re: Stara to była............. 05.05.04, 23:30
                          123core napisał:

> ...........aluzja do nazwy dzielnicy-uno;dos-nie przywiązuję wagi do form nie
                          > tylko pisowni i razi mnie czepianie się do tego w sposób nachalny(nie jest to
                          > uwaga jakoś nakierowana na ciebie gdyż robisz to z "gracją"),tres-F*** it all

► Nachalnosc razi, równiez w realu - masz racje. A jak sie zapatrujesz na
                          przeklinanie w obcym jezyku. Toz to snobizm jest, a tego nie cierpie.
                          • 123core Re: Stara to była............. 07.05.04, 18:16
                            .....to nieprzeklinanie to "zwrot" oddający moje podejście do
                            otaczającego "realu" co do głównego wątku bez metafor F*** it all........cha,
                            cha, cha ...............
                    • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 07:41
                      Odpowiadasz na :
                      123core napisał:

> ........stara dupencja iesteź(pewnie po poloniztyce, bo ciągle się czepia jak
                      > tego trzepaka).F*** it all

ja mysle ze buggi jest raczej po arabistyce .swiadcza o tym literki pod jej
                      postami .ciekawe co to znaczy.moze jest 10 zona sultana z jakiegos arabskiego
                      kraju.albo bojowniczka alkaidy.kto to wie w dzisiejszych czasach wszystko jest
                      mozliwe.
                      • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 10:58

> Odpowiadasz na :
                        > 123core napisał:
                        >
                        > > ........stara dupencja iesteź(pewnie po poloniztyce, bo ciągle się czepia
                        > jak
                        > > tego trzepaka).F*** it all
                        >
                        >
                        > ja mysle ze buggi jest raczej po arabistyce .swiadcza o tym literki pod jej
                        > postami .ciekawe co to znaczy.moze jest 10 zona sultana z jakiegos arabskiego
                        > kraju.albo bojowniczka alkaidy.kto to wie w dzisiejszych czasach wszystko
                        jest
                        > mozliwe.

►znowu pudlo, nie jestem ani po po arabistyce. Sygnaturka jest jednak w j.
                        perskim. Sa to slowa poety Zoraoshta a znacza tyle samo co: dobrze mówic,
                        dobrze czynic i dobrze myslec. W dzisiejszych czasach niepraktyczne to jak
                        diabli. Zona sultana tez nie jestem, szkoda, bo wolalabym lezes i pachniec, niz
                        wstawac o 7 rano.

PSz pewnoscia uczyles sie w szkole j. rosyjskiego. Umiesz czytac i troche
                        pisac, to moze pracujesz dla KGB?
                        • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 12:00
                          Ta syganaturka bardzo mnie ciekawila dziekuje za objasnienie.A rosyjskiego w
                          latach 80 tych wszyscy sie uczyli ty pewnie tez .Z tym KGB to byl dobry zart
                          naprawde mnie rozsmieszyl.
                          • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 12:06
                            z tym KGB to miala byc analogia do Al khaidy, taki zart. Ciesze sie, ze Cie
                            rozsmieszyl.
                            • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 12:11
                              W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu
                              • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 13:34

> W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu

Musisz byc naiwny, skoro dajesz wiare wszystkiemu, co sie na forum, i ogólnie
                                w necie wypisuje.... Z tym nie lubieniem sexu to byla prowokacja przeciez.
                                • basia Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 14:05
                                  titi, flilrciaro..;)
                                  • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 15:20
                                    basia napisała:

> titi, flilrciaro..;)

Nie nazwalabym tego filtracja, tylko lekcja polskiego
                                    • basia Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 19:47
                                      buggi napisała:

>
                                      > Nie nazwalabym tego filtracja, tylko lekcja polskiego

filologia? no, to byłam blisko
                                      :)
                                      • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 21:50
                                        ale ja nie konczylam niczego co by sie na _ogia konczylo
                                • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 15:28
                                  Odpowiadasz na :
                                  buggi napisała:

>
                                  > > W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu
                                  >
                                  >
                                  > Musisz byc naiwny, skoro dajesz wiare wszystkiemu, co sie na forum, i ogólnie
                                  > w necie wypisuje.... Z tym nie lubieniem sexu to byla prowokacja przeciez.
                                  >

tak myslalem bo nie da sie nie lubic seksu. w necie jest 50 procent prawdy i
                                  tyle samo fałszu.
                                  • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 15:45

> Odpowiadasz na :
                                    > buggi napisała:
                                    >
                                    > > Gość portalu: xxl napisał(a):
                                    > >
                                    > > > W sumie ja cie lubie tylko nie rozumiem dlaczego nie lubisz seksu
                                    > >
                                    > >
                                    > > Musisz byc naiwny, skoro dajesz wiare wszystkiemu, co sie na forum, i ogól
                                    > nie
                                    > > w necie wypisuje.... Z tym nie lubieniem sexu to byla prowokacja przeciez.
                                    >
                                    > >
                                    >
                                    >
                                    > tak myslalem bo nie da sie nie lubic seksu. w necie jest 50 procent prawdy i
                                    > tyle samo fałszu.

►ale zapomnialam napisac, ze straszna klamczucha ze mnie.
                                    • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 15:49
                                      > ►ale zapomnialam napisac, ze straszna klamczucha ze mnie.
                                      >
                                      Czyli dzis lubisz a jutro nie [sex]
                                      • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 15:57

> > ►ale zapomnialam napisac, ze straszna klamczucha ze mnie.
                                        > >
                                        > Czyli dzis lubisz a jutro nie [sex]

►nie napisze nic bez mojego Advoccata
                                        • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 16:03
                                          a po co ci adwokat do spraw erotycznych buggi.
                                          • buggi Re: BUGGI to ty........ 06.05.04, 16:08

> a po co ci adwokat do spraw erotycznych buggi.

chachacha chodzilo o Advoccata na spirytusie. Taka gra slów. Znowu nic nie
                                            pojales.
                                            • Gość: xxl Re: BUGGI to ty........ IP: *.elpos.net 06.05.04, 16:19
                                              Odpowiadasz na :
                                              buggi napisała:

>
                                              > > a po co ci adwokat do spraw erotycznych buggi.
                                              >
                                              >
                                              > chachacha chodzilo o Advoccata na spirytusie. Taka gra slów. Znowu nic nie
                                              > pojales.
                                              >

a taki adwokat to moze byc. to znaczy ze tylko wtedy jak troche wypijesz a na
                                              trzezwo nie?
                                              • buggi Re: Sex is funny 06.05.04, 16:28
                                                all the people fuck for money. If you think, that sex is funny, fuck yourself
                                                and keep the money.
                                                • Gość: xxl Re: Sex is funny IP: *.elpos.net 06.05.04, 16:50
                                                  napisz jeszcze raz po polsku a ładnie to tak pisac f..k?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka