niech Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 16:06 Nie rozumiem pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 16:12 PESTO - sos do spaghetti. Gdzie - pytanie o miejsce (sklep). Najwiekszy wybor - tez wyjasniac? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 16:22 Pytanie o miejsce to nie jest zawsze pytanie o sklep. Pytajac - gdzie - nie zawsze ma sie na mysli zakupy. PS. I choc znam odpowiedz na twoje pytanie mam propozycje bys zwrocila sie z nim do uczestnikow dyskusji na forum W-wa piszacych z Bialegosmarku, Gdyni, Gdanska, Krakowa, Katowic itp. Tak po prostu dla naprawy dysonansu. A poza tym oni na pewno ci odpowiedza. Oni lubieja gadac w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 16:31 Teraz ja nie rozumiem... Pesto to jest artykul, towar... A zatem pytajac o miejsce MUSZE miec na mysli sklep... Jestem pewna, ze znajde fana kuchni wloskiej z Warszawy. Gdybys znal odpowiedz to bys odpowiedzial... Po co te gierki? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: BARANKI - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 16:45 a jakby tak spytać się na forum kuchnia? czy może popełniam jakieś faux pas podając taką odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: BARANKI - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 16:56 Nie zadzieraj z barankiem. Nasle na ciebie kumpli z Bialejkoszmarnej. Oni maja zielone papiery, nic im nie zrobia. Najwyzej troche zwieksza napiecie, ale oni uwielbiaja elektrowstrzasy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: BARANKI - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 18:14 po sosie pesto tacy zieleni? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: BARANKI - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 22:01 Ale forum 'kuchnia' jest ogolnopolskie a ja mieszkam w Warszawie i tu zakupy robie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:06 Niech nie moze mi darowac, ze podziekowalam nielubianemu przez niego xxl za pewien dzentelmenski gest na forum 'Warszawa'. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:09 Ja tylko proponuje ci zalozenie razem z xxl (jesli sie zaloguje) wspolnego prywatnego forum: Gdynia Bialosmrodkowi, Bialaniesmiala - Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:14 Zawistnik. Zazdrosnik. Daj juz spokoj:) Gdzie to pesto? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:16 Zaraz, zaraz, czy to nie ty podszywasz sie pod Narysuj.ni.baranka? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:24 Daj juz spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:34 A wiec to ty. Czy wiesz jak narysuj.ni.baranka cierpi?! Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 18:14 Watpie, aby to cierpienie powodowalo kopiowanie cudzego nicka i uzywanie go do rozpowszechniania wulgaryzmow. A zatem nie wiesz, gdzie w Wawie jest najwiekszy wybor Pesto... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 17:43 Nie bede taka grzeczna jak Basia i powiem, ze po godzinach to siedzi sie w knajpie i kaze sobie spaghetti- pesto podac, a nie lata za nim po sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 18:15 i piwo jeszcze, ja piwo poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 18:16 I travarice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 18:22 Musiałam ją schować głęboko do szafy, by się ostała w całości. Bo wiesz, ona kusi. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:30 Napisz mi jakie osoby tu sie wypowiedzialy oprocz Ciebie... Bo nikogo nie widze a moze ktos udzielil odpowiedzi to go zdejme z listy niewidzialnych... Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:32 No wiec byl tu narysuj.ni.baranka i narysuj.mi.bananka. Strasznie za toba tesknia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:51 Niechu, spytaj się baranka dlaczego mnie anihilatorem loginowym potrakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechi u ja i ja mam prosbe 15.05.04, 21:23 basia napisała: > Niechu, spytaj się baranka dlaczego mnie anihilatorem loginowym potrakowała. O mnie sie nie pytaj, niech sobie gazobaranek nihilizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niechi u ja i ja >...>>>%& %& %& IP: *.acn.waw.pl 15.05.04, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 22:04 Nie pamietam :) Czasem robie tak pod wplywem emocji. Niech to u mnie wedruje z jednej listy na druga codziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:55 Nie masz busoli moralnej. Nie wiesz kiedy przestac. Ktos musial Cie bardzo skrzywdzic i chyba wymysliles sobie sposob samoobrony... Nie potrafisz, lub nie zadajesz sobie trudu by rozpoznac ludzi zyczliwych i prostolinijnych. No coz... A jednak jest w Tobie potrzeba kontaktu z ludzmi (dowodem niemerytoryczne wypowiedzi w tym watku i w wielu innych), tylko, ze realizujesz ja bardzo przewrotnie. Ze szkoda dla siebie tak naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:59 ale ma kompas amoralny a to na to samo wychodzi musi tylko isc caly czas w druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: gaz gaz na ulicach 15.05.04, 21:35 narysuj.mi.baranka napisała: > Nie masz busoli moralnej. Nie wiesz kiedy przestac. Ktos musial Cie bardzo > skrzywdzic i chyba wymysliles sobie sposob samoobrony... Nie potrafisz, lub nie > > zadajesz sobie trudu by rozpoznac ludzi zyczliwych i prostolinijnych. No coz... > > A jednak jest w Tobie potrzeba kontaktu z ludzmi (dowodem niemerytoryczne > wypowiedzi w tym watku i w wielu innych), tylko, ze realizujesz ja bardzo > przewrotnie. Ze szkoda dla siebie tak naprawde. Jesli mnie wdzisz, to powiadamiam, ze osoby z aureola pisuja na innch forach. PS Powiadomienie ma sens, jesli zrozumiesz jego ukryta ironie. Nie, nie zrozumiesz. To nie dla prostolinijnych. > Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:51 qlerska metoda ciekawe jak sie czyta takie forum,na ktorym nie widac żadnych wpisow. nie jest nudne ? Ps.Pytanie jest oczywiscie skierowane do Niecha,bo tak naprawde nikogo tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:52 Ja jestem tu, tu! wpisuję się gdyby naprzykład Kixx się pojawił i mnie nie dostrzegł. