Dodaj do ulubionych

Salony kosmetyczne w Warszawie

19.12.14, 08:07
Witam państwa, czy możemy tutaj zrobić liste polecanych salonów kosmetycznych z Warszawy? Niestety wiele z nich świadczy tylko ceny a nie jakość usług dlatego zmusiłam sie do tego tematu. Sama aktualnie sie przeprowadzam i szukam dobrego sprawdzonego salonu na Wilanowie

Ze swojej strony moge polecić np salon na mokotowie beauty4ever.pl na ul.Wołodyjowskiego. Chodze tam regularnie i polecam bo naprawde świadczą profesjonalne uslugi i szereg zabiegow w przystępnych (jak na Warszawe) cenach
Obserwuj wątek
    • 1-buc SPAM 19.12.14, 08:14
      Wszędzie reklama brudnej nory
    • a.janowiecka Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 15.01.15, 14:02
      ja jeśli chodzi o salon polecam DOM PIĘKNA na al.Niepodległości 92/98 kolo starzy granicznej, maja często fajne promocje jaki i fajne zabiegi na twarz np. GENEO oraz maja dobrego fryzjera
      • kermel Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 24.01.15, 10:22
        Ja ze swojej strony osobiście i z czystym sercem mogę polecić salon UROK NATURY (www.uroknatury.pl),
        pani Agnieszka, która wykonuje już któryś zabieg na mojej twarzy (i nie tylko) jest świetna!
        Salon mieści się na Koszykowej 30.
        Naprawdę polecam ten salon- moja twarz jest najlepszym tego przykładem! :)
        • Gość: Marta K. Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.15, 15:22
          przypadkiem przeczytałam - a że mieszkam nieopodal bo na mokotowie, to poszłam tam - troche szukałam salonu ale znalazłam -Panie mogły by bardziej sie reklamowac :D - a przechodzi się przez sklep 'Mydlarnia'.

Mezoterpia/oczyszczanie twarzy - było ok, ceny standardowe jak na miejsce w wawie... no i wrazenia takze ok - zdecydowanie na plus klimat i zachowanie pan.

Pozdr.
    • aniasosa Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 25.02.15, 18:45
      ja ze swojej strony moge polecic salon Samui Spa w Novotelu ( www.samui-spa.pl/ )! Ostatnio korzystalam z uslug i jestem zachwycona. Z tego, co zdazylam zauwazyc maja bardzo czesto promocje, wiec WARTO!
      • 1-buc kolejna SPAMerka 25.02.15, 19:10
        aniasosa - i kolejny SPAM
      • joapie Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 04.03.15, 23:45
        Szanowne Panie, ja mogę z czystym sumieniem polecić Fleur de Beaute na Ursynowie. W salonie używane są profesjonalne kosmetyki o bogatych formułach, co zapewnia skórze odpowiednią pielęgnację. Obsługa nigdy nie robi problemów, zawsze jest miła i pomocna. Co więcej z salonu mogą korzystać panowie. Gorąco polecam!
    • Gość: Wiolka Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.icpnet.pl 31.03.15, 14:27
      Ja chodzę do Studia Urody Ikona na Ursynowie i jestem bardzo zadowolona. Obecnie właśnie poddaje się zabiegowi depilacji laserowej i szczerze polecam :)
    • Gość: kadamamia Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.compower.pl 26.04.15, 16:31
      Ja chodzę cały czas do sprawdzonego przeze mnie i koleżanki stayyoung.pl/ . Chodzimy zawsze razem i wszystkie trzy jesteśmy zachwycone!
    • Gość: M. Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.15, 00:43
      A ja serdecznie odradzam Plac Konstytucji 5/66. Porażka kompletna. Od obsługi bo wciskanie produktów których się nie chce. Nigdy więcej.
      • Gość: M. Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.15, 00:45
        Pomyłka w adresie. Prawidłowy to: Plac Konstytucji 6/55. Powtarzam raz jeszcze: odradzam.
    • Gość: marti47 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.play-internet.pl 27.06.15, 17:32
      Dziewczyny! Uważajcie na salon kosmetyczny Stay Young stayyoung.pl/ w Warszawie. Kompletnie nie polecam tego miejsca i przestrzegam przed nim gdyż dwa razy próbowałam się tam zapisać na manicure. Za pierwszym razem chciałam się umówić poza godzinami pracy (na stronie jest napisane, że oferują taką możliwość) - recepcjonistka nakrzyczała na mnie, iż sobie coś wymyślam, po czym zadzwoniła właścicielka i również nakrzyczała, że jestem niepoważna przecież nikt nie będzie specjalnie dla mnie przychodził. Miałam już wykupiony groupon, więc zadzwoniłam drugi raz by się umówić, już w godzinach pracy salonu. Wszystko było na pierwszy rzut oka dobrze. Przejechałam pół Warszawy i stawiłam się na umówioną godziną. 10 minut czekałam, aż ktoś w ogóle przyjdzie na recepcje, następnie Pani poinformowała mnie, że nie jestem zapisana. Zjawiła się właścicielka, która znów nakrzyczała na mnie, że pewnie wcale nie dzwoniłam i kłamię, że jestem na dziś umówiona, bo ona w ogóle nie ma mnie w systemie. Zaproponowałam, aby sprawdziła rozmowy przychodzące, na co wykrzyczała, że ona nie ma czasu na głupoty i co ja sobie wyobrażam, jej pracownik na pewno by mnie zapisał, a poza tym, jeśli nie dostałam smsa z potwierdzeniem to nie byłam zapisana. Spokojnie jej odpowiedziałam, że chciałam przyjść pierwszy raz, więc nie znam ich zwyczajów wysyłania smsów... Właścicielka nawet nie przeprosiła, nie zaproponowała nic innego jak tylko "phi, ewentualnie może się Pani zapisać na inny termin". ŻENADA! Stanowczo przestrzegam Was przed tym miejscem! Mam nadzieję, że nikt już się nie natnie na tę firmę i "przemiłą" Panią właścicielkę.
      • Gość: letshaveachild Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.15, 14:23
        Pewnie zostałaś tak potraktowana bo miałas grupona- zazwyczaj w salonach takich klientów się w ogole nie szanuje- dlatego nie korzystam z tych akcji typu "grupon strupon".Wolę zapłacić droższej i się nie zastanawiać, czy nie mam nakładanego na twarz czegoś, co wczesniej lezało na czyjejs innej twarzy.
        • masazewesola.pl Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 21.08.15, 16:20
          Zapraszam na masaże
          Zapraszam na masaże go gabinetu w Wesołej Zielonej:
          Masaże relaksacyjne
          Masaże lecznicze
          Masaż antycellulitowy
          Masaże ajurwedyjskie
          Hawajski masaż Lomi Lomi Nui
          Drenaż limfatyczny
          Masaż segmentarny
          Masaże wibracyjne
          Masaż bańkami chińskimi
          Masaże dla dwojga
          Masaż kamieniami bazaltowymi
          Refleksoterapia stóp/*akupresura
          Masaże modelujące sylwetkę
          tel.604-705-816 masaże wykonuje fizjoterapeutka
        • anitaludwik Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 22.06.16, 13:11
          Ni właśnie nie na co ryzykować !!!
          Ja wybrałam Panią Olę, www.mycosmetology.pl
          Zrobiłam makijaż Perm ust i jestem zachwycona ??????
      • Gość: morienka Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.15, 09:41
        Ja też byłam u Pani Agnieszki Kurpias (na Wałbrzyskiej) na makijażu permanentnym brwi. Brwi wyszły świetnie, kolejek brak, nie ma problemu z parkingiem. Umawia się do niej telefonicznie. Jest to doświadczona kobieta, zna się na wykonywanej pracy. Jeśli ktoś chce zobaczyć efekty jej pracy to odsyłam do strony www.kosmetyczka.info/galeria.html lub na Facebooka :) Ma teraz też fajną promocję - "Piękna na święta" gdzie do każdego zabiegu makijaż permanentnego brwi w cenie 700 zł mezoterapia twarzy preparatem StylAge Hydromax jest dodana w prezencie.