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:54 Baranek ma opcje - ukryj wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:55 czy ktos cos napisał? bo ja nic nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A kuku. Tu jestem 15.05.04, 21:29 basia napisała: > Ja jestem tu, tu! wpisuję się gdyby naprzykład Kixx się pojawił i mnie nie > dostrzegł. Widzicie mnie? Gdzie sie wszyscy pochowaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 18:58 Drogi kixx. Na mojej liscie niewidzialnych sa osoby uzywajace wulgaryzmow i bezinteresownie sprawiajace przykrosc innym. Musisz byc skrajnym pesymista sadzac, ze nie ma innych forumowiczow. Innymi slowy wyprowadze Cie z bledu: mam co czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 19:01 admin prosze o usuniecie tych gwiazdek Co to za samowola? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 19:08 Czy ja komuś sparwiłam przykrość bezinteresownie? Proszę ręka do góry? Nie ma tak doobrze, żeby bezinetresownie, co to ja jestem samarytanka czy co? Zaraz powystawiam rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 19:12 to ja musze podniesc obie nie tylko bezinteresownie,ale i interesownie nie spotkala mnie przykrosc musisz to natychmiast nadrobic Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niechu, mam prosbe... 15.05.04, 19:32 Baranek nie widzi bo ja jestem adminem i mnie sie nie da usunac. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: PESTO - gdzie najwiekszy wybor? _n/t 15.05.04, 22:02 To jedz spaghetti w knajpach:) Kto powiedzial, ze polece? Pojde spacerkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni... 15.05.04, 20:18 ... zgloscie sie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni. 15.05.04, 20:19 idz do pierwszego lepszego marketu,delikatesów,albo do swojej kuchni polskiej i zrób sama. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni. 15.05.04, 22:07 O, pewnie dlatego dodalam Cie do niewidzialnych onegdaj :( Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni. 15.05.04, 20:33 spytaj tu,powinni wiedziec w koncu to ich narodowa potrawa forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=298 Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni. 15.05.04, 20:35 Nigdy nie probowales sie czegos dowiedziec via fora? A moze jednak? Kiedys? Bardzo dawno temu... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni. 15.05.04, 20:42 probowalem ale admin wycial mi te pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nadal nie wiem :( Milosnicy wloskiej kuchni. 15.05.04, 21:20 A pies to... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:a jakie to pesto ma byc? 15.05.04, 21:49 pomidorowe czy zielone Glupio pytam. I tak mnie nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re:a jakie to pesto ma byc? 15.05.04, 21:56 Obojetne. Moze byc czerwone, zielone, 'lososiowe' (kolor). Byleby byl wybor. Bo ja znam na razie pesto tylko 3 firm (w tym jedno polskie, ktorego jeszcze nie degustowalam, bo jak czytalam etykiete to nie moglam sie doczytac czy zawiera ser). Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re:a jakie to pesto ma byc? 15.05.04, 22:07 wiesz co? weź sie moze przejedz do klifa tam jest spory wybor takich wynalazkow ale bez gwarancji tylko nie pisz: a nie mozna tak bylo od razu?? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Olsniles mnie! 15.05.04, 22:09 Delikatesy BOMI ! Dzienx:) Nie mozna bylo tak od razu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: obrysuj.mi.bananka 18.05.04, 23:21 Compagnia del Sole przy Żurawiej. Znajdziesz tam : - mini delikatesy, - knajpę , - chętnych i przedsiębiorczych Włochów , - mnie . A swoją drogą to głupiego , prostego sosu nie potrafisz zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: obrysuj.mi.bananka 20.05.04, 21:57 Nie sadze by chec nabycia jakiegos produktu musiala prowadzic do oskarzen o nieumiejetnosc. Gdy ktos chce kupic rower to napiszesz, ze roweru nie umie sobie zlozyc? Dziwna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Nieeeeeeeeee!!! 20.05.04, 22:10 Baran wrocil! Nogi za pas kto moze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Nieeeeeeeeee!!! 20.05.04, 22:17 Czemu to robisz, czlowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Moze zamiast mnie przesladowac umiescisz... 20.05.04, 22:31 ...mnie po prostu na liscie niewidzialnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Moze zamiast mnie przesladowac umiescisz... 21.05.04, 15:47 Za dużo można stracić Ja nigdy w zyciu nie umieszcze Ciebie na liście niewidzialnych Juz naewt przestałem czytać ksiązki,uzalezniłem sie od Twoich postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Osliniles mnie! IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 14:23 to na widok baranka ta slina tak leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Osliniles mnie! IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 15:03 cieply baranek dobry na zwiekszenie wydzielania enzymow trawiennych Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Osliniles mnie! 19.05.04, 17:09 a jesli ten baranek nie z cukru, tylko siarka wypchany, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Osliniles mnie! IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 17:29 jesli z siarka to cieply wszystko idzie zgodnie z planem Odpowiedz Link Zgłoś