        • Gość: lea Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.16, 19:34
          Pani Agnieszka chyba sama się wszędzie poleca.Ostrzegam.Uważajcie.Zdjęcia mają się nijak do rzeczywistości.Oszpeciła mnie wydziaranymi dwiema krzywymi krechami.Teraz dopiero mam problem jak to codziennie ukrywać.Kształt nie pasujący do nikogo i niczego.Też zaoferowałam się zdjęciami ze strony...Radzę dobrze sprawdzić zanim dacie się ,,upiększyć,,....masakra.
    • gosc197 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 14.12.15, 19:17
      Polecam Holistyczną Oazę Estetyki i Zdrowia. dogodna lokalizacja metro stokłosy. Zawsze miła obsługa, pełna "profeska" indywidualne podejście do każdego. Zawsze mają jakieś promocje tak więc można wykupić sobie zabieg i wykorzystać go w późniejszym terminie.Zabiegi pielęgnacyjne na twarz, likwidacja cellulitu, pielęgnacja sylwetki. W ofercie mają super zabieg maska SKINEO- jak mi wytłumaczono oddziałuje na poziomie komórkowym opóźniając procesy starzenia czyli likwidacja zmarszczek bez botoksu. Miłe miejsce aż chce się tam wracać. Mało jest już takich miejsc. Dysponują kameralną salą ćwiczeń, jeżeli ktoś nie lubi sal pełnych ludzi w typowych fitnessach to miejsce jest dla niego.
      • 1-buc Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 14.12.15, 23:00
        Co można sądzić o firmie, której pracownik siedzi SPAMUJE w kolejnych wątkach, jaka to wspaniała Oaza? Że to badziewie, do którego ludzie nie przychodzą.
      • anitaludwik Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 22.06.16, 13:06
        Ja wybrałam salon cosmetology
        www.mycosmetology.pl
        Wlascicielka wykonuje makijaż i zabiegi
        W pełni moge polecić bo tez długo czekałam !!!
    • justyna.wanat Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 05.01.16, 13:41
      A ja szukam w Krakowie, polecicie cos?
      • 1-buc Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 09.01.16, 17:39
        Głownie Forum Kraków
    • anitaludwik Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 22.06.16, 13:09
      Szukałam i znalazłam , super obsługa i przemiła kosmetyczka !!! Blisko metra a dokładnie Przy metrze Mlociny jest www.mycosmetogy.pl
    • Gość: Kamila9827 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic-ww-09.vectranet.pl 12.07.16, 17:53
      Zdecydowanie - impress.waw.pl/ ! Dwa razy robiłam u nich pełny makijaż, regularnie chodzę na paznokcie. Super obsługa a jakość wykonania usług jeszcze lepsza! Polecam!
    • mckg Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 15.09.16, 07:07
      bywałam w kilku na śródmiesciu i najlepszy z nich to www.uroknatury.pl, miesci sie na koszykowej chyba 30, fajny salon - ktory jest na zapleczu sklepu z naturalnymi mydłami, normalnie zapach cudny tam jest! no i obsluga (zabieg pomine bo to ocz. twarzy ::) za pierwszym razem pani kosmetolog (tak kosmetolog nie kosmetyczka) zaskoczyla mnie mega podejsciem do klienta, polecam i jesli komus sie nie spodoba to moge przyjac ogien krytyki :)
    • skowronek90 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 17.10.16, 10:40
      Kole żanka z uczelni poleciła mi niedawno klinikę Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl), która znajduje się przy ul. Pokornej (tuż przy stacji metra). Wykonywałam tutaj depilację laserem Vectus i efekt jest super. Do tego można liczyć na bezpłatną konsultację – Pani doradziłam, mi jaki zabieg dobrać. W innym salonie za taką samą usługę pobierają opłaty.
    • czarnakawusia Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 07.11.16, 13:22
      A mi najbardziej spodobał się taki zestaw że chodze na Poznańską do Paradizzo trzy razy w miesiącu na pazurki a raz do nich na masaż filipiński. Absolutny odstress od pracy, domu i wszystkiego negatywnego. Człowiek naładuje baterie w fajnej atmosferze i od razu inne ma podejście do życia :)
    • wisienkaa91 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 02.09.18, 22:45
      ja z kolei polecam loveskinclinic :) chodzę tam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona :) zawsze wychodzę zrelaksowana i odmłodzona, naprawdę warto tam zajrzeć :)
    • Gość: Ola Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.184.178.53.ipv4.supernova.orange.pl 25.10.18, 14:03
      W 100% mogę polecić salon przyjaciółka przyjaciółki na Bielanach🙂 ładny i przytulny salon, super paznokcie-trzymały mi się 3 tygodnie bez żadnego uszczerbku a nie oszczędzam się i świetne dziewczyny u których naprawdę można poczuć się jak z przyjaciółkami ❤️❤️
      • Gość: Andżelika Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.18, 18:32
        Salon kosmetyczny i klinika medycyny estetycznej w jednym gabinecie. Forever Young przy Skoroszewskiej 5c. Podejście do klientów oraz doświadczenie dr Ziemczyka to murowany sukces. Polecam sprawdzić, więcej na stronie fyoung.pl.
    • palmiana Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 15.03.19, 00:46
      Polecam klinikę urody Beauty Duty - www.beautyduty.pl/, która znajduje się w dzielicy Targówek. Wykonują sporo zabiegów kosmetycznych, mają też zabiegi związane z medycyną estetyczną.
    • Gość: Anna Salin Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: 89.174.74.* 25.09.19, 11:45
      Chodzę do Beauty Room na Burakowska 16 obok Arkadii i jestem mega zadowolona. Oprócz manicure mają zabiegi depilacji laserowej szczerze polecam. www.beautroomburakowska.pl
    • Gość: Emes Re: Salony kosmetyczne w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.20, 21:48
      Ja gorąco polecam salon Manilook. Nowy salon ale sprawdzony. Byłam już 3 razy i za każdym razem wychodzę zadowolona. Na fb Manilook Wola a link do strony www.mani-look.pl
      Nie chce się rozpisywać. Umowcie się, sprawdźcie i oceńcie same.
    • marysienkak_99 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 08.03.20, 12:58
      MO's Beauty Academy na al. jana pawła - polecam serdecznie, ze zwględu na efekty (rewelacja) ale też na obsługę i podejście do klientek
    • justbiel Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 17.12.20, 15:35
      wellmetime.com świetny salon, pracują tam przecudowne dziewczyny, świetnie znają się na pielęnacji w dodatku jest opcja dojazdu do domu
    • lena_88_w Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 24.01.21, 13:32
      Witam koleżanki. Salonów urody, wellness, czy Spa, w Warszawie jest naprawdę sporo. Koleżanka korzysta z wellness-empire.pl/ i bardzo sobie chwali. Świetny wystrój, nowy sprzęt do zabiegów kosmetycznych oraz właścicielka, która zna się na tym co robi. Znajoma miała akurat problem z bliznami portądzikowymi. Efekty zabiegów naprawdę sa bardzo dobre.
    • gotda Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 13.08.21, 13:36
      byłam kilka razy na zabiegach ujędrniających w So Beautiful w Pruszkowie, mają różne maszyny do takich zabiegów, ja robiłam na sprzęcie Accent Prime, efekty są super
    • hanulka88 Re: Salony kosmetyczne w Warszawie 04.01.22, 10:17
      ja polecam sprawdzić takie aplikacje, które zbierają katalog salonów kosmetycznych i klientki na bieżąco wystawiają oceny, na forum to różnie ludzie reklamy piszą, a w takiej aplikacji można liczyć na rzetelność, ostatnio sprawdzam tą: Tekst linku i zobaczymy co będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka